Tarvitsetko pikaisesti rahoitusta johonkin pieneen, mutta odottamattomaan menoon? Olet kenties pohtinut 100 euron lainaa tilapäiseksi ratkaisuksi? Tämän artikkelin avulla saat tietoa siitä, miten voit saada 100 euroa käyttöösi heti ja millaisia vaihtoehtoja sinulla. Olipa kyseessä sitten tarve perinteiselle kertalainalle tai enemmän joustoa tarjoavalle vaihtoehdolle, tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken tarvittavan tiedon saadaksesi haluamasi summan käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Lisäksi selvitämme myös ne vaatimukset, jotka sinun tulee täyttää saadaksesi myönnettyä 100 euron lainaa tai muuta vastaavaa luottoa.

100 euron laina heti tilille

Mikäli tarvitset 100 euroa pikaisesti tilillesi tai käyttöön, esimerkiksi verkkokauppaostosta varten, on olemassa useita vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua tilanteessasi. On itsestään selvää, että ensimmäiseksi kannattaa kysyä tuttavilta, sillä se on todennäköisesti edullisin vaihtoehto. Jos tuttavilta lainaaminen ei ole syystä tai toisesta mahdollista, voi hakea esimerkiksi 100 euron pikavippiä verkossa. Kyseinen lainamuoto ei tunnetusti tarjoa kovinkaan paljon joustovaraa, joten joustavampaa lainaa tai luottoa suosivan on syytä jättää ne kokonaan pois laskuista. Enemmän joustovaraa tarjoavat esimerkiksi joustoluotto ja suosiotaan useista syistä nopeasti kasvattava virtuaalinen luottokortti. Kuitenkin kaikki mainitut vaihtoehdot mahdollistavat tavalla tai toisella 100 euron käyttöön ottamisen hyvin nopealla aikataululla.

Täytä nopea hakemus – näin saat 100 euroa heti käyttöön

Löysitkö jonkun vastustamattoman tarjouksen verkkokaupasta, mutta rahatilanne on tilapäisesti tiukka eikä tarjous ole enää voimassa palkkapäivänäsi? Voimme auttaa ratkaisemaan ongelmasi. Hae virtuaalinen Visa-luottokortti alla olevien ohjeiden mukaan ja voit saada 100 euroa hankintaasi varten käyttöösi minuuteissa!

Näitä tarvitset aloittaaksesi: näyttövarusteltu älylaite, kuten moderni puhelin tai kannettava tietokone. Hakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa, joten tarvitset toimivan ja luotettavan internet-yhteyden. Lisäksi tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

1. Luo käyttäjätili: kun sinulla on kaikki tarvittava, siirry luottohakemuksen ensimmäiseen vaiheeseen, joka on käyttäjätilin luominen.

Luo käyttäjätili ja klikkaa "jatka" painiketta.

Täytä pyydetyt kohdat huolellisesti, sillä antamiasi tietoja käytetään esimerkiksi puhelinnumeron vahvistamiseen seuraavassa vaiheessa.

2. Vahvista puhelinnumerosi: saat meiltä kuusinumeroisen koodin käyttäjätilinluontivaiheessa antamaasi numeroon, jonka avulla vahvistat numerosi.

Puhelinnumeron vahvistus tapahtuu antamalla kuusinumeroinen vahvistuskoodi.

Kun olet vahvistanut puhelinnumerosi, voit painaa ”jatka” nappia.

3. Täytä luotonmyöntämisen kannalta oleelliset tiedot: näitä tietoja ovat esimerkiksi asiakastiedot sekä taloutta koskevat tiedot.

Luottohakemuslomake tulee täyttää huolellisesti. Virheet tiedoissa voivat johtaa hylättyyn luottopäätökseen.

Huom. täytä hakemus huolellisesti! Kirjoitusvirhe esimerkiksi osoitetiedoissa voi johtaa luottohakemuksen hylkäämiseen.

4. Muut tiedot: tämä vaihe on hyvin nopea ja yksinkertainen. Sinulta kysytään esimerkiksi, miten haluaisit laskun toimitettavan ja suostumuksesi markkinointiin.

5. Suostumus tulotietojen tarkistukselle: automaattinen tulotietojen tarkistus takaa nopean tarkistusprosessin. Anna suostumuksesi valitsemalla oman pankkisi tunnistautumista varten.

Anna suostumus tulotietojen tarkistukselle valitsemalla oman pankkisi ja seuraamalla sen jälkeen ohjeita.

Olettaen, että luottohakemuksen täyttäminen ja tulotietojen tarkistus sujuvat ilman ongelmia, näet seuraavassa vaiheessa henkilökohtaisen luottotarjouksesi.

Tutustu tarjoukseen ja luottoehtoihin huolellisesti. Kun olet valmis, jää jäljelle enää tarjouksen hyväksyminen. Hyväksy luottotarjous ja Visa-luottokorttisi on heti käyttövalmis ja voit tehdä halutessasi heti esimerkiksi 100 euron ostoksen.

Hae virtuaalinen vuosi- ja kuukausimaksuton Visa-luottokorttisi ja hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit tehdä 100 euron hankinnan heti!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Lainaa 100 euroa – se sopii pieniin äkillisiin menoihin

Arki saattaa yllättää odottamattomilla kuluilla, kuten tiskikoneen hajoamisella juuri ennen tärkeitä juhlia tai auton jättäessä tielle kesken matkan. Näissä tilanteissa ylimääräiset kulut voivat luoda haasteita talouden hallinnalle, ja rahat saattavat olla niukilla arjen välttämättömyyksiin, kuten ruokaostoksiin. Tällaisissa tilanteissa voi olla tarpeen harkita nopeaa lisärahoitusta. Hakemalla lainaa sähköisesti voit saada rahat tilillesi jopa muutamissa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. 100 euron lainasumma on ihanteellinen ratkaisu niihin tilanteisiin, joissa tarvitset pientä lisärahoitusta äkillisiin menoihin – olipa kyseessä sitten välttämättömät hankinnat tai yllättävät menot.

Jos rahatilanne on ennen palkkapäivää tilapäisesti tiukka, voi 100 euron laina auttaa kattamaan esimerkiksi viikonlopun ruokaostokset. Kuva: Adobe Stock.

Mitkä ovat vaatimukset 100 euron lainan tai muun luoton myöntämiselle?

Ennen kuin voi saada 100 euroa lainaa tai muuta luottoa rahoitusyhtiöiltä, on olemassa tiettyjä vaatimuksia, jotka hakijan tulee täyttää. Vaatimukset voivat vaihdella rahoitusyhtiöstä toiseen, mutta yleisesti ottaen seuraavat asiat ovat usein tarpeellisia:

1. Säännölliset tulot: rahoitusyhtiöt haluavat varmistua siitä, että asiakas pystyy maksamaan takaisin myönnetyn lainan. Siksi he usein edellyttävät säännöllisiä tuloja esimerkiksi palkkatyöstä tai eläkkeestä.

2. Ikäraja: useimmat rahoitusyhtiöt asettavat ikärajan lainanhakijoille. Yleensä täysi-ikäisyys on minimivaatimus, mutta joissain tapauksissa ikää voi olla oltava esimerkiksi vähintään 20 vuotta.

3. Luottokelpoisuus: rahoitusyhtiöt arvioivat hakijoiden luottokelpoisuutta ennen lainan myöntämistä. Tämän perusteella he arvioivat riskiään ja mahdollisuutta saada laina takaisin. Luottokelpoisuuden arviointiin vaikuttavat esimerkiksi aiemmat maksuhäiriömerkinnät ja luottotiedot.

Jos yllä mainitut kriteerit täyttyvät, mahdollisuudet saada 100 euron ostosta varten luottoa meiltä, ovat varsin hyvät. Lisäksi huolellisella luottohakemuksen täyttämisellä varmistat, että saat meiltä luoton heti käyttöön! Jos sinulla on kysyttävää tuotteestamme, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit ottaa yhteyttä lähettämällä esimerkiksi sähköpostia tai käyttämällä ilmaista chat-palvelua.

HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa