Vippi 200 euroa – Lainasto

Vippi 200

Vippejä voi hakea ympäri vuorokauden – lainantarjoajan lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella haetut vipit käsitellään tyypillisesti niiden saapumisjärjestyksessä tarjoajan lainapalvelun avauduttua seuraavana päivänä. Lainapäätöksen saavuttua rahat siirtyvät tilillesi lainantarjoasta riippuen hyvin nopealla aikataululla. Suosittelemme tutustumaan pikavippien maksueriin, takaisinmaksu-aikaan sekä lainaehtoihin ennen vipin hakemista.

200 euron vipissä on pienen koonsa vuoksi usein myös kohtuullisen lyhyt maksuaika. 200 euron pikavippi on aina vakuudeton, eli sen saamiseksi asiakas ei tarvitse vakuuksia taikka takaajia. Hakiessasi vippiä sinun ei siis tarvitse täyttää hankalia asiakirjoja tai tavata virkailijoita – nopea lainahakemus riittää. Nykypäivän vipeissä lainahakemuset ovat aina sähköisiä.

 

200 euron vipin myöntämiseen vaaditaan ainakin:

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • pysyvää osoitetta Suomessa
  • luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta
  • verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tunnistautumista varten

Lainaehdot saattavat kuitenkin vaihdella lainantarjoajasta riippuen. Ennen lainan hakemista suosittelemme tutustumaan aina lainantarjoajan lainaehtoihin.

Eikö vippi ei ole sitä mitä etsit? Jos etsit joustavampaa vaihtoehtoa, tutustu Lainasto Ostosrahaan. Halutessasi voit myös siirtyä suoraan hakemukseen alla olevasta linkistä.

HAE OSTOSRAHAA

 

Otanko riskin hakiessani 200 euron pikavippiä?

Et, jos 200 euron vippi on omaan maksukykyysi soveltuva laina. Yllättäviä maksuja ei tule, jos olet tutustunut tarkasti lainantarjoajan takaisinmaksuohjelmaan. Heti vippiä hakiessasi näet yleensä tulevat maksuerät ja niiden aikataulun, joten voit suunnitella kulutustasi jo etukäteen ja minimoida riskit. Yleensä pikavipin saamiseksi lainantarjoajat edellyttävät säännöllisiä tuloja riskien minimoimiseksi niin asiakkaan kuin lainantarjoajan osalta. Pikavippien huono maine korkeine korkoineen ja yllättävine maksuerineen saattaa kuitenkin arvelluttaa – me emme voi taata muiden lainantarjoajien palveluiden riskittömyyttä.

Luotto, jota et joudu katumaan.

Sanat, kuten vastuullinen, luotettava, vaivaton ja nopea kuvaavat parhaiten Lainaston 200 euron Ostosrahaa.

On hyvä muistaa ettei pikavippi ole ainoa vaihtoehto. Lainasto tarjoaa Ostosrahaa – 100-3000€ vakuudetonta luottoa, jonka yhteydessä on virtuaalinen luottokortti. Luottokortti ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja.

HAE OSTOSRAHAA

 

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Olemme vastuullinen toimija – asiakkaamme etu on meille tärkeintä. Siksi hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää ja luotot eivät sisällä yhtään piilokuluja. Ostosraha on yhtä nopea kuin vippikin, sillä lainahakemuksen tekemiseen kuluu vain muutama minuutti, jonka jälkeen saat rahat käyttöösi halutessasi heti. Olemme siis säilyttäneet kaikki perinteisen pikavipin positiiviset ominaisuudet ja lisänneet oman twistimme – edulliset korot, joustavan takaisinmaksun ja läpinäkyvän hinnoittelun.

 

Mistä saan lisää tietoa 200 euron luotosta?

Oletko hakemassa Lainastolta 200 euron luottoa, mutta joku painaa mieltäsi? Arvelluttaako sinua luoton turvallisuus, maksuerien koko, maksuohjelman mahdolliset muutokset tai mikä tahansa muu luottoihimme liittyvä seikka? Osaava asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Pyrimme antamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon informaatiota nettisivuillamme, mutta kysymyksiä voi silti jäädä avoimiksi. Älä epäile kysyä meiltä, sillä asiakaspalvelumme on sinua varten.

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme. Lainaston sähköpostiosoite ja puhelinnumero löytyvät verkkosivujemme alimmasta osasta ”yhteystiedot”-otsikon alta. Voit olla yhteydessä asiakaspalvelijaamme myös Chat-palvelun kautta, jonka löydät asiakastuki-välilehdestä. Välilehden aukaistuasi Chat-palvelun laatikko ilmestyy sivun oikeaan alakulmaan. Chat-palvelu on maksuton. Voit löytää vastauksen kysymykseesi myös suoraan asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

 

Muistutukset pitävät asiakkaamme ajantasalla tulevien maksuerien suhteen

Autamme sinua muistamaan takaisinmaksueräsi aina ennen eräpäivää ja tarvittaessa eräpäivän jälkeen. Takaisinmaksettava summa määräytyy käytetyn luoton määrän mukaan. Sinulla voi siis olla 500€ luottoraja, mutta maksa takaisin vaan käyttämäsi summan. Näet tulevat maksueräsi sähköpostistasi muistutuksien muodossa. Yllättäviä maksuja tai piilokuluja ei siis pääse muodostumaan!

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa