Olemme rahan keskellä

Olitpa etsimässä rahoitusta tai tuottavaa sijoitusta – me autamme

Monipuoliset rahoitusratkaisut

Pyrimme tarjoamaan ratkaisun kaikkiin rahoitustarpeisiin

Tuottavat sijoitusmahdollisuudet

Tarjoamme sijoitusratkaisuja tasaisella ja korkealla tuotolla

Palvelut helposti saataville

Ajattelemme, että palveluiden on oltava aina saatavilla – kaikkialla

Nopeasti kasvava rahoitusyhtiö

Olemme kasvaneet nopeasti – ja niin haluamme tehdä jatkossakin.

GF Money Consumer Finance Oy on myöntänyt turvallisia ja luotettavia luottoja jo perustamisvuodestaan 2011 lähtien. Toimiala on kehittynyt vuosien kuluessa paljon, kuten myös GF Money Consumer Financen toiminta.

Nykyisin GF Money Consumer Finance Oy tarjoaa entistä monipuolisempia rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Kaikille rahoitusratkaisuille on kuitenkin aina ominaista luotettavuus, turvallisuus, vakuudettomuus ja helppo saatavuus.

GF Money Consumer Finance Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja hyväksymä luotonantaja. GF Money Consumer Finance on myös täysin suomalaisomisteinen yritys, joka on ammattitaitoisesti hallittu ja johdettu.

Läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta

Meille on tärkeää toimia avoimesti ja vastuullisesti. Se on sijoittajiemme ja asiakkaidemme etu.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt kymmenien tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.

Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

Raportoimme aina avoimesti ja kattavasti

Pyrimme jatkuvasti pitämään sijoittajamme ajan tasalla tilanteista

Meidän mielestämme myös sijoittajiemme täytyy olla täysin aina tietoisia taloudellisesta tilanteestamme. Siksi olemmekin päättäneet raportoida kaikki tärkeimmät avainlukumme myös kuukausittain.

Kuukausittaisista avainluvuista, kvartaaleittain julkaistavista tuloslaskelmista ja taseista sekä vuosittaisista tilinpäätöksistä pitäisi muodostua jokaiselle sijoittajallemme hyvä kuva GF Money Consumer Financen tilanteesta. Ajantasaiset raportit löytyvät Korkeatuottoinen.fi -sivustoltamme.

Haluaisitko aloittaa uran GF Money Consumer Financella?

Rekrytoimme jatkuvasti uusia kykyjä joukkoomme!

Meillä liityt suoraan osaavaan joukkoon, jossa pääset etenemään omien taitojesi mukaan

GF Money Consumer Finance Oy on vuodesta 2011 toiminut rahoitusyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat monipuoliset kuluttajaluotot ja yritysrahoituspalvelut.