Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona pe 24.6.

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Odottamattoman menon yllättäessä älä viivyttele: hae pikalaina heti tilille. Pikalaina on nopea tapa hoitaa akuutit kulut vaivatta.

Lainamarkkinoiden kehittyessä myös lainatuotteet ovat monipuolistuneet. Perinteisen pikavipin rinnalle on saatu uusia, isompia lainatuotteita pidemmillä maksuajoilla.

Lainasto tarjoaa asiakkailleen nopeaa lainaa jopa 3000 euroa neljän vuoden laina-ajalla. Tarvitsitpa 200 euron kertalainan tai 1000 euroa joustavasti, löytyy Lainaston lainatuotteista tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

 

Pikalaina 100–600 euroa heti tilille

Me Lainastolla tarjoamme nopeaa pikalainaa 100–600 euroa! Se on pieni kertalaina, joka siirretään lainanhakijan tilille muutamassa minuutissa. Lainaa voi hakea nopeasti netissä vaivattomalla lainahakemuksella.

Kovin vaativia kriteereitä emme ole lainanhakijalle asettaneet 100–600 euron pikavippejä haettaessa. Oleellisinta on, että lainanhakijalla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja vähintään 18 vuotta elämää takanaan. Jo näillä kriteereillä laina on tililläsi halutessasi heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Käsittelemme lainahakemukset mahdollisimman nopeasti niiden saapumisjärjestyksessä.

Pikalaina 100–600 euroa maksetaan takaisin neljässä kuukaudessa. Lainalyhennykset on luonnollisesti jaettu neljään osaan. Halutessasi voit toki maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan yhdessä maksuerässä. Maksuerät ovat maltillisia ja hinnoittelumme läpinäkyvää, joten pikavipin takaisinmaksu ei pääse kaatamaan talouttasi. Luotettavana toimijana emme harrasta piilokuluja laisinkaan. Muistutamme asiakkaitamme sähköpostitse lähestyvistä maksueristä – näin kuluerät eivät pääse yllättämään asiakkaitamme.

HAE PIKALAINA

 

Pikalaina heti tilille: Limiitti vai Pikavippi?

Lainamarkkinoiden kasvettua ja kehityttyä on lainatuotteissa tapahtunut muutoksia. Perinteinen 100-600 euron pikavippi on saanut rinnalleen 100-3000 euron Limiitin.

Limiitti: 100–3000 euron joustava laina

Lainaston lainatuotteisiin kuuluu joustava Limiitti. Se on joustava 100–3000 euron luotto, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen. Hakemalla Limiittiä saat käyttöösi 500 euron nostorajan, jota voit korottaa 3000 euroon asti. Nostorajan puitteissa voi tehdä erikokoisia nostoja aina tarpeesi mukaan 24/7.

Limiitti joustaa, mikäli tarvitset 150 euroa kerran tai 800 euroa kolmesti. Saat käyttää luottotilisiäsi juuri niin kuin se parhaiten omaan tilanteeseesi sopii ja tehdä haluamasi kokoisia nostoja niin usein kuin tarve vaatii nostorajasi puitteissa.

Limiittiä maksetaan takaisin joustavasti kuukausierissä. Lyhennyksen kuukausittainen summa riippuu nostetun lainan suuruudesta. Limiitin voi toki maksaa takaisin myös kerralla kokonaisuudessaan.

HAE LIMIITTI

 

Pikalaina heti tilille – kuinka haen?

Kaikkia lainatuotteita haetaan sähköisellä lainahakemuksella. Hakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja lainapäätöksenkin saa yleensä 5-15 minuutin kuluessa. Lainahakemus on täytettävissä vuoden jokaisena päivänä. Sen voi täyttää ja lähettää ympäri vuorokauden – käsittelemme yöllä saapuneet lainahakemukset heti lainapalvelumme avauduttua aamuseitsemältä.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen lainahakemukseen tarvittavat henkilö- ja taloustiedot.
  2. Varmista taloustiedot Instantor-palvelua käyttämällä tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin. Tähän saat ohjeet erikseen lainahakemuksessa.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Lopullinen päätös tehdään lainakäsittelijän tarkistettua ja varmistettua tulotietosi.
  4. Lähetämme rahat tilillesi halutessasi heti myönteisen lainapäätöksen annettuamme.

Hakemus on pankkimaisen turvallinen käyttää ja täyttää, sillä käytämme lainanhakuprosessissa SSL-salausta. Näin voimme taata sen, etteivät lainanhakijan tiedot päädy vääriin käsiin.

Kaikkia lainatuotteita haetaan helpolla sähköisellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Emme vaadi erikseen suurempaa selvitystä taloustiedoista. Meille riittää, että lainanhakijalla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Mikäli sinulla on siis säännölliset tulot, mutta lisäksi maksuhäiriömerkintä, ei lainaa myönnetä. Näiden tarkistustoimien avulla voimme varmistua lainanhakijan maksukyvystä.

Poikkeuksena on kuitenkin työttömyyskorvaus ja opintotuki, joita ei säännöllisyyksistään huolimatta lasketa säännöllisten tulojen piiriin lainanhakuprosessissa.

Tutustu kaikkiin lainatuotteisiimme  ja tee nopea lainahakemus milloin vain.

 

Tutustu myös Lainaston virtuaaliseen Mastercard-luottokorttiin!

Olemme vastanneet asiakkaidemme muuttuneisiin tarpeisiin ja julkaisseet virtuaalisen Mastercard-luottokortin. Luottokortissa on sille ominaiset ominaisuudet, kuten joustavuus, mutta ilman pitkiä jonotus -ja käsittelyaikoja. Lainaston tyyliin, sähköisen hakemuksen tekeminen on vaivatonta ja luottopäätöksen saa muutamasssa minuutissa.

Lainaston virtuaalisella Mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksiasi tuhansissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Luottokortti kulkee kätevästi aina mukanasi – puhelimessasi. Hae luottokorttia jo tänään – nettikauppojen alennukset odottavat sinua!

HAE MASTERCARDIA

Lainasto Mastercard luottokortti

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.