200 euron laina tuo helpotusta arkeen

Pieni 200 euron laina saattaa joskus olla ainoa ratkaisu ennalta arvaamattomiin taloudellisiin haasteisiin. 200 euron laina voi tarjota välitöntä helpotusta päivittäiseen elämään monin tavoin. Pientä 200 euron lainasummaa haetaan tyypillisesti pikavipin muodossa verkosta, sillä pikavipin voi saada parhaassa tapauksessa jo minuuteissa hakemuksen jättämisen jälkeen.

Minkälaisiin päivittäisiin haasteisiin 200 euron laina voi olla hyödyksi? Yksi usein käytetty esimerkki on lapsiperheen pyykinpesukoneen yllättävä hajoaminen. Se on hyvä esimerkki, sillä se voi tapahtua kenelle tahansa, vaikkakaan se ei ehkä tapahdu kovin usein. Lapsiperheessä, kuten tämänkin artikkelin kirjoittajan kodissa, pyykkikone on käytössä useita kertoja viikossa, joten se on yksi käytetyimmistä ja samalla tärkeimmistä lapsiperheiden kotona löytyvistä kodinkoneista. Jos se yllättäen rikkoutuu, eikä sitä voi korjata, uusi kone on hankittava suhteellisen pian tai on ryhdyttävä pesemään pyykkiä käsin. Meillä ei kovin mielellään pestä pyykkiä käsin. Jos siis pyykinpesukone yllättäen rikkoutuu ja tilannetta on pahentamassa mahdollisesti hetkelliset taloudelliset haasteet, voi pieni 200 euron laina auttaa selviämään tilanteesta.

Voit hakea virtuaalista Visa-luottokorttiamme vaivattomasti kotoa käsin. Hakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. Käsittelemme hakemukset ripeästi, ja hyväksynnän jälkeen voit heti tehdä esimerkiksi 200 euron ostoksen verkkokaupassa.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 % (marginaali 15 % + viitekorko 4,5 % – 01.07.2024-31.12.2024). Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Jos pyykinpesukoneen yllättäen hajoaa, se voi aiheuttaa odottamattoman tarpeen pienelle lainalle. Ennen kuin mietit uuden ostamista, selvitä voisiko pyykinpesukoneen korjauttaa. 200 euron laina usein riittää kattamaan korjauskulut. Kuva: Adobe Stock.

Lainaa 200 euroa heti tilille

Kiinteästi ja kiireellisesti 200 euron lainaa tarvitsevan tulee suunnata huomionsa internetistä haettaviin kertalainoihin. Tämän tyyppinen lainamuoto ei kuitenkaan sovi niille, jotka kaipaavat lainasopimuksessaan mahdollisuutta joustavuuteen.

Jos haluat 200 euroa heti käyttöösi ja kaipaat enemmän joustovaraa, on suositeltavaa jättää kertalainat huomiotta ja kääntyä enemmän liikkumavaraa tarjoavien luottovaihtoehtojen puoleen. Nämä vaihtoehdot sisältävät esimerkiksi joustoluotot sekä suosiotaan kasvattavat virtuaaliset luottokortit. Näiden rahoitusmuotojen avulla voit hyödyntää joustavuutta luoton käytössä. Voit käyttää 200 euroa tarpeidesi mukaan ja jättää loput vaikkapa vararahastoksi seuraavaa yllättävää tilannetta varten, sillä useat rahoitusyhtiöt eivät veloita korkoa tai muita kuluja käyttämättömästä luotosta.

Kuinka saada 200 euroa luottoa heti käyttöön

Elämässä voi tulla vastaan tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti luottoa. Vakuudelliset luotot voivat kuitenkin olla hitaita vaihtoehtoja, sillä vakuuksien käsittely vie aikaa. Alla neuvomme, miten voit saada 200 euron luoton välittömästi käyttöösi, mahdollistaen esimerkiksi nopeat verkkokauppaostokset. Vaikka alla olevat ohjeet koskevat ensisijaisesti virtuaalista luottokorttihakemustamme, ne toimivat yleisohjeina, kun teet hakemuksen mille tahansa rahoitusyhtiölle.

1. Luo käyttäjätili

Klikkaa ”Hae luottoa” -painiketta, luo käyttäjätili ohjeiden mukaan ja hyväksy tietosuojaehdot.

Luo käyttäjätili antamalla seuraavat tiedot: henkilötunnus, sähköposti sekä puhelinnumero. Muista myös hyväksyä tietosuojaehdot. Paina sitten "jatka" nappia.

Seuraavassa vaiheessa sinua pyydetään vahvistamaan puhelinnumerosi.

Vahvista puhelinnumerosi syöttämällä kuusinumeroinen koodi, joka lähetettiin aiemmin antamaasi numeroon.

2. Täytä luottohakemus

Käyttäjätilin luomisen jälkeen on vuorossa luottohakemuksen täyttäminen. Kaikki pyydetyt tiedot ovat luotonmyöntämisen kannalta oleellisia, joten ne tulisi täyttää huolellisesti, jotta luotto voidaan myöntää mahdollisimman nopeasti.

3. Tulotietojen tarkistus

Luottoyhtiöllä, tässä tapauksessa meillä, on velvollisuus varmistua asiakkaiden luottotiedoista ja takaisinmaksukyvystä. Anna suostumuksesi tulotietojen tarkistukselle.

4. Tutustu luottotarjoukseen

Luottotietojen tarkistuksen jälkeen saat meiltä luottotarjouksen. Kun olet tutustunut luottotarjoukseen, voit siirtyä eteenpäin.

5. Luottoehtojen hyväksyminen

Ennen kuin saat luoton käyttöösi, sinun tulee vielä hyväksyä luottoehdot. Lue ehdot huolellisesti ja hyväksy ne ohjeiden mukaan.

Noudattamalla huolellisesti yllä olevia ohjeita, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi saada virtuaalinen luottokortti käyttöösi minuuteissa.

HAE LUOTTOA

Kuka voi Suomessa saada 200 euron lainaa tai muuta luottoa?

Suomessa 200 euron lainaa tai muuta luottoa voi saada yleensä täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot. Usein lainan myöntämiseen vaaditaan myös vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Lainanantajat voivat asettaa omia ehtojaan, joten tarkemmat tiedot kannattaa aina tarkistaa kyseisen lainapalvelun verkkosivuilta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. On kuitenkin hyvä huomioida, että pienlainojen korot ja kulut voivat olla suhteellisen korkeita, joten ennen lainan hakemista kannattaa harkita oma taloudellinen tilanne ja tarve lainalle.

Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia