Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Lainaston pikalaina on nopea, joustava ja moniin eri tarpeisiin mukautuva pikavippi esimerkiksi juuri sinulle. Se on takaukseton ja vakuudeton: pikalainaa hakeakseen ei siis tarvitse pantata omaisuutta tai pyytää esimerkiksi sukulaisia takaamaan lainaa.

Pikalainan saaminen edellyttää myönteistä lainapäätöstä. Monissa tapauksissa lainahakemukset hyväksytään, mutta koska Lainasto toimii vastuullisesti, varmistamme aina hakijan todellisen maksukyvyn ennen hakemuksen hyväksymistä.

Asiakaspalvelumme varmistaa esimerkiksi, että tulot ylittävät menot: esimerkiksi luottokorttimaksuista, asumiskuluista sekä ruokaan, vaatteisiin ja harrastuksiin menevät kulut pitävät olla sen verran maltillisia, ettei lainan lyhentäminen rasita talouttasi liikaa. Pikalaina on tosin kooltaan pieni – lainaa kun voit hakea esimerkiksi 300 euroa – eli sen lyhentäminen tulee tuskin rajoittamaan monenkaan arkibudjettia liikaa.

Hae Pikalainaa helposti ja nopeasti verkossa

Voit hakea 300 euron pikalainaa vaikka omalla kannettavallasi poistumatta kotoa.

300 laina tuo tukea arkeen

Koska pikalaina on pieni laina, sopii se pieniin menoihin. Isompia lainatuotteitamme myöntäessä edellytämme yleensä vakituista palkka- tai eläketuloa, mutta pikalainaa voit hakea myös ilman säännöllisiä tuloja.

Pikalainaa voit hakea esimerkiksi 300 euroa: summa voi olla 100, 200, 300 tai 400 euroa. Sinä tiedät, kuinka suuri oma rahoitustarpeesi on. Meidän tehtävämme on paikata akuutteja rahareikiä tai muita taloudellisia yllätyksiä. Asiantunteva, aina iloisesti palveleva asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää pikalainasta sekä muista kuluttajille tarjoamistamme rahoitusratkaisuista.

Pikalaina on yksi Lainaston, suomalaisen rahoitusalan yrityksen, tarjoamista lainoista. Lainasto on osa GF Money -konsernia. Olemme mitoittaneet kaikki lainatuotteemme moniin eri tarpeisiin sopiviksi. Voit hakea lainaa vähän tai runsaammin: sinä päätät! Pikalainan takaisinmaksuaika on 4 kuukautta ja maksuerien määrä riippuu lainasummasta. Tällä tavalla toimimalla yhden maksuerän kooksi ei tule liian paljon ja pystyt suoriutumaan lainalyhennyksistä.

 

Lainaa 300 euroa heti tilille

Pikalainaa voi hakea kahdessa eri muodossa tarpeesi mukaan. Pientä 100-600 euron pikalainaa tilapäiseen tarpeeseen tai joustavampaa pikalainaa eli Limiittiä jatkuvaan tarpeeseen. Limiitin suuruus on 100-3000 euroa. Pikalainan avulla voit siis rahoittaa niin pieniä kuin hieman isompiakin hankintoja. Osa ostaa pikalainalla esimerkiksi kodinkoneita, panostaa sisustukseen tai kasvattaa esimerkiksi lomabudjettia.

Pieni laina on varteenotettava ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset nopeasti pienen summan rahaa. Sen etuina onkin ripeys ja se, että voit lähettää lainahakemuksen juuri tarpeen ilmestyttyä. Lainaston asiakaspalvelu on paikalla arkisin klo 09-17 ja meille onkin kunnia-asia tarjota jokaiselle asiakkaallemme osaavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Ota rohkeasti yhteyttä – etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva laina.

Hae jo tänään 300 euron lainaa: nopeaa pikalainaa, joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen! Halutessasi saat rahat tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen! Myönnämme lainaa raha-asiansa mallikkaasti hoitaneille henkilöille tietyin ikärajarajoituksin. Esimerkiksi pikalainan saadaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotta täyttänyt, Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

 

300 euron laina

300 euron laina on kooltaan helposti hallittava laina. Kun maksuaika jaetaan useammalle kuukaudelle, voi lainaa lyhentää maltillisissa kuukausierissä ilman, että se rasittaa talouttasi liikaa. Tiedät kuukausierien suuruuden jo etukäteen, joten pystyt suunnittelemaan ne osaksi muita kuukausittaisia menojasi.

Pikalaina mahdollistaa uusien hankintojen tekemisen sellaisinakin kuukausina, jolloin olisi muuten taloudellisesti turhan tiukkaa. Vaikka säästäminen onkin järkevää, se ei aina onnistu, sillä menoja voi olla joinain kuukausina kohtuuttoman paljon omiin tuloihin verrattuna.

HAE 300€ PIKALAINA

 

300e laina

Tiesitkö, että esimerkiksi 300 euron laina voidaan myöntää luottotiedoiltaan puhtaalle, yli 18-vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle? Lainaehdot sisältävät myös muita ehtoja, joihin voit tutustua helposti tästä linkistä.

Jotta voit saada pikalainan, sinulla ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekisterissä. Tarkistamme hakijoiden luottokelpoisuuden. Näin toimimalla varmistamme todellisen takaisinmaksukyvyn. On sekä lainanmyöntäjän että sitä hakevan etu varmistua siitä, että lainalyhennyksestä selviää ilman ongelmia osana arkea ja kiinteitä kuluja.

Kun suunnittelet lainan hakemista, vertaile rauhassa eri lainojamme ja tutustu muun muassa lainaehtoihin. Pienen pikalainan nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 600 euron lainasummalle 4 kuukauden takaisinmaksuajalla on 27,92 %. Jos haluat kysyä lisää tai kuulla enemmän tarjoamistamme vaihtoehdoista, ota yhteyttä jo tänään!

Asiakaspalvelumme saat kiinni numerosta 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi. Löydät asiakastukisivun oikeasta alakulmasta myös chat-palvelun, jonka kautta saat otettua asiakaspalvelijoihimme yhteyttä helposti asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Me olemme paikalla sinua varten!

Lainasto asiakaspalvelu

Ammattitaitoinen asiakspalvelumme palvelee sinua aukioloaikojemme puitteissa.