Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Kun rahan tarpeesi on akuutti, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Lainaston tarjoamaan pikalainaan. Hae 200 euroa lainaa tilillesi jo tänään! Kyseessä on huomattavan nopea, moniin erilaisiin tarpeisiin joustava laina, joka soveltuu niin pieniin hankintoihin kuin arjen rahoittamiseen.

Lainapalvelumme palvelee päivittäin käsitellen lainahakemuksia varhaisesta aamusta aina pitkälle iltaan saakka (klo. 7-23). Meille Lainastossa on kunnia-asia tarjota osaavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme, joten älä epäröi kysyä apua mahdollisten kysymyksien ilmetessä!

Kirjaudu rohkeasti sisään ja hae esimerkiksi 200 euroa lainaa jo tänään. Jos hyvin käy, saat koko summan tilillesi yllättävän nopeasti – jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen! Suosittelemme ennen lainapäätöstä tutustumaan kaikkiin lainatuotteisiimme.

200 euron pikalaina on vakuudeton pikavippi. Sitä voivat hakea kaikki luottotiedoiltaan puhtaat, yli 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.

HAE LUOTTOA

 

200 laina tuo helpotusta arkeen

Lainaston 200 euron laina on nopea, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuva pieni laina kaikille yli 18-vuotiaille henkilöille. Sen hakeminen on helppoa ja huomattavan nopeaa, sillä lainahakemuksen teko onnistuu mukavasti vaikka omalta kotisohvalta muutamassa minuutissa. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai tietoteknisen laitteen sekä toimivan verkkoyhteyden.

Suunnittelimme Pikavipin mahdollisimman helpoksi lainatuotteeksi juuri sinulle. Voit hakea sitä juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Jos lähetät lainahakemuksesi lainapalvelumme ollessa kiinni, käsittelemme aukioloaikojemme ulkopuolella saapuneet hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä heti asiakaspalvelumme avauduttua. Jos teemme myönteisen lainapäätöksen, saat hakemasi lainan halutessasi heti tilillesi.

Älä siis enää emmi vaan hae 200 euroa lainaa jo tänään! Mikäli voimme tehdä myönteisen lainapäätöksen, saat rahat tilillesi jopa minuuteissa.

Hae pikavippi

 

200 euron laina nopeasti tilille

200 euron lainaa voit hakea oman tarpeesi mukaan: kuten muitakin Lainaston tarjoamia joustavia rahoitustuotteita. Pikavipin koko on 100-600 euroa. 200 euron Pikavipistä maksettavaksi koituu korkoineen vain noin 215 euroa – ilman piilokuluja.

Kaikki lainamme voi maksaa takaisin joustavasti kuukausierissä tai kertamaksuna. Näin toimimalla lainan kuukausikohtaiset kustannukset eivät kasva liian suuriksi. Pikavippi on vakuudeton kertaluontoinen pikalaina, joka tuo mukavaa helpotusta äkillisiin rahatarpeisiin.

Voit hakea pikalainaa 200 euroa juuri silloin, kuin itsellesi parhaiten sopii. Maksamme rahat tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Pikalainan saamisen edellytykset on lueteltu tarkemmin lainaehdoissamme. Kiteytettynä voidaan sanoa, että Pikavippi voidaan myöntää yli 18-vuotiaille, luottotiedoiltaan puhtaille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille, Suomessa asuville henkilöille. Tarvitset lisäksi pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos haluat kuulla lainaehdoista lisää, kysy ja me vastaamme!

Vaikka asiakaspalvelumme palvelee tiettyjen aukioloaikojen puitteissa, otamme kuitenkin lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden. Käsittelemme aukioloaikojemme ulkopuolella saapuneet lainahakemukset saapumisjärjestyksessä. Panostamme paljon siihen, että voimme tarjota asiakkaillemme ripeää ja joustavaa asiakaspalvelua päivästä ja vuodesta toiseen. Meille tyytyväisyytesi on kunnia-asia ja kaikkia toimintojamme ohjaava tavoite.

HAE LUOTTOA

 

Lainaa 200 heti

Pikalainaa voit hakea 100-600 euroa: sinä tiedät, kuinka paljon tarvitsisit tilillesi juuri nyt! Koska kyseessä on vakuudeton laina, et tarvitse takaajia pikalainaa hakiessasi. 200 euron pikalaina on mutkaton vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti esimerkiksi uutta kodinkonetta tai kodin pienimuotoista remontointia varten. Me emme kysy, mihin tarpeeseen tarvitset rahaa: tehtävänämme on ainoastaan tuoda nopeita ratkaisuja akuuttiin rahatarpeeseen.

Tarjoamamme 200 euron laina on joustava pikavippi. Se on vaivaton luotto tilanteisiin, joissa tarvitset rahaa nopeasti tilillesi. Lainaa meiltä hakeneet ovat kiitelleet sitä muun muassa ripeydestä sekä siitä, että lainaa hakeakseen ei tarvitse erillisiä vakuuksia tai takauksia.

 

Hae lainaa 200 euroa jo tänään

Jos tarvitset esimerkiksi 200 euroa lainaa, on Pikavippi erinomainen vaihtoehto. Lainahakemuksen teko hoituu vaivattomasti osoitteessa Lainasto.fi ja saat lainapäätöksen nopeasti. Mikäli se on myönteinen, siirrämme rahat halutessasi heti tilillesi ja saat ne käyttöösi jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Mikäli epäröit, onko 200 euron pikavippi sinulle sopiva laina tai palvelisiko jokin toinen Lainaston tarjoamista rahoitusratkaisuista sinua paremmin, tutustu kaikkiin lainatuotteisiimme äläkä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme! Mietitään yhdessä, mikä tarjoamistamme lainoista sopisi sinulle parhaiten.

Isompaan rahantarpeeseen soveltuu esimerkiksi Lainaston virtuaalinen Mastercard, joka kulkee mukanasi puhelimessasi minne ikinä menetkään. Mastercard-luottokortilla voit tehdä ostoksia tuhansista kotimaisissa sekä kansainvälisissä verkkokaupoissa. Virtuaalisen Mastercard-luottokortin luottoraja ylettyy jopa 3000 euroon asti.

Voit hakea lainaa haluamasi summan verran: esimerkiksi 200 euroa lainaa. Saat summan tilillesi kokonaisuudessaan jopa minuuteissa. Teemme lainapäätökset lainaehtojemme mukaan ja ilmoitamme sinulle heti, kun päätös on tehty. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jopa minuuteissa ja voit suunnata vaikkapa ostoksille saman tien!

HAE LUOTTOA