Lainaa 200 € – Lainasto.fi

200 euron laina tuo helpotusta arkeen

200 euron laina on vaivaton, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuva pieni laina, jolla on hyvä paikata lyhytaikainen rahantarve. Nykypäivänä 200 euron lainan hakeminen on helppoa ja huomattavan nopeaa, sillä lainahakemuksen teko onnistuu mukavasti sähköisesti vaikka omalta kotisohvalta muutamassa minuutissa. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai tabletin sekä toimivan verkkoyhteyden.

Harkitessasi 200 euron perinteistä pikavippiä tai joustoluottoa, suosittelemme tutustumaan myös monipuolisempaan vaihtoehtoon – Lainasto Ostosrahaan. Ostosraha sopii niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen. 

Haluaisitko jo takaisin tien päälle, mutta huollon kulut ovat koituneet ongelmaksi? 200 euron laina riittää hyvin rahoittamaan esimerkiksi autosi korjauksen.

200 euron laina heti tilille

Voit hakea pikalainaa 200 euroa juuri silloin, kuin itsellesi parhaiten sopii. Lainantarjoaja maksaa rahat halutessasi tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Pikalainan saamisen edellytykset on lueteltu tarkemmin lainantarjoajan lainaehdoissa, mutta kiteytettynä voidaan sanoa, että pikavippi voidaan tyypillisesti myöntää yli 18-vuotiaille, luottotiedoiltaan puhtaille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille, Suomessa asuville henkilöille. Tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

200 euron lainaa voi hakea myös joustoluoton muodossa. Joustoluotto on jatkuva laina, joka mahdollistaa nostojen tekemisen uudestaan ilman lainanhakuprosessin uudelleen läpikäymistä. Joustoluoton hakija saa käyttöönsä maksukykyynsä perustuvan henkilökohtaisen nostorajan, jonka puitteissa nostoja voi tehdä milloin vain, tietenkin oman nostorajan puitteissa. Joustoluoton saamisen edellytykset vaihtelevat haettavan luoton summan mukaan.

200 euroa luottoa heti käyttöösi

Tarjoamme asiakkaillemme Lainasto Ostosrahaa, 100-3000 euron jatkuvaa luottoa, jonka yhteyteen on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti. Hakiessasi Ostosrahaa, saat käyttöösi aluksi 300-500 euron luottorajan, joka on kuitenkin korotettavissa jopa 3000 euroon asti. Luottorajasi puitteissa voit tehdä ostoksia virtuaalisella luottokortillasi tai tehdä kortilta nostoja suoraan tilillesi. Lainasto Ostosraha toimii siis perinteisen joustoluoton tavoin, mutta kaupan päälle saat vuosi- ja kuukausikuluttoman luottokortin edullisella hinnoittelulla.

Luottoerittely  
Luottosumma 200 €
Maksuaika 3 kk
Kulut 8,50 €
Yhteensä 208,50 €

Taulukossa esimerkki 200€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA

200 euron lainan takaisinmaksu – mitä ottaa huomioon?

200 euroa on lainasummana pieni, joten sen tyypillinen takaisinmaksuaika on nopea. Tyypillisesti 200 euron laina tulee maksaa takaisin tasaisissa kuukausierissä muutamassa kuukaudessa lainan ottamisesta. Jokainen lainanmyöntäjä myös mahdollistaa lainan maksamisen takaisin kokonaisuudessaan yhdellä kerralla.

Ennen lainan hakemista suosittelemme varmistamaan, että lainantarjoaja toimii vastuullisesti sekä näyttää hinnoittelunsa täysin läpinäkyvästi. Näin yllättäviä piilokuluja ei pääse muodostumaan ja taloutesi pysyy tasapainossa lainan takaisinmaksamisesta huolimatta.

Hae Lainasto Ostosrahaa 200 euroa jo tänään – nopea luottopäätös

Jos tarvitset esimerkiksi 200 euroa luottoa, on virtuaalinen luottokortti, tuttavallisemmin Lainasto Ostosraha erinomainen vaihtoehto. Lainaston virtuaalinen Mastercard kulkee mukanasi puhelimessasi minne ikinä menetkään. Luottohakemuksen teko hoituu vaivattomasti ja saat meiltä luottopäätöksen minuuteissa aukioloaikojemme (07-23) puitteissa. Mikäli se on myönteinen, saat luottokortin saman tien käyttöösi – voit siis alkaa shoppailemaan tuhansissa verkkokaupoissa jo tänään!

Ostosraha soveltuu myös suurempaan rahantarpeeseen, sillä luottoraja on korotettavissa jopa 3000 euroon asti. Luottokortin käyttäminen ja nostojen tekeminen kortilta pankkitilillesi onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa. Halutessasi voit käyttää korttia perinteisen pikavipin tavoin ja tehdä vain yksittäisen hankinnan tai noston. Jos rahantarve kuitenkin jatkuu, on sinulla valmiina luotettava hätäkassa yllättävien kulujen paikkaamiseksi. Käyttämätön luotto ei kerrytä kuluja, joten Ostosraha sopii hyvin myös taloudelliseksi puskuriksi tasapainottamaan käyttäjänsä taloutta.

Luottopalvelumme palvelee päivittäin käsitellen luottohakemuksia varhaisesta aamusta aina pitkälle iltaan saakka (klo. 7-23). Meille Lainastossa on kunnia-asia tarjota osaavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme, joten älä epäröi kysyä apua mahdollisten kysymyksien ilmetessä!

Lainasto Mastercard luottokortti
Hae oma luottokorttisi Lainastolta jo tänään!
HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa