Helpotusta yllättävän rahantarpeen iskiessä

Yllättävä rahantarve voi iskeä milloin vain – rahantarve ei katso ajankohtaa. Saatat löytää harvinaisen edulliset lennot unelmiesi lomakohteeseen sattumalta selaillessasi puhelintasi. Autosi saattaa hajota keskelle moottoritietä juuri ennen tärkeää reissua. Ehkä vain huomaamattasi elit yli varojesi ja nyt tarvitset taloudellista avustusta selvitäksesi seuraavaan palkkapäivään asti. Rahantarpeita kuin rahoitusratkaisujakin on monenlaisia, mutta pikavippi 100€ sopii parhaiten juuri yllättävien kuluerien paikkaamiseen ja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.

Mitä pikavippi tarkalleen tarkoittaa?

Pikavipit, toiselta nimeltään pikalainat, ovat kertaluontoisia pienlainoja, joiden tehokkuus perustuu nopeuteen ja vaivattomuuteen. Pikavipit ovat suunniteltu vastaamaan nopeasti kuluttajan rahantarpeeseen, jonka takia ne ovat kooltaan pieniä sekä täysin vakuudettomia lainoja. Pikavipin saamiseksi et siis tarvitse laisinkaan vakuuksia tai takaajia, lainanmyöntäjille riittää, että sinulla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Asiakkaiden maksukyky tarkistetaan nykypäivänä automatisoidulla prosessilla internetin välityksellä. Täten pikavippien hakeminen on varsin nopeaa ja helppoa.

Hupsista, kävikö vahinko? 100€ pikavipillä kuittaat esimerkiksi korjauskulut.

100€ heti tilille?

100€ pikavippi on tyypillisesti mahdollista saada heti tilille. Satasen vippiä voi hakea 24h vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa. Suomen laki kuitenkin kieltää lainarahan siirtämisen yöaikaan, joten pikavipin saaminen tilille onnistuu vain 07-23 välisenä aikana. Lainantarjoajat käsittelevät yöllä saapuneet vippihakemukset tyypillisesti niiden saapumisjärjestyksessä heti aamulla seitsemästä eteenpäin. Jos haluat saada 100€ tilillesi yöaikaan, tulee sinun hakea jatkuva luotto. Jatkuva luotto mahdollistaa nimittäin nostojen tekemisen myös yöaikaan.

Lainasto Ostosraha

Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, jonka yhteyteen on kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti. Luottokorttia voit käyttää ympäri vuorokauden tuhansissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä verkkokaupoissa. Nostojen tekeminen luottokortilta heti omalle pankkitilillesi onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa.

HAE LUOTTOA

Onko 100 euron pikavipin hakeminen turvallista?

100 euron pikavipin hakeminen saattaa mietityttää ja tuntua vastenmieliseltä vippien kivikkoisen historian takia. Nykypäivänä pikavipin hakeminen on kuitenkin täysin turvallista. Vippien kuluja on rajoitettu Suomen lainsäädännössä. Lisäksi lainantarjoajat käyttävät palveluissaan vahvaa salausta, jotta asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa.

Markkinoilla on joka tapauksessa edelleen paljon erilaisia toimijoita, joten 100€ pikavippiä hakiessa lainanhakijan on syytä varmistaa, että vippi on kohtuullisesti hinnoiteltu eikä sisällä piilokuluja. Vastuulliset toimijat pitävät hinnoittelunsa läpinäkyvänä eivätkä myönnä lainoja maksukyvyttömille henkilöille. Jos lainantarjoaja myöntää lainoja luottotiedottomille henkilöille, se kertoo lainanmyöntäjän vastuuttomuudesta. Vastuullisen lainanmyöntäjän tehtävä on huolehtia, että asiakas ei joudu vakaviin talousongelmiin lainan ottamisen myötä.

Mistä vippien huono maine kumpuaa?

Pikavipeillä on päällään tumma pilvi. Huono maine kumpuaa vuosien takaisista korkeista koroista. Pikavippien korot saattoivat olla helposti useita satoja prosentteja, eikä piilokuluiltakaan vältytty. Nykypäivänä luotonanto on vastuullisempaa ja korkokatot rajoittavat pikavippien kulujen kasvamista järjettömän suuriksi. Kuluttajien suojelemiseksi on siis kehitetty lakipykäliä Suomen lainsäädäntöön. Nykyään vippien kulut tulee ilmoittaa aina läpinäkyvästi ja vastuullisesti eikä törkeä koronkiskonta ole lain mukaisesti mahdollista. Koska pikavipit ovat nopeita ja vakuudettomia, niiden kulut ovat kuitenkin edelleen perinteistä pankkilainaa korkeammat.

Hae Lainastolta 100€ turvallista luottoa jo tänään!

Lainastolta luottoa hakiessa voit olla varma, että säästyt piilokuluilta sekä korkeilta koroilta. Lainasto on suomalainen toimija, joka toimii osana GF Money-konsernia. GF Money Oy on ammattitaitoisesti ja vastuullisesti johdettu, täysin suomalaisomisteinen yritys. GF Money Oy on myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma, virallinen luotonantaja. GF Money Oy noudattaa aina toiminnassaan kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Lainasto Ostosraha on perinteiseen pikavippiin verrattuna edullisempi ja monipuolisempi vaihtoehto, joka vastaa niin lyhytaikaiseen kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen. Ostosrahan hakiessasi saat käyttöösi aluksi maksukyvystäsi riippuen 300-500 euron kokoisen luottorajan, joka on myöhemmin korotettavissa jopa 3000 euroon asti. Luottorajaasi voit käyttää vapaasti juuri silloin kun haluat – joko virtuaalisella luottokortilla tai tekemällä nostoja pankkitilillesi. Takaisin maksat kuluineen vain käyttämäsi luoton kuluineen.

Hae lainaa nopeasti vaikka omalla älypuhelimellasi
100€ luoton hakeminen Lainastolta onnistuu kätevästi mobiililaitteella.
Luottoerittely  
Luottosumma 100 €
Maksuaika 2 kk
Kulut 3,03 €
Yhteensä 103,03 €

Taulukossa esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa