Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Pikalaina on nopea tapa hoitaa akuutit kulut vaivatta.

Pikalaina heti tilille?

Pikalaina on pieni kertalaina, joka siirretään lainanhakijan tilille tyypillisesti muutamassa minuutissa. Pikalainoja voi hakea nopeasti internetistä vaivattomalla lainahakemuksella.

Pienestä pikalainasta puhuttaessa kriteerit lainan saamiseksi ovat maltillisia. Oleellisinta on, että lainanhakijalla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja vähintään 18 vuotta elämää takanaan. Jo näillä kriteereillä suurin osa lainantarjoajista tarjoaa sinulle pikalainaa – halutessasi heti tilillesi.

Pikalainojen maksuaika vaihtelee lainasumman mukaan. Yleinen sääntö on, että mitä suurempi laina, sitä pidempi maksuaika. Yleensä pikalainasta kertyvä takaisinmaksettava summa jaetaan tasaisesti kuukausieriin, mutta halutessasi voit toki maksaa pikalainan takaisin kokonaisuudessaan vain yhdessä maksuerässä. Ennen pikalainan hakemista, suosittelemme aina varmistamaan, että lainantarjoajan hinnoittelu on täysin läpinäkyvää, jotta pikalainan takaisinmaksu ei pääse kaatamaan talouttasi. Luotettavat toimijat eivät harrasta piilokuluja laisinkaan.

 

Tutustu myös Lainasto Ostosrahaan!

Lainamarkkinoiden kehittyessä myös lainatuotteet ovat monipuolistuneet. Perinteisen pikavipin rinnalle on saatu uusia, parempia rahoitusratkaisuja pidemmillä maksuajoilla.

Olemme vastanneet asiakkaidemme muuttuneisiin tarpeisiin ja tuoneet markkinoille Lainasto Ostosrahan. Ostosrahaan on kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa joustavuus, helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Ostosraha-luotto on myös hinnaltaan kilpailukykyinen. Lainaston tyyliin, sähköisen hakemuksen tekeminen on vaivatonta ja luottopäätöksen saa muutamassa minuutissa.

Lainasto Ostosrahalla voit maksaa ostoksiasi tuhansissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Luottokortti kulkee kätevästi aina mukanasi – puhelimessasi. Hae luottokorttia jo tänään – nettikauppojen alennukset odottavat sinua!

HAE OSTOSRAHAA

 

Lainasto Mastercard luottokortti

Pikalainan tavoin, myös Lainasto Ostosraha on haettavissa nopeasti sähköisellä luottohakemuksella.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

 

Pikalaina heti tilille: joustoluotto vai pikavippi?

Lainamarkkinoiden kasvettua ja kehityttyä on lainatuotteissa tapahtunut muutoksia. Perinteinen muutamien satojen eurojen pikavippi on saanut rinnalleen jopa tuhansiin euroihin asti ulottuvan joustoluoton.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen perinteistä pikavippiä jouhevammin. Joustoluotto on jatkuva luotto – saat käyttöösi luottotilin, jolta voit tehdä nostoja tilillesi juuri silloin kun rahantarve iskee. Saat siis käyttää luottotilisiäsi juuri niin kuin se parhaiten omaan tilanteeseesi sopii ja tehdä haluamasi kokoisia nostoja niin usein kuin tarve vaatii nostorajasi puitteissa. Takaisinmaksettava summa riippuu nostetun lainan suuruudesta.

Virtuaalinen luottokortti – tee halutessasi nostoja heti tilille!

Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti on kuin joustoluotto, mutta ”luottotili” on tässä tapauksessa henkilökohtainen luottokorttisi. Luottokorttia voit käyttää tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailman, tai halutessasi tehdä nostoja luottokortilta heti tilillesi 24h vuorokaudessa. Luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja.

Lainaston luottokorttia, tuttavallisemmin Ostosrahaa haetaan sähköisellä luottohakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Meille riittää, että luotonhakijalla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Poikkeuksena on kuitenkin työttömyyskorvaus ja opintotuki, joita ei säännöllisyyksistään huolimatta lasketa säännöllisten tulojen piiriin luotonhakuprosessissa.

Hakemus on pankkimaisen turvallinen käyttää ja täyttää, sillä käytämme luotonhakuprosessissa vahvaa salausta. Näin voimme taata sen, etteivät luotonhakijan tiedot päädy vääriin käsiin.

HAE OSTOSRAHAA

 

Pikalaina heti tilille – kuinka haen?

Nykypäivänä pikalainoja haetaan poikkeuksetta sähköisellä lainahakemuksella. Lainantarjoajat mahdollistavat tyypillisesti hakemuksen täyttämisen myös yöaikaan, mutta Suomen lainsäädännön mukaan lainarahaa saa siirtää vain 07-23 välisenä aikana. Yöaikaa lukuunottamatta, lainantarjoajat voivat maksaa pikalainan asiakkaan tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Alta löydät ohjeet tyypillisen pikalaina-hakemuksen täyttämiseen. 

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen lainahakemukseen tarvittavat henkilö- ja taloustiedot.
  2. Varmista taloustiedot lainanmyöntäjän suosittelemalla palvelulla tai lataamalla liite.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan luottopäätöksen tyypillisesti heti.
  4. Rahat lähetetään tilillesi halutessasi heti myönteisen lainapäätöksen saatuasi.
Pikalaina on saatavissa heti tilillesi.

Pikalaina sopii parhaiten odottamattomien menojen paikkaamiseen.

 

Jäikö kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09-17. Valitse haluamasi yhteydenottotapa tai etsi vastauksia asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelin: 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min)