Vippi 24h – Lainasto

Vippiä ympäri vuorokauden

Yllättävät tilanteet eivät katso kellonaikaa – odottamattomia maksueriä saattaa ilmetä myös öisin. Vipin hakeminen on mahdollista 24 tuntia vuorokaudessa.

Lainantarjoajat ottavat vastaan vippihakemuksia 24 tuntia päivässä – aamuun asti ei siis tarvitse odottaa. Lainantarjoajat käsittelevät ja myöntävät lainoja kuitenkin vain kello 07-23 välisenä aikana, sillä Suomen lainsäädäntö kieltää lainarahan siirtämisen yöaikaan. Lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt hakemukset käsitellään tyypillisesti niiden saapumisjärjestyksessä seuraavana päivänä lainapalvelun auettua. Lainapalvelun ollessa auki ja lainantarjoajan annettua myönteisen lainapäätöksen, saat vippaamasi summan halutessasi heti tilillesi.

Jatkuvaa luottoa on kuitenkin mahdollista nostaa tilille myös yöaikaan – tutustu Lainasto Ostosrahaan.

Vippi – pikainen arjen avustus

Joskus arjen yllättävät menoerät yllättävät siten, että niistä on mahdoton selvitä ilman ulkopuolista rahallista tukea. Vipin avulla voit nopeasti rahoittaa yllättävän talousongelman ennen seuraavaa tilipäivääsi. Kyseessä voi olla esimerkiksi äkillinen sairastuminen, auton tai puhelimen hajoaminen taikka pakollinen matka. Syitä pikalainan ottamiseen on lukuisia, mutta toisin kuin perinteiset pankit, lainantarjoajat eivät kysele mihin vippisi käytät. Hakiessasi vippiä sinun ei tarvitse tavata pankkivirkailijoita tai täyttää lukuisia papereita.

Hae vippiä 24h

Vippiä voi hakea juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Vaikka ymmärtäisit keskellä yötä tarvitsevasi lainaa, ei lainan hakeminen tuota ongelmaa. Sinun ei tarvitse odottaa aamun sarastukseen asti, että pääset täyttämään lainahakemuksen. Voit täyttää nopean vippihakemuksen vaikka kolmelta aamuyöllä – saat halutessasi vipin tilillesi heti lainantarjoajan lainapalvelun avauduttua.

Hakiessasi vipin yöllä, hakemuksesi on luultavasti käsitelty jo ennen kuin heräät.

Lainasto Ostosraha 24h – tee hankintoja milloin vain, missä vain.

Ostosraha on vakuudeton jopa 3000 euroon jatkuva luotto, johon on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti. Mastercard-luottokortti kulkee aina mukana puhelimessasi minne ikinä menetkin. Ostosraha eroaa pikavipeistä siten, että sitä voidaan käyttää luottorajan puitteissa niin usein kuin tarve vaatii. Ostosrahaa voi käyttää 24h – voit käyttää luottokorttiasi tai tehdä siltä nostoja pankkitilillesi jopa yön pikkutunteina. Ostosraha soveltuu erityisesti jatkuvaan rahan tarpeeseen, mutta sitä voi käyttää loistavasti myös oman talouden hätävarana, sillä käyttämätön luotto ei tuota lisäkustannuksia.

Lainasto Ostosrahaa voit hakea täyttämällä vaivattoman hakemuksen muutamassa minuutissa. Sähköisessä hakemuksessa sinun tulee täyttää ainoastaan luoton myöntämisen kannalta oleelliset tiedot, kuten henkilö -ja tulotietosi. Vipin lailla Ostosrahaa voit hakea keskellä yötä – käsittelemme hakemuksesi heti aamulla, kun lainapalvelumme aukeaa kello 07.00.

HAE OSTOSRAHAA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa