Nyt voit ottaa Lainasto Tuloturvan

Lainaston Tuloturva on vapaaehtoinen ryhmäetuvakuutus, jolla voit kattaa kiinteitä kulujasi tilanteissa, jos tulet työkyvyttömäksi tai joudut työttömäksi.

Artboard 1Messeges Red

Maksa kiinteät kustannuksesi, kuten lainat, vuokra, sähkö- ja puhelinlaskut ja vältä laskujesi hoitamatta jääminen

Artboard 1Messeges Red

Antaa taloudellista turvaa työttömyys- ja työkyvyttömyystilanteissa

Artboard 1Messeges Red

Vakuutuskorvaus maksetaan sinulle

Artboard 1Messeges Red

Voit irtisanoa vakuutuksen koska tahansa

Jos olet työkyvytön tai työtön yli 30 päivää, voit keskittyä itseesi ja läheisiisi murehtimatta, voitko maksaa kuukausittain toistuvia laskujasi.

Lisätietoja Tuloturvasta:

Mikä on Lainasto Tuloturva?

Tuloturva on vapaaehtoinen ryhmäetuvakuutus, mikä auttaa sinua hoitamaan kiinteitä kustannuksiasi, kuten lainat, vuokra, sähkö- ja puhelinlaskut tilanteissa, jos tulet työkyvyttömäksi tai joudut työttömäksi. Ottaaksesi vakuutuksen, sinun tulee täyttää myöntövaatimukset. Vakuutuksen tarjoaa GF Money Consumer Finance Oy (luotonantajasi) yhteistyössä Maiden General vakuutusyhtiön kanssa. Tuloturva -vakuutuksella ei ole vaikutusta luottopäätökseen.

Koska voin käyttää Lainasto Tuloturva -vakuutusta?

Saadaksesi täydellisen käsityksen vakuutusturvan sisällöstä, suosittelemme että luet vakuutusehdot.

Tässä muutama esimerkki, missä tilanteissa voit käyttää vakuutustasi:

Täydessä työkyvyttömyys- tai työttömyystilanteessa

 • Vakuutettu voi saada korvausta tultuaan täysin työkyvyttömäksi tai jouduttuaan työttömäksi yli 30 päivän ajaksi. Korvausta voi saada työttömyyden tai työkyvyttömyyden alkamispäivästä jopa 12 kuukautta.

Kuka voi ottaa Lainasto Tuloturva -vakuutuksen?

Voidaksesi ottaa Tuloturva -vakuutuksen, sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot:

 • olet täyttänyt 18 vuotta mutta et vielä 64 vuotta,
 • olet työskennellyt hakemuksen tekohetkellä vakituisesti vähintään kuuden kuukauden ajan vähintään 17 tuntia viikossa, tai olet ollut itsenäinen ammatinharjoittaja vähintään 6 kuukautta ja olet soveltuvan työttömyyskassan jäsen,
 • olet täysin työkykyinen,
 • asut vakituisesti Suomessa ja kuulut Suomen sosiaaliturvan piiriin,
 • et ole viimeisen 24 kuukauden aikana saanut mitään sairauden johdosta maksettavaa työkyvyttömyysetuutta,
 • eikä sinulla ole hakemuksen tekohetkellä tiedossa ennakkoilmoitusta tulevasta irtisanomisesta tai tiedossa olevaa tulevaa työttömyyttä.

Mitä vakuutus ei korvaa?

 • Vakuutuksesta ei makseta korvausta sairauden, vaivan tai tapaturman johdosta, jos oireet olivat tiedossa tai olleet olemassa ennen vakuutuksen voimaantuloa, vaikka diagnoosi tai syy voitaisiin määrittää vasta vakuutuksen voimaantulon jälkeen.
 • Korvausta ei makseta työkyvyttömyydestä, mikä johtuu psyykkisestä tai stressiperäisestä sairaudesta, kuten masennuksesta tai stressireaktiosta.
 • Vakuutus ei oikeuta korvaukseen, mikäli työkyvyttömyys on alkanut vakuutuksen vähimmäisaikana (30 vuorokautta vakuutuksen alkamisesta)
 • Vakuutuksesta ei korvata osa-aikaista työttömyyttä tai työttömyyttä, mikä johtuu määräaikaisesta työsopimuksesta, koeajasta, projekti- tai kausityöstä. Korvausta ei myöskään makseta, jos irtisanominen johtuu laiminlyönnistä tai olet itse irtisanoutunut.
 • Korvausta ei makseta, mikäli itsestä riippumaton irtisanominen tapahtuu vähimmäisajan (120 vuorokautta vakuutuksen alkamisesta) aikana tai olet saanut irtisanomisilmoituksen vähimmäisajan aikana.

Kuka toimii vakuutuksen antajana?

Vakuutuksenantajana toimii Maiden General Försäkrings AB, jonka yritystunnus on 516406-1003.
Maiden General
Box 70396
107 24 Stockholm, Sverige

Miten ilmoitan vahingosta/haen korvausta?

TPA claims & admin AB (TPA) käsittelee kaikki vahinkoasiat vakuutuksenantajan puolesta. Toimita kirjallinen vahinkoilmoitus TPA:lle mahdollisimman pian vahinkotapahtuman jälkeen. Voit ilmoittaa vahingosta TPA:n kotisivuilla www.crawco.com/en-fi/, pyytää vahinkoilmoituksen sähköpostilla maiden@crawco.fi tai soittamalla 09 2513 7562.

Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia