Pikalaina tarjoaa nopean rahoitusratkaisun

Kun tarvitset rahaa nopeasti, pikalaina on yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Pikalainoilla viitataan käytännössä kaikkiin sellaisiin lainoihin, jotka on mahdollista saada ilman omaisuuden panttausta nopeasti käyttöön. Yleisimpiä tunnettuja pikalainoja ovat pikavippi ja joustoluotto.

Ostosraha on joustava luotto, jonka voit hakea helposti verkkohakemuksella.. Kyseessä ei ole pikalaina, vaan virtuaalinen Visa-luottokortti. Saat luottopäätöksen nopeasti ja myönnetty kortti on heti käyttövalmis. Hae omasi!

HAE LUOTTOA

Kenelle pikalaina voidaan myöntää?

Pikalainan luonne voi vaihdella tilanteen mukaan: se voi olla suunniteltu kertaluontoiseen, akuuttiin tarpeeseen tai joustavampi ratkaisu jatkuvaan käyttöön. Vaikka pikalainat ovatkin nopeita ja käteviä ratkaisuja monenlaisiin rahoitustarpeisiin, niiden saaminen edellyttää tiettyjen ehtojen täyttämistä. Seuraavassa tarkastellaan tarkemmin, kenelle pikalaina yleisesti voidaan myöntää Suomen lain mukaan:

  • Täysi-ikä: Yleinen vaatimus pikalainan saamiselle on täysi-ikäisyys. Suomessa lainaa ei voida myöntää alle 18-vuotiaille. Pikalainan suuruudesta ja myöntäjästä riippuen ikäraja voi olla suurempikin, mutta vähintään 18 vuoden ikä on aina vaadittu.
  • Säännölliset tulot: Lainanantajat arvioivat hakijoiden tulotasoja varmistaakseen, että hakija kykenee maksamaan lainan takaisin. Tämä voi sisältää palkkatulot, eläkkeen tai muiden säännöllisten tulojen olemassaolon.
  • Luottotiedot: Pikalainan saaminen edellyttää yleensä luottotietojen tarkistusta. Lainanantajat tarkistavat hakijan luottotiedot varmistaakseen, että hakija on luotto- ja maksukykyinen.
  • Asuinmaa ja pysyvä osoite: Pikalainan myöntäjät edellyttävät hakijalta pysyvää osoitetta Suomessa.
  • Pankkitili: Lainan saamisen yleinen vaatimus on voimassa oleva suomalainen pankkitili, johon lainan voi siirtää ja jolta maksut voidaan veloittaa.
  • Hyväksyttävät henkilöllisyystiedot: Hakijan on annettava oikeat ja pätevät henkilöllisyystiedot, kuten nimi, osoite ja henkilötunnus, jotta laina voidaan myöntää.

Näin haet pikalainaa

  • Vertaile ja valitse sopiva pikalaina. Suosittelemme perehtymään kaikkiin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Jos haluat saada koko pikalainan käyttöösi yhdellä kerralla, valitse pikavippi. Jos tarvitset lainaa useammin kuin kerran, eli rahantarpeesi on jatkuvaa, joustavampi vaihtoehto on joustoluotto.
  • Täytä nopea sähköinen lainahakemus. Lainantarjoajasta riippuen lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa muutamista minuuteista kymmeneen minuuttiin. Hakemuksen täyttäminen on yleensä yksinkertaista ja vaivatonta, ja voit tehdä sen omalta kotisohvaltasi.
  • Odota rauhassa. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, saat pikalainoille tyypillisesti rahat viipymättä tilillesi.
Pikalainan hakeminen on nykypäivänä varsin helppoa. Täytät vain vaivattoman verkkohakemuksen ja saat pikaisesti lainapäätöksen.

Pikalaina ilman liitteitä

Pikalainan hakeminen on usein yksinkertainen ja nopea prosessi. Tyypillisesti pikalainaa haettaessa ei vaadita vakuuksien liitteitä, mutta lainanhakijan tulotiedot ovat tärkeä osa hakemusta. Hakijan tulee toimittaa nämä tiedot joko liitteiden muodossa tai antamalla suostumuksensa automaattiselle tarkistukselle.

Tämä automaattinen tarkistus tarkoittaa, että lainanhakija antaa luvan siihen, että lainanantaja tarkistaa hänen tulotietonsa automaattisesti. Antamalla luvan tähän, hakija voi hakea pikalainaa täysin ilman liitteiden toimittamista. Tämä valinta voi merkittävästi nopeuttaa lainapäätöksen saamista. Pikalaina ilman liitteitä on siis mahdollista, ja se voi tehdä lainanhakuprosessista huomattavasti nopeamman ja yksinkertaisemman.

Kertaluonteinen pikalaina on joustamaton

Kertaluonteinen pikalaina voi olla houkutteleva vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti rahaa esimerkiksi odottamattomiin menoihin tai äkilliseen rahapulaan. Kuitenkin tämän lainatyypin joustamattomuus voi aiheuttaa haasteita ja yllätyksiä lainanottajalle.

Ensinnäkin, saattaa syntyä tilanne, jossa tarvitsemasi lainasumma on pienempi kuin se, mitä olet alun perin hakenut ja sinulle myönnetty. Vaikka tarve olisikin vain osittainen, sinun on silti maksettava korkoja ja kuluja koko myönnetyltä lainasummalta.

Toisaalta, jos tarvitsemasi summa osoittautuu myöhemmin suuremmaksi kuin mitä olet hakenut ja sinulle myönnetty, tilanne muuttuu hankalaksi. Sinun on haettava uutta lainaa kattamaan lisätarpeesi, ja tämä prosessi voi olla aikaa vievää ja stressaavaa. Lisäksi uuden lainan saaminen ei ole taattu ja voi aiheuttaa epävarmuutta ja turhautumista.

Kertaluonteisen pikalainan joustamattomuuden vuoksi on tärkeää harkita huolellisesti lainan tarvetta ja summaa ennen hakemuksen tekemistä. Lisäksi on suositeltavaa tutkia vaihtoehtoisia rahoitusvaihtoehtoja, kuten joustavampia kulutusluottoja välttääkseen ylimääräisiä ikäviltä yllätyksiltä.

Pikalainan parhaat puolet ja enemmän

Ostosrahamme tarjoaa kuluttajille luottorajallisen Visa-virtuaalisen luottokortin, joka kulkee mukana puhelimessa kaikkialle. Se tarjoaa Android-käyttäjille mahdollisuuden suorittaa ostoksia vaivattomasti ja tehokkaasti ja on turvallinen maksuväline verkkokauppaostoksiin. Tuotteessamme korostuu pikalainojen parhaat puolet olematta kuitenkaan pikalaina. Se tarjoaa joustavuutta ja nopeutta, mutta myös turvallisuutta ja luotettavuutta.

Asiakaspalvelumme on palveluksessasi

Pyrimme aina olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Luotettavuuden lisäksi vastuullisuus on keskeinen osa päivittäistä toimintaamme. Säilytämme vastuullisuuden ja luotettavuuden avoimuuden kautta. Hinnastomme on läpinäkyvä, joten yllättäviä laskuja ei synny. Varmistaaksemme onnistuneet asiakassuhteet, tarkistamme aina luottokorttihakijoidemme todellisen maksukyvyn ennen myöntämistä. Olemme toimineet luotettavana toimijana jo vuodesta 2012 lähtien ja saavuttaneet luottamuksen palvelemalla vastuullisesti satoja tuhansia asiakkaita.

Jos sinulla herää kysymyksiä luottomme ominaisuuksista, maksueristä, koroista tai hakemuksesta, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Pyrimme antamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon tietoa, jotta luoton hakeminen olisi varmasti jokaiselle vaivatonta, nopeaa ja helppoa. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla, puhelimitse tai chat-palvelun kautta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin saatat löytää myös asiakastukisivun UKK-osiosta.

Ennen luoton hakemista suosittelemme tutustumaan luottoehtoihimme.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Virtuaalinen Visa-luottokortti älypuhelimessa
Ostosraha – se sisältää kaikki pikalainan parhaat ominaisuudet ja on lisäksi joustava sekä kätevä.

Hae pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa netistä jo tänään

Elämässä tulee eteen tilanteita, jolloin tarvitsemme nopeasti rahoitusta. Onneksi nykyteknologia mahdollistaa pikalainan tai muun luoton, kuten virtuaalisen luottokortin, hakemisen netistä jo tänään. Kun toimit nopeasti ja huolellisesti, voit saada rahoituksen käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Pienet pikalainat, jotka tunnetaan myös pikavippeinä sopivat hyvin akuuttiin, mutta suhteellisen pieneen tarpeeseen. Jos taas olet tilanteessa, jossa tarkkaa summaa ei ole vielä tiedossa, joustoluotto tai virtuaalinen luottokortti voi olla parempi vaihtoehto. Nämä luottomuodot tarjoavat joustavuutta ja mahdollistavat rahoituksen käytön tarpeen mukaan.

Harkitse ja suunnittele ennen kuin haet pikalainaa

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, on tärkeää tehdä päätös harkiten. Pikalainan tai muun luoton ottaminen ei koskaan saisi olla hetken mielijohde, vaan se vaatii aina huolellista harkintaa ja suunnittelua. Muista, että lainan takaisinmaksu on aina suunniteltava huolellisesti, jotta vältetään taloudelliset vaikeudet tulevaisuudessa.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa