Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Onko hakusessa vippi? Lainastolta sitä saa: 100-400 euron pikalainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa, ja sille saa takaisinmaksuaikaa 12 kuukautta!

Vippi Laina-aika Kulut
100 € 12 kk 37 €
200 € 12 kk 75 €
300 € 12 kk 113 €
400 € 12 kk 150 €

HAE VIPPIÄ HETI

 

Vippi on 100-400 euron laina


Kun puhutaan käsitteestä vippi, tarkoitetaan yleensä nimenomaan pientä, nopeaa ja ketterää lainaa. Perinteinen pikavippi on yleensä ollut 100-400 euron laina, jolle on saanut 14-30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa korkealla vuosikorolla. Valtioiden tasolla vippiä haetaan hieman isommilla summilla.

Lainastolla asia ei ole näin: meidän lainoille saat aina reilusti takaisinmaksuaikaa ja kohtuullisen koron, toisin kuin joillakin kilpailijoillamme100-400 euron vipin takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta, ja todellinen vuosikorko on alle 50%!

Lainaston vippi onkin erinomainen ratkaisu niin pieniin kuin keskisuuriinkin hankintoihin: osta nyt, ja maksa pienissä erissä vuoden aikana takaisin! Esimerkiksi 200 euron vipille tulee kuluja vain 75 euroa.

 

Miten vippiä haetaan heti tilille?


Vipin hakeminen on helppoa. Hakemuksen täyttämisessä kestää vain minuutteja! Hakemusjärjestelmä on responsiivinen ja mobiilioptimoitu, niinpä voit täyttää ilmaisen hakemuksen käden käänteessä, oli käytössäsi sitten iPhone, tabletti, läppäri tai pöytäkone!

Vipin hakeminen on nopeaa:

  1. Tunnistaudu palveluun pankkitunnuksillasi (n. 20sek)
  2. Valitse summa ja täytä hakemus (n. 2min)
  3. Odota lainapäätöstä (n. 1-5min)

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Millaiseen käyttöön vippi sopii?


Vipillä voi rahoittaa esimerkiksi äkillisten rahareikien aiheuttamia taloushuolia. Vippi sopiikin erinomaisesti esimerkiksi lääkäri- tai puhelinlaskun maksamiseen, jos tili ammottaa juuri eräpäivän kohdalla tyhjyyttään. Vipin hakeminen toimiikin usein eräänlaisena palkkaennakkona.

Vippi heti tilille, ja menoksi! Monet hakevat vippiä myös illanviettoja ja pieniä reissuja varten. Lainaston vippi sopiikin tähän tarkoitukseen erinomaisesti, sillä sen 12 kuukauden takaisinmaksuaika on markkinoiden parhaimmistoa. Huomaathan kuitenkin, että vippi ei sovi huvittelun rahoittamiseen, jos et ole täysin varma pystyväsi maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Kyseessä on lainatuote siinä missä muutkin: vippejä on parjattu turhaan suomalaisessa mediassa, sillä oikein käytettynä kyseessä on loistavan ketterä ja rehti lainatuote. Pikaluottoja myöntävät yhtiöt tarjoavat lainaa myös sellaisille ihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta saada pankista lainaa. Huomaathan kuitenkin, että Lainasto ei myönnä lainaa luottotiedottomille. Voit lukea lisää vastuullisuus-osiosta.

 

Vippi heti tilille: pistä muistiin ainakin nämä


  • Vippi on pieni, 100-400 euron laina
  • Lainaston vipille saa 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa
  • Vippiä voi hakea jokainen yli 18-vuotias Suomen kansalainen

HAE VIPPIÄ