Nettilaina – Lainasto

Nettilainasta puhutaan, kun tarkoitetaan lainaa, jonka voi hakea kokonaan internetin välityksellä. Nykypäivänä suurin osa lainoista onkin nettilainoja lukuunottamatta pankkien suurempia lainoja, jotka vaativat fyysisiä tapaamisia pankkivirkailijoiden kanssa ja sopimusten allekirjoittamista. Tällaisia lainoja ovat esimerkiksi asuntolaina tai suuri sijoituslaina. Lainaa voi kuluittaa niin juhlaan kuin pakolliseenkin tarpeeseen, mutta aina on hyvä tutustua lainan luonteeseen hieman tarkemmin.

Nettilaina

Nettilaina on ehkä helpoin tapa hankkia lainarahaa, jos käytettävissä on internetyhteys. Nettilainaa hakiessa sinulta ei kysellä vakuuksia tai takaajia. Nettilainan yksi parhaista eduista on, että sitä voi hakea juuri silloin, kun haluaa – vaikka sunnuntaina tai pyhäpäivänä. Nettilainaa voit hakea tyypillisesti kellon ympäri jokaisena viikon päivänä – lainahakemuksesi käsitellään lainantarjoajan aukioloaikoina. Aukioloaikojen ulkopuolella saapuneet lainahakemukset käsitellään yleensä saapumisjärjestyksessä lainapalvelun auetessa seuraavana päivänä.

Suurin osa nettilainaa tarjoavista toimijoista edellyttävät tiettyjä asioita lainanhakijalta. Yleisiä ehtoja ovat vähintään 18 vuoden ikä, säännölliset tulot, maksuhäiriömerkittömyys sekä suomalainen pankkitili ja osoite. Tutustu aina lainantarjoajan tarkempiin lainaehtoihin ennen kuin haet nettilainaa.

Nettilainaa voi hakea nimensä mukaisesti netissä. Mikä tahansa nykyaikainen näytöllinen älylaite käy, kunhan siinä on lisäksi toimiva nettiyhteys.

Miten hakea lainaa netistä?

Nettilainan hakeminen on nopea, yksinkertainen ja vaivaton prosessi.

  • Tarkista, että sinulla on toimiva internet-yhteys.
  • Täytä hakemuksessa kysyttävät henkilö- ja tulotiedot.
  • Lähetä tarvittavat liitteet.
  • Odota lainapäätöstä – myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat rahat tyypillisesti hyvin nopeasti tilillesi.

Luottoa netistä

Lainasto on luotontarjoaja, jonka luottotuotteita haetaan pelkästään nettipohjaisilla luottohakemuksilla – paperityöt ovat historiaa. Hakemuksen voit täyttää vaivattomasti mobiililaitteellasi vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Verkkohakemuksen käyttämistä varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä internetyhteyden. Olemme keskittyneet aina siihen, että meiltä luoton hakeminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa – verkkohakemuksemme täyttämiseen kuluukin vain muutama minuutti.

Nykyteknologian ansiosta lainaa ja muita luottoja, kuten Lainaston virtuaalista luottokorttia voi hakea alusta loppuun netissä.
HAE OSTOSRAHAA

Luottokortti netissä

Lainastolta voi hakea luottokorttia, tuttavallisemmin Ostosrahaa täysin nettipohjaisella hakemuksella. Luottokortin saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – et tarvitse vakuuksia taikka takaajia ja säästyt paperitöiltä sekä virkailijoiden tapaamisilta.

Ostosrahaa hakiessasi saat käyttöösi aluksi 300-500 euron luottorajan, jota on kuitenkin mahdollista korottaa jopa 3000 euroon asti! Luottokortti ei sisällä erillisiä kuukausi- tai vuosimaksuja. Luottokortti on virtuaalinen ja toimii täten tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä nettikaupoissa. Päivittäisten maksujen maksaminen lisäksi luottokortti voi toimia hyvänä hätävarana – jos fyysinen korttisi esimerkiksi varastetaan, et ole täysin tyhjän päällä. Jos et halua käyttää luottokorttia on nostojen tekeminen toki mahdollista kortilta suoraan tilillesi. Luottokortti on kuitenkin nettimaksamisen osalta turvallisin vaihtoehto, sillä jos tulet huijatuksi maksaessasi luottokortilla, voit saada rahasi takaisin.

HAE LUOTTOA

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa