Miten saada lainaa 500 euroa helposti ja nopeasti?

Tarvitsetko lainaa 500 euroa äkilliseen rahan tarpeeseen, mutta et ole varma, mistä tai minkä tyyppistä lainaa sinun tulisi hakea? Nykyään on olemassa useita laina- ja luottotyyppejä, joista valita, ja nykytekniikan ansiosta helpoin ja nopein tapa saada lainaa on lähes poikkeuksetta hakemuksen tekeminen verkossa. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, mihin tarkoitukseen 500 euron lainaa tyypillisesti haetaan ja mitä vaihtoehtoja lainanhakijalla on. Lisäksi käymme lyhyesti läpi, mitä lainanhakijalta vaaditaan myönteisen lainapäätöksen saamiseksi.

Yksi varmasti nopea ja helppo tapa saada taloudellista tukea sekä arkeen että juhlaan on tulla asiakkaaksemme! Virtuaalisella luottokortillamme voit tehdä ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ja myymälöissä vain muutaman minuutin kuluttua hakemuksen hyväksymisestä.

HAE LUOTTOA

Mihin tarkoitukseen 500 euron lainaa tyypillisesti haetaan?

Kysymykseen ei ole olemassa kaiken kattavaa vastausta, mutta koska lainasummana 500 euroa on suhteellisen pieni, sitä haetaan tyypillisesti akuuttiin tarpeeseen. Alla on joitakin esimerkkejä, mihin useimmiten haetaan 500 euron lainaa:

 • Yllättävät menot: Yllättävät tai odottamattomat menot, kuten auton korjaus, kodinkoneen hajoaminen tai lääkärikulut, voivat aiheuttaa tarpeen hakea nopeaa rahoitusta.
 • Kiireelliset laskut: Jos laskujen maksamiseen tarvitaan välitöntä rahaa, 500 euron laina voi auttaa kattamaan erääntyviä maksuja.
 • Pienet hankinnat: Joissain tilanteissa voi olla tarpeen hankkia esimerkiksi tietty tuote tai palvelu, ja 500 euron laina voi auttaa rahoittamaan sen.
Yllättäväksi menoksi voidaan laskea esimerkiksi perheeseen hankitun koiranpennun aiheuttama tuho, jonka korjaamiseksi 500 euron laina useimmiten riittää varsin hyvin. Kuva: Adobe Stock.

Mieti onko tarpeen hakea 500 euron laina kertaluontoisesti vai joustavasti

Kertaluonteinen laina viittaa lainaan, joka otetaan kerralla ja maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa. Toisaalta joustava laina tarjoaa mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeen mukaan, ja takaisinmaksu voi olla joustavampaa. Joustaviksi lainoiksi voidaan luokitella esimerkiksi joustoluotto tai tililuotto -nimellä kulkevat pikalainamuodot. Lisäksi markkinoille on tullut uusi rahoituksen muoto, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteisille pikalainoille – virtuaaliset luottokortit ovat kasvattaneet suosiotaan joustavien luottomuotojen joukossa.

Koska 500 euron laina on suhteellisen pieni, puhuttaessa 500 euron nopeasti saatavasta kertalainasta viitataan käytännössä pikavippeihin. Mikäli kaipaat kattavampaa tietoa pikavipeistä, voit lukea aiheesta enemmän pikavippiä käsittelevästä artikkelistamme.

Tiesitkö, että luottotuotteemme on pikalainoista täysin poikkeava rahoituksen muoto, jonka olemme kehittäneet vastaamaan erityisesti verkko-ostamisen kasvavaan tarpeeseen? Kyllä, virtuaalisella Visa-luottokortillamme voit tehdä ostoksia sekä verkossa että fyysisissä kaupoissa helposti ja nopeasti tinkimättä turvallisuudesta. Tutustu Ostosrahaan tai siirry suoraan hakemukseen ja nauti vaivattomasta shoppailusta sekä verkossa että kaupoissa!

HAE LUOTTOA

Kilpailuta 500 euron lainasi

Päädyitpä sitten hakemaan 500 euron kertalainaa taikka joustoluottoa, lainojen kilpailuttaminen on aina perusteltua. Vaikka nykyään lainojen korot eivät ole yhtä suuria kuin ennen, eroja eri lainantarjoajien välillä on edelleen. Kilpailuttamalla löydät edullisemman vaihtoehdon ja mahdollisia etuja, kuten maksulykkäyksen tai joustavammat takaisinmaksuehdot. Internetin ansiosta vertailu on helppoa, joten älä jää tyytymään ensimmäiseen tarjoukseen – säästät kilpailuttamalla!

Lainan hakeminen verkossa

Verkossa toimivat lainapalvelut ovat erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset lainaa nopeasti. Tässä muutamia etuja, joita voit odottaa lainan hakemisesta verkossa:

 • Pikahakemus: Lainan hakeminen verkossa on usein nopea prosessi. Voit täyttää yksinkertaisen hakemuksen muutamassa minuutissa.
 • Välitön päätös: Monet lainapalvelut tarjoavat välittömän päätöksen lainan myöntämisestä. Tämä tarkoittaa, että saat tietää lainansaannin mahdollisuuden heti hakemuksen jättämisen jälkeen.
 • Rahat tilille nopeasti: Jos lainahakemuksesi hyväksytään, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Vaatimukset lainan saamiseksi verkossa

Jos haluat hakea esimerkiksi 500 euroa lainaa verkossa, tarkista ennen hakemuksen jättämistä, että seuraavat yleiset vaatimukset täyttyvät:

 • Ikä: Useimmat lainapalvelut vaativat, että lainanhakija on vähintään 18 vuotta vanha. Jotkut palveluntarjoajat voivat asettaa korkeamman ikärajan, kuten 21 tai 23 vuotta.
 • Vakituinen tulonlähde: Sinun tulee yleensä osoittaa, että sinulla on vakituinen tulonlähde, joka riittää lainan takaisinmaksuun. Työpaikka, eläke tai muu säännöllinen tulo voi täyttää tämän vaatimuksen.
 • Luottokelpoisuus: Lainapalvelut tarkistavat luottokelpoisuutesi ennen lainan myöntämistä. Vaikka pienemmissä lainoissa vaatimukset eivät ole yhtä tiukat kuin suuremmissa lainasummilla, hyvä luottokelpoisuus parantaa mahdollisuuksia saada lainaa.
 • Suomalainen pankkitili: Sinulla tulee olla suomalainen pankkitili, jotta laina voidaan siirtää tilillesi.
 • Asuinpaikka: Useimmat lainapalvelut myöntävät lainaa vain Suomessa asuville henkilöille.

On tärkeää huomata, että vaatimukset voivat vaihdella lainapalveluiden välillä, ja jotkut palvelut voivat tarjota joustavampia ehtoja kuin toiset. Ennen lainan hakemista, lue huolellisesti palveluntarjoajan vaatimukset ja ehdot varmistaaksesi, että täytät kaikki tarvittavat edellytykset.

Hae 500 euron laina kotoasi

Kuten aikaisemmin totesimme, nopein tapa saada lainaa on yksinkertaisesti täyttää hakemus verkossa ja mikä parasta, sen voi tehdä poistumatta kotoa. Kun olet varmistanut, että sinulla täyttyvät kaikki perusedellytykset lainansaannille, kuten ikä, luottotiedot ja säännöllinen tulotaso, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Jotta voit hakea lainaa kotoasi, tarvitset toimivan internet-yhteyden sekä näytöllisen älylaitteen kuten nykyaikaisen matkapuhelimen tai vaikkapa kannettavan tietokoneen. Suuntaa haluamasi lainantarjoajan verkkosivuille ja klikkaa itsesi hakemukseen. Hakemuksen aikana joudut todennäköisesti tunnistautumaan käyttäen joko verkkopankkitunnuksiasi tai mobiilivarmenteella. Sähköisen hakemuksen täyttäminen lainantarjoajasta riippumatta ei yleensä kestä muutamaa minuuttia pidempään ja hakemuksen lopussa sinua pyydetään vielä allekirjoittamaan lainasopimus sähköisesti. Allekirjoittamiseen tarvitset myös joko verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Lainan hakeminen kotoa käsin on turvallista ja nopeaa, ja saat usein lainapäätöksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen.

Hakemuksen täyttäminen sähköisesti on huomattavasti nopeampaa kuin käynti konttorilla. Lainapäätöksen saa usein lainapalvelun tarjoajalta melkein välittömästi.

Pikalaina 500 euroa

Kuten artikkelissa aiemmin mainittiin, 500 euron lainaa haetaan tyypillisesti akuuttiin tarpeeseen. Siksi nopeus on usein ensisijainen kriteeri, ja 500 euron pikalaina onkin erittäin suosittu vaihtoehto tällaisissa tilanteissa. Pikalaina on yleisnimitys vakuudettomille verkossa haettaville lainoille, eli 500 euron pikalainassa on kyse vakuudettomasta 500 euron lainasta.

Pikalainojen nopeus perustuu automatisoituun käsittelyyn, joka mahdollistaa lainapäätöksen ja rahojen siirron tilille jopa samana päivänä hakemuksen jättämisen jälkeen. Tämä tekee pikalainoista erinomaisen vaihtoehdon tilanteissa, joissa rahaa tarvitaan nopeasti ja yllättäen. Vakuudellisen lainan käsittelyyn saattaa mennä useita pankkipäiviä, joten se ei välttämättä ole paras vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti.

Jos harkitset pikalainan hakemista 500 euron edestä, vertaile eri lainantarjoajia ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Vertailussa kannattaa huomioida mm. lainan korko, kulut ja takaisinmaksuehdot. Myös lainantarjoajan luotettavuus ja asiakaspalvelun taso ovat tärkeitä tekijöitä. Huomioi myös mahdolliset lisäpalvelut kuten maksuvapaat kuukaudet ja ennen kaikkea tutustu valitsemasi 500 euron pikalainan luottoehtoihin ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Lainaa vastuullisesti

Vaikka 500 euron laina saattaa tuntua pieneltä summalta, on tärkeää harkita huolellisesti oman taloudellisen tilanteen realiteetteja ennen lainan ottamista. On itsestään selvää, ettei minkään kokoista lainaa kannata hakea hetken mielijohteesta. Velkakierteeseen joutumisen välttämiseksi tulee maksaa lainat takaisin sovitussa ajassa. Jos kohtaat taloudellisia vaikeuksia, hae apua talous- tai velkaneuvonnasta. Lainaa 500 euroa harkiten ja vastuullisesti varmistaaksesi taloudellisen vakauden.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa