Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Yllättikö äkillinen meno? Nopein tapa selvitä odottamattomista kuluista on hakea lainaa. On ymmärrettävää, että lainan hakemiseen saattaa liittyä ristiriitaisia tunteita, mutta lopulta se voi olla paras tekemäsi ratkaisu. Lainan avulla saat selvitettyä akuutin menon pois kerralla. Sen sijaan lainaa voit lyhentää pienemmissä kuukausierissä, jolloin talous ei notkahda kovin pahasti.

Lainasto tarjoaa kahdenlaista vippilainaa: Pikavippi ja Limiitti. Pikavippi on 100–600 euron kertalaina, joka on sopiva laina arjen pieniin ja tilapäisiin yllätyksiin. Limiitti on 100–3000 euron joustava luottotili, jolta voi nostaa rahaa tilille napin painalluksella. Limiitti soveltuu Pikavippiä paremmin jatkuvaan tarpeeseen.

Lainasto on tarjonnut vuodesta 2021 alkaen myös vippituotteista poikkeavaa lainatuotetta: virtuaalista Lainasto Mastercard -luottokorttia. Sen etuja vippituotteisiin nähden ovat muun muassa turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Lisäksi luottokortti mahdollistaa useampien pienempien summien käytön siinä missä Limiittikin. Luottokortin luottoraja voi olla enimmillään 3000 euroa.

Huomaathan, ettei hyväksytty Limiitti tai Lainasto Mastercard -luottokorttihakemus automaattisesti mahdollista 3000 euron nostoa. Luottoraja asetetaan molemmissa lainatuotteissa aluksi 500 euron suuruiseksi, mutta luottorajaa on mahdollista nostaa 500 eurolla kuukauden välein aina 3000 euroon saakka.

Lainaa 2000 – luottokortti

Lainasto Mastercard -luottokortti on täysin virtuaalinen lainatuote. Sen luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voidaan nostaa 500 eurolla kuukaudessa aina 3000 euroon asti. Virtuaalista luottokorttia voi vinguttaa verkossa ilman erillistä PIN-koodia oman luottorajan puitteissa niin usein kuin tarve vaatii.

 

Virtuaalinen Mastercard luottokortti

Maksa ostoksesi virtuaalisella luottokortilla turvallisesti verkossa ilman erillistä PIN-koodia

Miksi hakea Lainaston luottokorttia?

Lainaston Mastercard -luottokortti on todellinen täsmälääke pienten ja myöhemmin* hieman suurempien yllätyksien varalle. Voit tehdä hakemuksen esimerkiksi 0 euron nostolla, jolloin luottorajasi pysyy 500 eurossa. Tässä vaiheessa ei luottokortista aiheudu vielä mitään kuluja, sillä tuotteessa ei ole avausmaksuja eikä vuosimaksuja. Kuluja kertyy vasta silloin, kun luottokorttia käytetään maksuvälineenä.

Sinun ei tarvitse kantaa luottokorttia lompakossasi, sillä virtuaalinen luottokortti kulkee puhelimessasi minne ikinä menetkin. Voit suorittaa halutessasi ostokset turvallisesti suoraan verkossa tai tarpeen tullen siirtää luottokortilta rahaa suoraan tilillesi — päätös on sinun. Lainasto Mastercard -luottokorttia varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

*Luottokortin luottorajaa on mahdollista korottaa 500 eurolla kuukauden välein, mutta yksi korotuksen edellytyksistä on se, että korotusta edeltävän laskutusjakson lasku on maksettu. Lisää ehdoista voit lukea valitsemalla lainaehdot-sivulta Mastercardin lainaehdot.

HAE LUOTTOKORTTI

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Lainaa 2000 – Limiitti

Lainaston myöntämä Limiitti on 100–3000 euron joustava laina. Limiitti on näppärä lainatuote esimerkiksi silloin, kun tiedät tarvitsevasi useampia pienempiä lainasummia pidemmällä aikavälillä. Alla muutama fakta Limiitistä:

 • Iso luottomahdollisuus
  Limiitissä voit saada ajankuluessa luottorajan, joka on suuruudeltaan jopa 3000 euroa.
 • Matala korko
  Limiitin todellinen vuosikorko on 29,62 %. Satojen prosenttien todelliset vuosikorot ovat historiaa.
 • Nopeat nostot
  Normaali lainatuotteiden käsittelyaika on vain muutaman pankkipäivän pituinen, mutta halutessasi voit saada lainan käyttöösi myös nopeutetulla aikataululla.
 • Joustava takaisinmaksu
  Joustoluoton takaisinmaksu sujuu kätevästi kuukausierissä. Takaisinmaksuerät ovat pienimmillään 70 euroa ja suurimmillaan 120 euroa. Ikäviä yllätyksiä isojen takaisinmaksuerien muodossa ei pääse siis syntymään.
 • Ensinosto
  Limiitissä ensinosto tapahtuu lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä ja se voi olla mitä tahansa 100-500 euron väliltä.
 • Vain nostettu lainasumma kerryttää kuluja
  Jos et tee ensinoston jälkeen uusia nostoja, ei sinulle myöskään kerry nostamattomasta luotosta kuluja.

Myönnetyltä Limiittitililtä voit nostaa kerralla pienemmän summan, isomman luoton tai jotain siltä väliltä. Luotto on täysin hakijansa käytettävissä, joten sinulla on valta käyttää luottoasi, miten haluat ja parhaaksi näet.

Limiittiä maksetaan takaisin pienissä kuukausierissä, jotka ovat tiedossasi etukäteen. Näin et saa ikäviä yllätyksiä ja pystyt ennakoimaan menojasi. Kuukausierät 2000 euron lainalle ovat aina maksimissaan 120 euroa. Lainaa voi lyhentää kerralla myös suuremman summan tai maksaa koko luoton pois, mutta joka tapauksessa voit olla varma, ettei sinun tarvitse maksaa isoja eriä.

HAE LIMITTIÄ

Hae 2000 euron lainaa!

Lainaston lainatuotteita haetaan vaivattomasti verkossa. Lainapalvelujen hakeminen ja saaminen ei siis edellytä konttorivierailuja tai postitse toimitettavia hakemuslomakkeita. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin turvallista, sillä tiedot lähetetään luotettavan SSL-salausmenetelmän avulla. Lisäksi hakijan henkilöllisyys varmistetaan aina verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisella.

Tunnistautumisen jälkeen lainanhakija täyttää varsinaisen hakulomakkeen, jossa kysytään luotonmyöntämisen kannalta oleellisia perustietoja. Lainahakemuksen lähetettyään hakija vahvistaa tulotietonsa Tink-palvelun kautta tai lähettämällä liitteenä kopion esimerkiksi palkkakuitistaan. Tulotietojen vahvistamisella varmistutaan, että asiakkaalla on kyky suoriutua luoton takaisinmaksusta.

Lainahakemuksen lähettämisen ja tulotietojen vahvistamisen jälkeen luotto maksetaan lainanhakijan tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina niin pian kuin mahdollista.

Lainahakemuksen vaiheet tiivistettynä:

 • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
 • Varmista taloustiedot Tink-palvelun kautta tai lähettämällä liite
 • Odota lainapäätöstä
 • Saat rahat tilillesi niin pian kuin mahdollista

Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin, ja rahatkin voi halutessaan saada tilille alle 15 minuutissa.