Hae virtuaalinen luottokortti meiltä

Heti käyttöön

Täytä hakemus ja saat päätöksen pikaisesti. Jos hakemuksesi hyväksytään, virtuaalinen luottokorttisi on heti valmis käytettäväksi.

Virtuaalinen Visa

Visa-luottokorttisi kulkee aina mukanasi puhelimessasi. Voit käyttää sitä maksuvälineenä kaikkialla, missä Visa-kortit ovat hyväksyttyjä.

Useita etuja

Luottokorttimme ei sisällä vuosi- tai kuukausimaksuja. Jos käytät Android-laitetta, voit lisätä kortin Google Pay -maksupalveluun.

Hallinta

Omat Sivut -asiakaspaneeli näyttää luottotilanteesi, mukaan lukien luottorajasi ja avoimet laskusi.

Virtuaalisen luottokortin hakeminen on vaivatonta

Virtuaalisen luottokortin hakeminen on yksinkertainen prosessi, joka koostuu muutamasta vaiheesta.
Nämä vaiheet liittyvät pääasiassa omien tietojesi täyttämiseen, jotta virtuaalinen kortti voidaan myöntää sinulle.

Hakemuksen vaiheet lyhyesti

 • 1. Aloita luomalla käyttäjätili ja vahvistamalla puhelinnumerosi. Tilin luomisen jälkeen voit seurata luottotilannettasi Omat Sivut -hallintapaneelista.

 • 2. Ilmoita seuraavaksi luotonmyöntämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten asumis- ja yhteystiedot. Valitse samalla myös haluamasi laskutustapa.

 • 3. Ennen sähköisen sopimuksen allekirjoittamista tarvitsemme suostumuksesi automaattiseen tulotietojen tarkistukseen. Älä unohda tutustua huolellisesti myös luottoehtoihin..

Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit heti alkaa käyttämään virtuaalista luottokorttiasi.

Hae virtuaalinen luottokortti

Tarvitsetko tukea virtuaalisen kortin hankinnassa?

Olemme suunnitelleet virtuaalisen luottokorttimme hakuprosessin yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Jos kuitenkin kohtaat yllättäviä haasteita tai sinulla on kysymyksiä, joihin et löydä vastauksia ‘Usein kysytyt kysymykset’ -osiossamme, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai reaaliaikaisessa chatissamme. Asiakaspalvelumme yhteystiedot ja aukioloajat löydät verkkosivumme alaosasta.

Virtuaalinen luottokortti heti käyttöön

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hakea virtuaalista maksukorttia, joka on hyväksytyn hakemuksen jälkeen heti käytettävissä. Virtuaalinen maksukortti mahdollistaa vaivattoman ostokokemuksen tuhansissa verkkokaupoissa sekä lähimaksun avulla fyysisissä myymälöissä. Lisäksi virtuaalinen maksukorttimme on sekä kuukausi- että vuosimaksuton, minkä ansiosta se on kustannustehokas ratkaisu niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin käyttöön.

Lue lisää virtuaalisesta luottokortista:

Digitaalinen vallankumous on muuttanut tapaamme kommunikoida, työskennellä ja myös kuluttaa. Perinteiset maksuvaihtoehdot kuten käteinen ja muovikortit väistyvät uusien, teknologiapohjaisten maksuratkaisujen tieltä. Maksuvälineenä virtuaalinen luottokortti on moderni, turvallinen ja helppokäyttöinen, niin verkossa kuin kivijalkakaupoissakin.

Mikä on virtuaalinen luottokortti?

Perinteinen luottokortti on yleinen maksuväline. Luottokortin käyttäjä voi hyödyntää kortin myöntämää luottoa esimerkiksi tekemällä tarpeellisia hankintoja ennen palkkapäivää, erityisesti tilanteissa, joissa oma talous ei yllä kuukauden loppuun asti. Luottokortin käyttäjä maksaa käyttämänsä luoton takaisin kuluineen yleensä kerran kuukaudessa.

Virtuaalinen luottokortti eroaa perinteisestä luottokortista vain siinä, että kortti ei esiinny fyysisessä muodossa. Virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi mukana käyttäjän mobiililaitteessa, missä sitten liikkuukaan. Nykypäivänä virtuaalisen luottokortin käyttäminen onnistuu varsin jouhevasti puhelimista löytyvien Apple- ja Google Pay -sovellusten avulla. Lähimaksamisen lisäksi virtuaalisella luottokortilla voi turvallisesti tehdä ostoksia internetissä tietokoneella, tabletilla tai maksaa esimerkiksi kuukausittain toistuvia maksuja, kuten Spotify- tai Netflix-laskuja. Myös esimerkiksi sähkö- tai vesilaskun voi maksaa kätevästi internetin välityksellä.

Hae meiltä virtuaalista luottokorttia! Se on edullinen, turvallinen ja sillä on helppoa tehdä verkko-ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailman. Google Pay -maksupalvelun avulla hoituu maksaminen kätevästi myös myymälöissä.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 % (marginaali 15 % + viitekorko 4,5 % – 01.07.2024-31.12.2024). Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Virtuaalisella luottokortilla voit shoppailla netissä vaikka kuuman kupposen äärellä lempikahvilassasi.

Virtuaalinen luottokortti heti

Olisi ihmeellistä, jos itse luottokortti olisi virtuaalinen, mutta kortin saaminen vaatisi fyysisiä neuvotteluja. Kun haetaan virtuaalista luottokorttia, koko prosessi tapahtuu sähköisesti. Tämä merkitsee sitä, että hakemuksen täyttäminen, lähettäminen ja käsittely tapahtuvat digitaalisesti ilman tarvetta fyysisille dokumenteille tai neuvotteluille. Hakuprosessin nopeuteen vaikuttaa olennaisesti vakuudettomuus. Tämä tarkoittaa, että hakijalta ei vaadita vakuuksia luoton saamiseksi. Koska vakuuksien käsittelyyn ei mene aikaa, kriteerit täyttävälle hakijalle voidaan käytännössä myöntää luottokortti heti.

Lainaston virtuaalinen Visa-luottokortti on juuri tällainen vakuudeton kortti, ja sen hakeminen onnistuu täysin sähköisesti. Koska hakeminen on niin vaivatonta, ja vakuudettomuus mahdollistaa nopean käsittelyn, voit saada luottokortin käyttöösi jopa minuuteissa hakemuksen tekemisestä.

Virtuaalisten luottokorttien suosio on kasvussa ja tulevaisuudessa niiden suosio todennäköisesti kasvaa entisestään, kun yhä useammat ihmiset siirtyvät tekemään ostoksia verkkokauppoihin ja etsivät turvallisia ja käteviä maksuvaihtoehtoja. Virtuaalisen luottokortin nopea saatavuus sekä sen tarjoama turvallisuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

Kuukausi- ja vuosimaksuton virtuaalinen luottokortti

Meiltä voit hakea nyt virtuaalisen Visa-luottokortin jopa 3000 euron luottorajalla. Kortti tarjoaa taloudellista tukea sekä tilapäiseen että jatkuvaan rahantarpeeseen edullisen hinnoittelun ja joustavan takaisinmaksunsa ansiosta. Virtuaalisen luottokortin avulla voit tehdä ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ja myymälöissä ympäri maailmaa.

 • Läpinäkyvä hinnoittelu
 • Ei tarvetta erilliselle PIN-koodille
 • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
 • Ei tarvetta vakuuksille tai takaajalle
 • Luottaja korotettavissa 3000 euroon asti
 • Google Pay -ominaisuus Android-laitteissa

Virtuaalista Visa-luottokorttiamme voi hakea kuka tahansa vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on hyvin hoidetut raha-asiat, säännölliset tulot, suomalainen pankkitili, vakituinen osoite Suomessa sekä käytössä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Esimerkki virtuaalisen luottokorttimme käytön kustannuksista

Käytetty luottosumma500 euroa
Maksuaika8 kuukautta
Kuluja yhteensä48,79 euroa
Yhteensä maksettavaa548,79 euroa
Taulukossa on suuntaa antava esimerkki 500 euron luoton kuluista.

Hae oma virtuaalinen Visa-luottokorttisi alla olevasta painikkeesta. Saat luottopäätöksen nopeasti ja luoton käyttöösi jopa minuuteissa!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 % (marginaali 15 % + viitekorko 4,5 % – 01.07.2024-31.12.2024). Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Kenelle virtuaalinen luottokortti sopii?

Virtuaalinen luottokortti on ihanteellinen niille, jotka liikkuvat mielellään kevyesti vain puhelin taskussaan tai eivät jostain muusta syystä halua kantaa aina lompakkoa mukanaan. Mikäli virtuaalinen luottokortti mahdollistaa lähimaksuominaisuuden, voit kätevästi maksaa ostoksesi sillä. Lisäksi virtuaalisella luottokortilla verkkokauppaostokset sujuvat paljon vaivattomammin kuin fyysisellä kortilla, sillä sinun ei tarvitse syöttää kortin tietoja manuaalisesti, vaan homma hoituu muutamalla klikkauksella. Siksi se on erinomainen vaihtoehto niille, joille helppo maksaminen on tärkeää.

Virtuaalinen luottokortti toimii myös henkilökohtaisena hätäkassana. Yllättävien kulujen ilmetessä voit turvautua luottokorttiisi, ja tämä ei aiheuta ongelmaa, sillä käyttäjän tulee maksaa takaisin vain käytetty luotto kuluineen. Käyttämätön luotto ei yleensä aiheuta lisäkustannuksia. Jos siis kaipaat matkaasi taloudellista turvaverkkoa puhelimessasi, virtuaalinen luottokortti voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Kuten fyysisen luottokortin tai minkä tahansa rahoitusratkaisun osalta, luotonhakijan tulee arvioida oman maksukykynsä riittävyys myös virtuaalista luottokorttia hakiessaan. Virtuaalinen luottokortti soveltuu parhaiten niille, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Kenelle virtuaalinen luottokortti voidaan myöntää?

Harkitsetko jo virtuaalisen luottokortin hankkimista? Ymmärrämme innostuksesi, sillä virtuaalinen luottokortti on erittäin kätevä maksuväline. Seuraavassa on tiivistetysti yleiset vaatimukset, jotka virtuaalisen luottokortin hakijan tulee täyttää Suomessa:

 • Luottokelpoisuus: Kuten minkä tahansa luottokortin kanssa, hakijan on oltava luottokelpoinen. Tämä tarkoittaa, että hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Ikä: Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, joka on Suomen lain mukainen ikäraja luottokorttien myöntämiselle.
 • Tulot: Hakijalla on oltava säännölliset tulot. Pankit ja luottokorttiyhtiöt haluavat varmistaa, että hakijalla on kyky maksaa luotto takaisin.
 • Asuinpaikka: Hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa. Joidenkin luottokorttiyhtiöiden vaatimuksiin voi kuulua, että hakijan tulee olla asunut Suomessa määritellyn ajanjakson ajan.

Yllä mainitut kriteerit ovat yleisesti tunnettuja, ja on mahdollista, että kriteerit voivat hieman vaihdella myöntäjästä ja luottorajasta riippuen. Tarkat tiedot kannattaa lukea kortin ehdoista.

Maksaminen virtuaalisella luottokortilla

Huomioithan, että alla olevat ohjeet koskevat maksamista Lainaston virtuaalisella luottokortilla, mutta ne pätevät pääasiassa myös muihin virtuaalisiin luottokortteihin.

Kun haluat käyttää virtuaalista luottokorttiasi kaupassa, toimi seuraavasti:

 1. Avaa Google Pay -maksupalvelu laitteellasi.
 2. Pidä laitettasi lähimaksupäätteen lähellä.
 3. Tarvittaessa vahvista maksu PIN-koodillasi.

Android-laitteen omistajana ja asiakkaanamme voit nyt liittää korttisi Google Pay -maksupalveluun.

Virtuaalisen luottokorttimme avulla maksat ostoksesi tuhansissa myymälöissä nopeasti ja vaivattomasti. Se on moderni, kätevä ja ennen kaikkea turvallinen tapa hoitaa maksut.

Verkossa maksaminen virtuaalisella luottokortilla on yhtä helppoa:

 1. Kun olet valmis tekemään ostoksen verkkokaupassa, valitse maksutavaksi luottokortti.
 2. Kopioi ja liitä virtuaalisen luottokorttisi tiedot maksulomakkeeseen.
 3. Vahvista maksu verkkopankkitunnuksillasi tai muulla valitsemallasi tavalla.

Virtuaalisen luottokortin edut

Virtuaaliset luottokortit edustavat maksamisen tulevaisuutta. Puhelimet ovat nykypäivänä vahvasti läsnä kaikilla elämämme osa-alueilla, ja päivä päivältä enemmän myös maksamisen saralla. Paras etu, jonka virtuaalinen luottokortti käyttäjälleen tarjoaa, on juuri se, että erillisen fyysisen kortin kantaminen lompakossa ei ole enää tarpeellista.

Virtuaaliset luottokortit ovat aina yhteydessä joko mobiilisovellukseen tai luoton tarjoajan nettisivuilla olevaan palveluun. Oman maksukäyttäytymisen ja jäljellä olevan luoton seuraaminen onnistuu helposti ja turvallisesti sähköisesti. Virtuaalista luottokorttia käyttäessäsi näet yleensä jokaisen ostoksesi, jolloin voit seurata, mihin luottosi kuluu. Luottokortista aiheutuvien laskujen maksaminen on myös mahdollista internetin välityksellä. Virtuaalisesta luottokortista puhuttaessa paperityöt ovat kaikilla osa-alueilla kaukana menneisyydessä.

Virtuaalista luottokorttia ei voi varastaa fyysisten korttien tavoin, ja ennen maksun suorittamista sinua yleensä pyydetään kirjautumaan mobiililaitteellesi.

Virtuaalinen luottokortti – ympäristöystävällinen vaihtoehto muovisille maksukorteille

Virtuaalinen luottokortti nousee merkittäväksi vaihtoehdoksi perinteisille muovikorteille myös ympäristövaikutustensa vuoksi. Fyysiset kortit valmistetaan yleensä PVC-muovista, mikä aiheuttaa haittaa ympäristölle sekä tuotannon että hävittämisen osalta. Muovin valmistaminen kuluttaa luonnonvaroja, ja korttien päätyessä jätteeksi ne lisäävät merkittävästi muovijätteen määrää.

Virtuaalinen luottokortti tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon. Se ei tuota fyysistä jätettä eikä vaadi materiaalien kulutusta valmistuksessaan. Käytännössä perinteiset muovikortit päätyvät usein jossain vaiheessa roskiin tai ympäristöön, lisäten huomattavasti muovijätteen määrää. Virtuaalisen luottokortin käyttäminen ratkaisee tämän ongelman kokonaan. Virtuaalisen luottokortin avulla voimme vähentää omaa hiilijalanjälkeämme ja edistää vastuullisempaa kulutusta. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä ympäristöystävällinen valinta, joka vaikuttaa positiivisesti tulevaisuuteen.