Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Tarvitsetko lainaa esimerkiksi 1 000 euroa? Koska elämä on tehty elettäväksi ja unelmat toteutettaviksi, kannattaa tarttua toimeen jo tänään.

Me Lainastolla uskomme, että vain harvaa unelmaa tai haavetta kannattaa lykätä kauemmaksi. Parasta on tarttua toimeen ja toteuttaa haaveet mahdollisimman pian. Jos siis unelmoit esimerkiksi matkasta maailman ympäri, muhkeasta sohvasta tai esimerkiksi kylpyhuoneen pikapäivityksestä nykyaikaan, on aika tarttua toimeen. Monipuolisten rahoitusratkaisujemme avulla voit ottaa äkkilähdön unelmiasi kohti.

 

1000€ laina

1000€ laina on joustava, helposti verkossa haettavissa oleva laina, jonka voit hakea Limiitin tai virtuaalisen Mastercard Ostosraha -luottokortin muodossa. Saat käyttöösi heti 500 – 3 000 euron luoton. Voit ottaa lainaa esimerkiksi 1 000 euroa ja tehdä hankintoja sen mukaan.

Virtuaalinen Ostosraha-luottokortti voi toimia esimerkiksi unelmien lomamatkasi rahoitusapuna. Ostosrahan tukemana voit varata unelmiesi hotellin jo tänään. Luottokortillamme voit maksaa ostoksia tuhansissa kansainvälisissä ja kotimaisissa verkkokaupoissa tai halutessasi siirtää rahat suoraan tilillesi. Ostosraha-luottokorttiin saat käyttöösi 500-3000 euron luottorajan ilman erillistä vuosimaksua.
Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.
HAE OSTOSRAHAA


Limiitti on joustava laina, jota voit hakea oman tarpeesi ja aikataulusi mukaan. Sinun ei siis tarvitse lainanhakuvaiheessa tietää, kuinka paljon lainaa tarvitset. Me tarjoamme käyttöösi vaihtoehdot ja sinä päätät, kuinka paljon rahaa nostat. Voit esimerkiksi hakea kerralla mitä tahansa 500 – 3 000 euron välillä. Limiitti mahdollistaa vapauden valita itse.

Limiitti on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,90 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 443,05 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 443,05 €, todellinen vuosikorko 29,62 %.

HAE LUOTTOA


 

1000e laina

Voit hakea 1000 euron lainaa suoraan nettisivuiltamme. Me uskomme ripeyteen ja tiedämme, miten tärkeää rahan saaminen on juuri silloin, kuin tarve on kovimmillaan. Siksi pyrimmekin siihen, että rahat siirtyvät lainanhakijan tilille jopa minuuteissa.

Lainan hakeminen meiltä on helppoa. Sinun tulee vain vahvistaa tulotiedot: näin varmistamme, että myönnämme lainaa vain maksukykyisille asiakkaille. Voit vahvistaa tulotietosi Insantor-palvelun kautta tai lähettämällä sähköpostitse kuvan tai kopion esimerkiksi viimeisimmästä palkkakuitista, eläkepäätöksestä, viimeisen kolmen kuukauden tiliotteesta tai viimeisimmästä vahvistetusta verotuspäätöksestä, jos olet esimerkiksi yrittäjä tai maanviljelijä.

Pyydämme vahvistamaan tulotiedot, sillä pyrimme kaikessa toiminnassamme vastuullisuuteen. On sekä lainaa myöntävän tahon että lainaa hakevan henkilön etu varmistaa, että lainalyhennykset eivät rasita arjen taloutta liikaa. Arjen taloussuunnittelussa helpottaa merkittävästi myös se, että lainalyhennysten määrä on tiedossa jo hyvissä ajoin etukäteen ja maksuaikatauluun voi tutustua koska tahansa.

 

Lainaa 1000 heti tilille

Yksi 1000 euron lainan suurimmista eduista on sen joustavuus sekä nopeus. Voit räätälöidä lainan juuri itsellesi sopivaksi ja saat rahat nopeasti käyttöösi. Kaikkien 1000 euron lainojemme hakeminen on vaivatonta. Emme tingi lainojemme mukana tuomista eduista, mutta säästämme sinut kuitenkin pitkiltä käsittely- ja odotteluajoilta.

Lainojemme takaisinmaksu tapahtuu pienissä, etukäteen tarkasti tiedossa olevissa kuukausierissä. Se mahdollistaa talouden suunnittelun sellaiseksi, että arjen menoista selviää varsin mukavasti. Mikäli haluat, voit toki lyhentää kerralla isommankin summan tai maksaa vaikka koko lainan pois. Sinulla on vapaus päättää.

 

Lainaa 1000 pitkällä maksuajalla

Lainasumma riippuu tarpeistasi. Mitä enemmän lainaa tarvitset, sitä isompaa lainasummaa voit hakea. Lainojemme hakeminen on helppoa, koska tiedät kaikki kulut tarkasti etukäteen. Mastercard sekä Limiitti sopivat erinomaisesti esimerkiksi kotia sisustaville tai vaikkapa häitä suunnitteleville, sillä lainaa hakiessa voi olla hankalaa määritellä tarkkaa rahantarvetta. Lainatuotteemme tuovat mukavaa helpotusta mihin tahansa tarpeeseen ja sopivat pitkäaikaiseksi kumppaniksi arkeen. Mastercardilla kuin Limiitilläkin saat lainaa juuri sen verran kuin tarvitset.

1000 euron laina on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto erityisesti silloin, kun tarvitset rahaa etkä ehdi säästämään sitä varten. Kenties kodinkone on hajonnut tai auto kaipaa remonttia: silloin ei ole aikaa kerätä kolikkoja hillopurkkiin tai säästötilille vaan tarvitset rahaa heti tilillesi. Otamme rahantarpeesi vakavasti ja toimimme aina nopeasti. Meiltä voit hakea esimerkiksi luottokorttia 1000 euron luottorajalla ja saada kortin käyttöösi jopa minuuteissa hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Melko vaivatonta, eikö totta?

 

1000 euron laina heti tilille

Lainaa voit hakea juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lainaston asiakaspalvelu käsittelee lainahakemukset saapumisjärjestyksessä aukioloaikojen puitteissa. Tavoitteena on toimia aina ripeästi, asiakkaan tarpeet huomioiden. Siksi lainapalvelumme palvelee päivittäin klo. 7-23. Palvelemme myös pyhäpäivinä poikkeusaikataulujen mukaisesti – olemme tukenasi silloinkin, kuin perinteiset pankit eivät.

Voit hakea lainaa helposti ja turvallisesti sähköisellä lainahakemuksellamme. Pääset siihen kirjautumalla verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisella. Sen jälkeen kysymme lainapäätökseen vaikuttavia henkilö-, työ- ja koulutustietoja. Lopuksi pyydämme lainahakijoita vielä vahvistamaan tulotietonsa. Me panostamme paljon vastuullisuuteen ja mielestämme jokaisen vastuullisen luotonantajan tulisi varmistua asiakkaan todellisesta maksukyvystä ennen lainan myöntämistä.

HAE HETI

 

Suomalainen Lainasto on tukenasi

Lainasto perustettiin vuonna 2011. Tavoitteenamme on alusta asti olla luotettava, avoin ja ystävällinen kumppani arjen raha-asioissa. Olemme suomalainen, vaivattomia rahoitusratkaisuja tarjoava yritys, joka tarjoaa erikokoisia lainoja erilaisiin tarpeisiin. Rahoitusratkaisuistamme pienin on Pikalaina eli perinteinen kertaluontoinen pikavippi. Limiitti puolestaan sopii suurempiin hankintoihin sekä arjen pitkäaikaiseksi kumppaniksi. Nettishoppailijan oikeana kätenä toimii Lainaston virtuaalinen Ostosraha-luottokortti, jonka luottorajaa voi korottaa jopa 3000 euroon asti.

Mikä on sinun rahoitustarpeesi? Kun tiedät sen, tiedät, mikä lainoistamme sopisi sinulle parhaiten. Muista toki, että aina iloisesti palveleva asiakaspalvelumme on paikalla sinua varten aina aamusta iltaan. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi neuvomme mielellämme oikean lainan valinnassa sekä opastamme tarvittaessa lainaprosessissamme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Olemme osa kansainvälistä GF Money -konsernia. GF Money on yksi Suomen ensimmäisistä varjopankeista. Lainasto Oy on yksi GF Moneyn tytäryhtiöistä ja me panostamme kuluttajien palvelemiseen ensiluokkaisella tavalla.

Toimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimintamme kattaa koko Suomen. Tarjoamiimme rahoitusratkaisuihin voit tutustua Lainasto.fi:ssä tai soittamalla aina iloisesti palvelevaan asiakaspalveluumme numeroon 0600 30 6000 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@lainasto.fi. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös chat-palveluumme asiakastuki-osiosta. Saat sitä kautta helposti yhteyden asiakaspalvelijoihimme aukioloaikojemme (arkisin 09-17) puitteissa.