Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainaston turvallisesta, luotettavasti ja helppokäyttöisestä saat nopeasti vipin tilillesi. Lainasto on rekisteröity luotonantaja, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi tietojesi joutumisesta vääriin käsiin, sillä palvelun turvallisuus on taattu pankkitunnustautumisella, suojatulla verkkoyhteydellä ja sertifioinnilla.

Tarjoamme vipit

Ottamasi vipin käyttötarkoitus on täysin päätettävissäsi, joten meidän tehtävämme on tarjota sinulle juuri sopivan kokoinen vippi. Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman vippituotteita, joiden koko vaihtelee 20–1000 euron välillä. Lainatuotteet-linkistä koko vippitarjontaamme.

 

Vipin hakeminen

Vippiä voit hakea meiltä joko helppokäyttöisellä verkkolomakkeella tai matkapuhelimella ja PIN-koodilla. Verkkohakemuksen käyttäminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Verkkohakemuksen tekemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Matkapuhelimella vipin hakemiseen tarvitset myös verkkopankkitunnukset, jotta saat luotua henkilökohtaisen PIN-koodisi vipin hakemiseen. Tämän jälkeen noudatat puhelimeesi tulleita tekstiviestejä saadaksesi vipin tilillesi. Tarkemmat hakuohjeet.

Lainapalvelumme on avoinna päivittäin klo 7.00-23.00. Lainahakemuksia otamme vastaan ympäri vuorokauden. Aukioloaikojemme ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään heti seuraavana päivänä lainapalvelumme taas avautuessa.

Vipin takaisinmaksu

Vippiä ottaessasi on äärimmäisen tärkeää, että otat vain sen suuruisen vipin, jonka pystyt maksamaan ajallaan takaisin. Vipin suuruus kannattaa näin ollen mitoittaa juuri sen kokoiseksi kuin oma talous sallii. Vippiemme takaisinmaksuaika on joko 15, 30, 60 tai 90 päivää summasta riippuen.

Tarvittaessa joustamme takaisinmaksun kanssa ja voit siirtää tekstiviestillä ottamasi vipin eräpäivää. Tutustu tarkemmin maksuohjelman muutokseen.

Vipin myöntämisen ehdot

Lainastolta saat vipin ilman takuita ja vakuuksia, mutta suosittelemme kuitenkin tutustumaan lainaehtoihin ennen vipin hakemista.

Lainasto on rekisteröity luotonantaja, joka tarjoaa vippiä erisuuruisille lainasummille iän ja lainahistorian mukaan. Jotta saat meiltä vipin, sinun on oltava vähintään 20-vuotias oikeustoimi- ja luottokelpoinen suomen kansalainen, jolla on käytössään verkkopankkitunnukset tai matkapuhelin.