Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Hyvä joustoluotto-
asiakkaamme

Tee nosto tästä

Voit tehdä nostoja kätevästi myös tekstiviestillä. Jos haluat nostaa tililtäsi esimerkiksi 50 euroa, lähetä viesti "LA 50" numeroon 16115.

Lainastolta ei ole voinut saada Joustoluottoa 31.8.2019 jälkeen, mutta jos sinulle on solmittu joustoluottosopimus ennen sitä, voit tehdä nostoja tililtäsi vanhaan tapaan. Tee nosto kirjautumalla omien sivujen asiakaspaneeliin »

Perinteinen pikavippi on vaivaton valinta

Perinteinen pikavippi on hyvä valinta silloin, kun tiedät, tarvitsevasi ainoastaan pienen lainan. Lainaston pikavipin ottaja pääsee nauttimaan hyvistä eduista:

  • Hinnaltaan kilpailukykyinen
  • Ikäraja 18-vuotta
  • Takaisinmaksu neljässä erässä

Pikavipin hakeminen

  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  • Täytä nopea lainahakemus
  • Lähetä hakemus meille – ei muuta!

Hae luottoa

Isomman lainan hakeminen

Lainasto myöntää myös pikavippiä isompia lainoja, jotka mahdollistavat isommat hankinnat ja muiden isompien rahantarpeiden täyttämisen.

Limiitissä saat käyttöösi 100–3000 euron luottorajan, josta voit tehdä nostoja omaan tahtiisi. Voit siis nostaa luotolta ainoastaan 100–400 euroa, aivan kuten pikavipissäkin. Limiitin ansiosta sinulla on kuitenkin käytössäsi oma luottoraja, joten mikäli sinulle tulee myöhemmin uusia rahoitustarpeita, voit nostaa Limiitiltä lainaa ilman lisähakemuksia.

Limiitin takaisinmaksu sujuu kätevästi pienissä kuukausierissä. Tämän ansiosta suuret kuukausierät eivät tule koskaan yllättämään sinua.

Näin haen isompaa pikavippiä – Limiittiä

  1. Tunnistaudu lainahakemukseen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin. Lue lisää liitteistä UKK-osiosta.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan luottopäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen siirrämme rahat tilillesi mahdollisimman pian.

Lue lisää

Pikavippi nopea ratkaisu

 

Lainaa jopa 600 €!

Pikavippi on perinteinen ratkaisu äkillisiin rahoitustarpeisiin. Perinteisimmillään pikavippinä tunnetaan muutaman sadan euron pienlainat, jotka saa tilille nopealla aikataululla lainahakemuksen täyttämisestä. Tällainen pikavippi on myös Lainaston valikoimissa.

Lainaston 100-600 euron pikavipillä on neljä kuukautta maksuaikaa ja vaikka lainasumma on pieni, on silti syytä varmistaa oma takaisinmaksukyky, kuten kehotamme Vastuullisuus-osiossammekin.

Hae luottoa