Tarvitsetko 5000 euron lainaa? Kulutusluotot ovat keskisuuria lainoja, jotka sopivat moneen käyttötarkoitukseen ja -tarpeeseen. Sinulla voi olla mielessäsi suurempi kodin hankinta, remontti tai pitkäaikaisen unelman toteuttaminen. Kenties olette suunnitelleet jo kauan perheen yhteistä matkaa ulkomaille.

Kulutusluottoa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Hakemukseen täytetään henkilö- ja taloustiedot ja käytännössä niiden perusteella tehdään lopullinen luottopäätös.

Aikanaan vaihtoehtoisten rahoitusratkaisujen eli pikavippien rantautuessa Suomeen nämä saivat osakseen paljon arvostelua ja kritiikkiä. Pikavippien tavoin myös vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja tarjoavat lainayritykset ovat saaneet myös kulutusluotoista negatiivista palautetta. Sen sijaan pankkien vastaavat tuotteet on hyväksytty mukisematta. Vallitseva käsitys on ilmeisesti edelleen, että korot ovat muualla huomattavasti korkeammat kuin pankkilainoissa. Pieni vertailu voi kuitenkin olla paikallaan.

5000 euron lainan takaisinmaksu

5000 euron lainan korko- ja muut kulut riippuvat laina-ajan pituudesta.

Pidempi laina-aika tarjoaa joustavamman mahdollisuuden lainan takaisinmaksuun. Lyhyellä maksuajalla kuukausierät ovat suurempia, mutta pidemmällä laina-ajalla luotolle ehtii kertyä enemmän korkoa. Näin ollen lopullinen maksusumma tulee mahdollisesti olemaan alkuperäistä lainaa huomattavasti suurempi. Lainan takaisinmaksu tai laina-ajan pituus ei ole tyypillisesti suuremmissa lainoissa sidoksissa lainasummaan, joten voit valita itsellesi mieleisen takaisinmaksu-ohjelman.

Tarvitsetko kertalainan sijasta jatkuvaa luottoa?

Jos 5000 euron kertalaina tuntuu liian suurelta palalta kakkua, on Lainastolla joustavampi vaihtoehto. Lainasto tarjoaa Ostosrahaa – 100-3000€ jatkuvaa luottoa, johon on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti. Asiakas saa käyttöönsä aluksi 300-500 euron luottorajan, joka on korotettavissa jopa 3000 euroon asti. Luottorajansa puitteissa asiakas voi käyttää luottokorttiansa 24 tuntia vuorokaudessa. Koska takaisinmaksettava summa määräytyy käytetyn luoton mukaan, asiakkaan ei tarvitse kerralla ottaa vastuulleen tuhansien eurojen lainaa. Siinä missä kulutusluoton kulut määräytyvät laina-ajan pituudesta, Ostosrahan kulut riippuvat laina-ajan pituuden lisäksi myös käytetyn luoton summasta. Tämä tekee Lainasto Ostosrahasta huomattavasti perinteistä kulutusluottoa joustavamman vaihtoehdon.

HAE LUOTTOA

Miten hakea 5000€ lainaa?

5000 euron lainaa voi nykypäivänä hakea turvallisella lainahakemuksella netissä. Lainantarjoajat käyttävät hakemuksessa tyypillisesti pankkimaisen turvallisuuden takaavaa salausta, joten lainanhakijan ei tarvitse pelätä tietojensa puolesta. Henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

  1. Tunnistaudu lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2. Täytä lainahakemukseen henkilö- ja taloustietosi.
  3. Vahvista tulotietosi käyttämällä lainantarjoajan suosittelemaa palvelua tai lähettämällä liite.
  4. Odota lainapäätöstä.
  5. Rahat siirtyvät tilillesi nopealla aikataululla lainantarjoajasta riippuen.

Lainahakemuksessa valitaan luonnollisesti myös haettu lainasumma sekä haluttu laina-aika. Luoton takaisinmaksu ei siis yleensä ole suoraan sidoksissa lainan suuruuteen, vaan lainanhakija voi valita itselleen parhaiten sopivan laina-ajan.

Lainaa voi hakea ja lainahakemuksen täyttää millä tahansa älylaitteella (älypuhelin, tabletti tai tietokone), josta löytyy toimiva internet-yhteys. Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, mutta Suomen lain mukaan lainaa ei saa myöntää yöaikaan.

Lainantarjoajat käsittelevät lainahakemuksia aina lainapalvelujen aukioloaikoina. Näinä aikoina lainapäätöksen saa muutamissa minuuteissa, ja rahat siirtyvät tilille nopeasti. Yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään heti lainapalveluiden avauduttua.

5000 euron lainaa voi hakea sähköisesti tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella.

Kuka voi hakea 5000€ lainaa?

Pikavippejä ja joustoluottoja usein myönnetään jo 18-vuotiaille lainanhakijoille. 5000 euron laina on kuitenkin sen verran paljon pikalainoja suurempi laina, että sen kohdalla ikärajakin on lainasumman ohella tyypillisesti korkeampi. Suosittelemme tutustumaan lainantarjoajan lainaehtoihin aina ennen lainan hakemista.

Lainanhakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen ja luottotietonsa tulee olla kunnossa.  5000 euron lainaa hakevan aikuisen tulee asua vakituisesti Suomessa. Lisäksi hänellä tulee olla matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili lainavarojen maksamista varten.

Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle luottoa ei myönnetä koskaan – ei edes pikavippiä. Tällaisen lainanhakijan maksukyvystä ei lainantarjoajan näkökulmasta ole varmuutta, joten sääntö on tyypillisesti kaikkien kohdalla sama nykyisistä tuloista riippumatta.

Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa luottotietonsa menettäneen elämää muutenkin kuin laina-asioissa. Maksuhäiriöisen on lähes mahdotonta saada luottokorttia tai edes ostaa tavaroita laskulla. Lisäksi asunnon vuokraaminen hankaloituu. Myös osa työnantajista tarkistaa hakijoiden luottotiedot.

Tutustu Lainaston virtuaaliseen luottokorttiin!

Me Lainastolla olemme korvanneet vanhat lainatuotteemme Pikavipin, Limiitin ja Kulutusluoton uudella tuotteella. Kyseessä on virtuaalinen Visa-luottokortti, joka tunnetaan paremmin nimellä Ostosraha.

Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto yhdistettynä luottokorttiin. Virtuaalisella luottokortilla voi tehdä ostoksia tuhansissa ulkomaalaisissa ja kotimaisissa verkkokaupoissa turvallisesti ja edullisesti. Luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa