Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

 

Vippi 20 euroa

Pikavipit ovat vakuudettomia pikalainoja, jotka tunnetaan niiden nopeudesta ja vaivattomuudesta. Pikavipin hakeminen on aina helppo prosessi, sillä lainantarjoajat eivät vaadi pieneen lainaan vakuuksia taikka takaajia.

20 euroa on erittäin pieni lainasumma, pikavipeistä pienin. Ei ole kuitenkaan harvinaista, että rahantarve on akuutti, mutta pieni. Juuri 20 euron vippi saattaa olla ratkaiseva tekijä siihen, ettei esimerkiksi tärkeä lasku eräänny. Joskus oma harkintakyky voi pettää ja oma budjetti ylittyä. Silloin edessä voi olla tilanne, jossa tili näyttää nollaa ja jääkaappi huutaa tyhjyyttään. Ennen seuraavaa palkkapäivää vain 20 euron helpotus voi riittää oman talouden tasapainottamiseen.

Luottoa 20€?

Pikavippien huono maine saattaa arvelluttaa ja epäilyttää kuluttajia. Nykypäivänä pikavipit eivät kuitenkaan ole enää ainoita niin sanottuja vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja. Lainastolla olemme kehittäneet Ostosraha-nimisen tuotteen, joka vastaa jokaisen kuluttajan tarpeisiin. Kyseessä on jatkuva luotto, johon on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti. Luottokortti ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja.

HAE LUOTTOA

 

Voiko kuka vaan saada 20 euron vipin?

Vastaus tähän kysymykseen on ei. Vaikka 20 euron vippi on ehdottomasti pikavippien pienintä kastia, senkin myöntämiseen pätee tietyt lainaehdot, joita lainanmyöntäjät eivät voi sivuuttaa. Jo pelkästään lakisyistä hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Lainanmyöntäjän sekä -hakijan eduksi pikavipin hakijalta vaaditaan aina jossain määrin säännöllisiä tuloja sekä maksuhäiriömerkittömyyttä. Vaikka 20 euroa voi tuntua harmittomalta summalta, voi senkin maksamatta jättämisestä seurata maksuhäiriömerkintä. Siksi on tärkeää olla varma oman maksukyvyn riittävyydestä.

Pikavipin hakeminen

  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  • Täytä nopea lainahakemus.
  • Lähetä hakemus lainanmyöntäjälle.
  • Odota lainapäätöstä.
Vippi 20€ riitää ruokaostosten tekemiseen

Onko budjetti tiukilla? 20 euron vipillä voit esimerkiksi hankkia täytettä jääkaappiisi.

 

Milloin hakea 20 euron vippi?

Perinteinen pikavippi on hyvä valinta silloin, kun tiedät tarvitsevasi vain pienen kertaluontoisen lainan. Pikavipin saa tyypillisesti tilille nopealla aikataululla myönteisen lainapäätöksen jälkeen, joten se sopii hyvin äkillisen rahantarpeen paikkaamiseen. Jos kaipaat lainaasi joustavuutta, Lainastolla on tarjota sinulle juuri oikea ratkaisu.

20 euroa luottoa perinteistä pikavippiä joustavammin

Lainasto Ostosraha on markkinoiden monipuolisin kuluttajille suunnattu rahoitusratkaisu. Ostosrahaa hakiessasi saat käyttöösi aluksi 300-500 euron suuruisen luottorajan, jota voit käyttää Ostosrahaasi kytketyllä Mastercard-luottokortilla juuri silloin, kun haluat. Voit myös tehdä nostoja luottokortiltasi suoraan omalle pankkitilillesi erittäin nopeasti. Takaisinmaksettavaa sinulle jää vain käyttämäsi luoton verran. Halutessasi siis vain 20€, voit hakea Ostosrahaa ja käyttää luottorajaltasi vain haluamasi summan. Tällöin sinulle jää avoin luottotili, jota voit jatkossakin käyttää rahantarpeiden paikkaamiseen.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE OSTOSRAHAA

 

Luottopalvelun aukioloajat:

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai tarvitset apua luoton hakemisessa, voit soittaa asiakaspalveluumme. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai chat-palvelun kautta.

Avoinna arkisin aina 9:00-17:00

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelin: 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min)

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS