Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Kertalaina on mutkaton laina

Kertalaina on pieni kulutusluotto – perinteinen pikavippi. Lainaston kertalainassa on neljän kuukauden takaisinmaksuaika, eikä sen saamiseksi vaadita takaajia tai vakuuksia.

Kertalaina on tarkoitettu pieniin yllättäviin menoihin. Se sopii sinulle, jos tiedät tarvitsevasi vakuudettomasti kertaluonteista lainaa lähiaikoina. Voit saada Lainaston kertalainaa, jos olet vähintään 18-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Kertalainamme suuruus on 100–600 €.

Kertalainamme nimelliskorko on 19,90 % ja takaisinmaksuaika neljä kuukautta. Esimerkkilaina: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

HAE LUOTTOA

Läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta

Meille on tärkeää toimia avoimesti ja vastuullisesti. Se on sijoittajiemme ja asiakkaidemme etu.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt kymmenien tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.

Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

LUOTTOEHDOT

 

Mitä eroa on kertalainalla ja jatkuvalla lainalla?

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia lainoja, jotta jokaisen tarpeeseen löytyisi sopiva vaihtoehto. Lainaa hakiessasi kannattaakin tutustua huolellisesti lainatuotteisiimme ja valita laina oman maksukyvyn ja tarpeen mukaan. Asiakkaamme käyttävät kertalainaa tyypillisesti yllättävien yksittäisten tilanteiden rahoittamiseen. Kertalainaa kannattaakin hakea, jos tiedät tarvitsevasi nopean kerralla saatavan lainan nopeasti tilillesi. Kertalaina soveltuu siis tilapäiseen suhteellisen pieneen rahantarpeeseen. Kertalainaa voit hakea 100-600 euroa oman rahantarpeesi mukaan.

Jos 100-600 euron kertalaina tuntuu liian pieneltä, Limiitti mahdollistaa suuremman rahantarpeen paikkaamisen. Jatkuva lainamme eli Limiitti sopii puolestaan jatkuvaan rahantarpeeseen. Limiitissä saat käyttöösi 100-3000 euron luottorajan, josta voit oman luottorajasi puitteissa nostaa rahaa omaan tahtiisi niin monta kertaa kuin tarvitset. Kertalaina tulee siis kokonaisuudessaan yhdellä kerralla tilillesi, Limiittillä voit tehdä useita nostoja luottorajasi puitteissa.

Yksi ominaisuus yhdistää kaikkia lainojamme – nopeus. Vaikka kertalaina ja jatkuva laina ovat luonteeltaan erilaisia, emme ole kummankaan kohdalla luopuneet siitä nopeudesta ja vaivattomuudesta, mistä meidät tunnetaan. Niin kertalainan kuin Limiitinkin hakeminen on helppoa ja vaivatonta – lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti, jonka hyväksymisen jälkeen saat halutessasi kertalainasi tai ensimmäisen nostosi heti pankkitilillesi.

Sijoita

Miksi valita Lainaston kertalaina?

Juuri Lainaston kertalainan valitseminen kannattaa lukuisista syistä. Tarjoamme asiakkaillemme useita etuja, joita kaikki toimijat eivät tarjoa. Olemme toimijana täysin luotettava ja vastuullinen – se näkyy myös kertalainaa hakiessa. Hinnoittelumme on aina läpinäkyvää eikä kertalainamme sisällä piilokuluja.

Lainaston kertalaina on vakuudeton. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi kertalainaa. Vaivattoman sähköisen lainahakemuksemme ansiosta sinun ei myöskään tarvitse tavata pankkivirkailijoita tai täyttää monimutkaisia papereita, kuten perinteisistä pankeista lainaa haettaessa. Kertalainan hakeminen ja saaminen on nopeaa, vaivatonta ja turvallista – takaamme sen.

Kertalainamme takaisinmaksu on joustavaa. Lainan maksat takaisin neljässä kohtuullisessa maksuerässä. Oman taloudellisen tilanteesi mukaan voit myös halutessasi siirtää maksuerääsi 14 päivällä. Kertalainan saa toki maksaa kokonaisuudessaan takaisin myös yhdessä suuremmassa maksuerässä.

  • Läpinäkyvä hinnoittelu
  • Edullinen
  • Turvallinen
  • Vakuudeton
  • Lainahakemus muutamassa minuutissa
  • Nopea lainapäätös
  • Halutessasi rahat heti tilille
  • Joustava takaisinmaksu

 

Muistutukset kertovat sinulle lähestyvistä maksueristä.

Muistutamme sinua sähköpostilla lähestyvistä maksueristä. Maksuerät eivät siis pääse yllättämään – et joudu kiperiin tilanteisiin. Asiakkaiden muistuttaminen ennen maksueriä on osa vastuullista ja luotettavaa toimintaamme. Asiakkaan etu on yhtä lailla meidänkin etumme.

Jos tarjoamamme kertalaina herättää lisäkysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!Lainaston yhteystiedot löytyvät sivujemme alimmasta osiosta. Voit löytää vastauksen kysymykseesi myös suoraan asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

Eikö kertalaina vakuuttanut? Miltä kuulostaisi virtuaalinen Mastercard-luottokortti, jolla voisit tehdä ostoksia tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa? Tutustu kaikkiin lainatuotteisiimme  ja tee nopea lainahakemus milloin vain. 

HAE HETI LUOTTOKORTTIA