Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Iskikö yllättävä rahapula ja kaipaat nopeasti lisää täytettä tilillesi? Jos säästäminen ei ole vaihtoehto, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Lainaston tarjoamiin lainatuotteisiin.

 

Tarjoamme monipuolisia lainoja, joita maksetaan takaisin maltillisissa kuukausierissä. Esimerkiksi 500 euron pikavipistä maksat takaisin yhteensä vain noin 531€. Meiltä saat rahaa tilillesi muutamalla napin painalluksella, mikä tuokin kaivattua helpotusta arjen taloushaasteisiin.

500 euron Limiittiä tai Pikavippiä voi hakea helppokäyttöisellä lainahakemuksella Lainaston verkkosivuilla. Suunnittelimme lainaprosessimme mahdollisimman helpoksi: täytät vain lainahakemuksen, vahvistat tulotietosi ja saat rahat tilillesi jopa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen tekemisen jälkeen.

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin verran. Tulotiedot saat vahvistettua näppärästi Instantor-palvelun avulla sähköisen hakemuksemme yhteydessä tai vaihtoehtoisesti voit lähettää palkkakuittisi meille sähköpostitse.

Sijoita

500€ laina on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto

500 euron kokoinen laina tarjoaa monia mahdollisuuksia arjen rahoittamiseksi sekä yllättävien menoerien paikkaamiseen. 500 euroa riittää hyvin muun muassa kodinkoneostoksilla tai kodin pienimuotoisessa remontoinnissa. Lainojemme parhaita etuja on asiakkaamme vapaus tehdä lainahakemus milloin tahansa – otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Limiitti tuo ulottuvillesi jopa 3 000 euron luoton, antaen sinulle mahdollisuuden tehdä nostoja Limiitiltäsi useammin kuin kerran – milloin vain, missä vain. Limiitin saatuasi voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa 24/7 niin monta kertaa kuin tarpeesi vaativat. Voit nostaa esimerkiksi 500 euroa ja seuraavana päivänä 200 euroa. Sinä päätät, miten ja milloin lainasi käytät! Limiitti on joustava, moniin eri tarpeisiin mukautuva rahoitusratkaisu, joka tuo nopeaa helpotusta arjen taloushaasteisiin.

HAE LIMIITTI

Pikavippi mahdollistaa puolestaan 100-600 euron nopeat kertalainat. Pikavippi soveltuu parhaiten pieneen ja nopeaan kertaluontoiseen rahantarpeeseen. Pikavippi maksetaan takaisin neljässä kohtuullisessa maksuerässä. 500 euron pikavipillä voit rahoittaa esimerkiksi hajonneen puhelimesi korjauskulut. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen käsittelemme lainahakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Positiivisen lainapäätöksen saatuasi voit saada pikavipin tilillesi halutessasi heti.

HAE PIKAVIPPI

 

Hae lainaa 500€ heti tilille

Limiitti sekä Pikavippi ovat helppoja ja nopeita ratkaisuja äkilliseen rahatarpeeseen. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä lyhyt lainahakemus ja jää odottamaan myönteistä lainapäätöstä. Käsittelemme kaikki meille saapuneet lainahakemukset ripeästi saapumisjärjestyksessä klo 7-23 välisenä aikana. Voit toki lähettää lainahakemuksesi myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Tavoitteenamme on toimia nopeasti ja asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Panostamme erityisen paljon lainaprosessimme vaivattomuuteen sekä asiakaspalvelumme tasoon, sillä tyytyväinen asiakas on tavoitteemme kaikessa toiminnassamme.

Lainamme on suunniteltu sellaisiksi, etteivät ne rasittaisi kenenkään taloutta liikaa. Kuukausierät ovat maltillisia eikä lainoissamme ole piilokuluja. Halutessasi voit myös lyhentää lainaasi enemmän kerralla – sinulla on vapaus valita! Myös tarpeisiisi parhaiten mukautuva lainatuote sekä sen summa ovat sinun valintojasi. Lainanottajalla on aina vapaus päättää, kuinka paljon rahaa hän nostaa ja milloin hän tekee niin.

 

Lainaa 500e – nopea rahoitusratkaisu

Joskus rahatarve iskee yllättäen: kallis kodinkone hajoaa tai auto kaipaa korjausta nopealla aikataululla. Vai haluaisitko sittenkin panostaa hieman enemmän tulevaan lomamatkaasi? Kun rahantarve yllättää äkillisesti, ei ole syytä vajota synkkyyteen vaan löytää nopea ratkaisu. Nopea ratkaisu on onneksi lähempänä kuin uskotkaan – Lainastolla olemme erikoistuneet lainojemme osalta nopeuteen ja vaivattomuuteen.

Lainaa voit hakea, jos olet täyttänyt yli 18 vuotta ja olet oikeustoimikelpoinen, raha-asiasi hyvin hoitanut henkilö. Edellytämme myös, että asut vakituisesti Suomessa ja että sinulla on käytössäsi suomalainen pankkitili.

Tutustu monipuolisiin lainatuotteisiimme

Lainatuotteitamme ovat joustavan Limiitin lisäksi kätevä Pikavippi sekä virtuaalinen Mastercard. Lainaston Mastercard-luottokortilla voit shoppailla tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa tai halutessasi nostaa rahat suoraan tilillesi.

Lainasto Mastercard luottokortti

Kerromme mielellämme lisää Lainaston rahoitustuotevalikoimasta sekä autamme sinua valitsemaan omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

Tarkat lainaehdot ja muut olennaiset tiedot löydät helposti tutustumalla lainaehtoihimme.

 

Hae lainaa jo tänään

Jos kiinnostuit joustavista ja nopeista rahoitusmahdollisuuksistamme, toimi jo tänään!  Lainahakemuksen voit jättää helposti verkossa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Käsittelemme meille saapuneet hakemukset mahdollisimman ripeästi heti lainapalvelumme avauduttua.

 

Valitse haluamasi yhteydenottotapa tai etsi vastauksia kysymyksiisi suoraan asiakastuki-sivun UKK-osiosta

Aina iloisesti palveleva asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää eri rahoitusratkaisuistamme aukioloaikojemme puitteissa. Mikäli siis heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0600 30 6000 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lainasto.fi. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17. Päivystämme myös pyhäpäivinä poikkeusaukioloaikojen mukaisesti.

TUTUSTU LAINATUOTTEISIIN