Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Tarvitsetko lainaa 3000 euroa? Kulutusluotto on keskikokoisia hankintoja varten suunniteltu laina. Voit hakea sitä esimerkiksi 3000 euroa ja saat rahat tilillesi nopeasti. Kulutusluotto on rivakka ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset äkkiä rahaa etkä ehdi säästämään sitä varten. Osa pyytää näissä tilanteissa lainaa esimerkiksi sukulaisilta, toiset etsivät useamman uuden työpaikan ja jotkut ottavat lainaa. Kulutusluotto on nopea, helppo ja moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuva ratkaisu heille, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti.

Voit saada 3000 euroa tilillesi jo tänään! Se on erinomainen uutinen tilanteissa, joissa rahantarve on pikainen eikä sinulla olisi aikaa odottaa. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jopa minuuteissa.

 

3000 laina helpottaa hankintoja

Tilanteessa, jossa menot ovat poikkeuksellisen suuria eivätkä omat tulot tunnu riittävän, on Kulutusluotto yksi vaihtoehto. Voit hakea lainaa esimerkiksi 3000 euroa ja pääset tekemään tarvitsemiasi hankintoja.

Olemme suunnitelleet lainanhakuprosessimme mahdollisimman tehokkaaksi ja mutkattomaksi. Kirjaudut vain sisälle Lainasto.fi:stä löytyvään lainahakemukseen mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksillasi ja täytät kysytyt tiedot. Hakemuksen lähettämisen jälkeen kysymme myös vahvistusta tulotiedoillesi, sillä haluamme varmistaa lainaa hakevan henkilön todellisen takaisinmaksukyvyn.

Toimimme aina vastuullisesti, lain ja hyvän luotonantotavan mukaisesti. Siksi varmistamme tulotiedot sekä Kulutusluottoa että Joustoluottoa hakevilta henkilöiltä. Pientä Pikalainaa hakevilta emme kysy tulotietoja.

 

Lainaa 3000 heti tilille

Kulutusluotto voi olla kooltaan 2000-5000 euroa, eli se tuo tarvittaessa ratkaisun myös isojen hankintojen rahoittamiseksi. Lainalla on pitkähkö takaisinmaksuaika, 12-36 kuukautta, eli voit maksaa sitä rauhassa takaisin ennalta määriteltyjen kuukausierien mukaisesti. Ne ovat aina tarkasti tiedossasi etukäteen, joten voit suunnitella omia menojasi kuukausierien mukaan.

Lainaston tarjoaman Kulutusluoton nimelliskorko on 19,9%. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 2000 euron lainalle 12 kuukauden takaisinmaksuajalla 29,6 %. Esimerkiksi 2000 € Kulutusluotto, jonka takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, luottokustannukset ovat yhteensä 295 €.

Kun alat harkitsemaan Kulutusluoton hakemista, kannattaa laskea omat tulot sekä kiinteät menot yhteen. Näin varmistut siitä, että lainan takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti osana arkea.

 

3000 euron laina helposti netistä

Voit hakea lainaa jo tänään, vaikka heti! Käsittelemme kaikki saapuneet lainahakemukset nopeasti: jos lähetät omasi aukioloaikojemme ulkopuolella, ei hätää, hakemuksesi menee jonoon muiden saapuneiden hakemusten kanssa ja käsittelemme sen ripeästi mahdollisimman pian.

Me Lainastossa ymmärrämme, että rahaa tarvitaan yleensä nopeasti eikä ole aikaa jäädä odottamaan päiväkausiksi. Siksi maksammekin rahat tilille nopeasti heti myönteisen lainapäätöksen tekemisen jälkeen. Saat pankista riippuen rahat tilillesi jopa minuuteissa. Sen ansiosta saat helpotusta taloushaasteisiin sekä väliaikaisten rahareikien paikkaamiseen nopeasti. Notkeaksi suunniteltu lainaprosessimme mahdollistaa sen, ettet joudu odottelemaan pitkään vaan rahat kilahtavat tilillesi ripeästi heti, kun olemme voineet tehdä myönteisen lainapäätöksen.

Kulutusluotto taipuu moneen: niin pienimuotoisen remontin rahoittamiseen, kodin hankintoihin kuin erilaisten unelmienkin toteuttamiseen. Kun asioit kanssamme, voit luottaa saavasi ystävällistä asiakaspalvelua sekä nopeita rahoitusratkaisuja. Tarjoamamme lainat ovat vakuudettomia, eli voit hakea lainaa ilman, että esimerkiksi pyydät lähipiiristä ketään takaamaan lainaasi. Asiakaspalvelumme käsittelee saapuneita lainahakemuksia vuoden ympäri, myös pyhäpäivinä. Jos asiallasi on kiire, kannattaa päivän aukioloajat tarkastaa Lainasto.fi:stä.

 

Mitä kaikkea saa 3000 euron lainalla?

3000 euroa on iso summa, joka mahdollistaa valtavan monta asiaa. Sillä saa ostettua jo esimerkiksi pienen käytetyn auton, rakennettua uuden terassin tai tehdä kotiin muutakin kuin aivan pientä pintaremonttia. Toisaalta 3000 eurolla matkustaa jo vaikka maailman ympäri ja viipyy reissulla hieman pidempään. Se onkin hyvä summa erilaisten unelmien toteuttamiseen.

Mistä sinä haaveilet tai onko sinulla unelmaa, joka on seurannut mukanasi haaveiluasteella jo pitkään? Mitäpä, jos tarttuisit jo tänään toimeen? Unelmista parhaimmat kannattaa toteuttaa eikä jäädä arpomaan, lähtisikö niitä tavoittelemaan vai ei. Lainaston Kulutusluotto tarjoaa unelmien toteuttamiseen tarvittavaa tukea ja mahdollistaa monet hyvin erilaiset hankkeet. Tutustu jo tänään ja hae Kulutusluottoa esimerkiksi 3000 euroa!

Jos haluat kysyä mitä tahansa Kulutusluottoon tai muihin tarjoamiimme monipuolisiin rahoitusratkaisuihin liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ammattitaitoinen, aina iloisesti palveleva asiakaspalvelumme vastaa miellellään lisäkysymyksiin sekä tarjoaa tarvittavaa lisätietoa päätöstesi tueksi. Löydät runsaasti tärkeää asiaa myös Lainasto.fi:stä. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan esimerkiksi lainaehtoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.