Pikavippi heti tilille

Alussa pikavippi profiloitui lähinnä 24h vuorokaudessa heti tilille saatavilla olevaksi maksimissaan muutaman sadan euron suuruiseksi kertalainaksi. Tänä päivänä pikavippejä voi edelleen hakea netissä 24h vuorokaudessa, mutta lain mukaan niitä ei voida kuitenkaan myöntää kuin kello 7-23 välisenä aikana. Tämän lisäksi pikavippi termi on laajentunut ja se koskee käytännössä kaikkia netissä haettavia luottoja, joiden saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajaa eikä vain pieniä kertalainoja.

Pikavipeille tyypillistä on, että hakemuksen lähettämisestä rahojen ilmestymiseen tilille voi mennä luotonmyöntäjästä ja asiakkaan omasta pankista riippuen alle tunti. Jotkut luotontarjoajat saattavat luvata pikavipin jopa heti tilille.

Näin saat pikavipin heti tilille 24h – siis myös kello 23 jälkeen!

Kuten aiemmin mainitsimme, lain mukaan pikavippejä ei saa myöntää kuin klo 7-23 välisenä aikana, mutta pikavipin saaminen heti tilille 24h vuorokaudessa ei ole täysin mahdotonta. Pikavipin voi siis saada käyttöön yöllä kello 23 jälkeenkin, kunhan rajoitukset ovat etukäteen tiedossa. Jotta yöllä olisi mahdollista saada pikavippi tilille, tulisi pikavippituote joustoluotto olla myönnettynä jo etukäteen. Kello 7-23 välisenä aikana myönnetystä joustoluotosta voi tehdä nostoja omalle tilille mihin kellon aikaan tahansa.

Lyhyesti vielä: kun haet minkä tahansa pikavipin kello 23 jälkeen, voit saada sen käyttöösi vasta aamulla kello 7 jälkeen. Jos sinulla on kuitenkin kello 7-23 välisenä aikana myönnetty joustoluotto, jossa on vielä katetta, voit käyttää sitä mihin aikaan tahansa — vaikka keskellä yötä.

Harkinnassa pikavippi heti tilille? Pikavippien rinnalle on kehittynyt monipuolisempia ja edullisempia rahoitusvaihtoehtoja. Jos arvostat luotettavuutta ja shoppailet mielelläsi vaikkapa verkkokaupoissa, Lainasto Ostosraha saattaa olla juuri se, mitä tarvitset! Voit käyttää Ostosrahaa silloin kun haluat 24h vuorokaudessa. Kyseessä on jopa 3000 euron virtuaalinen luottokortti, joka kulkee kätevästi mukana puhelimessa. Käy tutustumassa paremmin tai hae ja tutustu yhtä aikaa alla olevasta napista.

HAE LUOTTOA
Pikavippiä voi hakea sähköisellä lainahakemuksella sijainnista ja kellonajasta riippumatta. Lain mukaan pikavippiä ei kuitenkaan saa myöntää kuin klo 7-23 välisenä aikana.

Kuka voi hakea pikavippiä heti?

Lainaa hakiessa on aina joitain ehtoja, jotka lainanhakijan tulee välttämättä täyttää. Tyypillisiä lainantarjoajien vaatimia lainaehtoja:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Maksuhäiriömerkittömyys
  • Suomi vakituisena asuinpaikkana
  • Mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset tunnustautumista varten

Lainaehdot vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, joten suosittelemme tutustumaan niihin tarkasti aina ennen lainan hakemista.

Onnistuuko pikavippi heti ilman luottotietoja?

Vakuudetonta lainaa eli pikavippiä hakiessa hakijan luottotiedot tarkistetaan lähes poikkeuksetta automaattisesti. Automaattitarkistus saa tiedon hakijan maksuhäiriömerkinnästä ja hakemus hylätään automaattisesti jo lähtömetreillä. Toisin sanoen vastaus kysymykseen on, että ei onnistu.

Joustoluotto heti käyttöön

Joustoluotto on vakuudeton luotto, jonka voi myöntäjästä riippuen saada heti käyttöön. Joustoluotto on käytännössä myös pikavippi, mutta kiinteän kertalainan sijaan kyseessä on jatkuva laina. Se on tyypillisesti vähintään 2000 euron joustava luottotili, jota voi käyttää omien tarpeiden mukaan useammissa erissä ilman, että hakemus tarvitsee käydä läpi uudestaan.

Joustoluotto on helppokäyttöinen lainatuote, joka soveltuu parhaiten pidempiaikaiseen tarpeeseen. Joustoluotto soveltuu myös hätävaraksi, sillä nostamaton luotto ei kerrytä kuluja. Joustoluotto tililtä voi tehdä nostoja kellonajasta riippumatta. Tämän ansiosta joustoluotto sopii myös sellaisille, jotka haluavat pitää mahdollisuuden nostaa pikavippejä heti tilille 24h vuorokaudessa omissa käsissään. Myös joustoluottoja löytyy markkinoilta paljon erilaisia, joten suosittelemme tutustumaan eri vaihtoehtoihin ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Luottoa heti 24h vuorokaudessa: Ostosraha

Perinteiset luottokortit ja virtuaaliset luottokortit ovat myös keino saada luottoa käyttöön yöllä, jos joustoluotto tyyppinen pikavippi ei houkuttele. Esimerkiksi Lainasto Ostosraha on virtuaalinen luottokortti, jonka käyttöä ei ole rajattu tiettyihin kellonaikoihin, vaan ostoksia voi tehdä vaikkapa Zalandon verkkokaupassa juuri siihen aikaan kuin se itselle parhaiten sopii. Joustoluoton tapaan aiemmin myönnettyä Ostosrahaa voi siis virtuaali-vinguttaa vaikkapa keskellä yötä, jos tarve vaatii.

Tiesitkö, että joidenkin luottokorttien saaminen opiskelijana voi olla varsin hankalaa esimerkiksi opintopistevaatimuksien takia? Ostosrahan saaminen sen sijaan ei edellytä mitään tiettyä ennalta kerättyä opintopistemäärää. Hinnaltaankin Ostosraha on varsin kilpailukykyinen ja täten se sopii virtuaaliseksi luottokortiksi hyvin myös opiskelijalle.

Lue lisää aiheesta artikkelissamme: Luottokortti opiskelijalle

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa