Rahoitus

Tarvitsetko heti lainaa tilille? Lainaa rahaa nopeasti ja vaivattomasti Lainastolta.

HUOM. Lainastolta tällä hetkellä saatavilla 300 - 600 euron Pikavippi sekä 100 - 3000 euron Limiitti -lainatuotteet. Tästä syystä joissakin artikkeleissamme saattaa esiintyä vanhentunutta sisältöä.

Elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita, joissa olisi tarvetta saada heti lainaa tilille. Kotona pesukone voi yllättäen hajota tai auton korjaaminen voi tulla yhtäkkiä ajankohtaiseksi. Tällöin olisi tarvetta lainata rahaa helposti ja ennen kaikkea nopeasti. Voit valita useasta lainatuotteesta ja hakea tarpeesi mukaan 100 − 5000€ lainaa ja maksaa sen takaisin joustavissa erissä. Laskutkin hoituvat kätevästi sähköisesti tai postitse valintasi mukaan.

Kertaluontoinen pikalaina eli kertalaina sopii akuutteihin ja yllättäviin tilanteisiin, jolloin lainantarve on vain hetkellinen etkä tarvitse jatkuvaa luottoa. Pikalaina voi auttaa sinua paikkaamaan arjen tuomia yllättäviä menoja ja näin säästyt menojen tuomalta stressiltä. Kertalaina sopii kaikenlaisiin tilanteisiin aina auton korjaamisesta erilaisiin harrastusten kustannuksiin. Voitkin hakea lainaa mistä tahansa syystä, sillä me emme kysele lainasi käyttötarkoitusta.

Lainan hakeminen tapahtuu nopeasti ja helposti netissä. Täytät vain lainahakemuksen huolellisesti ja rahat ovat tililläsi parhaimmillaan hetkessä. Tarvitset vain aikaa muutaman minuutin ja verkkopankkitunnukset, joiden kautta pääset kirjautumaan palveluumme ja jättämään lainahakemuksen. Voit jättää hakemuksen viikon jokaisena päivänä mihin kellon aikaan tahansa. Käsittelemme hakemuksia joka päivä klo 7−23 ja pyrimme käsittelemään hakemukset aina muutamassa minuutissa. Nopeinten lainan saa tekemällä hakemuksen arkena päiväsaikaan. Aukioloaikojemme ulkopuolella tulleet hakemukset käsittelemmeaukioloaikoinamme hakemusten saapumisjärjestyksessä. Käsittelemme kaikki hakemukset yleensä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen aina puhelimeesi tekstiviestillä. Lainasi hyväksymisen jälkeen rahat siirretään heti tilillesi.