Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Harkinnassa pikavippi? Vakuudettomien lainojen suuren kysynnän myötä heti tilille saatavasta pikavipistä tuli räjähdysmäisesti yksi yleisimmistä lainamuodoista. Suosion syynä oli lainahakemuksen vaivattomuus varsinkin verratessa pankkien monimutkaisiin lainanhakuprosesseihin sekä pikavipin saatavuus tilille heti 24h vuorokaudessa, kun asiakkaan tarve vaati. Kymmenessä vuodessa rahoitusmarkkinat ovat kuitenkin kasvaneet ja muuttuneet paljon. Pikavippien rinnalle on kehittynyt monipuolisempia ja edullisempia rahoitusvaihtoehtoja. Lainasto Ostosraha voi vastata tarpeisiisi – Ostosraha tuo käyttöösi luottorajan, jonka käyttäminen onnistuu 24h vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa.

HAE OSTOSRAHAA

Tästä artikkelista löydät vastauksen kysymyksiisi koskien pikavippejä ja nopeita luottoja sekä tietoa lainojen saatavuudesta heti tilille 24h.

 

Pikavippi heti tilille 24h: Pikavippi

Pikavippi on tyypillisesti 100-600 euron laina. Se on kertalaina, joka siirretään lainanhakijan tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen, jos lainanhakija hakemusta tehdessään on näin valinnut. Lainahakemuksen voi täyttää 24h. Pikavippi on erinomainen laina pieniin, arkisiin menoihin.

Pikavipin laina-aika tyypillisesti vaihtelee lainan summan mukaisesti. Mitä pienempi laina, sitä lyhyempi on sen laina-aika. Laina-ajat pikavippien kohdalla vaihtelevat kuitenkin paljon eri lainantarjoajien välillä. Ennen pikavipin hakemista suosittelemme aina tutustumaan lainantarjoajan takaisinmaksuohjelmaan. Lyhennyserien tulee olla lainanhakijan tiedossa etukäteen, jotta lainasta johtuvia ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään – talous pysyy näin ollen paremmin hallinnassa. Jos lainantarjoaja ei näytä lyhyennyserien aikataulua ja summia avoimesti, lainanhakijan taloudellinen tasapaino vaarantuu.

Laina-ajallaan pikavippi kasvaa korkoa, joten takaisinmaksettava summa on luonnollisesti alkuperäistä lainaa suurempi.

Kuka voi hakea pikavippiä heti tilille?

Lainaa hakiessa on aina joitain ehtoja, jotka lainanhakijan tulee välttämättä täyttää. Tyypillisiä lainantarjoajien vaatimia lainaehtoja:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Maksuhäiriömerkittömyys
  • Suomi vakituisena asuinpaikkana
  • Mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset tunnustautumista varten

Lainaehdot vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, joten suosittelemme tutustumaan niihin tarkasti aina ennen lainan hakemista.

Pikavippi heti tilille 24h - hakemuksen voi täyttää omalla mobiililaitteella.

Pikavippiä voi hakea sähköisellä lainahakemuksella sijainnista ja kellonajasta riippumatta.

 

Pikavippi heti tilille 24h: joustoluotto

Joustoluotto on perinteistä pikavippiä suurempi laina. Se on tyypillisesti tuhansiin euroihin ulottuva joustava luottotili, jota voi käyttää joustavasti omien tarpeiden mukaisesti. Joustoluotto on helppokäyttöinen lainatuote, joka soveltuu parhaiten pidempiaikaiseen tarpeeseen. Joustoluotto mahdollistaa oman luottorajan puitteissa nostojen tekemisen tilille 24h vuorokaudessa. Joustoluotto soveltuu myös hätävaraksi, sillä nostamaton luotto ei kerrytä kuluja. Perinteisten pikavippien tavoin myös joustoluottoja löytyy markkinoilta paljon erilaisia, joten suosittelemme tutustumaan eri vaihtoehtoihin ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Luottoa heti tilille 24h: Lainasto Ostosraha

Me Lainastolla olemme korvanneet vanhat tuotteemme Pikavipin ja Limiitin tämän päivän vaatimuksiin vastaavalla rahoitusmuodolla — kyseessä on virtuaalinen Mastercard luottokortti, joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Lainasto Ostosraha!

Lainasto Ostosraha on joustavuudessaan ja helppokäyttöisyydessään vertaansa vailla. Virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi puhelimessasi minne ikinä menetkin ja sillä voit maksaa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa vuorokauden jokaisena tuntina. Myös nostojen tekeminen luottokortilta omalle pankkitilille onnistuu nopeasti 24h seitsemän päivää viikossa. Mastercard luottokortin luottoraja on aluksi 300-500 euroa, mutta sitä voidaan korottaa jopa 3000 euroon asti.

Lainasto Ostosrahaa voi hakea vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä ja halutessasi voit saada rahat heti tilille! Alla olevassa taulukossa näkyy esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Ostosraha on perinteiseen 100 euron vippiin verrattuna varsin edullinen vaihtoehto.

Luottoerittely
Luottosumma 100 €
Maksuaika 2 kk
Kulut 3,03 €
Yhteensä 103,03 €

Taulukossa esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE OSTOSRAHAA

Luottokortilta voi tehdä nostoja heti tilille 24h.

Omilta Sivuilta voit seurata korttisi käyttöä, maksaa laskuja tai halutessasi tehdä nostoja luottokortilta heti tilille.

Hae luottoa 24h – halutessasi voit tehdä nostoja heti tilille!

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti on haettavissa ympäri vuorokauden 24h. Luottoa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Luottohakemuksen voi täyttää vuoden jokaisena päivänä, ja jos luottokortin käyttäminen verkossa ei innosta, rahaa on mahdollista nostaa heti tilille.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä luottohakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Nordigen-palvelua.
  3. Odota luottopäätöstä. Saat heti alustavan päätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään luottokäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Luottohakemuksen hyväksymisen jälkeen voit alkaa käyttämään luottokorttiasi vapaasti luottorajasi puitteissa tai nostaa rahaa heti tilille.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja luottopäätöksen saa vartin kuluessa.

Lainahakemuksia käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina: arkisin 9:00-17:00. Näiden aikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään lainapalvelujen auettua saapumisjärjestyksessään.