Lainaa ilman vakuuksia – Lainasto

Oletko joutunut yllättävään taloustilanteeseen, jossa tarvitsisit pikaisesti lainaa, mutta vakuudet puuttuvat? Monet luulevat, että lainan saamiseksi täytyy aina omata vakuuksia tai takaajia. Tämä on kuitenkin nykypäivänä virheellinen käsitys, jos ei puhuta suuremmista pankkilainoista. Jo kymmenen vuotta sitten Suomeen rantautuneet niin sanotut vaihtoehtoiset lainat ovat olleet aina täysin vakuudettomia. Myös pienet pankkilainat ovat nykypäivänä vakuudettomia. Tässä artikkelissa saat tietoa erilaisista vaihtoehdoista saada lainaa ilman vakuuksia.

Lainan hakeminen on vaivatonta ja helppoa, kun se onnistuu ilman vakuuksia.

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomien lainojen hakeminen on vaivatonta ja yksinkertaista. Lainan saaminen ilman vakuuksia perustuu lainanmyöntäjän kykyyn vakuuttua lainanhakijan maksukyvystä. Tällöin lainanmyöntäjä voi luottaa asiakkaaseen ja hänen maksukykyynsä, joten vakuudet ovat turhia. Nykyteknologia mahdollistaa asiakkaan maksukyvyn automaattisen vahvistamisen siten, ettei se tuota asiakkaalle laisinkaan työtä. Lainanmyöntäjä voi hakea tarvittavia tietoja väestötietojärjestelmästä sekä luottorekistereistä.

Alta löydät erilaisia täysin vakuudettomia rahoituskeinoja sekä tietoa niiden ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista. 

Pikavipit

Pikavipit ovat tyypillisesti noin 100-600 euron kertalainoja lyhyellä takaisinmaksuajalla. Pikavippejä haetaan kätevästi ja nopeasti  nettihakemuksella. Pikavipeille ominaista on, että rahat siirtyvät halutessasi välittömästi tilillesi kun lainanmyöntäjä on tehnyt myönteisen lainapäätöksen. Pikavipin saamiseksi et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot riittävät.

Joustoluotot

Myös joustoluottoa voi hakea ilman vakuuksia. Joustoluotto on hyvä valinta jatkuvaan rahantarpeeseen, kun pikavippi puolestaan sopii äkillisen ja kertaluontoisen rahantarpeen paikkaamiseen. Joustoluotot eivät nimittäin ole kertalainoja, vaan jatkuvia luottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat käyttöösi luottotilin, jolta voit luottorajasi puitteissa tehdä nostoja tilillesi oman tarpeesi mukaan.

Kulutusluotot

Pikavippien ja joustoluottojen tavoin, myös kulutusluotot voivat olla vakuudettomia. Käytännössä vakuudettomat kulutusluotot ovat samanlaisia kertalainatyyppisiä lainatuotteita kuin pikavipitkin, mutta usein huomattavasti suurempia. Kulutusluotot sopivatkin parhaiten suurempien hankintojen rahoittamiseen.

Luottokortti ilman vakuuksia?

Nyt voit hakea Lainastolta virtuaalista Mastercard-luottokorttia ilman vakuuksia. Luottokorttimme tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Ostosraha. Lainasto Ostosraha tuo käyttöösi maksukyvystäsi riippuen 300-500 euron luottorajan, joka on kuitenkin korotettavissa jopa 3000 euroon saakka. Luottorajaltasi voit käyttää rahaa luottokortillasi tai nostaa rahaa luottokortilta omalle pankkitilillesi. Luottokortin käyttäminen sekä nostot omalle tilille onnistuvat 24 tuntia vuorokaudessa.

Hae lainaa nopeasti vaikka omalla älypuhelimellasi
Vakuudeton luottokortti tuo joustavuutta arkeen!

HAE LUOTTOKORTTIA

Miten hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudettomien lainojen hakeminen on tyypillisesti nopeaa ja vaivatonta, sillä aikaa ei kulu vakuuksien asettamiseen. Hakiessasi vakuudetonta lainaa, tulee lainantarjoajan kuitenkin vakuuttua maksukykysi riittävyydestä. Ennen vakuudettoman lainan hakemista on siis hyvä myös itse varmistua omasta maksukyvystään. Tyypillinen vakuudettoman lainan hakemus sisältää kysymyksiä henkilö- sekä tulotiedoistasi. Tulotietosi voit vahvistaa lainantarjoajan suosittelemalla automatisoidulla palvelulla – dokumenttien liittäminen ei siis ole tarpeellista.

Sähköinen lainahakemus mahdollistaa sen, että lainaa voi hakea juuri silloin, kun sinulle sopii. Rahaa et kuitenkaan voi saada tilillesi keskellä yötä, sillä Suomen lainsäädäntö kieltää tämän kello 23-07 välillä. Ota huomioon, että tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautuaksesi palveluun.

Tutustu Lainaston vakuudettomaan Ostosrahaan!

Ostosraha on täysin vakuudeton rahoitustuote – sähköisen luottohakemuksen täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin. Luottohakemukset käsittelemme 07-23 välisenä aikana heti niiden saapuessa. Hae luottokortti ilman vakuuksia – se ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!

HAE OSTOSRAHAA

Ostosraha mukautuu moneen

Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, johon on kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti. Luottokortin avulla voi maksaa ostoksia kätevästi suoraan verkossa vaikka omalta kotisohvalta käsin. Luottokortti ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja, joten se on harvinaisen edullinen vaihtoehto.

Ostosraha sopii niin jatkuvaan kuin tilapäiseenkin rahantarpeeseen. Luottorajasi puitteissa voit käyttää luottokorttiasi aina, kun haluat tai vaihtoehtoisesti käyttää luottokorttia kertaluontoisen hankinnan rahoittamiseen. Maksat takaisin vain käyttämäsi luoton kuluineen, joten et vahingossakaan pääse maksamaan turhasta tai käyttämättömästä luotosta.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa