300 euron laina

Pieni, 300 euron laina mahdollistaa uusien hankintojen tekemisen sellaisinakin kuukausina, jolloin olisi muuten taloudellisesti turhan tiukkaa. Vaikka säästäminen onkin järkevää, se ei aina onnistu, sillä menoja voi olla jonain kuukausina kohtuuttoman paljon omiin tuloihin verrattuna. Joskus äkillisiin menoihin on täysin mahdotonta varautua, jolloin lainan ottaminen jää ainoaksi vaihtoehdoksi.

Ennen lainan hakemista varmista aina, että tulosi ylittävät menosi: esimerkiksi luottokorttimaksuista, asumiskuluista sekä ruokaan, vaatteisiin ja harrastuksiin menevistä kuluista muodostuva summa tulee kuukausittain olla sen verran maltillinen, ettei lainan lyhentäminen rasita talouttasi liikaa.

Vaikka 300 euron laina on kooltaan pieni, eikä sen lyhentäminen tule todennäköisesti rajoittamaan monenkaan arkibudjettia sietämättömästi, on lainasta aiheutuvien kulujen tarkistaminen on kuitenkin aina tarpeellista ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Kun maksuaika jaetaan useammalle kuukaudelle, voi lainaa lyhentää maltillisissa kuukausierissä ilman, että se rasittaa talouttasi liikaa.

Voit hakea 300 euron lainaa vaikka omalla kannettavallasi poistumatta kotoa.

300 laina tuo tukea arkeen

Koska kyseessä on pienikokoinen laina, sopii se luonnollisesti pieniin menoihin. Tyypillisimmät 300 euron lainatuotteet ovat perinteinen pikavippi sekä joustoluotto. 300 euron lainat ovat tyypillisesti aina takauksettomia ja vakuudettomia lainoja: niitä hakeakseen ei tarvitse pantata omaisuutta tai pyytää esimerkiksi sukulaisia takaamaan lainaa.

Kaipaatko monipuolisempaa luottoa, joka tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen nettishoppailuun virtuaalisella luottokortilla? Tutustu Lainasto Ostosrahaan!

HAE LUOTTOA

300 euron pikavippi

Pikavippi kannattaa valita, kun tiedät tarvitsevasi ainoastaan yhden lainan tilapäiseen rahantarpeeseen. Kyseessä on kertalaina, eli koko lainan saa yhdella kerralla tilille. Pikavippien maksuajat ovat tyypillisesti muita lainoja lyhyempiä.

Milloin on oikea aika hakea 300 euron vippi?

Aina lainaa hakiessa on syytä ensiksi pohtia, onko rahantarve todellinen vai oletko tekemässä heräteostosta. Lisäksi lainanhakijan tulee miettiä riittääkö oma maksukyky lainan takaisinmaksuun ajallaan. Vaikka 300 euroa ei ole valtava summa rahaa, voi luottotietonsa menettää jos lainaa ei maksa ajallaan. Luottotietojen säilyminen on arvokas asia, jota ei kannata vaarantaa. Pikavippejä kannattaakin ottaa vain jos oma kukkaro ei yksinkertaisesti veny välttämättömiin tarpeisiin. Ennen pikavipin hakemista kannattaa kokeilla kiristää omaa kulutustaan – monesti löytyy turhiakin rahareikiä, joita voisi tukkia.

300 euron joustoluotto

Joustoluotto on jatkuva luotto, joka sopii erityisesti jatkuvaan rahantarpeeseen. Saat käyttöösi oman luottorajasi, jolta nostoja on helppo tehdä mobiililaitteellasi missä vain. Joustoluotto sopii erinomaisesti talouden tasapainottamiseen ja jatkuvien kuluerien paikkaamiseen.

Lainaa 300 euroa heti tilille

Pieni laina on varteenotettava ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset nopeasti pienen summan rahaa. Pikalainojen etuina onkin niiden ripeys ja se, että voit lähettää lainahakemuksen juuri tarpeen ilmestyttyä. Pikalainan voit saada tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen!

300 euron lainan kaksi yleisintä muotoa ovat perinteinen pikavippi sekä joustoluotto. Molemmat kyseisistä lainatuotteista lukeutuvat pikalainojen kategoriaan. Pikavippiä haetaan usein tilapäiseen tarpeeseen, kun joustoluotto puolestaan vastaa jatkuvaan tarpeeseen.

Hae 300 euroa edullista luottoa – Lainasto Ostosraha

Ostosraha on vaivaton maksimissaan 3000 euron jatkuva luotto, joka sopii erinomaisesti arjen kumppaniksi, taloudelliseksi turvaksi sekä jatkuvaan tai lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Ostosrahan mukana saat käyttöösi virtuaalisen luottokortin, tosin ilman pankeille tyypillisiä pitkiä käsittely- ja odotteluaikoja. Luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausikuluja ja on koroiltaan edullinen. Esimerkiksi 300 euron kokoisen Ostosrahan luottokustannukset 5kk maksuajalla ovat vain noin 19 euroa. Takaisin maksettavaksi jäisi siis noin 319 euroa 5 kohtuullisessa maksuerässä. Monipuolisuutensa sekä hinnoittelunsa myötä Ostosraha on ansainnut asiakkaidemme suosion sekä luottamuksen nopeasti.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 % (marginaali 15 % + viitekorko 4,5 % – 01.07.2024-31.12.2024). Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Kuka voi hakea Lainasto Ostosrahaa?

Tiesitkö, että esimerkiksi 300 euron luotto voidaan myöntää luottotiedoiltaan puhtaalle, vähintään 18-vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle? Luottoehtomme sisältävät myös muita ehtoja, joihin tutustumista suosittelemme jokaiselle ennen luoton hakemista.

Jotta voit saada luottoa, sinulla ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekisterissä. Tarkistamme aina luotonhakijoiden luottokelpoisuuden. Näin toimimalla varmistamme asiakkaiden todellisen takaisinmaksukyvyn. On sekä luotonmyöntäjän että sitä hakevan etu varmistua siitä, että luottolyhennyksestä selviää ilman ongelmia osana arkea ja kiinteitä kuluja.

Miten hakea 300 euron vippi?

Vippejä haetaan tyypillisesti täysin nettipohjaisella lainahakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu muutamia minuutteja. Hakeaksesi pikavippiä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Vippejä voi yleensä hakea kellon ympäri, mutta tilillesi raha siirtyy lainantarjoajan lainapalvelun aukioloaikojen sisällä. Yö-aikaan ei voi saada lainapäätöstä, sillä Suomen laki kieltää pikavippien myöntämisen yöllä. Monet luotontarjoajat käyttävät palveluissaan vahvaa salausta, joten asiakkaan tiedot ovat turvassa.

Pikavipit voivat tuntua helpoimmalta vaihtoehdolta, kun äkillinen rahantarve pääsee yllättämään, mutta muitakin joustavampia ja edullisempia vaihtoehtoja on olemassa. Me Lainastolla tarjoamme pikavipin sijasta Ostosrahaa – joustavaa luottoa nopeasti.

Lainasto ostosraha 300€

Ostosraha on huomattavasti perinteistä pikavippiä joustavampi vaihtoehto, sillä se toimii joustoluoton tavoin kertalainan sijaan. Saat käyttöösi 300-3000€ luottorajan, jolta voit käyttää rahaa juuri silloin kun haluat Ostosrahaan kytketyllä luottokortillasi. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit siis käyttää rahaa luottorajaltasi ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa ilman, että joutuisit aina luottoa käyttäessäsi täyttämään uuden luottohakemuksen. Luoton takaisinmaksu on myös joustavaa, sillä takaisinmaksuaika ja maksuerät määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon luottoa käytät luottorajaltasi. Ostosraha mukautuu siis juuri käyttäjänsä tarpeisiin. Ostosrahan takaisinmaksu sujuu kätevästi pienissä kuukausierissä, joten suuret kuukausierät eivät tule koskaan yllättämään sinua.

Ostosraha palvelee erinomaisesti myös jos haluat vain 300€ nopean kertaluontoisen lainan. Tällöin Ostosraha toimii kuin perinteinen 300€ pikavippi. Luoton jatkuva käyttäminen ei ole pakollista – luottorajaasi voit käyttää juuri miten haluat.

Miten hakea 300 euroa luottoa?

Luottoa Lainastolta voi hakea yksinkertaisella täysin nettipohjaisella luottohakemuksella. Hakemuksen voi täyttää milloin vain, mutta käsittelemme luottohakemukset luottopalvelumme aukioloaikojen puitteissa arkisin (10-16). Yöllä saapuneet hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä heti aamulla. Luottohakemuksen täyttäminen ei aiheuta päänsärkyä, sillä sen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.

Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia