Lainaa 400 euroa kerralla vai luottorajalla?

400 euron lainan tarve saattaa ilmetä yllättäen, esimerkiksi välttämättömän hankinnan tai ylimääräisen laskun vuoksi. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää harkita huolellisesti, mikä lainavaihtoehto soveltuu parhaiten tilapäiseksi ratkaisuksi. 400 euron kertalaina on hyvä vaihtoehto esimerkiksi tietyn hankinnan kattamiseen, jos sen hinta on tiedossa etukäteen. Jos tarvittava lainasumma ei ole tiedossa, luottorajaa tarjoava ratkaisu saattaa olla parempi vaihtoehto.

Lainaa 400 euroa heti tilille

Kun tarvitset pikaisesti lainaa 400 euroa, voit hakea pikavippiä netistä. Useat rahoitusyhtiöt myöntävät kiinteästi 400 euroa vakuudettoman pikavipin muodossa, ja sopivan vaihtoehdon valitseminen on helppoa netistä löytyvien lainavertailupalveluiden avulla. Näiden lainatuotteiden etuna on niiden erittäin nopea saatavuus, mutta toisaalta ne eivät ole joustavia.

400 euron luotto heti käyttöön

Yksi nopeasti suosiotaan kasvattava vaihtoehto, joka mahdollistaa 400 euron luoton heti käyttöön, on virtuaalinen luottokortti. Virtuaaliset luottokortit tarjoavat samoja etuja kuin edellisessä kappaleessa mainittu pikavippi, mutta ne tarjoavat myös uusia etuja. Ne tarjoavat lisäksi turvallisuutta ja lisää joustavuutta maksamisessa. Voit tehdä huoletta ostoksia verkossa 400 euron edestä ilman tarvetta jakaa luottokorttitietojasi, tai tehdä mobiilimaksuja kaupassa samalla summalla ilman tarvetta fyysisen kortin esille ottamiselle.

Se on myös etusi, että et jää hankalaan asemaan, jos 400 euroa ei olekaan riittävä summa tai jos huomaatkin tarvitsevasi oletettua vähemmän luottoa. Luottorajallisissa vaihtoehdoissa on kuitenkin merkittävä haittatekijä: houkutus tehdä tarpeettomia ostoja kasvaa.

Hae virtuaalinen Visa-luottokortti Ostosraha. Kun luottohakemuksesi on hyväksytty, kortti on heti käytettävissäsi!

HAE LUOTTOA
Lapsiperheessä yllättävät menot eivät ole mikään vieras käsite. Kuva: Adobe Stock.

Valitse itsellesi sopiva rahoitusratkaisu 400 euron lainalle

On olemassa useita rahoitusvaihtoehtoja 400 euron lainatarpeeseen. Alla esitämme joitakin tunnetuimpia vaihtoehtoja, joita kaikkia yhdistää niiden vakuudeton ja nopea saatavuus. Ennen valintaa on kuitenkin erikseen syytä tutustua tuotteeseen, sillä ne on suunniteltu hieman eri tarkoituksiin. Siksi on tärkeää valita itselleen parhaiten sopiva vaihtoehto. Suosittelemme myös tutustumaan ehtoihin, jotta päätöksenteko perustuu tietoon.

Virtuaalinen luottokortti

Virtuaalinen luottokortti on nopeasti suosiotaan kasvattava vaihtoehto perinteisille pikavipeille ja se on digitaalinen versio fyysisestä luottokortista. Se tarjoaa turvallisemman tavan tehdä ostoksia sekä verkossa että kaupoissa. Henkilökohtaiselta luottorajalta voit tehdä 400 euron ostoksen vaivattomasti ja riippuen luottokortin myöntäjästä, voi kortin saada käyttöön jopa minuuteissa hakemuksen lähettämisestä.

Virtuaalinen Visa-luottokorttimme tarjoaa turvallisen ja trendikkään tavan maksaa niin fyysisissä kaupoissa kuin tuhansissa verkkokaupoissakin. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja kortti on hyväksytyn luottopäätöksen myötä heti käytettävissä. Hae heti omasi!

HAE LUOTTOA

Pikavippi

Pikavippi on tyypillisesti alle kahden tuhannen euron suuruinen laina, jonka saamiseksi hakijalta ei edellytetä vakuuksia. Sen suurin etu on sen nopea saatavuus, mutta samalla on haasteena joustamattomuus. Kun kohtaat äkillisen 400 euron rahoitustarpeen, pikavippi on kuitenkin yksi vaihtoehto saada rahaa nopeasti käyttöön.

Joustoluotto

Joustoluotto on toinen varteenotettava vaihtoehto 400 euron lainaa etsiessä. Joustoluotto on usein tuhansiin euroihin ulottuva jatkuva luotto henkilökohtaisella luottorajalla, jolta voi tehdä nostoja aina, kun tarve vaatii. Joustoluotto on erityisen hyödyllinen jatkuvassa rahantarpeessa tai toimii hätävarana oman talouden hallinnassa.

Miten 400 euron laina haetaan?

400 euron lainan tai luoton hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Nykypäivänä se on vain muutaman askeleen prosessi, jonka voi suorittaa alusta loppuun sähköisesti verkossa.

  1. Valitse itsellesi mieluisin ja tarpeisiisi parhaiten sopiva rahoitusvaihtoehto
  2. Kirjaudu laina- tai luottohakemukseen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valitse tarpeisiisi soveltuva lainasumma tai luottoraja
  4. Täytä hakemuksen myöntämisen kannalta oleelliset tiedot ja lähetä hakemus

Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee lainantarjoajasta riippuen, mutta yleensä se on noin 5-15 minuuttia.

Millaisiin tilanteisiin 400 euron laina ei sovi?

On suositeltavaa, että et hae 400 euron lainaa, jos aiot käyttää sen päihteisiin tai jos tiedät, ettet pysty maksamaan sitä takaisin. Lainaa ei yleensä myönnetä henkilöille, joilla ei ole luottotietoja tai jotka ovat vaarassa menettää luottotietonsa heikon takaisinmaksukyvyn vuoksi.

Jos haet lainaa ja et maksa sitä takaisin, luottosi siirtyy perintään ja saatat menettää luottotietosi useiksi vuosiksi. Luottotiedottoman on hyvin hankala solmia esimerkiksi liittymä- tai vuokrasopimuksia. Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia kaikille osapuolille, lukuun ottamatta mahdollisesti perintätoimistoa.

Miten lainata 400 euroa vastuullisesti?

  • Suunnittele laina siten, että se on sopiva sinulle ja soveltuu omaan maksukykyysi
  • Tutustu etukäteen lainasi takaisinmaksuehtoihin, korkoihin ja muihin lainaehtoihin
  • Hae lainaa vain tarpeidesi mukaan – vältä ylimääräisen lainaamista
  • Älä hae lainaa, jos tiedät, ettet pysty maksamaan sitä takaisin

GF Money Oy on ammattitaitoisesti ja vastuullisesti johdettu, täysin suomalaisomisteinen yritys. Myönnämme luottoa Suomessa Lainasto-brändin alla. Voit lukea lisää vastuullisesta luotonantotavastamme Vastuullisuus-sivulta.

Jos sinulla on kysyttävää Visa-kortistamme, voit aina kääntyä ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen. Yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa