Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Pankkitunnusten käyttö vipin hakemiseen on kannattavaa monessa mielessä. Säästät ensinnäkin selvää rahaa tekstiviestikuluissa. Lisäksi verkkopankkitunnusten avulla voit hakea vippiä ilman omaa matkapuhelinliittymää – esimerkiksi prepaid-liittymä riittää.

Pikavippi tekstiviestillä luotuasi pankkitunnuksilla PIN-koodin

Vippiä voi hakea  24h jokaisena päivänä ilman vakuuksia. Palvelu toimii Elisan, TeliaSoneran, DNA:n, Kolumbuksen, Tele Finlandin ja Saunalahden liittymissä. Lainasumman saaminen edellyttää, että lainanottajalla on tili joko Osuuspankissa, Nordeassa, Sampossa, Säästöpankissa, Aktiassa tai Paikallisosuuspankissa.

Joskus saattaa iskeä rahantarve. Pikavippi on nopea ja luotettava tapa saada nopeasti rahaa tilille. Pikavipin ottamisen yhteydessä Sinun tulee joka tapauksessa harkita tarkkaan, miten pystyt maksamaan lainan takaisin. Muista mitoittaa lainasi oikein, sillä lainan takaisinmaksussa oleellisia tietoja ovat nykyinen tulotasosi sekä lainan korot ja kulut. Lainastosta löydät hyvät vipit oikeaan hintaan ja alan parhaan palvelun.