Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 25.6.

Tarvitsetko lainaa? Lainasto on yksi Suomen kuluttajaluottomarkkinoiden pitkäaikaisimmista toimijoista. Olemme myöntäneet asiakasystävällisiä ja läpinäkyviä lainoja jo vuodesta 2011 lähtien.

 

Lainaston pikalaina: 100-3000 euroa, joustavasti maksuaikaa


Lainaston pikalaina on joustavan takaisinmaksuajan laina. Sitä on helppo ja nopea hakea, sillä tarvitset hakemuksen täyttämiseen ainoastaan verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla kirjautua hakemusjärjestelmään. Hakemuksia voi täyttää niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin.

 

Mikä on lainan ikäraja?


Lainaston rahoitustuotteita voi hakea jokainen 20-vuotias Suomessa vakituisesti elävä henkilö. Huomaathan kuitenkin, että luoton saaminen on sitä hankalampaa, mitä pienemmät tulot hakijalla on.

 

Miten lainaa haetaan?


Lainan hakeminen on ketterää ja kätevää. Lainaston lainaprosessi on nopea, muutaman askeleen prosessi:

  1. Kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi
  2. Valitse lainasumma
  3. Täytä yhteystietosi sekä pankkitilisi numero ja lähetä hakemus

Hakemuksen käsittelyssä kestää yleensä noin 5-15 minuuttia. 400 euron laina maksetaan tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

 

Lainaa 400e ja elämä hymyilee!


Yhä useampi suomalainen kärsii hetkittäisistä rahahuolista. Valtioilla tilanne on taas täysin päinvastainen: lainaa annetaan jopa nollakorolla. Niille on mahdollista pistää stoppi: Lainaston 400 euron laina toimii erinomaisesti esimerkiksi palkkaennakkona. Oikein käytettynä lainaaminen on erinomainen tapa paikata yllättäviä rahareikiä: jokainen tietää varmasti, kuinka yllättävästi niitä saattaa ilmestyä. Varsinkin autonomistajia voi hirvittää ajatus yllättävästä, kalliista viasta.

400 euron lainalla voi ostella monenlaista:

  • Edulliset äkkilähdöt
  • 400 juustohampurilaista
  • Ravintolaillallinen hienossa ravintolassa viidelle henkilölle
  • Halpa auto

 

Millaisiin tilanteisiin 400 euron laina ei sovi?


Älä ota 400 euron lainaa, jos aiot käyttää sen päihteisiin, tai jos tiedät ettet pysty maksamaan sitä takaisin. Lainasto noudattaa vastuullista luotonantotapaa, emmekä myönnä lainaa luottotiedottomille tai henkilöille, jotka ovat vaarassa menettää luottotietonsa huonon takaisinmaksukyvyn takia.

Jos otat lainaa etkä maksa sitä takaisin, joudumme ilmoittamaan asiasta eteenpäin, minkä seurauksena luottosi siirtyy perintään ja menetät luottotietosi 3-4 vuodeksi. Luottotiedottoman on hyvin hankala solmia esimerkiksi liittymä- tai vuokrasopimuksia. Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia jokaiselle osapuolelle, paitsi ehkäpä perintätoimistolle. Voit lukea lisää Lainaston vastuullisesta luotonantotavasta Vastuullisuus-sivulta.