Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Tarvitsetko lainaa 2500 euroa? Lainaston Ostosraha on ilman vakuuksia saatava, kooltaan keskikokoisille hankinnoille suunniteltu laina. Se sopii muun muassa arjen hankintoihin ja kilahtaa tilille nopeasti. Parhaimmillaan koko lainan saa omalle tilille jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä silloin, kun rahantarve on akuutti.

Lainan hakeminen käy nopeasti ja saat rahat tilillesi jopa minuuteissa. Huomattavan kätevää, eikö totta? Pääset hakemukselle suoraan täältä.

 

Lainaa 2500 heti

Ostosraha on kooltaan 500-3000 euroa. Se siis mahdollistaa myös hieman isompien hankintojen tekemisen. Saat Ostosrahan jatkuvana luottona ja voit siis maksaa sen pois melko ripeästi tai omaan maltilliseen tahtiisi kuukausittaisilla lyhennyksillä. Ostosrahan nimelliskorko on 20,0 % ja todellinen vuosikorko esimerkiksi 3000 euron lainalle 12 kuukauden takaisinmaksuajalle on 29,71 %. Huomioithan, että todellinen vuosikorko sisältää aivan kaikki luotosta aiheutuvat kulut sekä veloittamamme palkkiot.

Ostosrahaa voi hakea osoitteessa Lainasto.fi. Lainahakemuksemme on turvallinen ja se toimii SSL-salausmenetelmän avulla. Varmistamme henkilöllisyyden verkkopankkitunnistautumiselle tai mobiilivarmennetunnistautumisen avulla. Kun olet tunnistautunut, pääset syöttämään tietojasi hakemuslomakkeelle. Tarvittavia tietoja ovat esimerkiksi henkilötiedot sekä työhön riittyvät asiat. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, pyydämme sinua vielä vahvistamaan tulotietosi. Näin varmistamme kaikkien lainanhakijoidemme todellisen takaisinmaksukyvyn. On kaikkien etu, että lainanhakijan talous kestää muun muassa lainan aiheuttamat kulut.

2500 euron laina mahdollistaa monta hankintaa

Virtuaalinen Mastercard Ostosraha on Lainaston tarjoamista luotoista kooltaan suurin. Voit hakea ja saada sitä jopa 3000 euroa. Jos rahatarpeesi on hieman pienempi, suosittelemme hakemaan lainaa esimerkiksi 2500 euroa. Sekin on jo mukava summa, joka mahdollistaa monet eri hankinnat aina uusista huonekaluista tuliteriin kodinkoneisiin. 2500 eurolla voi myös matkustaa ylelliselle lomalle melko kauaskin ja nauttia tasokkaan hotellin palveluista.

Meillä kaikilla on erilaiset elämäntilanteet ja tarpeet, joten vain lainanhakija itse tietää, minkä verran hän tarvitsee lainaa juuri nyt. Lainaston erikokoiset lainat sopivatkin monelle, sillä meiltä löytyy joustava vaihtoehto jokaiselle. Tarjoamme kooltaan pientä Pikalainaa, astetta isompaa Limiittiä sekä jo hieman isompiin hankintoihin soveltuvaa Ostosrahaa. Jos et tiedä, mikä niistä sopisi sinulle parhaiten, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme! Me palvelemme sinua numerossa 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min). Saat meihin yhteyden kätevästi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi tai Lainasto.fi:n alareunasta löytyvän chat-palvelun kautta.

 

Hae lainaa helposti

Ostosrahan hakeminen on huomattavan helppoa. Löydät vaivattoman, nopeasti täytettävissä olevan hakemuslomalleen Lainaston nettisivuilta. Sinun ei siis tarvitse varata erikseen aikaa esimerkiksi lainaneuvotteluihin tai viettää pitkää tovia lainahakemuksia täytellessä. Syötät vain tietosi hakemukselle ja lähetät sen: niin helppoa on lainan hakeminen Lainastolta!

Lainasto on tarjonnut  joustavia rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2011 lähtien. Meille on alusta lähtien ollut tärkeää tarjota asiakkaat huomioivaa, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuvia ratkaisuja mahdollisimman mutkattomalla ja vastuullisella tavalla. Olemme myöntäneet satoja tuhansia luottoja ja kehittäneet palveluprosessiamme entisestään niistä kertyneiden kokemusten myötä.