Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Harkinnassa pikalaina? Lainastolta voit hakea kahta eri pikalainatuotetta: Pikavippi ja Limiitti. Pikalainojen rinnalle olemme kehittäneet myös tämän päivän vaatimuksia vastaavan rahoitusmuodon — virtuaalisen Mastercard luottokortin!

Lainaston Mastercard luottokortti on joustavuudessaan ja helppokäyttöisyydessään vertaansa vailla. Virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi puhelimessasi minne ikinä menetkin ja sillä voit maksaa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa. Mastercard luottokortin luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voidaan korottaa 500 eurolla kuukaudessa jopa 3000 euroon asti.

Kaikkia Lainaston tuotteita voi hakea vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä ja halutessasi voit saada rahat heti tilille!

Virtuaalinen Mastercard luottokortti

 

Pikavippi on niin sanotusti se alkuperäinen lainatuote. Pikavippien myötä vaihtoehtoiset lainat rantautuivat Suomeen ja alkoivat vakiinnuttaa paikkaansa suomalaisten rahoitusratkaisuna. Kymmenessä vuodessa rahoitusmarkkinat ovat kasvaneet ja kehittyneet – eikä loppua näy!

Lainaa hakiessa on joitain ehtoja, jotka lainanhakijan tulee täyttää. Tämän tulee olla 18-vuotias oikeustoimikelpoinen lainanhakija, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. Hän asuu vaikuisesti Suomessa ja on luottokelpoinen. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla käytössään matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili lainan maksamista varten. Lainanhakijan tulee myös kyetä täyttämään luotonantajan mukaan luottosopimuksen mukaiset velvoitteet.

Pikavippi heti tilille 24h: Pikavippi

Pikavippi on 100-600 euron laina. Se on kertalaina, joka siirretään lainanhakijan tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen, jos lainanhakija hakemusta tehdessään on näin valinnut. Lainahakemuksen voi täyttää 24h. Pikavippi on erinomainen laina pieniin, arkisiin menoihin.

Pikavipin laina-aika on lainasummasta riippumatta 4 kuukautta. Laina maksetaan siis takaisin neljässä erässä neljän kuukauden aikana. Lainan ensimmäinen maksuerä on pienin ja loput lainasummasta on jaettu tasaisesti kolmeen viimeiseen erään. Lyhennyserät ovat siis tiedossa etukäteen, jolloin lainasta johtuvia ikäviä yllätyksiä ei synny ja talous on näin ollen paremmin hallinnassa.

Laina-ajallaan pikavippi kasvaa korkoa, joten takaisin maksettava summa on alkuperäistä lainaa suurempi. Alla olevasta taulukosta näet, kuinka paljonko takaisinmaksettavaa syntyy erikokoisista Pikavipeistä.

Huom. Taulukossa olevat summat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet lainaehdoista.

Vippi Laina-aika Maksat takaisin yht.
100 € 4 kk 110,00 €
200 € 4 kk 215,00 €
300 € 4 kk 320,10 €
400 € 4 kk 425,13 €
500 € 4 kk 531,25 €
600 € 4 kk 637,50 €

HAE VIPPIÄ

 

Pikavippi heti tilille 24h: Limiitti

Limiitti on 100-3000 euron vakuudeton laina. Se on joustava luottotili, jota jokainen voi käyttää oman tilanteensa mukaan. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron nosto tehdään luottosopimuksen allekirjoitusvaiheessa, mutta luottorajaa voidaan kuitenkin korottaa 500 eurolla kuukaudessa jopa 3000 euroon asti.

Limiitti on helppokäyttöinen lainatuote, joka soveltuu parhaiten pidempiaikaiseen tarpeeseen. Limiitti mahdollistaa oman luottorajan puitteissa nostoja tilille aina tarpeen mukaan ilman, että hakemusprosessi tarvitsee käydä läpi uudelleen ja uudelleen.

Limiitti soveltuu myös hätävaraksi, sillä ensinoston jälkeen uutta nostoa ei tarvitse tehdä kuin vasta seuraavan kerran, kun tarve yllättää. Nostamaton luotto ei kerrytä kuluja.

Limiitillä ei ole erikseen määriteltyä laina-aikaa. Lainaa lyhennetään kuukausierissä, joiden koko riippuu käytännössä nostetun lainan määrästä. Luoton voi maksaa takaisin myös kerralla. Näin saat koko Limiitin taas käyttöösi.

Pikavippi heti tilille 24h – hae lainaa!

Pikavippi, joustoluotto sekä Mastercard luottokortti ovat kaikki haettavissa ympäri vuorokauden 24h. Lainaa haetaan turvallisella netti hakemuksella. Lainahakemuksen voi täyttää vuoden jokaisena päivänä, ja rahat on mahdollista saada tilille heti.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan lainapäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään antamallesi tilille mahdollisimman nopeasti.

Lainahakemuksen voi täyttää 24h vuorokaudessa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja lainapäätöksen saa vartin kuluessa.

Lainahakemuksia käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina: arkisin 9:00-17:00. Näiden aikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään lainapalvelujen auettua saapumisjärjestyksessään.