Pikalaina heti tilille – Lainasto

Pikalaina heti tilille verkossa

Pikalaina on perinteisimmillään kertalaina, joka siirretään lainanhakijan tilille tyypillisesti muutamassa minuutissa. Pikalainoja voi hakea nopeasti internetistä vaivattomalla lainahakemuksella. ”Heti tilille” tarkoittaa käytännössä muutamia minuutteja hakemusprosessin alkuvaiheesta rahojen saamiseen.

Kuka voi hakea pikalainaa heti tilille?

Vaatimukset pikalainan saamiseksi ovat maltilliset. Toisin kuin kivijalkapankeista haettavat lainat, pikalainan saamiseksi ei vaadita takaajaa eikä vakuuksia. Oleellisinta on, että lainanhakijalla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja vähintään 18 vuotta elämää takanaan. Jo näillä kriteereillä suurin osa lainantarjoajista tarjoaa sinulle pikalainaa – halutessasi heti tilillesi.

Tarkista aina pikalainasi ehdot

Pikalainojen maksuaika vaihtelee lainasumman mukaan. Yleinen sääntö on, että mitä suurempi laina, sitä pidempi maksuaika. Yleensä pikalainasta kertyvä takaisinmaksettava summa jaetaan tasaisesti kuukausieriin, mutta halutessasi voit toki maksaa pikalainan takaisin kokonaisuudessaan vain yhdessä maksuerässä. Ennen pikalainan hakemista, suosittelemme aina varmistamaan, että lainantarjoajan hinnoittelu on täysin läpinäkyvää, jotta pikalainan takaisinmaksu ei pääse kaatamaan talouttasi. Luotettavat toimijat eivät harrasta piilokuluja laisinkaan.

Pikalainan saaminen on vaivatonta, mutta on erittäin suositeltavaa käydä sopimusehdot huolellisesti läpi ennen lainan allekirjoittamisesta.

Ostosraha haastaa pikalainat

Lainamarkkinoiden kehittyessä myös lainatuotteet ovat monipuolistuneet. Pikalainojen rinnalle on saatu uusia, parempia rahoitusratkaisuja pidemmillä maksuajoilla.

Olemme vastanneet asiakkaidemme muuttuneisiin tarpeisiin ja tuoneet markkinoille Lainasto Ostosrahan. Ostosrahaan on kytketty virtuaalinen VISA-luottokortti, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa joustavuus, helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Ostosraha-luotto on myös hinnaltaan kilpailukykyinen. Lainaston tyyliin, sähköisen hakemuksen tekeminen on vaivatonta ja luottopäätöksen saa muutamassa minuutissa.

Lainasto Ostosrahalla voit maksaa ostoksiasi tuhansissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Luottokortti kulkee kätevästi aina mukanasi – puhelimessasi. Hae luottokorttia jo tänään – nettikauppojen alennukset odottavat sinua!

HAE LUOTTOA

Kuinka hakea pikalainaa heti tilille?

Nykypäivänä pikalainoja haetaan poikkeuksetta sähköisellä lainahakemuksella. Lainantarjoajat mahdollistavat tyypillisesti hakemuksen täyttämisen myös yöaikaan, mutta Suomen lainsäädännön mukaan lainarahaa saa siirtää vain 07-23 välisenä aikana. Yöaikaa lukuunottamatta, lainantarjoajat voivat maksaa pikalainan asiakkaan tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Alta löydät ohjeet tyypillisen pikalaina-hakemuksen täyttämiseen. 

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen lainahakemukseen tarvittavat henkilö- ja taloustiedot.
  2. Varmista taloustiedot lainanmyöntäjän suosittelemalla palvelulla tai lataamalla liite.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan luottopäätöksen tyypillisesti heti.
  4. Rahat lähetetään tilillesi halutessasi heti myönteisen lainapäätöksen saatuasi.
Pikalaina sopii parhaiten odottamattomien menojen paikkaamiseen.

Pikalaina heti tilille: joustoluotto vai pikavippi?

Lainamarkkinoiden kasvettua ja kehityttyä on lainatuotteissa tapahtunut muutoksia. Perinteinen muutamien satojen eurojen pikavippi on saanut rinnalleen jopa tuhansiin euroihin asti ulottuvan joustoluoton.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen perinteistä pikavippiä jouhevammin. Joustoluotto on jatkuva luotto – saat käyttöösi luottotilin, jolta voit tehdä nostoja tilillesi juuri silloin kun rahantarve iskee. Saat siis käyttää luottotilisiäsi juuri niin kuin se parhaiten omaan tilanteeseesi sopii ja tehdä haluamasi kokoisia nostoja niin usein kuin tarve vaatii nostorajasi puitteissa. Takaisinmaksettava summa riippuu nostetun lainan suuruudesta.

Virtuaalinen luottokortti – nopea kuin pikalaina ja joustava kuin joustoluotto

Lainaston virtuaalinen VISA-luottokortti on kuin joustoluotto, mutta ”luottotili” on tässä tapauksessa henkilökohtainen luottokorttisi. Luottokorttia voit käyttää tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailman eikä sen kulut päätä huimaa.

Lainaston luottokorttia, tuttavallisemmin Ostosrahaa haetaan sähköisellä luottohakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Meille riittää, että Suomessa asuvalla täysi-ikäisellä luotonhakijalla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit päästä tekemään verkko-ostoksia hyvinkin nopeasti!

Hakemus on itsessään pankkimaisen turvallinen, sillä käytämme luotonhakuprosessissa vahvaa salausta. Näin voimme taata sen, etteivät luotonhakijan tiedot päädy vääriin käsiin.

HAE LUOTTOA

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa