Pikalaina – Lainasto

Pikalaina tuo rahat heti tilille

Kun tarvitset rahaa nopeasti, pikalaina on hyvä valinta. Pikalainoilla tarkoitetaan yleensä kohtuullisen pieniä lainoja, jotka ovat saatavissa nimensä mukaisesti pikaisesti suoraan tilille. Pikalaina-termiä käytetään eniten synonyyminä pikavipille, mutta myös joustoluotot voivat olla niin kutsuttuja pikalainoja. Kaikkia pikalainoja yhdistää niiden nopeus, vaivattomuus sekä vakuudettomuus.

Näin haet pikalainaa:

  • Valitse itsellesi sopiva pikalaina. Suosittelemme tutustumaan kaikkiin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Jos haluat yhdellä kerralla koko pikalainan tilillesi, ota pikavippi. Jos haluat lainata rahaa useammin kuin kerran, eli rahantarpeesi on jatkuvaa, ota joustoluotto.
  • Tee nopea sähköinen lainahakemus – lainantarjoajasta riippuen lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa minuutista kymmeneen minuuttiin.
  • Ota rennosti. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty saat pikalainoille tyypillisesti rahat viipymättä tilillesi.
Pikalainan hakeminen on nykypäivänä varsin helppoa. Täytät vain vaivattoman verkkohakemuksen ja saat pikaisesti lainapäätöksen.

Hae pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa netistä jo tänään

Esimerkiksi kesä on aikaa, milloin rahaa kuluu tyypillisesti normaalia enemmän. Varsinkin Suomen kesän vihdoin koittaessa, jokainen haluaa ottaa kaiken irti niistä muutamista kauniista kesäpäivistä. Oma budjetti saattaa ylittyä kesän huuman keskellä. Kesän päätteeksi saattaakin tarvita hieman taloudellista avustusta pitääkseen oman talouden tasapainossa. Lainaston Ostosraha on täydellinen tuote talouden tasapainottamiseen tai taloudelliseksi puskuriksi. Jos esimerkiksi juuri kesän jälkeen rahatilanteesi on niukka, voi Ostosraha toimia kätevästi niin sanottuna hätäkassana.

Olemme korvanneet vanhat lainatuotteemme uudella paremmalla tuotteella, josta löytyy myös pikalainojen edut. Nykyään tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa luottoa – Ostosrahaa. Ostosraha ei ole pikalaina, vaan virtuaalinen VISA-luottokortti, mutta nopeutta siitä löytyy vähintään yhtä paljon kuin perinteisistä pikalainoista. Nopeus onkin aina ollut yksi pääprioriteeteistamme luotonmyöntäjänä. Asiakaspalvelumme käsittelee luottohakemuksia arkisin aamusta iltaan (9-17). Olemme avoinna myös pyhäpäivinä poikkeusaukioloaikojen mukaisesti.

Hae luottoa sähköisesti: Saat sen käyttöösi heti

Voit hakea Ostosrahaa turvallisella ja vaivattomalla luottohakemuksella verkossa. Helpon luottohakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Käsittelemme luottohakemukset asiakaspalvelumme aukioloaikojen (09-17) puitteissa mahdollisimman nopeasti. Kun olet saanut hyväksytyn Ostosraha-luottopäätöksen, on luottorajasi vapaasti käytettävissäsi. Meiltä voit hakea luottoa myös yöllä – hakemuksesi käsitellään aamulla luottopalvelun avauduttua kello yhdeksältä.

Ennen luoton hakemista suosittelemme tutustumaan luottoehtoihimme.

HAE LUOTTOA

Valitse kertaluontoinen pikalaina tai pitkäaikaisempi Ostosraha

Lainatarpeet vaihtelevat ja jokaisen taloudellinen tilanne on yksilöllinen. Siksi Lainaston tarjoama Ostosraha mukautuu jokaisen tarpeisiin.

Ostosraha on vaivaton luotto, joka sopii hyvin arjen kumppaniksi, taloudelliseksi turvaksi sekä jatkuvaan tai lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Ostosrahan mukana saat käyttöösi virtuaalisen luottokortin, tosin ilman pankeille tyypillisiä pitkiä käsittely- ja odotteluaikoja. Esimerkiksi 500 euron kokoisen Ostosrahan luottokustannukset 8kk maksuajalla ovat noin 50€. Takaisin maksettavaksi jäisi siis noin 550 euroa 8 kohtuullisessa maksuerässä. Voit halutessasi lyhentää lainaa kerralla enemmänkin. Toisaalta voit aina olla varma, ettei sinun tarvitse maksaa takaisin isoja eriä, ellet halua. Voit myös siirtää maksueriäsi neljä kertaa vuodessa 14 päivällä. Voit siis taloudellisen tilanteesi mukaan lykätä maksueriäsi tai maksaa luoton takaisin yhdellä kerralla. Joudut maksamaan takaisin kuluineen tietenkin vain sen määrän luottoa, mitä olet luottorajaltasi käyttänyt.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

* Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet lainaehdoista.

Valitse itsellesi luotto, joka on sopiva juuri sinun tarpeisiisi.

Kertalaina tyyppinen pikalaina on puolestaan vaivaton, nopea ja pieni pikavippi. Pikavippi kannattaa valita, kun tiedät tarvitsevasi ainoastaan yhden lainan tilapäiseen rahantarpeeseen. Pikavippien takaisinmaksu tapahtuu yleensä kohtuullisen nopealla aikataululla. Pikavippejä on kuitenkin paljon erilaisia, joten suosittelemme tutustumaan eri lainantarjoajien vaihtoehtoihin ja vertailemaan vippien kuluja.

Luotettava luotto avoimella hinnoittelulla

Toimijana olemme aina halunneet olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Luotettavuuden lisäksi vastuullisuus korostuu toiminnassamme päivittäin. Vastuullisuuden ja luotettavuuden säilytämme avoimella toiminnalla. Hintamme ovat täysin läpinäkyviä, eikä yllättäviä laskuja näin pääse muodostumaan. Onnistuneiden asiakassuhteiden turvaamiseksi varmistamme aina lainanhakijan todellisen maksukyvyn ennen lainan myöntämistä. Olemme toimineet luotettavana toimijana jo vuodesta 2012 lähtien ja saavuttanut luottamuksen palvelemalla vastuullisesti satoja tuhansia asiakkaita. Asiakkaamme ovatkin olleet Ostosrahaan ja siihen kytkettyyn luottokorttiin erittäin tyytyväisiä.

HAE LUOTTOA

Asiakaspalvelumme on sinua varten.

Jos sinulla herää kysymyksiä luottomme ominaisuuksista, maksueristä, koroista taikka lainahakemuksesta, ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Pyrimme antamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon informaatiota, jotta luoton hakeminen Lainastolta olisi varmasti jokaiselle vaivatonta, nopeaa ja helppoa.

Lainaston asiakaspalveluun voit olla yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse taikka Chat-palvelun kautta. Chat-palvelun löydät asiakastuki-välilehdestä. Kysymysten ilmetessä vastaus saattaa löytyä myös asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa