Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Odottamattoman menon yllättäessä älä viivyttele: hae pikalaina heti tilille. Pikalaina on nopea tapa hoitaa akuutit kulut vaivatta. Lainamarkkinoiden kehittyessä myös lainatuotteet ovat monipuolistuneet. Perinteisen pikavipin rinnalle on saatu uusia, isompia lainatuotteita pidemmillä maksuajoilla.

Lainasto tarjoaa asiakkailleen nopeaa lainaa jopa 5000 euroa kolmen vuoden laina-ajalla. Tarvitsitpa 200 euron kertalainan, 500 euroa joustavasti tai 4000 euroa kahden vuoden laina-ajalla, löytyy Lainaston lainatuotteista tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Pikalaina 100–400 euroa heti tilille

Perinteinen pikalaina on 100–400 euroa: näin myös meillä Lainastolla! Se on satasten kertalaina, joka siirretään lainanhakijan tilille muutamassa minuutissa. Lainaa voi hakea nopeasti netissä lyhyellä lainahakemuksella.

Kovin vaativia kriteereitä emme ole lainanhakijalle asettaneet 100–400 euron pikavippejä haettaessa. Oleellisinta on, että lainanhakijalla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Jo näillä kriteereillä laina on tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pikalaina 100–400 euroa maksetaan takaisin vuoden kuluessa. Lainalyhennykset on jaettu kuuteen osaan, joten 12 kuukauden aikana maksettaessa joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa. Pikalainan kulut ja korot maksetaan aina lyhennysten viimeisessä erässä. Esimerkiksi 100 euron lainalle kuluja ehtii kertyä vuodessa 37,50 euroa, jolloin vuoden kuluessa 100 euron lainaa maksetaan lopulta takaisin 137,50 euroa.

HAE PIKALAINA

Pikalaina heti tilille: joustoluotto vai kulutusluotto?

Lainamarkkinoiden kasvettua ja kehityttyä on lainatuotteissa tapahtunut muutoksia. Perinteinen pikavippi on saanut rinnalleen joustoluoton ja kulutusluoton.

Joustoluotto: 100–3000 euron joustava laina

Lainaston lainatuotteisiin kuuluu NordCredit Joustoluotto. Se on joustava 100–3000 euron luotto, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen. Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000–3000 euron luottotilin, jonka puitteissa voi tehdä erikokoisia nostoja aina tarpeesi mukaan.

Joustoluotto joustaa, mikäli tarvitset 150 euroa kerran tai 800 euroa kolmesti. Saat käyttää luottotilisiäsi juuri niin kuin se parhaiten omaan tilanteeseesi sopii ha tehdä haluamasi kokoisia nostoja niin usein kuin tarvitsee.

Joustoluottoa maksetaan takaisin joustavasti kuukausierissä. Lyhennyksen kuukausittainen summa riippuu nostetun lainan suuruudesta. Joustoluoton voi maksaa takaisin myös kerralla kokonaisuudessaan, jolloin tilinhaltija saa jälleen käyttöönsä koko joustoluoton.

HAE JOUSTOLUOTTO

Kulutusluotto: 2000–5000 euron keskisuuri laina

Kulutusluotto on Lainaston suurin lainatuote. Se on 2000–5000 euron keskisuuri laina, joka myönnetään kertasuorituksena 1-3 vuoden laina-ajalla.

Kulutusluotto on mainio laina esimerkiksi kodin hankintoihin. Sillä voi kustantaa pienen remontin tai uusia sisustuksen. Kulutusluotto kattaa autohuollon tai vie sinut ja perheesi hienolle lomamatkalle. Keskisuuri laina voi helpostikin riittää jopa unelmien toteuttamiseen.

Laina-aika ei ole kytköksissä lainasummaan, vaan lainanhakija saa itse päättää lainasummalleen takaisinmaksuajan. Esimerkiksi 2000 euron laina voidaan maksaa takaisin kahden vuoden kuluessa. Lainaa lyhennetään tasaisissa kuukausierissä: 2000 euron lainalyhennys on 146 euroa kuukaudessa.

HAE KULUTUSLUOTTO

Pikalaina heti tilille – kuinka haen?

Kaikkia lainatuotteita haetaan sähköisellä lainahakemuksella. Hakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja lainapäätöksenkin saa 5-15 minuutin kuluessa. Lainahakemus on täytettävissä vuoden jokaisena päivänä. Sen voi täyttää ja lähettää ympäri vuorokauden.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen lainahakemukseen tarvittavat henkilö- ja taloustiedot.
  2. Varmista taloustiedot Instantor-palvelua käyttämällä tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin. Tähän saat ohjeet erikseen lainahakemuksessa.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Lopullinen päätös tehdään lainakäsittelijän tarkistettua ja varmistettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Hakemus on pankkimaisen turvallinen käyttää ja täyttää, sillä käytämme lainanhakuprosessissa SSL-salausta. Näin voimme taata sen, etteivät lainanhakijan tiedot päädy vääriin käsiin.

Kaikkia lainatuotteita haetaan tosiaan sähköisellä hakemuksella. Joitain eroja hakemuksissa kuitenkin on: pikalaina 100–400 euroa ei vaadi erikseen suurempaa selvitystä taloustiedoista. Meille riittää, että lainanhakijalla on säännölliset tulot. Näin voimme varmistua lainanhakijan maksukyvystä.

Poikkeuksena kuitenkin työttömyyskorvaus ja opintotuki, joita ei säännöllisyyksistään huolimatta lasketa säännöllisten tulojen piiriin lainanhakuprosessissa. Lisäksi hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Mikäli sinulla on siis säännölliset tulot, mutta lisäksi maksuhäiriömerkintä, ei pikavippiä myönnetä.

*Lainaston hallinnoima NordCredit-lainapalvelu myöntää Kulutonta ensilainaa 100–300 euroa 14 vuorokauden laina-ajalla.