Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Laina, jota et joudu katumaan.

Sanat, kuten vastuullinen, luotettava, vaivaton ja nopea kuvaavat parhaiten Lainaston 200 euron pikavippiä.

 

Vippejä voi hakea ympäri vuorokauden – lainapalvelun aukioloaikojen (7.00-23.00) ulkopuolella haetut vipit käsitellään saapumisjärjestyksessä lainapalvelun avauduttua seuraavana päivänä. Lainapäätöksen tehtyämme rahat siirtyvät tilillesi halutessasi samantien.

Lainaston 200 euron vipissä on neljän kuukauden takaisinmaksuaika. Käsittelykuluineen maksat takaisin noin 215 euroa, ja tarvittaessa voit muuttaa maksuohjelmaasi ja näin siirtää laskun eräpäivää jopa 14 päivällä. 200 euron vippi on muidenkin lainojemme lailla vakuudeton. Hakiessasi vippiä sinun ei siis tarvitse täyttää hankalia asiakirjoja tai tavata virkailijoita – nopea lainahakemus riittää.

 

200 euron pikavipin myöntämiseen vaadimme:

  • 18 vuoden ikää
  • pysyvää osoitetta Suomessa
  • luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta
  • verkkopankkitunnuksia.

Ennen lainan hakemista suosittelemme tutustumaan lainaehtoihimme.

Tuntuuko 200 euron vippi sittenkin liian suurelta? Tutustu myös muihin lainatuotteisiimme.

 

Joustava takaisinmaksu

200 euron vippi on nopealla aikataululla tilillesi saatava laina, jonka takaisinmaksu on joustavaa. Vipin maksat takaisin neljässä kuukaudessa neljässä kohtuullisessa maksuerässä. Haasteiden ilmetessä, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden muuttaa maksuohjelmaa siirtäen laskun eräpäivää jopa kahdella viikolla. Halutessasi voit myös maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin vain yhdessä maksuerässä. Asiakkaan vapaus korostuu toiminnassamme päivittäin – pyrimme rakentamaan luotettavia ja vastuullisia asiakassuhteita.

* Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet lainaehdoista.

HAE 200 EURON VIPPI

 

Otanko riskin hakiessani 200 euron pikavippiä?

Et, jos 200 euron pikavippi on omaan maksukykyysi soveltuva laina. Yllättäviä maksuja ei tule, sillä hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää. Lainaa hakiessasi näät maksuohjelmasi koko neljän kuukauden takaisinmaksuajalle. Näet siis heti lainaa hakiessasi tulevat maksuerät ja niiden aikataulun, joten voit suunnitella kulutustasi jo etukäteen ja minimoida riskit. Edellytämme asiakkailtamme säännöllisiä tuloja, jotta asiakkaamme kuin mekin välttäisimme riskejä. 200 euron pikavippi on sopivan pieni ja hinnaltaan kilpailukykyinen laina, joten takaisinmaksettavat kuukausierät eivät pääse kaatamaan talouttasi.

Pikavippien huono maine korkeine korkoineen ja yllättävine maksuerineen saattaa säikäyttää, mutta Lainaston vippi on erilainen. Olemme vastuullinen toimija – asiakkaamme etu on meille tärkeintä. Siksi hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää ja lainat eivät sisällä yhtään piilokuluja. Vippimme on silti nopea, sillä lainahakemuksen tekemiseen kuluu vain muutama minuutti, jonka jälkeen saat vipin tilillesi halutessasi heti. Olemme siis säilyttäneet kaikki perinteisen pikavipin positiiviset ominaisuudet ja lisänneet oman twistimme – edulliset korot, joustavan takaisinmaksun ja läpinäkyvän hinnoittelun.

Muistutukset pitävät asiakkaamme ajantasalla

Autamme sinua muistamaan takaisinmaksueräsi aina ennen eräpäivää ja tarvittaessa eräpäivän jälkeen. Näät tulevat maksueräsi lainatarjouksen yhteydessä saamastasi henkilökohtaisesta maksuohjelmastasi sekä lisäksi sähköpostistasi muistutuksien muodossa. Yllättäviä maksuja ei siis pääse muodostumaan!

 

Mistä saan lisää tietoa 200 euron pikavipistä?

Oletko hakemassa 200 euron pikavippiä, mutta joku painaa mieltäsi? Arvelluttaako sinua lainan turvallisuus, maksuerien koko, maksuohjelman mahdolliset muutokset tai mikä tahansa muu lainoihimme liittyvä seikka? Osaava asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Pyrimme antamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon informaatiota nettisivuillamme, mutta kysymyksiä voi silti jäädä avoimiksi. Älä epäile kysyä meiltä, sillä asiakaspalvelumme on sinua varten.

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme. Lainaston sähköpostiosoite ja puhelinnumero löytyvät verkkosivujemme alimmasta osasta ”yhteystiedot”-otsikon alta. Voit olla yhteydessä asiakaspalvelijaamme myös Chat-palvelun kautta, jonka löydät asiakastuki-välilehdestä. Välilehden aukaistuasi Chat-palvelun laatikko ilmestyy sivun oikeaan alakulmaan. Chat-palvelu on maksuton. Voit löytää vastauksen kysymykseesi myös suoraan asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

Tutustu myös muihin mielenkiintoisiin lainatuotteisiimme!

Meiltä löydät ratkaisun niin suurempaan kuin pienempään rahantarpeeseen. Nopeasti tilille saatava laina on usein paras vaihtoehto äkillisistä kuluista selviämiseen. Eikö 200 euron pikavippi täytä tarpeitasi? Miltä kuulostaisi kätevä 100 euron vippi tai joustava 3000 euron Limiitti? Löydä oma arjen avustuksesi lainatuotteistamme.