Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Oletko suunnittelemassa pikkuremonttia kotiin tai mökille? Vai onko tarkoituksenasi uudistaa kotisi sisustus? Lainaston Limiittiluotto on oiva remonttilaina, joka tekee unelmistasi totta.

Asunnon remontointi on käytännössä aina kannattavaa, sillä pienellä pintaremontillakin on tapana nostaa asuinviihtyvyyden lisäksi myös asunnon arvoa. Peruskorjauksen tai muun kokonaisvaltaisen remontin kohdalla kannattaa tiedustella sopivaa remonttilainaa paikallisesta pankistasi, mutta pikkuremontin, sisustamisen tai muun pikaisen pienen remonttilainan takia ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Lainaston Limiittiluotto tarjoaa 2 000€ luottorajalla varustetun remonttilainan kätevästi ja nopeasti internetin välityksellä.

 

Monipuolien Limiittiluotto soveltuu erinomaisesti myös remonttilainaksi

Jo pienillä muutostöillä saa helposti ihmeitä aikaan. Esimerkiksi seinien maalaaminen tai tapetointi, lattiapintojen remontointi, sisäovien vaihto ja sisäkaton käsittely luovat kotiisi edullisesti täysin uudenlaisen ilmeen ja ikkunaremontilla puolestaan parannat sekä asuinmukavuutta että alennat lämmityskustannuksiasi. Lainaston Limiittiluotto on remonttilaina, joka tarjoaa avun pikaiseenkin lainantarpeeseen. Luoton hakeminen tapahtuu kätevästi täyttämällä ilmainen lainahakemus verkkosivuillamme ja saat lainapäätöksen hetkessä. Voit nostaa lainaa luottorajasi puitteissa pankkitilillesi ympäri vuorokauden juuri haluamissasi erissä, minimi kertanoston ollessa 100€. Kuluvan kuun aikana tekemäsi nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopulla, joten saat käyttämällesi remonttilainalle aina keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Saatuasi laskun, voit joko maksaa sen kerralla kokonaan tai lyhentää sitä pienemmissä erissä. Limiittiluotto on jatkuva joustoluotto, joten luottoraja nousee takaisin käyttöösi aina sitä mukaan, kun olet maksanut aiempia nostojasi takaisin. Näin ollen Lainaston Limiittiluotto toimiikin remonttisi jälkeen kätevänä lainapuskurina arjen yllätysmenojen varalle.

Myös pienestä pintaremontoinnista kotitalousvähennystä!

Otathan remonttilainaa budjetoidessasi huomioon myös sen, että jopa pienestä ulkopuoliselta ostetusta pintaremontoinnista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennys tulee hakea omatoimisesti verottajalta ja helpoiten se onnistuu veroehdotuksen yhteydessä. Vuonna 2013 kotitalousvähennyksen enimmäissumma on 2 000€ vuodessa (omavastuu 100€). Koska vähennys on henkilökohtainen, on pariskunnan mahdollista saada peräti 4 000€ kotitalousvähennystä vuodessa. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät mm. Veronmaksajain Keskusliiton sivuilta.