Lainaa 2000 euroa kerralla vai joustavasti?

Yllättikö äkillinen meno ja tarvitset 2000 euroa lainaa mahdollisimman nopeasti? Silloin etsimäsi lainatyyppi on todennäköisesti kerralla kokonaisuudessaan saatavilla olevaa lainaa. Kaikki kiinteäsummaiset netistä haettavat pikavipit ja kulutusluotot luokitellaan kertalainoiksi.

Toisaalta, jos tiedät tarvitsevasi hieman lainaa nyt ja myöhemmin vielä lisää, eikä sinua huvittaisi hakemusprosessin uudelleenläpikäynti, etsimäsi lainatyyppi on tällöin jatkuvalaina eli joustoluotto.

2000 euron laina joustavilla ehdoilla

Joustoluottojen joustavat luottoehdot mahdollistavat muun muassa useampien nostojen tekemisen kellonajasta riippumatta niin kauan kunnes luottoraja tulee vastaan. Nostojen välissä ei luonnollisesti tarvitse käydä hakemusprosessia uudestaan läpi eikä käyttämättömästä luotosta kerry kuluja*. Tämä ominaisuus tekee joustoluotosta kelvollisen vaihtoehdon vaikkapa taloudelliseksi puskuriksi.

Joustoluotot ovat usein vähintään 2000 euron luottorajan sopimuksia, joiden saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajaa. Luottoehdot voivat eri luotontarjoajien välillä hieman vaihdella, mutta minimi vaatimukset ovat 18-vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja puhtaat luottotiedot.

* Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan tämän luottoehdoista ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Nyt myös meiltä voi hakea luottoa, joka sopii niin päivittäisten verkko-ostosten tekemiseen kuin puskuriksi myöhempää käyttöä varten. Tutustu Ostosraha tuotteeseemme tai klikkaa itsesi suoraan sähköiseen hakemukseen.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Lainaa 2000 euroa – kertalaina

Hyvä esimerkki kertalainasta on perinteinen pikavippi. Vaikka tänä päivänä lainatyypistä riippumatta kaikki vakuudettomat netistä saatavat lainat mielletään pikavipeiksi, olivat ne reilu 10-vuotta sitten vielä tyypillisesti alle tuhannen euron kiinteitä lainasummia, jotka maksettiin kerralla hakijan tilille.

Kertalaina on toimiva ratkaisu, kun lainattava summa on etukäteen tarkasti tiedossa. Jos 2000 euron kertalainasta käyttää vain 1000 euroa, on korkoa ja kuluja maksettava kuitenkin 2000 euron lainan mukaan. Kertalainoista puuttuu siis ominaisuuksia, joita on juurikin joustoluotoissa ja esimerkiksi luottokorteissa.

2000 euron laina voi tulla tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun tapahtuu jotain odottamatonta. Lainaa hakiessa on kuitenkin ensin hyvä varmistua riittääkö kertalaina vai tarvitaanko joustavampaa vaihtoehtoa.

Lainaa 2000 euroa työttömälle

Voiko työtön saada 2000 euron lainan? Työttömyys on tilanne, joka epävakaina aikoina voi osua ihan kenen tahansa kohdalle. Se ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti maksukyvyttömyyttä eikä näin ollen myöskään ole automaattisesti este lainan saannille. Vakuudettomia lainoja ja luottoja tarjoavat yritykset käyttävät erilaisia menetelmiä hakijan todellisen maksukyvyn varmistamiseksi ja pohjautuen niistä saatuihin tietoihin tekevät ne päätöksiä lainan myöntämisestä.

Työttömän voi olla hankalaa saada myönteistä päätöstä 2000 euron kertalainalle, mutta mahdollisuudet saada esimerkiksi porrastettua joustoluottoa voivat olla ihan realistiset. Porrastetulla joustoluotolla tarkoitetaan sellaista lainaa, jonka luottorajaa on mahdollista nostaa porrastetusti tietyin ehdoin. Ehdoiksi voidaan luokitella esimerkiksi ensimmäisen erän maksu, jonka suoritettuaan hakijan nostorajaa kasvatetaan tietyn summan verran.

Ostosraha on virtuaalinen luottokortti, joka on sopimuksen allekirjoitushetkellä 300 tai 500 euroa. Luottorajaa voidaan korottaa kuukaudessa 500 eurolla jopa 3000 euroon asti. Ostosraha on turvallinen, edullinen ja jokaisen nettishoppailijan märkäuni!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa