Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Palveluksessasi ympäri vuorokauden

Yllättävät tilanteet eivät katso kellonaikaa – odottamattomia maksueriä saattaa ilmetä myös öisin. Siksi mahdollistamme asiakkaillemme pikavipin hakemisen 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Lainastolta voit hakea vippejä viikon jokaisena päivänä kellon ympäri.

Järjestelmämme ottaa vastaan Limiitti -ja vippihakemuksia 24 tuntia päivässä – aamuun asti ei tarvitse odottaa. Käsittelemme hakemuksia ja myönnämme lainoja 7-23 välisenä aikana joka päivä. Lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä seuraavana päivänä heti lainapalvelun auettua klo 7.00. Toivotamme lainahakemuksesi tervetulleeksi vuorokauden jokaisena tuntina!

Lainapalvelumme palvelee päivittäin kello 7.00 – 23.00. Lainapalvelumme ollessa auki ja annettuamme myönteisen lainapäätöksen vippaamasi summa siirtyy tilillesi parhaimmillaan muutamassa minuutissa pankistasi riippuen. Myös joustavaa Limiittiä voit hakea vuorokauden jokaisena tuntina. Limiitti myönnetään yhtälailla vain lainapalvelun ollessa auki, mutta myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit tehdä nostoja viikon jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa.

Tutustu monipuolisiin lainatuotteisiimme ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto.

 

Hae vippiä 24/7

Meiltä voit hakea pikavippiä heti kun haluat. Vaikka ymmärtäisit keskellä yötä tarvitsevasi lainaa, ei lainan hakeminen tuota ongelmaa. Sinun ei tarvitse odottaa aamun sarastukseen asti, että pääset täyttämään lainahakemuksen. Täytä nopea ja ketterä hakemus vaikka kolmelta aamuyöllä – saat halutessasi lainan heti lainapalvelumme avauduttua kello 7.00.

Hakiessasi vipin yöllä, olemme luultavasti käsitelleet hakemuksesi jo ennen kuin heräät. 

HAE LUOTTA

Pikavippi – pikainen arjen avustus

Joskus arjen yllättävät menoerät yllättävät siten, että niistä on mahdoton selvitä ilman ulkopuolista rahallista tukea. Pikavippimme avulla voit nopeasti rahoittaa yllättävän talousongelman seuraavaan tilipäivääsi asti. Kyseessä voi olla äkillinen sairastuminen, auton tai puhelimen hajoaminen tai pakollinen matka. Syitä pikavipin ottamiseen on lukuisia, mutta toisin kuin perinteiset pankit, me emme kysele mihin vippisi käytät. Hakiessasi pikavippiä sinun ei tarvitse tavata pankkivirkailijoita tai täyttää lukuisia papereita. Meille riittää, että käytät muutaman minuutin sähköisen lainahakemuksemme täyttämiseen.

Miksi valita pikavippi?

Pikavipin parhaat puolet ovat ehdottomasti nopeus ja vaivattomuus. Pikavipin nimi ei turhaan ole pikavippi, sillä niin sähköisen lainahakemuksen tekeminen kuin lainasi saaminenkin on pikaista. Lainaston pikavippi on lisäksi edullinen ja turvallinen valinta. Pikavipillemme et tarvitse vakuuksia taikka takaajia, kunhan luottotietosi ovat kunnossa. Lainasto tarjoaa 100-600 euron kokoisia pikavippejä, joista voit valita itsellesi sopivimman kokoisen vipin. 100-600 euron pikavippi on juuri sopivan pieni pikalaina – riskit eivät pääse kasvamaan suuriksi.

Pikavipissämme on joustava takaisinmaksu. Takaisinmaksu suoritetaan neljässä kohtuullisessa maksuerässä, mutta halutessasi voit lykätä maksuerääsi 14 päivällä tai maksaa vippisi kokonaisuudessaan takaisin yhdellä kerralla. Suurempaan rahantarpeeseen vastaa Limiitti tai Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti.

 

Limiitti – tee nostoja milloin vain, missä vain.

Limiitti on vakuudeton jopa 3000 euroon jatkuva luotto, joka on oiva apukeino jatkuvaan rahantarpeeseen. Limiitti eroaa pikavipeistä siten, että sitä voidaan käyttää luottorajan puitteissa niin usein kuin tarve vaatii. Limiittiä voi käyttää ympäri vuorokauden – Limiitiltäsi voit tehdä nostoja jopa yön pikkutunteina. Limiitti soveltuu erityisesti jatkuvaan rahan tarpeeseen, mutta Limiittiä voi käyttää loistavasti myös oman talouden hätävarana, sillä käyttämätön limiittisaldo ei tuota lisäkustannuksia.

Limiittiä voit hakea täyttämällä vaivattoman hakemuksen muutamassa minuutissa. Sähköisessä hakemuksessa sinun tulee täyttää ainoastaan lainan myöntämisen kannalta oleelliset tiedot, kuten henkilö -ja tulotietosi. Hyväksyttyämme lainahakemuksesi vastaanotat samantien ensimmäisen nostosi. Pikavipin lailla Limiittiä voit hakea keskellä yötä – käsittelemme hakemuksesi heti aamulla, kun lainapalvelumme aukeaa. Jos olet jo Limiitin käyttäjä, voit tehdä nostoja myös yöllä. Nostot tulevat viipymättä tilillesi kellonajasta riippumatta. Limiitti joustaa aina tarpeidesi mukaan.

HAE LUOTTOA

 

Virtuaalinen Mastercard-luottokorttimme

Oletko intohimoinen nettishoppailija? Jos olet, on virtuaalinen Mastercard-luottokorttimme sinulle se oikea valinta. Jos sisäinen himoshoppailijasi herää öisin, ei myöskään yö-ostosten tekeminen tuota ongelmia. Luottokortti on aina kätevästi mukana puhelimessasi minne sitten ikinä menetkin, joten et tarvitsee enää erillistä lompakkoa. Puhelin on uusi lompakkosi.

Lainasto Mastercard -luottokortti

Mastercard-luottokortti kulkee aina mukana puhelimessasi.