Joustoluotto on jatkuva luotto, joka sopii erityisesti jatkuvaan rahantarpeeseen. Saat käyttöösi oman luottorajasi, jolta nostoja on helppo tehdä 24/7. Joustoluotot ovat tyypillisesti täysin vakuudettomia, eli omaisuutta ei tarvitse sitoa lainan vakuudeksi – säännölliset tulot riittävät. Joustoluotto sopii erinomaisesti talouden tasapainottamiseen ja jatkuvien kuluerien paikkaamiseen.

Mikä on Joustoluotto?

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto. Luotonhakija voi omien tarpeidensa mukaan päättää, minkä verran rahaa tarvitsee. Jos viikon päästä tilanteet muuttuvat ja rahantarve pääsee yllättämään, voi oman luottorajan puitteissa nostaa samantien lisää rahaa ilman erillistä hakemusta. Joustoluottoa haetaan vain kerran, jonka jälkeen saat luottorajasi ja pääset nostamaan rahaa juuri silloin, kun sitä tarvitset. 

Mihin joustoluotto sopii?

Joustoluoton nimi ei ole turhaan joustoluotto. Nimensä mukaisesti joustoluotto on joustava lainatuote ja sen takia sopii moneen eri tarkoitukseen. Tyypillisesti joustoluottoa hakevat henkilöt haluavat itselleen lainaa pitkä-aikaiseen rahantarpeeseen. Esimerkiksi kodin remontoiminen, lomamatka tai sisustusprojekti ovat tilanteita, joissa joustoluoton kaltaisesta varakassasta ei olisi laisinkaan haittaa. Kulujen ilmetessä rahan nostaminen on vaivatonta – tietenkin oman luottorajan puitteissa. Joustoluotto voi toimia tärkeänä tekijänä oman talouden tasapainottamisessa.

Joustoluotto 24/7

Joustoluotto on siitä kätevä, että se antaa mahdollisuuden nostaa rahaa vaikka keskellä yötä. Luoton myöntäminen on tosin Suomen lainsäädännössä kiellettyä yöaikaan. Joustoluoton myöntäminen siis tapahtuu aina ennen illan hämärtymistä, mutta omalta luottorajalta nostojen tekeminen onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa. Yleensä nostojen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta.

Joustoluotto voi toimia varakassana esimerkiksi matkustaessa.

Mikä on Lainaston Ostosraha?

Lainaston Ostosraha on vakuudeton jopa 3000 euron jatkuva luotto. Luottoraja on alussa 300-500 euroa, mutta luottoraja on korotettavissa 3000 euroon asti. Teetkö esimerkiksi remonttia kodissasi tai suunnittelet lomaa? Jos rahareikiä ilmenee jatkuvasti etkä tiedä miten kattaa kulujasi, Ostosraha on kuin tehty sinulle. Luottorajasi puitteissa voit käyttää rahaa joustavasti juuri silloin, kun sitä tarvitset. Ostosrahaa voit hakea jo tänään, huomenna tai vaikka keskellä yötä. Luottohakemukset käsittelemme niiden saapumisjärjestyksessä luottopalvelumme aukioloaikojen puitteissa 10-16. 

HAE LUOTTOA

Ostosraha – joustoluottoakin joustavampi?

Verrattuna luottomarkkinoiden joustoluottoihin Lainaston ostosraha on ainakin yhtä joustava, ellei jopa joustavampi. Tyypillisesti luoton hakeminen on hidas prosessi – rahan käyttöön saamiseen kuluu usein monia päiviä. Lainaston Ostosraha on kuitenkin saatavissa samantien käyttöön ilman turhaa odottelua. Luottohakemus on vaivaton ja täysin nettipohjainen – ei paperien täyttämistä tai pankkivirkailijoiden tapaamista. Ennen kaikkea Lainaston ostosraha on muita markkinoiden joustoluottoja edullisempi. 

Vielä hieman paremman Ostosrahasta tekee siihen automaattisesti kytketty Visa-luottokortti. Virtuaalisella luottokortilla ostosten tekeminen verkossa on vaivatonta ja erittäin turvallista. Ostoksia voit tehdä Lainaston Ostosrahaa käyttäen vaikka oman nojatuolisi pohjalta. Juuri Lainaston luottokortista erityisen tekee se, että siinä ei ole erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja. Myös käyttöönoton nopeus erottaa korttimme kilpailijoista – luottokortin saaminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja vaivatonta. Paperityöt ovat jääneet kauas menneisyyteen.

Kuka voi hakea ostosrahaa?

Lainastolla toimintaamme on aina ohjannut vastuullisuus. Välitämme asiakkaidemme maksukyvystä. Siksi Ostosrahaa myöntäessämme otamme huomioon muutamia eri tekijöitä, jotka tarkistamme luottohakemuksien käsittelyn yhteydessä. 

  • 18-75 vuoden ikä
  • puhtaita luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
  • säännölliset tulot
  • osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili
  • mobiilivarmenne tai verkkopankki käytössä
HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa