Lainaa 400€

Yhä useampi suomalainen kärsii hetkittäisistä rahahuolista. Niille on mahdollista pistää stoppi: 400 euron laina toimii erinomaisesti esimerkiksi palkkaennakkona. Oikein käytettynä lainaaminen on erinomainen tapa paikata yllättäviä rahareikiä: jokainen on elämänsä aikana joskus törmännyt yllättäviin kuluihin. Kun taloutesi ei yllättävien kuluerien ilmetessä kestä, lainaaminen voi olla parempi vaihtoehto, kuin rahahuolissa kärsiminen.

Tyypillisiä 400 euron lainan käyttökohteita:

 • Edulliset äkkilähdöt
 • Auton huolto
 • Ravintolaillallinen hienossa ravintolassa viidelle henkilölle
 • Lastenvaunut
400 euron lainalla voi ostaa esimerkiksi lastenvaunut.
Lapsiperheessä yllättävät menot eivät ole mikään vieras käsite.

Valitse mieleisesi rahoitusratkaisu

Erilaisille tarpeille on olemassa erilaisia rahoitusratkaisuja. Alta voit tutustua niistä tunnetuimpiin. Lainaa tai luottoa valitessa on hyvä pohtia omaa rahantarvetta sekä todellista maksukykyä.

Pikavippi

Pikavippi on perinteinen nopeasti tilille saatava pikalaina. Pikvipit ovat vakuudettomia kertalainoja, jotka soveltuvat kertaluontoiseen rahantarpeeseen. 400 euron pikavippi maksetaan tyypillisesti takaisin tasaisissa kuukausierissä. Halutessaan pikavipin voi myös maksaa kokonaisuudessaan takaisin vain yhdellä maksuerällä.

Joustoluotto

Joustoluotto on toinen varteenotettava vaihtoehto 400 euron lainaa etsiessä. Joustoluotto on usein tuhansiin euroihin ulottuva jatkuva luotto henkilökohtaisella luottorajalla, jolta voi tehdä nostoja aina, kun tarve vaatii. Joustoluotto soveltuu erityisesti jatkuvaan rahantarpeeseen taikka oman talouden hätävaraksi.

Kulutusluotto

Kulutusluotot ovat nimensä mukaisesti kulutukseen tarkoitettuja luottoja. Tyypillisesti kulutusluotot ovat hieman perinteisiä pikavippejä suurempia lainoja, ja takaisinmaksu joustavampaa. Kulutusluoton avulla voi rahoittaa esimerkiksi remontin tai toteuttaa pitkäaikaisen unelman.

Lainasto Ostosraha

Lainaston virtuaalinen luottokortti, tuttavallisemmin Lainasto Ostosraha, on hyvä valinta erityisesti, jos aiot käyttää 400 euron lainasi turvallisesti netissä. Visa-luottokortillamme voit maksaa ostoksia puhelimellasi tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Lainasto Ostosraha on joustava, turvallinen ja nopea ratkaisu arjen kuluerien paikkaamiseen. Sitä on helppo ja nopea hakea, sillä tarvitset hakemuksen täyttämiseen ainoastaan verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla kirjautua hakemusjärjestelmään. Hakemuksia voi täyttää niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin muutamassa minuutissa.

HAE LUOTTOA
Minne ikinä menetkin, kulkee Lainaston luottokortti mukana puhelimessasi.
Luottoerittely 
Luottosumma400 €
Maksuaika7 kk
Kulut32,38 €
Yhteensä432,38 €
Esimerkki 400€ Lainasto Ostosrahan kuluista. * Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.
HAE LUOTTOA

Miten 400 euron lainaa haetaan?

400 euron lainan hakeminen on ketterää ja kätevää. Pienen lainan hakeminen on nykypäivänä nopea, muutaman askeleen prosessi.

 1. Kirjaudu lainahakemukseen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
 2. Valitse tarpeisiisi soveltuva lainasumma.
 3. Täytä kysyttävät henkilö- ja tulotiedot ja lähetä hakemus!

Hakemuksen käsittelyssä kestää lainantarjoajasta riippuen yleensä noin 5-15 minuuttia.

Mikä on lainaamisen tyypillinen ikäraja?

Jokaisen lainanhakijan tulee Suomen lainsäädännön mukaisesti olla vähintään 18-vuotias. Lisäksi lainanhakijan tulee tyypillisesti olla Suomessa vakituisesti elävä henkilö, jolla on säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Huomaathan kuitenkin, että luoton saaminen on sitä hankalampaa, mitä pienemmät tulot hakijalla on. Vastuullinen luotontarjoaja varmistaa aina asiakkaan maksukyvyn huolellisesti – tämä on kaikkien etu.

Millaisiin tilanteisiin 400 euron laina ei sovi?

Älä ota 400 euron lainaa, jos aiot käyttää sen päihteisiin, tai tiedät ettet pysty maksamaan sitä takaisin. Lainaa ei myönnetä luottotiedottomille henkilöille tai henkilöille, jotka ovat vaarassa menettää luottotietonsa huonon takaisinmaksukyvyn takia.

Jos otat lainaa etkä maksa sitä takaisin, luottosi siirtyy perintään ja menetät luottotietosi 3-4 vuodeksi. Luottotiedottoman on hyvin hankala solmia esimerkiksi liittymä- tai vuokrasopimuksia. Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia jokaiselle osapuolelle, paitsi ehkäpä perintätoimistolle.

Miten lainata vastuullisesti?

 • Suunnittele laina itsellesi sopivaksi ja omaan maksukykyysi soveltuvaksi.
 • Perehdy etukäteen lainasi takaisinmaksuun, korkoihin ja lainaehtoihin.
 • Ota laina tarpeidesi mukaan – älä lainaa ylimääräistä.
 • Älä ota lainaa jos tiedät, ettet pysty maksamaan sitä takaisin.

GF Money Oy on ammattitaitoisesti ja vastuullisesti johdettu, täysin suomalaisomisteinen yritys. GF Money Oy on myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma, virallinen luotonantaja. Myönnämme luottoa Suomessa Lainasto-brändin alla. Voit lukea lisää Lainaston vastuullisesta luotonantotavasta Vastuullisuus-sivulta.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa