Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Tarvitsetko lainaa? Lainasto on yksi Suomen kuluttajaluottomarkkinoiden pitkäaikaisimmista toimijoista. Olemme myöntäneet asiakasystävällisiä ja läpinäkyviä lainoja jo vuodesta 2011 lähtien. Meillä luotettavuus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen lainojen ja vastaanotettujen sijoitusten myötä. 

 

Lainaston 400 euron pikalaina – enemmän kuin pelkkä pikavippi


Lainaston pikalaina on joustava, turvallinen ja nopea ratkaisu arjen kuluerien paikkaamiseen. Sitä on helppo ja nopea hakea, sillä tarvitset hakemuksen täyttämiseen ainoastaan verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla kirjautua hakemusjärjestelmään. Hakemuksia voi täyttää niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin muutamassa minuutissa.

Valitse mieleisesi pikalaina

Pikavippi on perinteinen nopeasti tilille saatava pikalaina. 400 euron pikavippi maksetaan takaisin neljässä kuukaudessa tyypillisesti neljässä pienessä maksuerässä. Takaisinmaksun ollessa joustava, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden siirtää eräpäivää 14 päivällä tarpeen vaatiessa. Eräpäivää saa siirtää neljä kertaa yhden vuoden sisällä. Halutessaan asiakkaamme voi myös maksaa koko 400 euron pikalainan yhdellä maksuerällä.

Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

HAE LAINAA


Limiiti on toinen tarjoamamme varteenotettava vaihtoehto 400 euron pikalainaa hakiessa. Limiitti on joustava laina 100-3000 euron luottorajalla, jolta voit tehdä nostoja aina, kun tarve vaatii. Limiitti soveltuu erityisesti jatkuvaan rahantarpeeseen taikka oman talouden hätävaraksi. Jos haluat hakea 400 euron lainaa, mutta et halua koko lainaa tilillesi yhdellä kerralla, hae Limiittiä.

Limiitti on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,90 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 443,05 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 443,05 €, todellinen vuosikorko 29,62 %.

HAE LAINAA


Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti on hyvä valinta erityisesti, jos aiot käyttää 400 euron pikalainasi netissä. Mastercard-luottokortillamme voit maksaa ostoksia puhelimellasi tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Halutessasi voit myös nostaa 400 euroa Mastercardilta suoraan tilillesi.

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Tutustu kaikkiin lainatuotteisiimme ennen lainan hakemista. 

 

Miten lainaa haetaan?


400 euron pikalainan hakeminen on ketterää ja kätevää. Lainaston lainaprosessi on nopea, muutaman askeleen prosessi:

 1. Kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi
 2. Valitse tarpeisiisi soveltuva lainasumma
 3. Täytä yhteystietosi sekä pankkitilisi numero ja lähetä hakemus

Hakemuksen käsittelyssä kestää yleensä noin 5-15 minuuttia. 400 euron laina maksetaan tilillesi halutessasi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Mikä on lainan ikäraja?


Lainaston rahoitustuotteita voi hakea jokainen 18-vuotias Suomessa vakituisesti elävä henkilö, jolla on säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Huomaathan kuitenkin, että luoton saaminen on sitä hankalampaa, mitä pienemmät tulot hakijalla on. Haluamme varmistaa asiakkaan maksukyvyn – tämä on kaikkien etu.

 

Lainaa 400e ja sano hyvästit rahahuolille!


Yhä useampi suomalainen kärsii hetkittäisistä rahahuolista. Niille on mahdollista pistää stoppi: Lainaston 400 euron pikalaina toimii erinomaisesti esimerkiksi palkkaennakkona. Oikein käytettynä lainaaminen on erinomainen tapa paikata yllättäviä rahareikiä: jokainen on elämänsä aikana joskus törmännyt yllättäviin kuluihin. Varsinkin autonomistajia voi hirvittää ajatus yllättävästä, kalliista viasta. Kun taloutesi ei yllättävien kuluerien ilmetessä kestä, olemme apunasi. Kysymysten ilmetessä asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan!

400 euron lainalla voi ostella monenlaista:

 • Edulliset äkkilähdöt
 • Auton huolto
 • Ravintolaillallinen hienossa ravintolassa viidelle henkilölle
 • Lastenvaunut

 

Millaisiin tilanteisiin 400 euron pikalaina ei sovi?


Älä ota 400 euron lainaa, jos aiot käyttää sen päihteisiin, tai tiedät ettet pysty maksamaan sitä takaisin. Lainasto noudattaa vastuullista luotonantotapaa, emmekä myönnä lainaa luottotiedottomille henkilöille tai henkilöille, jotka ovat vaarassa menettää luottotietonsa huonon takaisinmaksukyvyn takia.

Jos otat pikalainaa etkä maksa sitä takaisin, joudumme ilmoittamaan asiasta eteenpäin, minkä seurauksena luottosi siirtyy perintään ja menetät luottotietosi 3-4 vuodeksi. Luottotiedottoman on hyvin hankala solmia esimerkiksi liittymä- tai vuokrasopimuksia. Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia jokaiselle osapuolelle, paitsi ehkäpä perintätoimistolle. Voit lukea lisää Lainaston vastuullisesta luotonantotavasta Vastuullisuus-sivulta.

Miten lainata vastuullisesti?

 • Suunnittele laina itsellesi sopivaksi – valitse pikalaina, Limiitti tai Mastercard.
 • Perehdy etukäteen lainasi takaisinmaksuun, korkoihin ja lainaehtoihin. Hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää.
 • Ota laina tarpeidesi mukaan – älä lainaa ylimääräistä.
 • Älä ota lainaa jos tiedät, ettet pysty maksamaan sitä takaisin.