Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Iskikö yllättävä rahapula ja kaipaat nopeasti lisää täytettä tilillesi? Jos säästäminen ei ole vaihtoehto, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Lainaston tarjoamaan Joustoluottoon. Se on joustava laina, jota maksetaan takaisin maltillisissa kuukausierissä. Esimerkiksi 2 000 euron lainan kuukausierä 12 kuukauden maksuajalla on 191 euroa. Saat rahaa tilillesi napin painalluksella, mikä tuokin kaivattua helpotusta arjen taloushaasteisiin.

Joustoluottoa voi hakea helppokäyttöisellä lainahakemuksella Lainaston verkkosivuilla. Suunnittelimme lainaprosessimme mahdollisimman helpoksi: täytät vain lainahakemuksen, vahvistat tulotietosi ja saat rahat tilillesi jopa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen tekemisen jälkeen.

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin verran. Tulotiedot saat vahvistettua näppärästi Instantor-palvelun avulla: toki voit lähettää palkkakuittisi myös sähköpostilla tai vaikkapa lähettämällä meille WhatsApp-viestin.

500 laina on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto

500 euron kokoinen laina tarjoaa monia mahdollisuuksia arjen rahoittamiseksi sekä yllättävien menoerien paikkaamiseen. Joustoluoton isoimpia etuja on se, että voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa. Sinun ei tarvitse välttämättä nostaa kerralla suurta summaa, vaan voit nostaa rahaa juuri oman tilanteesi mukaan. Joustoluotto tuo ulottuvillesi jopa 3 000 euron luoton, mutta voit nostaa luottoa vaikka vain 500 euroa, sitä vähemmän tai enemmän. Sinä päätät!

Joustoluotto on suunniteltu sellaiseksi, ettei se rasittaisi kenenkään taloutta liikaa. Kuukausierät ovat maltillisia. Voit toki halutessasi myös lyhentää lainaasi enemmän kerralla: sinulla on vapaus valita!

Joustoluoton luottosumma on sinun omavalintasi. Kyseessä on joustava kertaluotto, jonka takaisinmaksuajan voit itse päättää. Mikäli et tarkalleen tiedä, kuinka paljon lainaa tarvitsisit, voit aina tehdä uusia hakemuksia myöhemmin. Se siis mukautuu kulloiseenkin tarpeeseen ja joustaa sinun menojesi mukaan. Lainanottajalla on aina vapaus päättää, kuinka paljon rahaa hän nostaa ja milloin hän tekee niin.

 

Hae lainaa 500 heti tilille

Joustoluotto on helppo ja nopea ratkaisu äkillisiin rahatarpeisiin. Sen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä lyhyt lainahakemus osoitteessa Lainasto.fi ja jää odottamaan myönteistä lainapäätöstä. Käsittelemme kaikki lainahakemukset ripeästi aukioloaikojemme puitteissa. Asiakaspalvelumme on paikalla varhaisesta aamusta aina myöhäiseen iltaan saakka. Voit toki lähettää lainahakemuksesi myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Käsittelemme kaikki meille saapuneet lainahakemukset saapumisjärjestyksessä. Tavoitteenamme on toimia ripeästi ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Panostamme paljon lainaprosessiimme sekä asiakaspalvelumme tasoon, sillä tyytyväinen asiakas on tavoitteemme kaikessa toiminnassamme. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme lainoista sekä autamme sinua valitsemaan niistä omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Joustoluotto on Lainasto Oy:n, eli suomalaisen rahoitusalan yrityksen, tarjoamista tuotteista suosituin. Muita lainatuotteitamme ovat Kulutusluotto sekä Pikalaina. Voit hakea lainaa haluamasi summan verran: esimerkiksi 500 euroa riittää hyvin muun muassa kodinkoneostoksilla tai kodin pienimuotoisessa remontoimisessa. Löydät Lainaston rahoitustuotevalikoimasta varmasti omia tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

 

Lainaa 500e: Nordcredit Joustoluotto joustaa tarpeesi mukaan

Joskus rahatarve iskee yllättäen: kallis kodinkone hajoaa, auto kaipaa korjausta tai haluaisit esimerkiksi panostaa sittenkin hieman enemmän tulevaan lomamatkaan. Silloin ei ole syytä vajota synkkyyteen vaan kannattaa tutustua Lainaston tarjoamaan Joustoluottoon. Se on joustava, moniin eri tarpeisiin mukautuva rahoitusratkaisu, joka tuo nopeaa helpotusta arjen taloushaasteisiin.

Nordcredit Joustoluoton nimelliskorko on 19,9 % ja luoton todellinen vuosikorko on 2000 euron lainasummalle 12 kk takaisinmaksuajalla 29,6 %. Tarkat lainaehdot ja muut olennaiset tiedot löydät helposti tutustumalla lainaehtoihimme.

Joustoluottoa voit hakea, jos olet täyttänyt yli 18 vuotta ja olet oikeustoimikelpoinen, raha-asiasi hyvin hoitanut henkilö. Edellytämme myös, että asut vakituisesti Suomessa ja että sinulla on muun muassa käytössäsi suomalainen pankkitili.

 

Hae Joustoluottoa jo tänään

Jos kiinnostuit tästä räätälöitävissä olevasta, joustavasta ja nopeasta rahoitusmahdollisuudesta, toimi jo tänään! Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 09 427 050 44 aukioloaikojemme puitteissa. Lainahakemuksen voit jättää helposti verkossa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Käsittelemme meille saapuneet hakemukset mahdollisimman ripeästi heti asiakaspalvelumme avauduttua.

Aina iloisesti palveleva asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää eri rahoitusratkaisuistamme. Mikäli siis heräsi kysyttävää, ota yhteyttä! Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 12-20. Päivystämme myös pyhäpäivinä poikkeusaukioloaikojen mukaisesti.

TÄYTÄ HAKEMUS