Vippi 400 €

400€ vippi on vakuudeton ja nopea laina

400€ vippi on yksinkertainen laina. Vippi 400€ on pieni pikalaina, jonka saa yhdellä kerralla nopeasti tilille. Vippejä otetaan usein juuri silloin, kun tili näyttää liian tyhjältä kattaakseen välttämättömiä menoja. Joskus voi olla järkevämpää päästä arjessa eteenpäin lainan avulla, kuin kärvistellä palkkapäivään saakka.

Pikavippejä on aikaisemmin varjostanut häpeän pilvi, mutta nykypäivänä ne ovat yleinen rahoituskeino kuluttajille siinä missä pankkilainatkin ovat. Pankkilainoista vipit eroavat lainahakemuksen vaivattomuudella ja lainan nopealla saatavuudella. Nämä ominaisuudet kuitenkin nostavat pikavipin kulujen hintaa, joten suosittelemme aina tarkistamaan lainanmyöntäjän tarjoaman takaisinmaksuohjelman ennen lainan hakemista. Lyhennyserien tulee olla lainanhakijan tiedossa etukäteen, jotta lainasta johtuvia ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään – talous pysyy näin ollen paremmin hallinnassa.

400€ vipin hakeminen onnistuu mutkattomasti netissä ja laitteeksi kelpaa mikä tahansa tämän päivän älylaite.

Miten hakea 400€ vippi?

400€ vippiä voi hakea yksinkertaisella sähköisellä lainahakemuksella. Koska pikavipin saamiseksi ei tarvitse ollenkaan vakuuksia tai takaajia, lainahakemus on nopea täyttää. Tyypillisessä vippihakemuksessa kysytään oleelliset henkilö- ja tulotiedot. Tulotiedot voi vahvistaa lainantarjoajan suosittelemalla palvelulla tai vaihtoehtoisesti lähettämällä liitteen palkkakuitista. Vippihakemuksen täyttämiseen kuluu tyypillisesti vain muutama minuutti, jonka jälkeen asiakas saa negatiivisen tai myönteisen lainapäätöksen. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen pikavipin saa nimensä mukaisesti pikaisesti tilille.

Eikö vippi ei ole sitä mitä etsit? Jos etsit joustavampaa rahoitusratkaisua, tutustu Lainasto Ostosrahaan. Halutessasi voit myös siirtyä suoraan hakemukseen alla olevasta linkistä.

HAE OSTOSRAHAA

Milloin on oikea aika hakea vippi?

Pikavippiä kannattaa hakea silloin, kun äkillinen rahantarve pääsee yllättämään. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi se, kun autosi hajoaa yllättäen keskelle tietä tai puhelimesi tippuu taskustasi ja lakkaa toimimasta. Toki pikavipillä voi rahoittaa muitakin kuin äkillisiä rahantarpeita, esimerkiksi kokemuksia. Pikavipin avulla voit esimerkiksi lähteä lomamatkalle tai käydä syömässä ystäviesi kanssa. Pikavippiä ei kuitenkaan ikinä kannata hakea, jos ei ole varma omasta maksukyvystään. Maksamaton vippi voi johtaa maksuhäiriömerkintään, joka vaikeuttaa elämää suunnattomasti.

400€ vipin tyypilliset lainaehdot:

  • vähintään 18 vuoden ikä
  • pysyvä osoite Suomessa
  • luotto- ja oikeustoimikelpoisuus
  • verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten

Lainaehdot saattavat kuitenkin vaihdella lainantarjoajasta riippuen. Ennen lainan hakemista suosittelemme tutustumaan aina lainantarjoajan lainaehtoihin.

400€ luottoa Lainastolta

Lainastolla olemme korvanneet vanhat tuotteemme Pikavipin ja Limiitin uudella tuotteella, jossa yhdistyy perinteisten pikalainojen sekä pitkäaikaisempien luottojen parhaat puolet luoden monipuolisen, joustavan ja edullisen rahoitusratkaisun. Kyseessä on Lainasto Ostosraha – 100-3000 euron jatkuva luotto kytkettynä virtuaaliseen luottokorttiin. Omilta Sivuilta voit seurata omaa rahankäyttöäsi, maksaa laskuja tai nostaa rahaa luottokortilta suoraan tilillesi nopealla aikataululla.

Pikavipistä Ostosraha eroaa siten, että kyseessä ei ole kertalaina vaan jatkuva luotto – koko luottoa ei tarvitse siis nostaa kerralla tilille. Ostosrahaa voi käyttää virtuaalisella luottokortilla tai nostaa pankkitilille ilman erillisiä hakemuksia milloin vain, missä vain – tietenkin oman luottorajan puitteissa. Ostosraha toimii halutessasi pikalainan tavoin, mutta palvelee erinomaisesti myös jatkuvana luottotilinä. Sinä päätät miten Ostosrahasi käytät.

HAE OSTOSRAHAA
Virtuaalinen-luottokortti on käytössäsi 24h vuorokaudesta.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!

Arveluttaako sinua luoton turvallisuus, maksuerien koko, maksuohjelman mahdolliset muutokset tai mikä tahansa muu luottoihimme liittyvä seikka? Osaava asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan.

Avoinna arkisin klo 09-17

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelin: 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min)

Voit olla yhteydessä asiakaspalvelijaamme myös Chat-palvelun kautta, jonka löydät asiakastuki-välilehdeltä.

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa