Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Pikalaina on ripeä, eri tarpeisiin mukautuva pikavippi arjen yllättäviin menoeriin. Voit hakea lainaa 100 euroa ja saat sen käyttöösi parhaimmillaan heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Helppoa, eikö totta? Voit hakea Pikalainaa juuri silloin kuin sinulle sopii.

 

Hae helposti 100 euroa lainaa

Pikalainan eli perinteisen pikavipin hakeminen on mahtavan helppoa. Voit hakea esimerkiksi 100 euroa lainaa vaivattomasti täyttämällä sähköinen lainahakemus. Lainahakemuksia otamme vastaan vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan. Hakemuksen täyttäminen ei kestä muutamaa minuuttia enempää.

Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme ovat paikalla arkisin klo 9-17, jolloin he käsittelevät lainahakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä ja vastaavat myös tarvittaessa asiakkaiden kysymyksiin.

Pikalaina on helppo, todellinen matalan kynnyksen laina, joka mukautuu moneen eri tarpeeseen. Sen avulla rahoitat paitsi yllättäviä menoeriä, voit suunnata vaikka astetta paremmalle lomamatkalle tai kenties panostaa kotisi sisustukseen. Sinä päätät mihin lainasi käytät, me varmistamme, että lainan saaminen on mutkatonta ja nopeaa.

HAE LUOTTOA

 

Lainaa 100 euroa heti

Toisinaan arki yllättää ja esimerkiksi tiskikone hajoaa juuri ennen tärkeitä juhlia. Kenties auto jättää tielle ja autokorjaamo antaa sellaisen hinta-arvion, ettet kykene sitä maksamaan juuri nyt. Joinain kuukausina omalle kohdalle osuu useampikin hieman isompi lasku ja silloin tilin saldo saattaa ajautua jopa miinukselle ennen palkkapäivää. Silloin kannattaa tutustua Lainaston tarjoamaan Pikalainaan. Voit hakea esimerkiksi 100 euron lainaa ja saat tilillesi täytettä jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Otamme lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden eli voit lähettää oman lainahakemuksesi juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Vaivaton verkkopalvelumme toimii viikon jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa. Voit hakea 100 euron lainan kertaluottona tai jatkuvana lainana. Jatkuvan lainan etuna on se, että halutessasi voit tehdä lisänostoja ilman hakemusprosessin uudelleen läpikäymistä. Tutustu Lainaston lainatuotteisiin alla olevasta linkistä.

100 euron laina

Pikalaina on kooltaan 100-600 euroa. Pikalainan nimelliskorko on 19,90 % ja sen takaisinmaksuaika 4 kuukautta. Voit maksaa sen takaisin kerralla tai kuukausierissä. Kyseessä on vakuudeton ja kategoriassaan helposti ja nopeasti saatava lainamuoto.

Pikalaina on mainio valinta kertaluontoisen menoerän paikkaamiseen. Voit hakea sitä helposti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Rahat saat mahdollisimman nopeasti tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Hae Pikalaina vaivattomasti verkossa

Lainastolta voit hakea 100 euroa lainaa muutamassa minuutissa. Täytä hakemus esimerkiksi omalla älypuhelimellasi ja lähetä se käsiteltäväksi. Helppoa.

100 laina heti

Tarvitsetko 100 euroa lainaa heti etkä haluaisi tai voisi odottaa yhtään enempää? Silloin suosittelemme lämpimästi tutustumaan Pikalainaan. Lainaston Pikalaina on kooltaan vähintään 100 euroa. Voit hakea Pikalainaa nopeasti Lainasto.fi:ssä. Hakemus on helppo täyttää ja se vie vain muutaman minuutin verran aikaa. Lainasumma 100 euroa tuo mukavaa helpotusta tilanteisiin, joissa taloutesi on yllättäen tiukalla tai tarvitset rahaa tiettyjä hankintoja varten.

Jos olet vähintään 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, joka on vieläpä hoitanut raha-asiansakin hyvin, voit hakea Pikalainaa Lainaston verkkopalvelusta. Tarvitset lainanhakuprosessia varten joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lainaa voi hakea verkossa juuri silloin kuin sinulle sopii.

 

Hae 100 euroa lainaa jo tänään

Jos tarvitset nopeasti rahaa tilillesi, kannattaa hakea Lainaston Pikalainaa jo tänään. Se on notkea, ripeä ja joustava laina pieniä menoeriä ja hankintoja varten. Pikalaina on vakuudeton eivätkä siitä aiheutuvat kulutkaan päätä huimaa.

Meille on tärkeää tarjota iloista, ymmärtäväistä ja joustavaa palvelua kaikille laina-asiakkaillemme: myös sinulle! Ota yhteyttä jo tänään ja hae esimerkiksi 100 euroa lainaa! Saat sen parhaassa tapauksessa tilillesi jo minuuteissa.

100 euron Pikalaina on notkea vaihtoehto perinteisten pankkien tarjoamille rahoitusratkaisuille. Et tarvitse 100 euron lainan saamiseksi vakuuksia etkä takaajia. Jotta voit saada Pikalainan, on sinun oltava vähintään 18 vuotta vanha, luottotiedoiltasi puhdas, Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

HAE LUOTTOA