Lainaa netistä sinulle sopivilla ehdoilla – Lainasto

Lainaa vakuudettomasti netistä

Hetken googlettamisella saa selville, että vakuudetonta lainaa on tarjolla netissä mitä tahansa muutamasta kymmenestä eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Lainaa myöntäviä yrityksiä on useita ja lainan kilpailuttajia vähintään yhtä paljon. Tarjolla on kertalainaa, joustavaa lainaa ja kaikkea siltä väliltä. Mistä sitten tietää, minkälaisen lainan kannattaa ottaa? Turhautumiselta voi olla vaikeaa välttyä, jos ei ole eri lainatyypeistä kartalla. Tämän sivun luettuasi olet vähän paremmin kartalla.

Lainaa netistä – vakuudeton kertalaina

Vakuudettomalla kertalainalla tarkoitetaan sellaista lainaa, jonka saa kerralla tililleen ilman vakuuksia tai takaajaa. Tällaisia lainoja ovat tyypillisesti perinteiset pikavipit. Myös kymmenien tuhansien eurojen suuruiset kulutusluotot ovat kertalainoja, jos luotontarjoaja maksaa lainan kerralla kokonaisuudessaan hakijan tilille.

Lainaa netistä – jatkuva joustoluotto

Vakuudeton joustoluotto on laina, joka poikkeaa kertalainasta siten, että hakijalle usein myönnetään vähintään 2000 euron luottotili, josta voi tehdä useampia pienempiä nostoja oman tarpeen mukaan ilman hakemuksen uudelleen täyttämistä.

Lainastolta voit saada 100–3000 euron lainan ilman vakuuksia. Lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa — tarvitset vain tietokoneen ja toimivan näytöllisen älylaitteen (esim. puhelimen) ja internet-yhteyden.

Voit hakea lainaa nopealla lainahakemuksella. Jos haet lainaa ensimmäistä kertaa, tulee sinun tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin.

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE LUOTTOA
Lainastolta voit hakea vakuudetonta lainaa täysin sähköisesti ja se on erittäin helppoa.

Kuka voi hakea lainaa?

6 asiaa, jotka vaikuttavat luottokelpoisuuteesi

Listasimme kuusi yleisintä lainahakemus hylkäyssyytä:

Menosi ylittävät tulojesi määrän

Lainahakemuksissa kartoitetaan tavallisesti hakijan maksukyky kartoittamalla sekä tulot että säännölliset menot, kuten lainanlyhennykset, luottokorttimaksut, asumiskulut, sekä ruoka-, vaate- ja harrastemenot.

Et ole säännöllisessä työssä tai määräaikaisessa työsuhteessa

Määräaikainen työsuhde ei enää ole este lainan hakemiselle ja saamiselle. Vakituinen palkka- tai eläketulo on kuitenkin yleensä ehto joustoluoton tai kulutusluoton myöntämiselle. Itse asiassa pidempään jatkunut työsuhde on aina vakaampi näyttö säännöllisistä tuloista kuin uusi ja tuore, vasta solmittu työsopimus. Pientä pikalainaa on mahdollista hakea myös työttömänä.

Sinulla on maksuhäiriömerkintä

Suomen Asiakastiedon rekisterissä oli vuoden 2016 kolmannen kvartaalin eli syyskuun lopussa 374 200 henkilöä, joilla oli keskimäärin 14 maksuhäiriömerkintää per henkilö. Maksuhäiriömerkintä on yleensä este lainaan. Luottopäätöksissä on tosin alettu hyödyntämään luottotiedoissa olevia häiriömerkintöjä enemmän ns. positiivista tietoa, toisin sanoen tietoa siitä, millaisia muita luottoja hakijalla on ja miten tämä niitä hoitaa.

Maksat laskusi toistuvasti myöhässä

Erityisesti pankeissa seurataan maksukäyttäytymistä. Mikäli suoraveloituksessa olevat laskut ovat jatkuvasti myöhässä pidemmällä aikavälillä, hakijan luottokelpoisuus laskee. Myös Lainaston myöntämien lainatuotteiden myöntö tulevaisuudessa vaarantuu, mikäli lyhennykset maksetaan toistuvasti myöhässä. Poikkeuksena ovat asiakaspalvelumme kanssa sovitut muutokset laskutuksessa ja eräpäivissä.

Useat päällekkäiset pikalainat

Useat päällekkäiset pikalainat vaikuttavat luottokelpoisuuteen negatiivisesti. Tosin tarkistuksia siitä, onko hakija toistuvasti maksanut laskuja pikaluotto- tai perintäfirmoille, tekevät lähinnä isommat rahoituslaitokset.

Olet ylivelkaantunut

On kalliimpaa hoitaa montaa pientä lainaa kuin yhtä isompaa luottoa. Mikäli hakija on ylivelkaantunut tai ylivelkaantumassa, voi olla syytä yhdistää lainat eli ottaa yksi isompi luotto kaikkien pienten lainojen maksamiseen pois.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa

Vakuudeton laina on helpompi vaihtoehto

Takauksettoman ja vakuudettoman luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa verrattuna takaajien hankkimiseen tai omaisuuden panttaamiseen lainan vakuudeksi. Erityisesti henkilötakaukset saattavat koetella ystävyys- ja sukulaisuussuhteita – niin takauksen pyytäjän kuin sen myöntäjänkin näkökulmasta.

Lainastolta voit saada käyttöösi mm. 100 – 3000 euron suuruisen kulutusluoton ilman takaajia tai vakuuksia. Hakeminen on täysin ilmaista ja hoituu kokonaisuudessaan verkossa.

Ketterämpi kuin pankkilaina

Vakuudettomat luotot ovat keskimäärin vakuudellisia hieman kalliimpia, koska niihin sisältyy suurempi luottotappioriski. Lainaaja voi aina paremmin luottaa myöntämänsä summan takaisinsaantiin, kun luoton vakuutena on esineitä, omaisuutta tai henkilötakaus.

Vakuudettomien ja takauksettomien luottojen laina-aikaan, kuluihin ja lainaehtoihin on aina syytä tutustua todella huolellisesti. Lainaston lainatuotteiden sopimusehdot, eli laina- ja sopimusehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot kaikille lainatuotteille löydät luottoehdot-sivulta.

HAE LUOTTOA
Lainaston virtuaalinen luottokortti – muuta et sitten tarvitsekaan.

Tilanteeseen sopivaa lainaa reilusti ja läpinäkyvästi

Jo vuodesta 2011 asti toiminut GF Money Oy on yksi Suomen pitkäaikaisimmista luotonantajista

GF Money Oy 100 % suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja Lainasto-brändin alla.

Lainaston virtuaalinen luottokortti on suunniteltu vastaamaan monenlaisia arkisia tarpeita. Virtuaalisella luottokortilla teet ketterästi verkko-ostoksia ilman erillistä vuosi- tai kuukausimaksuja. Luottokortin hakeminen ja käyttö on kuin lasten leikkiä. Mitä vielä odotat? Hae heti virtuaalista luottokorttia!

HAE LUOTTOA

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa