Pikavippi 100€ – apua yllättävään rahantarpeeseen

Pikavippi 100€ tarjoaa nopean ratkaisun tilapäiseen rahoitustarpeeseen. Kiireellisen rahantarpeen iskiessä pikavippi 100€ voi olla sopiva vaihtoehto, sillä sen voi saada käyttöön hyvinkin nopeasti. Esimerkiksi, saatat sattumalta löytää puhelintasi selaillessasi harvinaisen edulliset lennot unelmakohteeseesi tai ehkä olet huomaamattasi elänyt yli varojesi ja tarvitset nyt taloudellista tukea selvitäksesi seuraavaan palkkapäivään. Rahantarpeita ja rahoitusratkaisuja on monenlaisia, mutta pikavippi 100€ on erityisen hyvä vaihtoehto pienien yllättävien kulujen kattamiseen.

Nykyään luotonanto on vastuullisempaa ja korkokatot estävät vakuudettomien lainojen, kuten 100€ pikavipin, kulujen kasvamisen liian suuriksi. Suomen lainsäädännössä on kehitetty lakipykäliä kuluttajien suojelemiseksi. Nykyään pikavippien kulut tulee aina ilmoittaa läpinäkyvästi ja vastuullisesti, eikä koronkiskonta ole lain mukaan sallittua.

Hae meiltä 100 euroa luottoa jo tänään!

Voit hakea ja saada 100 euroa luottoa meiltä jo tänään. Luottoon liitetään automaattisesti virtuaalinen luottokortti, joka tarjoaa huomattavasti enemmän joustavuutta luotonkäytössä verrattuna 100 euron pikavippiin. Kortin käytöstä aiheutuvat kulut ovat kilpailukykyiset, ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen korttisi on heti käytettävissäsi. Voit esimerkiksi tehdä ostoksia 100 euron arvosta vain muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Katso alta 100 euron luoton käytöstä aiheutuvat kulut:

Käytetty luottosumma100 euroa
Maksuaika2 kuukautta
Kuluja yhteensä2,98 euroa
Yhteensä maksettavaa102,98 euroa
Taulukossa on suuntaa antava esimerkki 100 euron luoton kuluista.
Voit myös liittää virtuaalisen kortin maksupalveluun ja suorittaa 100 euron ostoksen kätevästi lähimaksulla.
HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 % (marginaali 15 % + viitekorko 4,5 % – 01.07.2024-31.12.2024). Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Pikavippi 100 euroa heti tilille

Pikavippi 100 euroa on mahdollista saada heti tilille. Tämä johtuu siitä, että 100 euron pikavipin saamiseksi hakijalta ei vaadita vakuuksia ja hakemuksen voi täyttää ja lähettää sähköisesti nopeasti vaikkapa omalta kotisohvalta.

Jotta 100 euron pikavipin saaminen heti tilille olisi mahdollista, hakijan tulee täyttää hakemus huolellisesti. Kriittisen tiedon kohdalla tehty näppäilyvirhe voi johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäämiseen, sillä monet 100 euron pikavippiä myöntävät rahoitusyhtiöt käyttävät hakemusten käsittelyssä automatisoituja ratkaisuja.

Meiltä voit myös saada 100 euroa käyttöösi hetkessä. Täytä hakemus alta, ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen saat virtuaalisen Visa-kortin käyttöösi, jonka avulla voit halutessasi tehdä heti 100 euron ostoksen. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä ei ole 100 euron pikavippi, vaan jatkuva luotto, josta voit halutessasi käyttää 100 euroa.

HAE LUOTTOA

Onko 100 euron pikavipin hakeminen turvallista?

100 euron pikavipin hakeminen saattaa herättää kysymyksiä ja tuntua epämiellyttävältä pikavippien vaikean historian vuoksi. Nykypäivänä 100 euron suuruisen pikavipin hakeminen on kuitenkin täysin turvallista. Kuten aiemmin mainitsimme, Suomen lainsäädäntö rajoittaa pikavippien kuluja. Lisäksi lainantarjoajat käyttävät palveluissaan vahvaa salausta asiakkaiden henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi.

Markkinoilla on edelleen monia erilaisia toimijoita, joten 100 euron pikavippiä hakiessa on tärkeää vertailla samankaltaisia lainoja keskenään. Vastuulliset toimijat pitävät hinnoittelunsa läpinäkyvänä eivätkä myönnä lainoja maksukyvyttömille henkilöille. Jos lainantarjoaja myöntää lainoja luottotiedottomille henkilöille, se viittaa lainanmyöntäjän vastuuttomuuteen. Vastuullisen lainanmyöntäjän tehtävä on varmistaa, että asiakas ei joudu vakaviin talousongelmiin ottamansa lainan seurauksena.

Näin haet 100€ pikavippiä:

  1. Jotta voisit hakea 100€ pikavippiä sähköisesti, sinulla tulee olla näytöllinen laite, kuten nykyaikainen puhelin, ja toimiva verkkoyhteys.
  2. Kun olet päässyt verkkoon, suosittelemme vertailemaan 100€ pikavippejä keskenään. Edullisin vaihtoehto on se, jolla on matalin todellinen vuosikorko. Mahdollisissa lisäpalveluissa voi myös esiintyä eroavaisuuksia, joten vertaile myös niitä.
  3. Kun olet tehnyt valintasi, siirry valitsemasi 100€ pikavippiä tarjoavan rahoitusyhtiön hakemukseen. Tunnistautumiseen saatat tarvita esimerkiksi verkkopankkitunnuksia.
  4. Täytä kaikki vaaditut kohdat hakemuksessa huolellisesti. Pakolliset kohdat on usein merkitty usein ”*” -merkillä. Muista myös tutusta lainaehtoihin.
  5. Lähetä hakemus. Jos esteitä ei ilmene, 100€ pikavippi on käytössäsi muutaman minuutin sisällä, riippuen lainantarjoajasta ja omasta pankistasi.

Kenelle pikavippi 100e voidaan myöntää?

Pikavippi 100e on suhteellisen pieni laina, ja sen saamiseksi tarvitsee täyttää vain joitakin yleisiä vaatimuksia. Alla yleisimpiä vaatimuksia, jotka täytettyäsi voit saada Suomessa 100e pikavipin:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • Sinulla on jonkinlaiset säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia