Lainaa 4000€

Tarvitsetko lainaa 4000 euroa heti tilille? 4000 euron lainaa tarjotaan tyypillisesti kulutusluoton muodossa. Kulutusluotto on ilman vakuuksia myönnettävä, moniin arjen eri hankintoihin taipuva luotto.

Kulutusluottoa voit hakea tarvitsemasi summan verran – luotontarjoajasta riippuen kulutusluottojen koot vaihtelevat sadoista kymmeniin tuhansiin euroihin. Luotto voidaan myöntää sellaisille vähintään 18 vuotta täyttäneille, jotka ovat oikeustoimikelpoisia ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Tyypillisesti lainantarjoajat edellyttävät myös sitä, että lainanhakija asuu vakituisesti Suomessa ja että hänellä on käytössään muun muassa matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili.

Miten hakea 4000€ lainaa internetistä?

Ensimmäinen askel lainan hakuprosessissa on itsellesi sopivimman lainan valitseminen. Tarkista, että harkitsemasi laina ei sisällä piilokuluja tai törkeää koronkiskontaa. Tarkista myös, että maksukykysi riittää lainantarjoajan ehdottamaan maksuohjelmaan. Jos epäilet, ettet pysty maksamaan lainaa ajoissa takaisin, ei lainaa missään nimessä kannata hakea. Tämä voi nimittäin johtaa luottotietojen menettämiseen, joka vaikeuttaa elämää useiden vuosien ajan.

Voit hakea esimerkiksi 4000 euroa lainaa jo tänään. Se käy helposti: sähköiseen lainapalveluun tunnistautuminen vie vain pienen hetken, lainahakemuksen täyttäminenkin kuluttaa aikaasi vain muutaman minuutin verran ja tulotietojen vahvistaminen vielä sitäkin vähemmän. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, voit jäädä odottamaan lainapäätöstä.

Yksi yleinen syy lainanhakemiselle on kodin remontointi. 4000 euron laina riittää hyvin esimerkiksi yhden huoneen remontointiin.

Kulutusluotto sopii isoihin hankintoihin

Joskus arki yllättää isoillakin menoerillä tai eteen tulee taloudellisia haasteita, joista on lähes mahdotonta selvitä. Silloin kannattaa tutustua erilaisiin rahoitusratkaisuihin. Esimerkiksi perinteinen kulutusluotto on hieman isompiin hankintoihin sopiva laina.

Useamman tuhannen euron lainalla voi esimerkiksi päivittää kotia nykyvaatimusten mukaiseksi, eli tehdä pientä ja hieman isompaakin pintaremonttia. Se riittää mainiosti suureen osaan autoilun aiheuttamista kuluista – esimerkiksi huoltoihin, samoin kuin reissuun jopa kaukomaille. Esimerkiksi 4000 euron kokoisella kulutusluotolla kykenisi helposti rahoittamaan lennot Aasiaan ja takaisin sekä hotellimajoituksen paikan päällä.

Rahoitustarpeet ovat aina yksilöllisiä ja sinulla on paras mielikuva siitä, kuinka paljon lainaa tarvitset. Markkinoilta löytyykin useita erikokoisia lainoja aina pienestä pikalainasta astetta isompaan joustoluottoon sekä kooltaan jo huomattavasti kookkaampaan kulutusluottoon asti. Suosittelemme valitsemaan harkitusti, sopiiko sinulle parhaiten pikalaina, joustoluotto, kulutusluotto vai Lainasto Ostosraha.

Luottoa heti käyttöösi?

Kulutusluoton hakeminen on nopeaa sekä helppoa, mutta itse tuote saattaa olla hieman vanhanaikainen. Suurin osa kulutusluotoista on perinteisiä kertalainoja. Jos kuitenkin kaipaat luotoltasi joustavuutta, jatkuvuutta ja monipuolisuutta tutustu Lainasto Ostosrahaan.

Ostosraha sopii 18 vuotta täyttäneille, oikeustoimikelpoisille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Heillä tulee olla vakituinen asuinpaikka Suomessa, käytössään suomalainen pankkitili sekä puhtaat luottotiedot. Luotonhakijalta vaaditaan myös mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset luottopalveluun tunnistautumista varten. Tarkemmat ehtomme luoton myöntämiseksi saat lukemalla Lainaston luottoehdot.

Lainasto Ostosraha on jopa 3000 euroon porrastetusti korotettavissa oleva jatkuva luotto, jonka yhteyteen on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti. Luottokorttia voit oman luottorajan puitteissa käyttää juuri silloin, kun tarve vaatii. Luoton jatkuvuus tuo joustoa talouteen, sillä luotto elää hankintojesi mukana. Takaisin tulee maksaa vain käytetty luotto kuluineen – käyttämätön luottoraja ei tuota sinulle kuluja.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Asiakaspalvelumme on apunasi

Aina ammattitaidolla ja ystävällisesti palvelevan asiakaspalvelumme tavoitat soittamalla numeroon 09 427 05044 (pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi. Voit myös löytää vastauksen kysymykseesi asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

Me annamme mielellämme lisää tietoa tarjoamistamme rahoitusratkaisuista. Jos sinulla on kysyttävää aukioloaikojemme ulkopuolella, suosittelemme lähettämään esimerkiksi sähköpostia. Vastaamme saapuneisiin sähköpostiviesteihin mahdollisimman pian.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa