Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Tarvitsetko lainaa esimerkiksi 1 000 euroa? Koska elämä on tehty elettäväksi ja unelmat toteutettaviksi, kannattaa toimeen tarttua jo tänään. Lainaston tarjoamista rahoitusratkaisuista kiistattomasti suosituin on Joustoluotto. Se on ominaisuuksiltaan mukautuva, moneen eri tarpeeseen taipuva joustava laina.

Me Lainastolla uskomme, että vain harvaa unelmaa tai haavetta kannattaa lykätä kauemmaksi. Parasta on tarttua toimeen ja toteuttaa haaveet mahdollisimman pian. Jos siis unelmoit esimerkiksi matkasta maailman ympäri, muhkeasta sohvasta tai esimerkiksi kylpyhuoneen pikapäivityksestä nykyaikaan, on aika tarttua toimeen. Joustoluoton avulla voit ottaa äkkilähdön unelmiasi kohti.

 

1000 laina

Joustoluotto on joustava, helposti verkossa haettavissa oleva laina. Saat käyttöösi heti 500 – 3 000 euron lainan. Voit nostaa lainaa esimerkiksi 1 000 euroa ja tehdä hankintoja sen mukaan.

Joustoluotto on nimensäkin mukaisesti laina, jota voit hakea oman tarpeesi ja aikataulusi mukaan. Sinun ei siis tarvitse lainanhakuvaiheessa tietää, kuinka paljon lainaa tarvitset. Me tarjoamme käyttöösi vaihtoehdot ja sinä päätät, kuinka paljon rahaa nostat. Voit esimerkiksi hakea kerralla mitä tahansa 500 – 3 000 euron välillä. Joustava luotto mahdollistaa vapauden valita itse.

Joustoluoton takaisinmaksu suoritetaan ennaltamääriteltyjä kuukausieriä noudattaen. Kuukausierä on esimerkiksi 2 000 euron lainasummalle vuoden maksuajalla aina 191 euroa. Voit kuitenkin maksaa lainaa takaisin myös nopeammin. Joustoluoton nimellinen vuosikorko on 19,9 %. Luoton todellinen vuosikorko on 2 000 euron lainasummalle 29,6 %.

 

1000e laina

Voit hakea 1000 euron lainaa suoraan nettisivuiltamme. Me uskomme ripeyteen ja tiedämme, miten tärkeää rahan saaminen on juuri silloin, kuin tarve on kovimmillaan. Siksi pyrimmekin siihen, että rahat siirtyvät lainanhakijan tilille jopa minuuteissa.

Joustoluoton hakeminen on helppoa. Sinun tulee vain vahvistaa tulotiedot: näin varmistamme, että myönnämme lainaa vain maksukykyisille asiakkaille. Voit vahvistaa tulotietosi Insantor-palvelun kautta tai lähettämällä kuvan tai kopion esimerkiksi viimeisimmästä palkkakuitista, eläkepäätöksestä, viimeisen kolmen kuukauden tiliotteesta tai viimeisimmästä vahvistetusta verotuspäätöksestä, jos olet esimerkiksi yrittäjä tai maanviljelijä.

Pyydämme vahvistamaan tulotiedot, sillä pyrimme kaikessa toiminnassamme vastuullisuuteen. On sekä lainaa myöntävän tahon että lainaa hakevan henkilön etu varmistaa, että lainalyhennykset eivät rasita arjen taloutta liikaa. Arjen taloussuunnittelussa helpottaa merkittävästi myös se, että lainalyhennysten määrä on tiedossa jo hyvissä ajoin etukäteen ja maksuaikatauluun voi tutustua koska tahansa.

 

Lainaa 1000 heti tilille

Yksi Joustoluoton suurimmista eduista on sen joustavuus sekä nopeus. Voit räätälöidä lainan juuri itsellesi sopivaksi ja saat rahat nopeasti tilillesi. Kuvaammekin Joustoluottoa mielellämme luottokortin kaltaiseksi vaihtoehdoksi, joka säästää sinut kuitenkin pitkiltä käsittely- ja odotteluajoilta.

Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu pienissä, etukäteen tarkasti tiedossa olevissa kuukausierissä. Se mahdollistaa talouden suunnittelun sellaiseksi, että arjen menoista selviää varsin mukavasti. Esimerkiksi 2 000 euron luottolle kuukausierät ovat maksimissaan 191 euroa. Mikäli haluat, voit toki lyhentää kerralla isommankin summan tai maksaa vaikka koko lainan pois. Sinulla on vapaus päättää.

 

Lainaa 1000 pitkällä maksuajalla

Joustoluoton lainasumma riippuu tarpeistasi. Mitä enemmän lainaa tarvitset, sitä isompaa lainasummaa voit hakea. Joustoluoton hakeminen on helppoa, koska tiedät kaikki kulut tarkasti etukäteen. Joustoluotto sopii erinomaisesti esimerkiksi kotia sisustaville tai vaikkapa häitä suunnitteleville, sillä lainaa hakiessa voi olla hankalaa määritellä tarkkaa rahantarvetta. Se tuo toki mukavaa helpotusta mihin tahansa tarpeeseen ja sopii pitkäaikaiseksi kumppaniksi arkeen. Joustoluotolla saat lainaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Joustoluotto on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto erityisesti silloin, kun tarvitset jonkin verran rahaa etkä ehtisi säästämään sitä varten. Kenties kodinkone on hajonnut tai auto kaipaa remonttia: silloin ei ole aikaa kerätä kolikkoja hillopurkkiin tai säästötilille vaan tarvitset rahaa heti tilillesi. Joustoluottoa voit hakea esimerkiksi 1000 euroa ja saat lainan tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Melko vaivatonta, eikö totta?

 

1000 euron laina heti tilille

NordCredit Joustoluottoa voit hakea juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Lainaston asiakaspalvelu käsittelee lainahakemukset saapumisjärjestyksessä aukioloaikojen puitteissa. Tavoitteena on toimia aina ripeästi, asiakkaan tarpeet huomioiden. Siksi asiakaspalvelumme onkin avoinna arkisin klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 12-20. Palvelemme myös pyhäpäivinä ja olemme tukenasi silloinkin, kuin perinteiset pankit eivät ole.

Voit hakea Joustoluottoa helposti ja turvallisesti sähköisellä lainahakemuksellamme. Pääset siihen kirjautumalla verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisella. Sen jälkeen kysymme lainapäätökseen vaikuttavia henkilö-, työ- ja koulutustietoja. Lopuksi pyydämme lainahakijoita vielä vahvistamaan tulotietonsa. Me panostamme paljon vastuullisuuteen ja mielestämme jokaisen vastuullisen luotonantajan tulisi varmistua asiakkaan todellisesta maksukyvystä ennen lainan myöntämistä.

 

Mikä on Joustoluotto?

Vaikka Joustoluotto onkin terminä monelle tuttu, eivät kaikki välttämättä tiedä, mitä se oikeasti tarkoittaa. Kyseessähän on luottokortin kaltainen luotto, joka on käytössäsi esikuvaansa vaivattomammin ja nopeammin eli ilman pitkiä jonotus- ja käsittelyaikoja. Joustoluotto on kätevä kertaluotto. Se tuo käyttöösi jopa 3 000 euron lainan ja hakemuksen voit tehdä oman tarpeesi ja aikataulusi mukaan.

Joustoluottoa voi hakea helposti sähköisessä lainapalvelussa ja saat nopeasti tietää, oliko lainapäätös myönteinen vai ei. Jos vain voimme tehdä myönteisen lainapäätöksen, saat rahat tilillesi lähes välittömästi ja voit tehdä tarvitsemiasi hankintoja.

Joustoluoton suurimpiin vahvuuksiin kuuluu sen joustavuus. Voit nostaa lainaa juuri haluamasi lainasumman ja päättää itse takaisinmaksuajan. Sinä päätät, missä aikataulussa ja minkä verran tarvitset lainaa juuri nyt. Meidän tehtävämme on toteuttaa toiveesi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

 

Suomalainen Lainasto on tukenasi

Lainasto perustettiin vuonna 2011. Tavoitteenamme on alusta asti olla luotettava, avoin ja ystävällinen kumppani arjen raha-asioissa. Olemme suomalainen, vaivattomia rahoitusratkaisuja tarjoava yritys, joka tarjoaa erikokoisia lainoja erilaisiin tarpeisiin. Rahoitusratkaisuistamme pienin on Pikalaina eli perinteinen kertaluontoinen pikavippi. Suosituin vaihtoehto on Joustoluotto, joka sopii keskikokoisiin hankintoihin sekä arjen pitkäaikaiseksi kumppaniksi. Kulutusluotto on suunniteltu puolestaan aavistuksen isompia hankintoja varten.

Mikä on sinun rahoitustarpeesi? Kun tiedät sen, tiedät, mikä lainoistamme sopisi sinulle parhaiten. Muista toki, että aina iloisesti palveleva asiakaspalvelumme on paikalla sinua varten aina varhaisesta aamusta pitkälle iltaan. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi neuvomme mielellämme oikean lainan valinnassa sekä opastamme tarvittaessa lainaprosessissamme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Olemme osa kansainvälistä GF Money -konsernia. GF Money on yksi Suomen ensimmäisistä varjopankeista. Se on erikoistunut erityisesti yritysten tarpeisiin. Lainasto Oy on yksi GF Moneyn tytäryhtiöistä ja me panostamme puolestamme kuluttajien palvelemiseen ensiluokkaisella tavalla.

Toimipisteemme sijaitsee Turussa ja toimintamme kattaa koko Suomen. Tarjoamiimme rahoitusratkaisuihin voit tutustua Lainasto.fi:ssä tai soittamalla aina iloisesti palvelevaan asiakaspalveluumme numeroon 09 427 05044. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös chat-palveluumme verkkosivuillamme. Saat sitä kautta helposti yhteyden asiakaspalvelijoihimme aukioloaikojemme puitteissa.