Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Yllättikö äkillinen meno? Nopein tapa selvitä odottamattomista kuluista on hakea lainaa. On ymmärrettävää, että lainan hakemiseen saattaa liittyä ristiriitaisia tunteita, mutta lopulta se voi olla paras tekemäsi ratkaisu. Lainan avulla saat selvitettyä akuutin menon pois kerralla – laina voi soveltua myös pidempiaikaseksi oman talouden puskuriksi. 2000€ lainoja on useita erilaisia, joten suosittelemme tutustumaan tarkasti erilaisiin vaihtoehtoihin ennen lainan hakemista.

 

Lainaa 2000€ – kulutusluotto

Kulutusluotot ovat tyypillisesti perinteisiä pikavippejä suurempia kertalainoja. Pikavippi on tyypillisesti 20–600 euron kertalaina, joka on sopiva laina arjen pieniin ja tilapäisiin yllätyksiin. Kulutusluottojen koot puolestaan vaihtelevat tyypillisesti 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Kulutusluotolla voi rahoittaa suurempia ostoksia tai unelmia. Suuremman koonsa myötä myös takaisinmaksuaika on pidempi kulutusluottojen kohdalla. Pikavippien lainasummat eivät paikkaa 2000 euron rahantarvetta – kulutusluotto on hyvä vaihtoehto, jos tarvitsee kertaluontoista suurempaa lainaa.

Lainaa 2000€ – joustoluotto

Joustoluotto on tyypillisesti pikavippiä huomattavasti suurempi jatkuva luotto. Joustoluotto on näppärä lainatuote esimerkiksi silloin, kun tiedät tarvitsevasi useampia pienempiä lainasummia pidemmällä aikavälillä. Alla muutama fakta joustoluotoista:

 • Iso luottomahdollisuus
  Joustoluottojen luottorajat saattavat nousta jopa useisiin tuhansiin euroihin.
 • Nopeat nostot
  Normaali lainatuotteiden käsittelyaika on muutaman pankkipäivän pituinen, mutta jo olemassa olevalta luottorajalta nostojen tekeminen onnistuu huomattavasti nopeammin.
 • Vain nostettu lainasumma kerryttää kuluja
  Jos et tee ensinoston jälkeen uusia nostoja, ei sinulle myöskään kerry nostamattomasta luotosta kuluja.

Myönnetyltä Joustoluotolta voi nostaa kerralla pienemmän summan, isomman luoton tai jotain siltä väliltä. Luotto on täysin hakijansa käytettävissä, joten sinulla on valta käyttää luottoasi, miten haluat ja parhaaksi näet. Lainasto tarjoaa Joustoluotosta paranneltua versiota, Ostosrahaa.

2000€ luottoa Lainastolta

Lainasto on tarjonnut vuodesta 2021 alkaen myös vippituotteista poikkeavaa luottotuotetta: virtuaalista Lainasto Mastercard -luottokorttia, joka tunnetaan nimellä Ostosraha. Lainaston tarjoama luottokortti on kuten perinteinen joustoluotto, mutta parempi. Sen etuja vippituotteisiin nähden ovat muun muassa turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Lisäksi luottokortti mahdollistaa useampien pienempien summien käytön ja rahan nostamisen myös omalle pankkitilille siinä missä vanha tuotteemme Limiittikin. Luottokortin luottoraja voi olla enimmillään 3000 euroa.

Huomaathan, ettei Lainasto Mastercard -luottokorttihakemus automaattisesti mahdollista 2000 euron nostoa. Luottoraja asetetaan aluksi 300-500 euron suuruiseksi, mutta luottorajaa on mahdollista nostaa aina 3000 euroon saakka.

HAE OSTOSRAHAA

 

Miten hakea 2000 euron lainaa?

2000 euroa lainaa voi hakea kätevästi verkossa. Lainan hakeminen ja saaminen ei nykypäivänä edellytä konttorivierailuja tai postitse toimitettavia hakemuslomakkeita. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin turvallista, sillä suurin osa lainantarjoajista salaa asiakkaidensa tiedot vahvalla salauksella. Lisäksi hakijan henkilöllisyys varmistetaan aina verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisella.

Tunnistautumisen jälkeen lainanhakija täyttää varsinaisen hakulomakkeen, jossa kysytään luotonmyöntämisen kannalta oleellisia perustietoja. Lainahakemuksen lähetettyään hakija vahvistaa tulotietonsa lainantarjoajan suosittelemean palvelun kautta tai lähettämällä liitteenä kopion esimerkiksi palkkakuitistaan. Tulotietojen vahvistamisella varmistutaan, että asiakkaalla on kyky suoriutua luoton takaisinmaksusta.

Lainahakemuksen lähettämisen ja tulotietojen vahvistamisen jälkeen luotto maksetaan lainanhakijalle asiakaspalvelun aukioloaikoina niin pian kuin mahdollista.

2000€ sähköisen lainahakemuksen tyypilliset vaiheet tiivistettynä:

 • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
 • Varmista taloustietosi
 • Odota lainapäätöstä

Eri lainantarjoajilla voi olla erilaisia lainahakemuksia, mutta yllä olevat hakemuksen pääpiirteet ovat yleensä samat.

 

Lainaa 2000 euroa – luottokortti

Lainasto Mastercard -luottokortti on täysin virtuaalinen lainatuote. Sen luottoraja on aluksi 300-500 euroa, mutta sitä voidaan nostaa 500 eurolla kuukaudessa aina 3000 euroon asti. Virtuaalista luottokorttia voi vinguttaa verkossa ilman erillistä PIN-koodia oman luottorajan puitteissa niin usein kuin tarve vaatii.

Virtuaalinen Mastercard luottokortti

Maksa ostoksesi virtuaalisella luottokortilla turvallisesti verkossa ilman erillistä PIN-koodia

Miksi hakea Lainaston luottokorttia?

Lainaston Mastercard -luottokortti on todellinen täsmälääke pienten ja myöhemmin* hieman suurempien yllätyksien varalle. Voit tehdä hakemuksen esimerkiksi 0 euron nostolla, jolloin luottorajasi pysyy 500 eurossa. Tässä vaiheessa ei luottokortista aiheudu vielä mitään kuluja, sillä tuotteessa ei ole avausmaksuja eikä vuosimaksuja. Kuluja kertyy vasta silloin, kun luottokorttia käytetään maksuvälineenä.

Sinun ei tarvitse kantaa luottokorttia lompakossasi, sillä virtuaalinen luottokortti kulkee puhelimessasi minne ikinä menetkin. Voit suorittaa halutessasi ostokset turvallisesti suoraan verkossa tai tarpeen tullen siirtää luottokortilta rahaa suoraan tilillesi — päätös on sinun. Lainasto Mastercard -luottokorttia varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

*Luottokortin luottorajaa on mahdollista korottaa 500 eurolla kuukauden välein, mutta yksi korotuksen edellytyksistä on se, että korotusta edeltävän laskutusjakson lasku on maksettu. Lisää ehdoista voit lukea valitsemalla luottoehdot-sivulta Mastercardin lainaehdot.

HAE LUOTTOKORTTIA

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.