Harkitsetko yrityslainaa?

GF Money Yrityslaina on edullinen ja nopea vaihtoehto pankkirahoitukselle

Täytä hakemus

Tarvitset hakemuksen täyttämiseen vain nimenkirjoitusoikeuden ja verkkopankkitunnukset.

Tutustu lainatarjoukseen

Annamme sinulle heti lainatarjouksen, johon voit tutustua rauhassa. Voit myös hyväksyä lainatarjouksen heti.

Allekirjoita lainasopimus

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Siirrämme rahat yrityksesi tilille lainatarjouksen allekirjoittamista seuraavana päivänä.

Yrityslainaa monenlaisiin tarpeisiin juuri
sinulle sopivilla ehdoilla

GF Yrityslainaa voi hakea 3 000–10 000 euroa jopa 12 kuukauden maksuajalla

GF Yrityslaina on monipuolinen, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuva laina. Voit hakea yrityslainaa 3 000–10 000 euroa. GF Yrityslainan hinnoittelu on täysin läpinäkyvä. Näet kaikki korot ja kulut henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Hae 3 000–10 000 € lainaa

Voit hakea GF Yrityslainaa juuri oman yrityksesi tarpeen mukaan aina 10 000 euroon saakka. Voit valita maksuajaksi jopa 12 kuukautta. Voit kuitenkin aina maksaa lainan takaisin myös maksuaikataulua nopeammin.

GF yrityslaina on vaihtoehto kömpelöille pankkilainoille

GF Yrityslainan hakeminen onnistuu vaivattomasti netissä eikä vaadi muun muassa vierailua pankkikonttoriin. Joustavana orgaanisaationa pystymme toimimaan ripeästi ja mukautumaan jokaisen yrityksen tarpeisiin.

GF Yrityslainassa on ainoastaan henkilövakuus

Yrityslainassamme ei ole esinevakuuksia, mutta jokaiselta hakijalta vaaditaan lainalle henkilövakuus, joka on omavelkainen takaus. Tämä voi olla hakijan itsensä tai toisen henkilön tekemä takaus.

Omavelkainen takaus ei edellytä hakijalta mitään toimenpiteitä, vaan takauksen tekeminen sujuu vaivattomasti lainahakemuksen yhteydessä. Mikäli hakija käyttää lainansa takaajana toista henkilöä, täytyy myös takaajan tunnistautua palveluumme ja allekirjoittaa takaussopimus. Takaajille lähtee automaattisesti ohjeet tunnistautumisen ja allekirjoituksen tekemiseen, joten myöskään tämä ei vaadi hakijalta ylimääräisiä toimenpiteitä.

Yrityslainan takaajien on oltava yrityksen tapaan hyvämaineisia tahoja, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Nopea yrityslaina tuo rahat heti tilille

Parhaassa tapauksessa saat yritykselle lainaa jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen. Se, miten nopeasti rahat ovat käytettävissäsi, riippuu aukioloajoistamme ja omasta pankistasi.

Joustavaa yrityslainaa nopeasti ja ilman työläitä paperitöitä

Laske yrityslainalle kuukausierä

4000 €
3000 € 10000 €
7 kk
3 kk 12 kk

Kuukausierä: 814 €/kk

Yhteensä: 5700 €

Hae yrityslainaa

Yrityslainaa 3 000 – 10 000 euroa jopa 12 kuukauden maksuajalla

GF Yrityslaina on monipuolinen, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuva luotto. Voit hakea yrityslainaa 3 000–10 000 euroa. GF Yrityslainan hinnoittelu on täysin läpinäkyvä. Näet kaikki korot ja kulut henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Yrityslainassamme ei ole esinevakuuksia, mutta jokaiselta hakijalta vaaditaan lainalle henkilövakuus, joka on omavelkainen takaus. Tämä voi olla hakijan itsensä tai toisen henkilön tekemä takaus.

Vakuutus yllättävien tilanteiden varalle

Kun tarvittavat vastuuhenkilöt ja takaajat ovat hyväksyneet ja sähköisesti allekirjoittaneet luotto- ja takausehdot, lainahakemus siirtyy lainakäsittelyymme, missä se käsitellään heti. Lainapäätös annetaan samana päivänä, mikäli lainahakemus saapuu käsittelyymme arkisin ennen klo 16.

Hyväksytty yrityslaina siirretään hakijan yrityksen pankkitilille seuraavana päivänä hakemuksen allekirjoittamisesta.

Mitä vaatimuksia yrityslainalle on?

Voit hakea yrityslainaa, kunhan muutama

Lainanhakijalla on oltava yrityksen nimenkirjoitusoikeus

Meidän on aina varmistettava, että hakijalla on oikeus edustaa yritystä ja tehdä päätöksiä yrityksen nimissä.

Yritys ollut toiminnassa vähintään yhden tilikauden ajan

Meidän on varmistettava yrityksen kyky suoriutua velvoitteestaan. Siksi edellytämme, että yritys on ollut toiminnassa vähintään yhden tilikauden ajan.

Yritys toimii Suomessa ja on hyvämaineinen

Voimme myöntää lainaa vain suomalaisille yrityksille. Laina maksetaan aina vain yrityksen omistamalle suomalaiselle pankkitilille.

Takaajalla tai takaajilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Koska yrityslainoissamme ei ole esinevakuuksia, edellytämme että takaaja tai takaajat ovat hyvämaineisia, eikä heillä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään yritykselle.

Lainaa voi saada hyvämaineinen yritys, joka on ollut toiminnassa vähintään yhden tilikauden verran.

Ensimmäinen nimenkirjoitusoikeuden omaavista henkilöistä hakee lainaa ja täyttää lainahakemukseen vaadittavat tiedot. Samassa yhteydessä hän kutsuu toisen nimenkirjoitusoikeuden omaavan henkilön mukaan ilmoittamalla kutsuttavan nimen ja sähköpostiosoitteen lainahakemuksessa sille varattuun kohtaan. Lainanhakujärjestelmä lähettää sähköpostitse linkin, jonka kautta toinen nimenkirjoittaja pääsee hyväksymään ja allekirjoittamaan lainahakemuksen.

Yrityslainaamme ei vaadita esinevakuuksia.

Kyllä vaaditaan. Jokainen myönnetty yrityslaina edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 10 000€ lainasummaan saakka riittää yksi takaaja.

Kun yksityishenkilö takaa lainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, velka peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Kyllä voit.

Kun tarvittavat vastuuhenkilöt ja takaajat ovat hyväksyneet ja sähköisesti allekirjoittaneet laina- ja takausehdot, lainahakemus siirtyy lainakäsittelyymme, missä se käsitellään heti. Lainapäätös annetaan samana päivänä, mikäli lainahakemus saapuu käsittelyymme arkisin ennen klo 16.

Hyväksytty yrityslaina siirretään hakijan yrityksen pankkitilille seuraavana päivänä hakemuksen allekirjoittamisesta.

Yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Lähetämme yrityksen laskutusosoitteeseen laskut, joilla takaisinmaksu tapahtuu.

Kyllä voi. Ennenaikainen takaisinmaksu ei lisää eikä vähennä luotosta maksettavia kokonaiskuluja.

Yrityslainamme hinnoittelu on avointa ja selkeää. Näet lainatarjouksessamme kaikki lainan sisältämät kulut ja korot, joten tiedät jo tarkasti etukäteen, mitä yrityksesi tulee lainasta maksamaan. Yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä.

Yrityksen on oltava kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys, yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia, yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä ja takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä.

Hae yrityslainaa jo tänään

Yritys­lainaa

monenlaisiin tarpeisiin juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Hae yrityslainaa