Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Luottokortti kuuluu kaikille

Haluamme tarjota asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin fiksuja rahoitusratkaisuja ja sen vuoksi kehitimme virtuaalisen Mastercard-luottokortin eli Lainasto Ostosrahan. Sen avulla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa ja se kulkee mukanasi digitaalisesti – enää ei siis tarvitse huolehtia siitä, onko fyysinen kortti mukana.

Olemme huomanneet luottokorttien myöntämisessä ongelman – se ei ole kaikkien saatavilla. Halusimme löytää ratkaisun tähän ongelmaan, sillä mielestämme luottokortti kuuluu kaikille. Lainaston digitaalista Mastercard-luottokorttia voit hakea kätevästi sähköisen hakemuksen kautta verkkosivuiltamme ja saat luottopäätöksen nopeasti. Paperityöt ovat historiaa.

Virtuaalinen Mastercard luottokortti

Mikä tekee luottokortistamme niin hyvän?

Isoin tekijä on varmasti se, että luottokortti on kaikkien saatavilla. Sen lisäksi kortissa ei ole erillistä vuosi- tai kuukausimaksua, eikä PIN-koodia. Virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi mukana puhelimessasi, minne ikinä oletkaan menossa.

Verkkomaksaminen on jatkuvasti yleistyvä maksutapa. Luottokortin ansiosta verkkomaksaminen on entistä helpompaa ja turvallisempaa, sillä luottokortilla maksaessasi mahdollisissa huijaustilanteissa saat rahasi takaisin.

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Jopa 3000 euron luottoraja

Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti on joustava apu arjen ostoksiin. Luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voidaan kuukausittain nostaa jopa 3000 euroon saakka. Onko tarvetta uudistaa kodin sisustus tai onko syysjuhlien budjetti jo käytetty?

Kuka voi luottokortin saada?

Yksi toimintamme kulmakivistä ja periaatteistamme Lainastolla on aina ollut vastuullisuus. Vaadimme jokaiselta pikavipinhakijaltamme joidenkin kriteerien täyttymistä ennen kuin annamme myönteisen lainapäätöksen. Vaikka Lainasto Mastercard -luottokortti ei kuulu pikavippien piiriin, päätee sen saamiseksi samat kriteerit kuin pikavippienkin osalta.

Luottokortin saajalla tulisi olla:

  • ikää vähintään 18-vuotta
  • pysyvä osoite Suomessa
  • puhdas luottotietorekisteri
  • jonkinlaiset säännölliset tulot

HAE LUOTTOKORTTIA