Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona pe 24.6.

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Tutkimus: Joka kymmenes lomailee lainarahalla

Lainasto Oy:n TNS Gallupilla teettämä tuore kyselytutkimus osoittaa, että joka kymmenes suomalainen on valmis turvautumaan lainarahaan selvitäkseen lomastaan. Samaan aikaan seitsemän kymmenestä uskoo varmasti selviävänsä kuluvasta kesästä ilman lisävelkaa.  Tutkimuksen mukaan yleisin lomamenoihin tarvittava lainasumma on 0-500 euroa.

Tutkimuksessa selvitettiin myös, mistä suomalaiset ottavat mieluiten velkaa. Lähes joka toinen vastaaja lainaa rahoituslaitoksen sijaan lähipiiriltään eli vanhemmilta, muilta sukulaisilta tai kavereilta. Lähipiirin jälkeen turvaudutaan mieluiten luottokorttiin. Vain muutama prosentti vastaajista pitää kulutusluottoja ja pikavippejä varteenotettavina rahoitusvaihtoehtoina.

TNS-Gallupin toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistui 1010 18–60-vuotiasta suomalaista.

Kyselytutkimus on huomioitu maamme useilla suurilla uutissivustoilla. Lue lisää: