Tarvitsetko lainaa 2500 euroa? Aloita lainanhakuprosessi pohtimalla hetki omaa rahantarvettasi ja preferenssejäsi lainan ominaisuuksien suhteen. Oletko tekemässä yksittäistä suurempaa hankintaa vai onko rahantarpeesi jatkuvaa? Haluatko koko lainan kerralla vai haluatko mahdollisuuden tehdä useita ostoja samalta luotolta? Juuri itsellesi oikean ja tarpeisiisi sopivan lainatuotteen valitseminen helpottaa arkea ja lainan takaisinmaksua huomattavasti. Tämän artikkelin tarkoitus on auttaa sinua löytämään oma rahoitusratkaisusi.

Miltä kuulostaisi virtuaalinen luottokortti 2500 euron luottorajalla? Lainasto Ostosraha on ilman vakuuksia saatava, kooltaan keskikokoisille hankinnoille suunniteltu luotto yhdistettynä virtuaaliseen luottokorttiin. Sähköisen ja yksinkertaisen lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Luottokortin saa käyttöön heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen!

HAE LUOTTOA

Lainaa 2500 euroa heti tilille

Vaikka 2500 euroa ei enää kooltaan ole pieni laina, onnistuu senkin hakeminen heti tilille nykypäivänä täysin sähköisesti – ilman fyysisiä tapaamisia tai paperitöitä. 2500 euron lainan hakuprosessi on hyvin samankaltainen kuin pienten pikavippien hakuprosessit. 2500 euron lainahakemuksessa kysytään kuitenkin tyypillisesti hieman edemmän kysymyksiä liittyen hakijan tuloihin ja niiden säännöllisyyteen. Lainantarjoajat vaativat 2500 euron lainanhakijoilta ainakin vähintään 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, vakituista asuinpaikkaa Suomessa sekä puhtaita luottotietoja.

2500 euron lainan voi hakea vaikkapa tabletilla kotoa poistumatta. Niin helppoa se on.

Onko rahantarpeesi jatkuva vai kertaluontoinen?

Tällä kysymyksellä on merkitystä lainatuotetta valitessasi. Erilaisille rahantarpeille on kehitetty erilaisia rahoitusratkaisuja. Tyypillisimmät vaihtoehdot 2500 euron lainasumman kategoriassa ovat kulutusluotto sekä joustoluotto. Jos rahantarpeesi on jatkuvaa, suosittelemme valitsemaan joustoluoton – jos rahantarpeesi on puolestaan kertaluontoista tai lyhytaikaista, kulutusluotto on parempi valinta. Jos puolestaan kaipaat joustovaraa talouteesi sekä joustavaa takaisinmaksua, voi virtuaalinen luottokortti olla oikea vaihtoehto.

Lainaa 2500 euroa – Joustoluotto

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina. Se on luottotili, jota lainanhakija voi käyttää oman tarpeensa ja tilanteensa mukaan juuri silloin, kun haluaa. Myönnettyä luottorajaa voi käyttää lähes yhtä joustavasti kuin perinteistä luottokorttia. Joustoluotto on siis ominaisuuksiltaan kuin luottokortti verkossa, mutta ilman sähköistä maksukorttia.

Lainaa 2500 euroa – Kulutusluotto

Kulutusluottoa pidetään usein ilmeisenä ratkaisuna tuhansien eurojen rahantarpeen paikkaamiseen. Kulutusluotoilla tarkoitetaan usein keskikokoisia sekä suurempia kertalainoja. Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeaa lainaa lyhytaikaisen rahantarpeen paikkaamiseen. Voit hakea lainaa esimerkiksi 2500 euroa ja pääset tekemään tarvitsemiasi hankintoja hyvin nopeasti.

Luottoa 2500 euroa – Virtuaalinen luottokortti

Joskus valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Jos et ole varma rahantarpeesi luonteesta, tai jousto- eikä kulutusluotto vakuuta sinua, suosittelemme tutustumaan monipuolisempaan ja edullisempaan Lainasto Ostosrahaan, joka sopii kertaluontoiseen sekä jatkuvaan rahantarpeeseen. Kyseessä on vakuudeton 100-3000 euron jatkuva luotto kätevästi automaattisesti yhdistettynä virtuaaliseen luottokorttiin. Perinteinen laina ei aina ole ainut vaihtoehto hankintojesi rahoittamiseen.

Lainasto Ostosraha

Lainasto Ostosrahan valitessasi saat käyttöösi henkilökohtaisen luottorajan ja virtuaalisen luottokortin, jolla voit tehdä ostoksia verkossa oman luottorajasi puitteissa 24h vuorokaudessa. Käyttämätön luotto ei aiheuta kuluja, joten halutessasi voit tehdä vain pieniä ostoksia ja jättää lopun luottorajastasi pahan päivän varalle. Saat noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksestasi laskun, jolta näet lyhennyksen maksutiedot. Luotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa lyhennyserissä. Eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua laskun lähetyspäivästä. Voit maksaa eriä myös ennakkoon tai lyhentää luottoa kuukausittaista minimisummaa enemmän.

Uusi virtuaalinen Lainasto Mastercard -luottokortti — Hae omasi!
Ostosrahan nimelliskorko on 20,0 % ja todellinen vuosikorko esimerkiksi 3000 euron lainalle 12 kuukauden takaisinmaksuajalle on 29,71 %. Huomioithan, että todellinen vuosikorko sisältää aivan kaikki luotosta aiheutuvat kulut sekä veloittamamme palkkiot.
HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Hae virtuaalinen luottokortti käyttöösi jo tänään

Ostosrahan hakeminen on huomattavan helppoa. Sinun ei tarvitse varata erikseen aikaa esimerkiksi luottoneuvotteluihin tai viettää pitkää tovia luottohakemuksia täytellessä. Syötät vain tietosi sähköiseen hakemukseen ja lähetät sen – niin helppoa on luoton hakeminen Lainastolta!

Lainasto Ostosrahaa voi hakea muutamassa minuutissa 24h vuorokaudessa. Luottohakemuksemme on turvallinen ja se toimii luotettavan salausmenetelmän avulla. Varmistamme henkilöllisyyden verkkopankkitunnistautumisen tai mobiilivarmennetunnistautumisen avulla. Kun olet tunnistautunut, pääset syöttämään tietojasi hakemuslomakkeelle. Tarvittavia tietoja ovat esimerkiksi henkilötiedot sekä työhön ja tuloihin liittyvät asiat. Kun olet lähettänyt luottohakemuksen, pyydämme sinua vielä vahvistamaan tulotietosi automatisoidun palvelumme avulla. Näin varmistamme kaikkien luotonhakijoidemme todellisen takaisinmaksukyvyn. On kaikkien etu, että luotonhakijan talous kestää luoton aiheuttamat kulut ja takaisinmaksun. Tulotietojen vahvistamisen jälkeen saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa!

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa