Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Huom. Kulutusluotto 2000€ – 5000€ lainatuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla.


Lainastolta voit hakea lainaa 4000 euroa heti tilille – täysin ilman vakuuksia! Kulutusluotto on ilman vakuuksia myönnettävä, moniin arjen eri hankintoihin taipuva luotto. Jos haet sitä aukioloaikojemme puitteissa, saat rahat tilillesi jopa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen annettuamme. Asiakaspalvelumme palvelee maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8-22, lauantaisin ja sunnuntaisin olemme puolestaan avoinna klo 12-20.

Aina ammattitaidolla ja ystävällisesti palvelevan asiakaspalvelumme tavoitat soittamalla numeroon 09 427 05044 (pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi. Voit olla meihin yhteydessä myös Chat-palvelumme kautta: löydät Chatti-kuvakkeen sivujemme alareunasta.

Me annamme mielellämme lisää tietoa tarjoamistamme rahoitusratkaisuista sekä autamme valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan lainatuotteen monipuolisesta valikoimastamme. Jos sinulla on kysyttävää aukioloaikojemme ulkopuolella, suosittelemme lähettämään esimerkiksi sähköpostia. Vastaamme saapuneisiin sähköpostiviesteihin mahdollisimman pian.

 

4000 laina voidaan myöntää 22 vuotta täyttäneille

Kulutusluottoa voit hakea tarvitsemasi summan verran: 2000-5000 euroa. Luotto voidaan myöntää sellaisille 22 vuotta täyttäneille, jotka ovat oikeustoimikelpoisia ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Edellytämme myös sitä, että lainanhakija asuu vakituisesti Suomessa ja että hänellä on käytössään muun muassa matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili. Lue lainaehtomme: löydät sieltä tarkat tiedot siitä, kenelle voimme myöntää esimerkiksi 4000 euroa lainaa.

Kaikkia Lainaston tarjoamia monipuolisia rahoitusratkaisuja yhdistää niiden ripeys sekä mukautuvuus eri tarpeisiin. Meille on tärkeää tarjota ratkaisuja ja rahoitusta tilanteisiin, joihin kaipaat helpotusta nopeasti: olipa sitten kyseessä remonttilaina, kodin hankintoihin tarvittava laina tai esimerkiksi unelmien toteuttamisen vaatima lisärahoitus, meillä on tarjota ratkaisu.

 

Lainaa 4000 päätös heti

Tiesitkö, että Kulutusluoton hakeminen on ilahduttavan helppoa ja nopeaa? Käytämme lainahakemuksessamme pankkimaisen turvallisuuden varmistavaa SSL-salausta. Jotta voit hakea lainaa, sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin varmistamme, että lainahakuprosessimme on turvallinen.

Voit hakea esimerkiksi 4000 euroa lainaa jo tänään. Se käy helposti: lainapalveluun tunnistautuminen vie vain pienen hetken, lainahakemuksen täyttäminenkin kuluttaa aikaasi vain muutaman minuutin verran ja tulotietojen vahvistaminen vielä sitäkin vähemmän. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, voit jäädä odottamaan lainapäätöstä. Jos voimme tehdä myönteisen lainapäätöksen, rahat siirtyvät tilillesi heti sen tekemisen jälkeen ja saat rahat tilillesi jopa minuuteissa.

 

Lainaa 4000 heti tilille

Kulutusluoton hakeminen on helppoa, nopeaa eikä hakemuksen jättäminen maksa mitään. Lainamme nimelliskorko on 19,9 % ja kaikki kulut ja muut kustannukset sisältävä todellinen vuosikorko on 2000 euron lainasummalle 12 kk takaisinmaksuajalla 29,6 %.

Kulutusluotto sopii 22 vuotta täyttäneille, oikeustoimikelpoisille henkilöille, jotka ovat vieläpä hoitaneet raha-asiansa hyvin. Heillä tulee olla vakituinen asuinpaikka Suomessa sekä käytössään matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili lainojen maksamista varten. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa. Tarkemmat ehtomme lainan myöntämiseksi saat lukemalla Lainaston lainaehdot.

Kulutusluottoa voit hakea esimerkiksi 4000 euroa tai tarvitsemasi summan verran helpolla lomakkeella osoitteessa Lainasto.fi. Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella, jonka jälkeen pyydämmekin sinua tutustumaan lainaehtoihin sekä täyttämään itse lainahakemuksen. Jotta voimme myöntää lainan, tulee lainanhakijan vielä vahvistaa tulotietonsa. Näin varmistamme lainanhakijan todellisen takaisinmaksukyvyn. On sekä luottoa myöntävän että sitä hakevan tahon etu varmistaa todellinen takaisinmaksukyky.

 

Lainaston Kulutusluotto sopii myös isoihin hankintoihin

Joskus arki yllättää isoillakin menoerillä tai eteen tulee taloudellisia haasteita, joista on lähes mahdotonta selvitä. Silloin kannattaa tutustua erilaisiin rahoitusratkaisuihin. Esimerkiksi Lainaston Kulutusluotto on jopa hieman isompiin hankintoihin sopiva, ehdoiltaan ja hinnoittelultaan selkeä laina. Voit hakea sitä 2000-5000 euroa: yksi tyypillisimmistä lainasummista on 4000 euroa. Sillä saa tehtyä jo isohkojakin hankintoja.

Useamman tuhannen euron lainalla voi esimerkiksi päivittää kotia nykyvaatimusten mukaiseksi, eli tehdä pientä ja hieman isompaakin pintaremonttia. Se riittää mainiosti osaan autoilun aiheuttamista kuluista ja esimerkiksi korjauksista, samoin kuin reissuun jopa kaukomaille. Esimerkiksi 4000 euron kokoisella Kulutusluotolla saa ostettua useammankin huonekalun, joten se tuo mukavaa helpotusta esimerkiksi kodinsisustusbudjetin kasvattamiseen. Rahoitustarpeet ovat aina yksilöllisiä ja sinulla on paras mielikuva siitä, kuinka paljon lainaa tarvitset. Siksi löydät Lainastolta useita erikokoisia lainoja aina pienestä Pikalainasta astetta isompaan Joustoluottoon sekä kooltaan jo huomattavasti kookkaampaan Kulutusluottoon asti. Autamme mielellämme valitsemaan, sopisiko sinulle parhaiten Pikalaina, Joustoluotto tai Kulutusluotto.