Tarvitsetko lainaa 3000 euroa? Osa pyytää näissä tilanteissa lainaa esimerkiksi sukulaisilta, toiset etsivät useamman uuden työpaikan ja jotkut ottavat lainaa. Nykypäivänä on olemassa joustavia rahoitusratkaisuja, jotka eivät pääse kaatamaan talouttasi. Tässä artikkelissa voit tutustua eri 3000 euron rahoitusratkaisuihin ja löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon!

Lainaa 3000 € heti tilille

Kulutusluottoa pidetään usein ilmeisenä ratkaisuna tuhansien eurojen rahantarpeen paikkaamiseen. Kulutusluotto on keskikokoisia sekä suurempia hankintoja varten suunniteltu kertalaina. Kulutusluotto on rivakka ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset äkkiä lainaa. Voit hakea lainaa esimerkiksi 3000 euroa ja pääset tekemään tarvitsemiasi hankintoja hyvin nopeasti. Kulutusluottoa hakiessasi saat rahat kerralla tilillesi, sillä kyseessä on kertaluontoinen laina. Myös takaisinmaksettavaa jää luonnollisesti 3000 euroa kuluineen.

3000€ jatkuvaan rahantarpeeseen

Lainasto Ostosraha on nopea, helppo ja moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuva ratkaisu heille, jotka haluavat perinteistä kulutusluottoa joustavamman ratkaisun. Ostosrahaa hakiessasi sinun ei tarvitse stressata maksuerien suuruudesta ennen hankintojen tekemistä. Kyseessä on nimittäin jatkuva luotto – saat käyttöösi luottorajan, jolta voit käyttää rahaa juuri silloin, kun rahaa tarvitset. Takaisin maksat vain käyttämäsi luoton kuluineen. Toisin kuin kulutusluoton kohdalla, Ostosrahan valitessasi et joudu maksamaan takaisin mitään ennen todellisten hankintojen tekemistä. Tämä tekee Lainasto Ostosrahasta huomattavasti kulutusluottoa joustavamman rahoitusratkaisun.

Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, jonka yhteyteen on automaattisesti kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti – ilman erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja.

HAE LUOTTOA

Mitä kaikkea saa 3000 euron lainalla?

3000 euroa on iso lainasumma, joka mahdollistaa valtavan monta asiaa. Sillä saa ostettua jo esimerkiksi pienen käytetyn auton, rakennettua uuden terassin tai tehdä kotiin muutakin kuin aivan pientä pintaremonttia. Toisaalta 3000 euron lainalla matkustaa jo vaikka maailman ympäri ja viipyy reissulla hieman pidempään. Se onkin hyvä summa erilaisten unelmien toteuttamiseen.

Mistä sinä haaveilet tai onko sinulla unelmaa, joka on seurannut mukanasi haaveiluasteella jo pitkään? Mitäpä, jos tarttuisit jo tänään toimeen? Unelmista parhaimmat kannattaa toteuttaa eikä jäädä arpomaan, lähtisikö niitä tavoittelemaan vai ei. 3000 euron laina voi tarjota unelmien toteuttamiseen tarvittavaa tukea ja mahdollistaa monet hyvinkin erilaiset hankkeet.

Rahahuolet ovat aina harmillisia ja stressaavia. 3000€ laina kattaa jo suuremmankin rahantarpeen.

Kenelle myönnetään 3000 euroa lainaa?

Koska 3000 euroa on suuri lainasumma, lainanmyöntökriteerit ovat tyypillisesti korkeammat kuin esimerkiksi pienissä pikalainoissa. Lainantarjoajat vaativat 3000 euron lainanhakijoilta ainakin 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, vakituista asuinpaikkaa Suomessa sekä maksuhäiriömerkittömyyttä. Hakijan maksukyky varmistetaan huolellisesti ennen lainan myöntämistä. Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle lainaa ei myönnetä koskaan. Tämä on parhaaksi lainanmyöntäjälle sekä lainanhakijalle.

3000 euroa luottoa helposti netistä

Voit hakea luottoa meiltä jo tänään, vaikka heti! Käsittelemme kaikki saapuneet luottohakemukset nopeasti – jos lähetät omasi aukioloaikojemme ulkopuolella, ei hätää, hakemuksesi menee jonoon muiden saapuneiden hakemusten kanssa ja käsittelemme sen ripeästi mahdollisimman pian.

Me Lainastolla ymmärrämme, että rahaa tarvitaan yleensä nopeasti eikä ole aikaa jäädä odottamaan päiväkausiksi. Siksi luotonantoprosessimme on erittäin nopea. Notkeaksi suunniteltu prosessimme mahdollistaa sen, että luottokorttisisi on käytössäsi heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen.

Voit saada oman Ostosrahasi käyttöön jo tänään! Se on erinomainen uutinen tilanteissa, joissa rahantarve on akuutti eikä sinulla ole aikaa odottaa. Parhaassa tapauksessa saat luottokortin käyttöösi vain muutamassa minuutissa.

Apu taloushaasteisiin sekä väliaikaisten rahareikien paikkaamiseen on vain muutaman klikkauksen päässä!

HAE LUOTTOA

Vastuullisuus toimintamme keskiössä

Toimimme aina vastuullisesti, lain ja hyvän luotonantotavan mukaisesti. Siksi varmistamme tulotiedot jokaiselta Ostosrahaa hakevalta henkilöltä. Kun alat harkitsemaan lainan tai luoton hakemista, kannattaa kuitenkin laskea omat tulot sekä kiinteät menot yhteen. Näin varmistut itsekin siitä, että lainan takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti osana arkea.

Olemme suunnitelleet luotonhakuprosessimme mahdollisimman tehokkaaksi ja mutkattomaksi. Kirjaudut vain sisälle luottohakemukseen mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksillasi ja täytät kysytyt tulo- ja henkilötiedot. Hakemuksen lähettämisen jälkeen kysymme myös vahvistusta tulotiedoillesi, sillä haluamme varmistaa lainaa hakevan henkilön todellisen takaisinmaksukyvyn.

Jos haluat kysyä mitä tahansa Ostosrahaan liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ammattitaitoinen aina iloisesti palveleva asiakaspalvelumme vastaa mielellään lisäkysymyksiin sekä tarjoaa tarvittavaa lisätietoa päätöstesi tueksi. Löydät runsaasti tärkeää asiaa myös Lainasto.fi:stä. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan esimerkiksi luottoehtoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa