Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

 

Mikä on virtuaalinen luottokortti?

Perinteinen luottokortti on yleinen maksuväline. Luottokortin käyttäjä saa luottoa kortin myöntäneeltä yhtiöltä, mikä mahdollistaa tarpeellisten hankintojen tekemisen jo ennen palkkapäivää – joskus oma budjetti ei veny kuun loppuun saakka. Luottokortin käyttäjä maksaa käyttämänsä luoton takaisin kuluineen tyypillisesti kerran kuukaudessa. 

Virtuaalinen luottokortti eroaa perinteisestä luottokortista vain siten, että kortti ei esiinny fyysisessä muodossa. Virtuaalinen luottokortti kulkee käyttäjänsä mukana mobiililaitteessa minne ikinä käyttäjä sattuukaan menemään. Nykypäivänä virtuaalisen luottokortin käyttäminen onnistuu varsin jouhevasti uusista puhelimista löytyvien Apple- ja Google Payn avulla. Toki puhelimien lisäksi virtuaalisella luottokortilla voi turvallisesti tehdä ostoksia internetissä tietokoneella kuin tabletillakin tai maksaa esimerkiksi kuukausittain toistuvia maksuja, kuten Spotify- tai Netflix-laskuja. Myös esimerkiksi sähkö- tai vesilaskun voi maksaa kätevästi internetin välityksellä. 

Virtuaalista luottokorttia voi käyttää millä tahansa mobiililaitteella.

Virtuaalisella luottokortilla voit shoppailla netissä vaikka kuuman kupposen äärellä lempikahvilassasi.

 

Kenelle virtuaalinen luottokortti sopii?

Virtuaalinen luottokortti sopii erinomaisesti henkilöille, jotka kulkevat aina puhelin taskussaan ja huomaavat usein unohtavansa lompakon kotiin. Tosin, jokaisessa virtuaalisessa luottokortissa ei vielä ole lähimaksuominaisuutta, jolloin kortin käyttötarkoitus kohdistuu lähimaksamisen sijasta esimerkiksi nettiostosten tekemiseen ja laskujen maksamiseen. Jos siis olet innokas nettishoppailija ja haluat saada kaiken irti alennusmyynneistä, on virtuaalinen luottokortti juuri oikea maksuväline sinulle. 

Virtuaalinen luottokortti voi toimia myös henkilökohtaisena hätäkassana. Yllättävien kulujen ilmetessä voit turvautua luottokorttiisi. Tämä ei tuota ongelmaa, sillä luottokortin käyttäjän tulee maksaa takaisin vain käyttämänsä luotto kuluineen. Käyttämätön luotto ei tyypillisesti aiheuta minkäänlaisia kuluja. Jos siis kaipaat puhelimessasi mukana kulkevaa taloudellista puskuria, voi virtuaalinen luottokortti olla oikea vaihtoehto sinulle. 

Kuten fyysisen luottokortin tai minkä tahansa rahoitusratkaisun kohdalla, tulee luotonhakijan pohtia oman maksukykynsä riittävyyttä myös virtuaalista luottokorttia hakiessaan. Virtuaalinen luottokortti sopii vain henkilöille, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. 

 

Virtuaalisen luottokortin edut

Virtuaaliset luottokortit ovat maksamisen tulevaisuus. Puhelimet ovat nykypäivänä vahvasti mukana jokaisessa elämämme osa-alueessa, ja päivä päivältä enemmän myös maksamisessa. Parhain etu, jonka virtuaalinen luottokortti käyttäjälleen tuo on juuri se, ettei erillisen fyysisen kortin kantaminen lompakossa ole enää tarpeellista. 

Virtuaaliset luottokortit ovat aina yhteydessä joko mobiiliappiin tai luotontarjoajan nettisivuilla olevaan palveluun. Oman maksukäyttäytymisen ja jäljellä olevan luoton seuraaminen onnistuu siis helposti ja turvallisesti sähköisesti. Virtuaalista luottokorttia käyttäessäsi näet tyypillisesti jokaisen ostoksesi, jolloin voit seurata mihin luottosi kuluu. Luottokortista koituvien laskujen maksaminen onnistuu myös internetin välityksellä. Virtuaalisesta luottokortista puhuttaessa paperityöt ovat joka osa-alueella kaukaista historiaa. 

Virtuaalista luottokorttia ei fyysisten korttien tapaan voi varastaa, ja ennen maksun suorittamista sinua tyypillisesti pyydetään kirjautumaan mobiililaitteellesi. Virtuaalisesti maksaminen on siis itseasiassa myös fyysistä maksamista turvallisempaa. 

Ostosraha – kuukausimaksuton virtuaalinen luottokortti

Lainasto Ostosraha on virtuaalinen luottokortti 100-3000 euron luottorajalla. Ostosraha tarjoaa taloudellista tukea niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen edullisen hinnoittelun sekä joustavan takaisinmaksunsa johdosta. Luottokorttia voi käyttää verkko-ostosten tekemiseen tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailmaa, tai tehdä nostoja suoraan luottokortilta heti tilillesi. 

  • Läpinäkyvä hinnoittelu
  • Ei erillistä PIN-koodia
  • Ei juoksevia kuluja, kuten kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Jopa 3000 euron luottoraja
Virtuaalinen luottokortti tuo mukanaan sähköisiä etuja.

Ollessasi Lainaston virtuaalisen luottokortin käyttäjä, voit maksaa laskuja sekä seurata omia korttitapahtumiasi ja jäljellä olevan luoton saldoa Lainaston asiakaspaneelista.

Luottokortti myös 18-vuotiaille!

Lainasto Ostosrahaa myönnetään myös 18-vuotiaille luotonhakijoille, mikä on luottokorttien saralla harvinaista. 18 vuoden iän lisäksi luotonhakijalla tulee kuitenkin olla myös suomalainen osoite sekä Suomen kansalaisuus, säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot sekä mobiilivarmenne taikka verkkopankkitunnukset luottopalveluumme tunnistautumista varten. 

HAE VIRTUAALISTA LUOTTOKORTTIA

 

Virtuaalinen luottokortti netistä

Olisi ihmeellistä, jos itse luottokortti olisi virtuaalinen, mutta kortin saaminen vaatisi fyysisiä neuvotteluja. Koska virtuaalisia luottokortteja haetaan aina sähköisesti, on hakuprosessi varsin nopea. Fyysistä tuotetta ei ole myöskään tarvetta postittaa sen käyttäjälle, joten luottokortin voi saada käyttöönsä jopa minuuteissa hakemuksen tekemisestä. 

Lainasto Ostosraha – nopea luottopäätös

Lainasto Ostosrahaa haetaan täysin sähköisellä luottohakemuksella, jonka täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin. Hakemuksessa kysytään luoton myöntämisen kannalta oleellisia henkilö- sekä tulotietoja. Ostosraha on täysin vakuudeton luottotuote, joten maksukykysi varmistetaan tulotietojesi perusteella. Nopean hakemuksen täyttäminen onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa – luottopäätöksen saat 07-23 välisenä aikana parhaimmillaan minuuteissa myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Lainastolta virtuaalista luottokorttia hakiessasi saat luottokortin käyttöösi jo samana päivänä.