Mikä on virtuaalinen luottokortti?

Perinteinen luottokortti on yleinen maksuväline. Luottokortin käyttäjä voi hyödyntää kortin myöntämää luottoa esimerkiksi tekemällä tarpeellisia hankintoja ennen palkkapäivää, erityisesti tilanteissa, joissa oma talous ei yllä kuukauden loppuun asti. Luottokortin käyttäjä maksaa käyttämänsä luoton takaisin kuluineen yleensä kerran kuukaudessa.

Tiesitkö, että Lainasto Ostosraha on virtuaalinen luottokortti? Se on edullinen, turvallinen ja sillä on helppoa tehdä verkko-ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailman. Käy tutustumassa Ostosrahaan tai halutessasi hyppää suoraan hakemukseen alla olevasta napista.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Virtuaalinen luottokortti eroaa perinteisestä luottokortista vain siinä, että kortti ei esiinny fyysisessä muodossa. Virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi mukana käyttäjän mobiililaitteessa, missä sitten liikkuukaan. Nykypäivänä virtuaalisen luottokortin käyttäminen onnistuu varsin jouhevasti puhelimista löytyvien Apple- ja Google Pay -sovellusten avulla. Lähimaksamisen lisäksi virtuaalisella luottokortilla voi turvallisesti tehdä ostoksia internetissä tietokoneella, tabletilla tai maksaa esimerkiksi kuukausittain toistuvia maksuja, kuten Spotify- tai Netflix-laskuja. Myös esimerkiksi sähkö- tai vesilaskun voi maksaa kätevästi internetin välityksellä.

Virtuaalisella luottokortilla voit shoppailla netissä vaikka kuuman kupposen äärellä lempikahvilassasi.

Kenelle virtuaalinen luottokortti sopii?

Virtuaalinen luottokortti on ihanteellinen niille, jotka liikkuvat mielellään kevyesti vain puhelin taskussaan tai eivät jostain muusta syystä halua kantaa aina lompakkoa mukanaan. Mikäli virtuaalinen luottokortti mahdollistaa lähimaksuominaisuuden, voit kätevästi maksaa ostoksesi sillä. Lisäksi virtuaalisella luottokortilla verkkokauppaostokset sujuvat paljon vaivattomammin kuin fyysisellä kortilla, sillä sinun ei tarvitse syöttää kortin tietoja manuaalisesti, vaan homma hoituu muutamalla klikkauksella. Siksi se on erinomainen vaihtoehto niille, joille helppo maksaminen on tärkeää.

Virtuaalinen luottokortti toimii myös henkilökohtaisena hätäkassana. Yllättävien kulujen ilmetessä voit turvautua luottokorttiisi, ja tämä ei aiheuta ongelmaa, sillä käyttäjän tulee maksaa takaisin vain käytetty luotto kuluineen. Käyttämätön luotto ei yleensä aiheuta lisäkustannuksia. Jos siis kaipaat matkaasi taloudellista turvaverkkoa puhelimessasi, virtuaalinen luottokortti voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Kuten fyysisen luottokortin tai minkä tahansa rahoitusratkaisun osalta, luotonhakijan tulee arvioida oman maksukykynsä riittävyys myös virtuaalista luottokorttia hakiessaan. Virtuaalinen luottokortti soveltuu parhaiten niille, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Kenelle virtuaalinen luottokortti voidaan myöntää?

Harkitsetko jo virtuaalisen luottokortin hankkimista? Ymmärrämme innostuksesi, sillä virtuaalinen luottokortti on erittäin kätevä maksuväline. Seuraavassa on tiivistetysti yleiset vaatimukset, jotka virtuaalisen luottokortin hakijan tulee täyttää Suomessa:

  • Luottokelpoisuus: Kuten minkä tahansa luottokortin kanssa, hakijan on oltava luottokelpoinen. Tämä tarkoittaa, että hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Ikä: Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, joka on Suomen lain mukainen ikäraja luottokorttien myöntämiselle.
  • Tulot: Hakijalla on oltava säännölliset tulot. Pankit ja luottokorttiyhtiöt haluavat varmistaa, että hakijalla on kyky maksaa luotto takaisin.
  • Asuinpaikka: Hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa. Joidenkin luottokorttiyhtiöiden vaatimuksiin voi kuulua, että hakijan tulee olla asunut Suomessa määritellyn ajanjakson ajan.

Yllä mainitut kriteerit ovat yleisesti tunnettuja, ja on mahdollista, että kriteerit voivat hieman vaihdella myöntäjästä ja luottorajasta riippuen. Tarkat tiedot kannattaa lukea kortin ehdoista.

Virtuaalisen luottokortin edut

Virtuaaliset luottokortit edustavat maksamisen tulevaisuutta. Puhelimet ovat nykypäivänä vahvasti läsnä kaikilla elämämme osa-alueilla, ja päivä päivältä enemmän myös maksamisen saralla. Paras etu, jonka virtuaalinen luottokortti käyttäjälleen tarjoaa, on juuri se, että erillisen fyysisen kortin kantaminen lompakossa ei ole enää tarpeellista.

Virtuaaliset luottokortit ovat aina yhteydessä joko mobiilisovellukseen tai luoton tarjoajan nettisivuilla olevaan palveluun. Oman maksukäyttäytymisen ja jäljellä olevan luoton seuraaminen onnistuu helposti ja turvallisesti sähköisesti. Virtuaalista luottokorttia käyttäessäsi näet yleensä jokaisen ostoksesi, jolloin voit seurata, mihin luottosi kuluu. Luottokortista aiheutuvien laskujen maksaminen on myös mahdollista internetin välityksellä. Virtuaalisesta luottokortista puhuttaessa paperityöt ovat kaikilla osa-alueilla kaukana menneisyydessä.

Virtuaalista luottokorttia ei voi varastaa fyysisten korttien tavoin, ja ennen maksun suorittamista sinua yleensä pyydetään kirjautumaan mobiililaitteellesi.

Virtuaalinen luottokortti – ympäristöystävällinen vaihtoehto muovisille maksukorteille

Virtuaalinen luottokortti nousee merkittäväksi vaihtoehdoksi perinteisille muovikorteille myös ympäristövaikutustensa vuoksi. Fyysiset kortit valmistetaan yleensä PVC-muovista, mikä aiheuttaa haittaa ympäristölle sekä tuotannon että hävittämisen osalta. Muovin valmistaminen kuluttaa luonnonvaroja, ja korttien päätyessä jätteeksi ne lisäävät merkittävästi muovijätteen määrää.

Virtuaalinen luottokortti tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon. Se ei tuota fyysistä jätettä eikä vaadi materiaalien kulutusta valmistuksessaan. Käytännössä perinteiset muovikortit päätyvät usein jossain vaiheessa roskiin tai ympäristöön, lisäten huomattavasti muovijätteen määrää. Virtuaalisen luottokortin käyttäminen ratkaisee tämän ongelman kokonaan. Virtuaalisen luottokortin avulla voimme vähentää omaa hiilijalanjälkeämme ja edistää vastuullisempaa kulutusta. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä ympäristöystävällinen valinta, joka vaikuttaa positiivisesti tulevaisuuteen.

Ostosraha – kuukausimaksuton virtuaalinen luottokortti

Lainasto Ostosraha tarjoaa virtuaalisen Visa-luottokortin jopa 3000 euron luottorajalla, antaen taloudellista tukea sekä tilapäiseen että jatkuvaan rahantarpeeseen edullisen hinnoittelun ja joustavan takaisinmaksunsa ansiosta. Tämän luottokortin avulla voit tehdä verkko-ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailmaa.

  • Läpinäkyvä hinnoittelu
  • Ei tarvetta erilliselle PIN-koodille
  • Ei juoksevia kuluja, kuten kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Ei tarvetta vakuuksille tai takaajalle
  • Jopa 3000 euron luottoraja
  • Google Pay -ominaisuus Android-laitteissa
Ollessasi Lainaston virtuaalisen Visa-luottokortin käyttäjä, voit maksaa laskuja sekä seurata omia korttitapahtumiasi ja jäljellä olevan luoton saldoa Lainaston asiakaspaneelista.

Virtuaalista Visa-luottokorttiamme voi hakea kuka tahansa vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on hyvin hoidetut raha-asiat, säännölliset tulot, suomalainen pankkitili, vakituinen osoite Suomessa sekä käytössä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Virtuaalinen luottokortti heti

Olisi ihmeellistä, jos itse luottokortti olisi virtuaalinen, mutta kortin saaminen vaatisi fyysisiä neuvotteluja. Kun haetaan virtuaalista luottokorttia, koko prosessi tapahtuu sähköisesti. Tämä merkitsee sitä, että hakemuksen täyttäminen, lähettäminen ja käsittely tapahtuvat digitaalisesti ilman tarvetta fyysisille dokumenteille tai neuvotteluille. Hakuprosessin nopeuteen vaikuttaa olennaisesti vakuudettomuus. Tämä tarkoittaa, että hakijalta ei vaadita vakuuksia luoton saamiseksi. Koska vakuuksien käsittelyyn ei mene aikaa, kriteerit täyttävälle hakijalle voidaan käytännössä myöntää luottokortti heti.

Lainaston Visa-virtuaalinen luottokortti on juuri tällainen vakuudeton kortti, ja sen hakeminen onnistuu täysin sähköisesti. Koska hakeminen on niin vaivatonta, ja vakuudettomuus mahdollistaa nopean käsittelyn, voit saada luottokortin käyttöösi jopa minuuteissa hakemuksen tekemisestä.

Virtuaalisten luottokorttien suosio on kasvussa ja tulevaisuudessa niiden suosio todennäköisesti kasvaa entisestään, kun yhä useammat ihmiset siirtyvät tekemään ostoksia verkkokauppoihin ja etsivät turvallisia ja käteviä maksuvaihtoehtoja. Virtuaalisen luottokortin nopea saatavuus sekä sen tarjoama turvallisuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Hae oma virtuaalinen Visa-luottokorttisi alla olevasta painikkeesta. Saat luottopäätöksen nopeasti ja luoton käyttöösi jopa minuuteissa!

HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa