Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Tiedätkö, millaisesta liikunnasta innostutaan tänä vuonna aivan erityisen paljon? Me otimme selvää!

HIIT-treeniä uudella twistillä

Runsasta suosiota niittänyt tehotreeni HIIT – high intensity interval training – ei väisty tänäkään vuonna. Lyhyet, erittäin tehokkaat treenisessiot liikuttavat myös vuonna 2019. Nyt ne saavat rinnalleen ripauksen uutta: miltä kuulostaisi esimerkiksi HIIT pilates?

Tehot irti treeneistä

HIIT-treenin voittokulku jatkuu myös liikunnan keston suhteen, sillä treenisessioiden povataan muuttuvan yhä lyhyemmiksi ja lyhyemmiksi. Jo vartti saattaa riittää, kunhan syke on riittävän korkealla!

Laitteet vol. 2

Yhdeksi vuoden liikuntatrendiksi ennustetaan kuntosalilaitteiden toimintojen kasvamista yhden hitin ihmeestä monipuolisempaan treenaamiseen sopivaksi. Jatkossa yhdellä laitteella voi siis harrastaa sekä aerobista liikuntaa että kasvattaa lihasmassaa. Se säästää tilaa, aikaa ja rahaa.

Palautumista unohtamatta

Pelkkä itsensä ruoskiminen ei ole enää avain onneen. Vuosi 2019 tuo mukanaan palautumisen merkityksen korostamisen entisestään. Osa liikuntakeskuksista on jo tuonut valikoimiinsa höyrysaunojen ja kylmäaltaiden rinnalle esimerkiksi urheiluhierontaa.

Uni kunniaan

Levon merkityksestähän on toki puhuttu pitkään, mutta nyt se nousee entistä tärkeämmäksi itsestään huolehtivien keskuudessa. Markkinoilla on lukuisia eri mittareita useissa hintaluokissa, joiden avulla omaa nukkumista ja esimerkiksi REM-unen määrää voi tarkkailla. Hyvät yöunet tukevat niin aineenvaihduntaa kuin liikuntasuorituksia.

Työnteko ja liikunta nivoutuvat yhteen

Arki voi olla toisinaan kiireistä ja liikunnan ujuttaminen sekaan lähes mahdottomalta tuntuva urakka. Siksi yhtenä trendinä ovatkin muun muassa työskentelypisteet, joissa voi työnteon lomassa osallistua vaikkapa jumppatunnille. Vuonna 2019 järjestetään myös entistä enemmän lyhyempiä treenejä – 30 minuuttia liikuntaa kun sulautuu helpommin osaksi kiireistä päivää kuin esimerkiksi 60 minuuttia.

Virtuaalitunnit lisääntyvät

Aina ei liikene aikaa kuntokeskukseen matkaamiseen eikä onneksi tarvitsekaan – virtuaalitunnit ovat tulleet jäädäkseen! Voit osallistua kuntokeskuksen virtuaalitunnille vaikka omassa olohuoneessasi.

Ei treeniä ilman somea

Piditpä siitä tai et, ennustetaan sosiaalisen median olevan jatkossakin vahva osa hyvää treenikokemusta. Omia tavoitteita, treenejä ja motivaatiokuvia julkaistaan jatkossakin sosiaalisen median eri kanavissa.

Meditaatio ja mindfulness

Eikö sinulla vielä ole puhelimessasi meditaatio- tai mindfulness-sovellusta? Tulet mitä luultavammin lataamaan sellaisen viimeistään tänä vuonna. Taito rauhoittua on tärkeää ja jopa juoksemalla voi saavuttaa meditatiivisen tilan. Elä hetkessä, rauhoita ajatukset ja anna itsellesi aikaa.

Lähteet: Womans Health Magazine, My Fitness Pal

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä JoustoluottoaKulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.