Kuinka hakea luottokorttia?

Voit hakea meiltä luottokorttia helposti muutamassa minuutissa. Voit tehdä sen vaikka kotoa käsin, sillä kaikki tapahtuu netissä. Luottokorttia voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Tarkemmat kriteerit voit lukea luottoehdoista.

Hakemuksen täyttäminen

Hakemuksen täyttäminen on helppoa. Luo ensin käyttäjätili ja täytä sitten luottokorttihakemus. Hakemuksen yhteydessä sinulta pyydetään luottokortin myöntämisen kannalta oleellisia tietoja. Sellaisia tietoja ovat muun muassa yhteystiedot ja taloudelliset tiedot.

Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa. Jos luottokorttihakemuksesi hyväksytään, saat virtuaalisen kortin heti käyttöön. Voit siis tehdä ostoksia netissä välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Luottokorttihakemuksen vaiheet:

Luo käyttäjätili

Ensimmäinen vaihe luottokorttihakemuksessa on käyttäjätilin luominen. Tee se täyttämällä lomake, johon syötät henkilötunnuksesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Hyväksy tietosuojaehdot ja jatka.

1. Vaihe on käyttäjätilin luominen.

Jos luottokorttihakemuksesi hyväksytään, saat käyttöösi henkilökohtaisen Omat Sivut -hallintapaneelin, josta voit seurata luottokorttisi saldoa, korottaa luottorajaa tai siirtää tarvittaessa laskusi eräpäivää.

Vahvista puhelinnumerosi

Käyttäjätilin luomisen jälkeen lähetämme sinulle tekstiviestin, jossa on kuusi (6) numeroinen koodi. Syötä koodi lomakkeeseen vahvistaaksesi puhelinnumerosi.

2. vaihe on puhelinnumeron vahvistus.

Täytä luottokorttihakemus

Täytä luottokorttihakemus huolellisesti. Kirjoitusvirheet tärkeissä tiedoissa voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

3. vaihe on omien tietojen täyttäminen hakulomakkeessa.

Luottokorttihakemuksemme täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Osa tiedoista on valmiiksi esitäytettynä, kun saavut sivulle ja loput voit täyttää omaan tahtiin. Tulotietojasi tarkistetaan automaattisesti myöhemmin suostumuksellasi. Tämä nopeuttaa hakemuksen käsittelyä ja luottopäätöksen antamista.

Tutustu luottoehtoihin ja hyväksy tarjous

Kun olet täyttänyt luottokorttihakemuksen ja tutustunut ehtoihin, voit siirtyä hyväksymään luottosopimuksen. Tämän jälkeen saat pian luottopäätöksen ja jos hakemuksesi hyväksytään, on korttisi heti aktiivinen ja valmis käytettäväksi.

Kun haet meiltä luottokorttia, sinun ei tarvitse lähteä liikkeelle paperien kanssa tai jonotella pankkikonttorissa. Jos siis tarvitset pikaisesti taloudellista joustoa arkeen, siirry hakemukseen ja hae heti korttia!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Miksi hakea meiltä luottokorttia?

Jos etsit kätevää ja joustavaa maksuvälinettä arkeen, luottokorttimme on erinomainen valinta. Se on Visa-yhteistyöllä toteutettu kortti, joka on käyttövalmis heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen.

Kortin luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voi korottaa vaiheittain jopa 3000 euroon asti. Huomioithan, että luottorajan korottaminen edellyttää luottotarkastusta. Kortin käytöstä ei veloiteta juoksevia kuluja, kuten kuukausi- tai vuosimaksuja. Kaikki kortin käytöstä aiheutuvat kulut on esitetty selkeästi luottoehdoissa, joten kortista ei aiheudu yllättäviä lisäkuluja.

Nykyiset ja tulevat edut

Koska korttimme on digitaalinen, se tarjoaa erinomaisen turvallisuusedun: sitä ei voi fyysisesti varastaa. Kortillamme verkkomaksaminen on paitsi helppoa ja nopeaa, myös turvallista. Korttia voi käyttää myös kaupan kassalla, kunhan se on ensin yhdistetty mobiilimaksupalveluun, kuten Google Payhin. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä ainoastaan Google Pay -maksupalvelun kanssa, mutta tulevaisuudessa solmimme uusia yhteistyökumppanuuksia ja lisäämme erilaisia etuja, joita sinä kortin haltijana voit hyödyntää.

HAE LUOTTOA
Luottokorttimme on suunniteltu ensisijaisesti verkkomaksamiseen, mutta kun se on yhdistetty mobiilimaksupalveluun, se mahdollistaa myös ostosten maksamisen lähimaksulla.
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa