Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Pikalaina on ripeä, eri tarpeisiin mukautuva pikavippi arjen yllättäviin menoeriin. Voit hakea lainaa 100 euroa ja saat sen heti tilillesi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Helppoa, eikö totta?

Voit hakea Pikalainaa juuri silloin kuin sinulle sopii. Käsittelemme asiakaspalvelumme aukioloaikojen ulkopuolella saapuneet lainahakemukset niiden saapumisjärjestyksessä. Maksamme kaikki hyväksytyt lainahakemukset heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen ilmoitetulle pankkitilille. Jos lainanhakijan pankkitili on Aktiassa, Danske Bankissa, Nordeassa, Osuuspankissa, POP-Pankissa tai Säästöpankissa, saa rahat heti tilille. Muiden pankkien tileille rahansiirto voi viedä yhdestä kahteen arkipäivää.

 

Hae helposti 100 euroa lainaa

Pikalainan eli perinteisen pikavipin hakeminen on mahtavan helppoa. Voit hakea esimerkiksi 100 euroa lainaa vaivattomasti verkosta osoitteesta Lainasto.fi. Lainaston asiantunteva ja aina iloinen asiakaspalvelu ottaa lainahakemuksia vastaan vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme käsittelee lainahakemuksia varhaisesta aamusta pitkälle iltaan. Olemme avoinna niin arkisin kuin viikonloppuisin: myös juhlapäivinä ja muina pyhäpäivinä! Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi jopa minuuteissa.

Pikalaina on helppo, todellinen matalan kynnyksen laina, joka mukautuu moneen eri tarpeeseen. Sen avulla rahoitat paitsi yllättäviä menoeriä, voit suunnata vaikka astetta paremmalle lomamatkalle tai kenties panostaa kotisi sisustukseen. Me emme kysy lainaa hakiessasi, mihin aiot käyttää Pikalainan: sinä saat itse päättää parhaat Pikalainan käyttökohteet.

 

Lainaa 100 euroa heti

Toisinaan arki yllättää ja esimerkiksi tiskikone hajoaa juuri ennen tärkeitä juhlia. Kenties auto jättää tielle ja autokorjaamo antaa sellaisen hinta-arvion, ettet kykene sitä maksamaan juuri nyt. Joinain kuukausina omalle kohdalle osuu useampikin hieman isompi lasku ja silloin tilin saldo saattaa ajautua jopa miinukselle ennen palkkapäivää. Silloin kannattaa tutustua Lainaston tarjoamaan Pikalainaan, eli joustavaan pikavippiin. Voit hakea esimerkiksi 100 euron lainaa ja saat tilillesi täytettä jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Otamme lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden eli voit lähettää oman lainahakemuksesi juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Vaivaton verkkopalvelumme toimii viikon jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa. Käsittelemme Pikalainaa hakeneiden hakemukset, kuten kaikkia muitakin Lainaston lainatuotteita hakeneiden hakemukset, lainapalvelumme aukioloaikoina. Palvelemme maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin aamukahdeksasta iltakymmeneen saakka. Lauantaisin asiakaspalvelumme on auki puolestapäivästä iltakahdeksaan saakka. Myös sunnuntaisin käsittelemme lainahakemuksia puolestapäivästä iltakahdeksaan saakka.

 

100 euron laina

Pikalaina on kooltaan 100-3000 euroa. Pikalainan nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko on 29,60 %. Pikalainan maksuaika on joustava. Voit maksaa sen takaisin kerralla tai kuukausierissä. Kyseessä on helppo ja mahtavan vaivaton luotto, jota maksetaan takaisin pienissä maksuerissä.

Pikalaina on mainio valinta kertaluontoisen menoerän paikkaamiseen. Voit hakea sitä helposti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Rahat saat nopeasti tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

 

100 laina heti

Tarvitsetko 100 euroa lainaa heti etkä haluaisi tai voisi odottaa yhtään enempää? Silloin suosittelemme lämpimästi tutustumaan Pikalainaan. Lainaston Pikalaina on kooltaan vähintään 100 euroa. Voit hakea Pikalainaa nopeasti Lainasto.fi:ssä. Hakemus on helppo täyttää ja se vie vain muutaman minuutin verran aikaa. Lainasumma 100 euroa tuo mukavaa helpotusta tilanteisiin, joissa taloutesi on yllättäen tiukalla tai tarvitset rahaa tiettyjä hankintoja varten.

Jos olet yli 20-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, joka on vieläpä hoitanut raha-asiansakin hyvin, voit hakea Pikalainaa Lainaston verkkopalvelusta. Tarvitset lainanhakuprosessia varten joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lainaa voi hakea verkossa juuri silloin kuin sinulle sopii. Käsittelemme kaikki lainahakemukset ripeästi ja asiantuntevasti.

 

Hae 100 euroa lainaa jo tänään

Jos tarvitset nopeasti rahaa tilillesi, kannattaa hakea Lainaston Pikalainaa jo tänään. Se on notkea, ripeä ja joustava laina pieniä menoeriä ja hankintoja varten. Asiakaspalvelumme käsittelee lainahakemuksia vuoden jokaisena päivänä aukioloaikojemme puitteissa. Meille on tärkeää tarjota iloista, ymmärtäväistä ja joustavaa palvelua kaikille laina-asiakkaillemme: myös sinulle! Ota yhteyttä jo tänään ja hae esimerkiksi 100 euroa lainaa! Saat sen parhaassa tapauksessa tilillesi jo minuuteissa.

100 euron Pikalaina on notkea vaihtoehto perinteisten pankkien tarjoamille rahoitusratkaisuille. Se on vakuudeton laina, joka ei vaadi takaajia. Jotta voit saada Pikalainan, on sinun oltava yli 20 vuotta vanha, luottotiedoiltasi puhdas, Suomessa vakituisesti asuva henkilö.