Kertalaina on mutkaton laina

Kertalaina voi olla pieni perinteinen pikavippi tai useamman tuhannen euron kulutusluotto. Yhteistä niillä on se, että ne myönnetään nimensä mukaisesti kerralla koko haettu summa.

Kertalaina on tarkoitettu yllättäviin menoihin. Se sopii sinulle, jos tiedät tarvitsevasi kertaluonteista lainaa. Voit tyypillisesti saada pientä kertalainaa, jos olet vähintään 18-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Suurempien kulutusluottojen saamiseksi vaaditaan usein korkeampaa ikää lainanhakijan maksukyvyn varmistamiseksi. Kertalainan tyypillinen suuruus vaihtelee muutamien kymmenien eurojen ja kymmenien tuhansien eurojen välillä.

Vakuudeton kertalaina

Vakuudettomat kertalainat ovat tyypillisesti pikavippien kaltaisia pienikokoisia lainoja, jotka ovat saatavissa hyvin nopealla aikataululla tilille. Näihin lainoihin ei tarvitse ollenkaan vakuuksia taikka takaajia – yleensä vakituiset tulot ja maksuhäiriömerkittömyys riittävät. Vakuudettomuus tarkoittaa, ettei sinun tarvitse kiinnittää omaa tai läheistesi omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Vakuudettomia kertalainoja on helppoa hakea suoraan internetistä nettipohjaisella lainahakemuksella.

Vakuudellinen kertalaina

Vakuudelliset lainat ovat usein suurempia useiden tuhansien eurojen lainoja, joita vastaan lainanhakijan tulee asettaa vakuuksia taikka takaajia. Vakuudellisia lainoja käytetään usein suuremman kertaluontoisen hankinnan rahoittamiseen. Tällaisia hankintoja ovat esimerkiksi auto tai asunto. Vakuudelliset kertalainat vaativat yleensä fyysisiä tapaamisia lainantarjoajan ja lainanhakijan välillä. Hakuprosessi on siis huomattavasti hitaampi, kuin vakuudettomien lainojen kohdalla.

Mitä eroa on kertalainalla ja jatkuvalla luotolla?

Markkinoilla on paljon erilaisia lainoja, joista jokaisen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Lainaa hakiessasi kannattaakin tutustua huolellisesti erilaisiin lainatuotteisiin ja valita laina aina oman maksukyvyn ja tarpeen mukaan. Kertalainaa käytetään tyypillisesti yllättävien yksittäisten tilanteiden rahoittamiseen. Kertalainaa haetaankin eniten silloin, kun tarvitaan nopea kerralla saatavan laina nopeasti tilille. Kertalaina soveltuu siis parhaiten tilapäiseen rahantarpeeseen.

Lainaston Ostosraha on vakuudeton jatkuva luotto, joka mahdollistaa pidempiaikaisen rahantarpeen paikkaamisen. Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti, jolla voi tehdä kätevästi nettiostoksia. Saat käyttöösi 300-3000 euron luottorajan, jolta voit oman luottorajasi puitteissa käyttää rahaa niin paljon kuin tarve vaatii. Kertalaina tulee siis kokonaisuudessaan yhdellä kerralla tilillesi, mutta Ostosrahaa voit puolestaan käyttää halutessasi useita kertoja luottorajasi puitteissa. Maksat takaisin tietenkin vain käyttämäsi luoton kuluineen.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Vaikka kertalaina ja Ostosraha ovat luonteeltaan erilaisia, emme ole luopuneet siitä nopeudesta ja vaivattomuudesta, mistä meidät tunnetaan. Ostosrahan hakeminen on helppoa ja vaivatonta – lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti, ja sen hyväksymisen jälkeen saat luottorajasi käyttöösi. Käsittelemme lainahakemukset luottopalvelumme aukioloaikojen puitteissa (09-17).

Pieni vai suuri, vakuudellinen vai vakuudeton? Tutustu eri vaihtoehtoihin ennen kertalainan hakemista!

Läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta

Meille on tärkeää toimia avoimesti ja vastuullisesti. Se on sijoittajiemme ja asiakkaidemme etu.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt kymmenien tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.

Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

Miksi valita Lainaston Ostosraha?

Juuri Lainaston joustavan luoton eli Ostosrahan valitseminen kannattaa lukuisista syistä. Tarjoamme asiakkaillemme useita etuja, joita kaikki toimijat eivät tarjoa. Olemme toimijana täysin luotettava ja vastuullinen – se näkyy Ostosrahaa hakiessa. Hinnoittelumme on aina läpinäkyvää eikä luottomme sisällä piilokuluja.

Lainaston Ostosraha on täysin vakuudeton. Et siis tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi Ostosrahaa. Vaivattoman sähköisen lainahakemuksemme ansiosta sinun ei myöskään tarvitse tavata pankkivirkailijoita tai täyttää monimutkaisia papereita, kuten perinteisistä pankeista suurempaa luottoa haettaessa. Ostosrahan hakeminen ja saaminen on nopeaa, vaivatonta ja turvallista – takaamme sen.

Ostosrahan takaisinmaksu on joustavaa. Luotto maksetaan takaisin kohtuullisissa maksuerissä, joiden summa määräytyy käyttäneesi luoton mukaan. Voit siis käyttää Ostosrahaa myös kertalainan tavoin käyttämällä luottorajaasi vain yhteen ostokseen. Tällöin maksat vain yhden ostoksen verran takaisin kuluineen. Oman taloudellisen tilanteesi mukaan voit myös halutessasi siirtää maksuerääsi 14 päivällä. Käytetyn luoton saa toki maksaa kokonaisuudessaan takaisin myös yhdessä suuremmassa maksuerässä.

  • Läpinäkyvä hinnoittelu
  • Edullinen
  • Turvallinen
  • Vakuudeton
  • Luottohakemus muutamassa minuutissa
  • Nopea luottopäätös
  • Halutessasi rahat heti tilille
  • Joustava takaisinmaksu
HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Muistutukset kertovat sinulle lähestyvistä maksueristä.

Muistutamme sinua sähköpostilla lähestyvistä maksueristä. Maksuerät eivät siis pääse yllättämään – et joudu kiperiin tilanteisiin. Asiakkaiden muistuttaminen ennen maksueriä on osa vastuullista ja luotettavaa toimintaamme. Asiakkaan etu on yhtä lailla meidänkin etumme.

Jos tarjoamamme Ostosraha herättää lisäkysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään! Lainaston yhteystiedot löytyvät sivujemme alimmasta osiosta. Voit löytää vastauksen kysymykseesi myös suoraan asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

Oletko innokas nettishoppailija? Miltä kuulostaisi virtuaalinen Mastercard-luottokortti, jolla voisit tehdä ostoksia tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa? Tee nopea nettihakemus ja voit päästä shoppailemaan jo muutaman minuutin kuluttua.

HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa