Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

1500 euron kokoinen laina mahdollistaa monta asiaa: sillä matkustat jo vaikka Suomen vaihtelevia keliolosuhteita pakoon ulkomaille saakka! Joustoluotto tuo käyttöösi muhkean, jopa 3 000 euron lainan. Lainaa voit hakea juuri sen verran, kuin tarvitset rahaa käyttöösi. Voit esimerkiksi hakea 1 500 euroa tai vaikka enemmän! Koska sinä tiedät oman tilanteesi parhaiten, saat myös itse täsmällisesti päättää kuinka paljon rahaa tarvitset juuri nyt.

Joustoluotto on Lainaston tarjoamista rahoitusratkaisuista kiistattomasti suosituin. Se on joustava, moniin eri tarpeisiin sopiva luotto, jonka takaisinmaksuajan voit itse valita. Sinun ei tarvitse tietää rahoitustarpeesi kokoa lainaa hakiessasi, koska voit tehdä uuden hakemuksen myös myöhemmin.

Joustoluotto tuo arkeen liikkumavaraa, sillä lähetämme ensimmäisen laskun vasta kuukauden kuluttua ensinostosta. Voit jo lainahakemusta tehdessäsi määritellä, haluatko laskun sähköpostiisi vai postitse.  Joustoluotto, kuten kaikki tarjoamamme luotot, on vakuudeton luotto. Voit siis hakea sitä ilman takaajiksi suostuneita sukulaisia tai ystäviä. Varmistamme lainaa hakevan todellisen maksukyvyn muun muassa pyytämällä tulotiedot. Noudatamme aina lakia ja hyvää luotonantotapaa.

 

1500 laina

Joustoluoton lainasumma on 500-3 000 euroa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jos rahoitustarpeesi on isompi, voit nostaa vaikka 3000 euroa kerralla. Toisaalta jos tarvitset juuri nyt vain hieman lainaa, voit hakea lainaa pienemmän summan. Joustoluotto mukautuu omiin menoihisi ja tarpeisiisi. Sinä itse tiedät, kuinka paljon rahaa haluat heti tilillesi ja Joustoluoton ansiosta voit saada rahat tilillesi jopa minuuteissa.

Tämän kokoinen laina sopii myös vaikkapa uusien kodinkoneiden ostamiseen tai esimerkiksi koko vaatekaapin uusimiseen nykytrendien mukaiseksi. Toisaalta se voi tuoda helpotusta myös esimerkiksi isoiksi paisuneisiin eläinlääkärikululaskuihin tai omiin lääkärimaksuihin. Rahat saat käyttöösi jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen: melko houkutteleva vaihtoehto, eikö totta? Joustoluottoa saat haettua helpolla ja nopealla lomakkeelle vaikka heti! Teemme lainapäätökset aukioloaikojemme puitteissa ja maksamme rahat tilille heti myönteisen lainapäätöksen tekemisen jälkeen.

 

Lainaa 1500 heti tilille

Toisinaan tulee eteen tilanteita, joissa rahaa tarvitaan nopeasti. Osa ryhtyy näissä arjen haasteissa tekemään esimerkiksi useampaa työtä tai pyrkii myymään itselle käyttämättä jääneitä tavaroita ja vaatteita vaikka kirpputorilla. Säästäminen on toki myös aina hyvä idea. Fakta on kuitenkin se, että joskus rahantarve on niin nopea, että summaa on vaikea ehtiä keräämään kasaan määräajan sisällä. Silloin Joustoluotto voi olla mitä mainioin vaihtoehto. Sen ansiosta rahat kilahtavat tilille lähes välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Joustoluoton lainasumma on 500-3 000 euroa. Nimellistä vuosikorkoa perimme 19,6 % ja nostoprovisiota ei ole. Jos otat esimerkiksi tyypillisen, 2 000 euron Joustoluoton ja maksat sitä takaisin 12 kuukautta, muodostuu luoton todelliseksi vuosikoroksi 29,6 %.

Joustoluoton takaisinmaksuaika on joustava, sinulle räätälöitävissä oleva maksuaikataulu. Luottomme takaisinmaksuaika on 12-36 kuukautta, eli voit tarvittaessa maksaa luottoa myös maltilliseen tahtiin ja pidemmän aikaa takaisin.

Joustoluoton minimilyhennys on 2000 euron lainasummalle vuoden maksuajalla 191 euroa.

 

Lainastolta lainaa 1500 euroa

Jos olet jo päättänyt, että Joustoluotto sopisi sinulle, on aika miettiä, mistä ottaisit äkillisten rahoitusreikien paikkaamiseen suunnitellun lainan. Me olemme yksi aidosti palveleva vaihtoehto. Lainasto on vuonna 2011 perustettu, suomalainen rahoitusalan yritys. Tarjoamme monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja moniin eri tarpeisiin. Meiltä voit hakea pieniin menoihin tarkoitettua Pikalainaa, tässä artikkelissa esiteltyä Joustoluottoa tai isompiin tarpeisiin mukautuvaa Kulutusluottoa.

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä varhaisesta aamusta pitkälle iltaan. Voit soittaa numeroon 09 427 05044 (pvm/mpm), lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi tai ottaa meihin yhteyttä chat-palvelumme kautta verkkosivujemme alareunasta. Asiakaspalvelumme on paikalla maanantaista perjantaihin klo 8-22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 12-20. Pyhäpäivinä saatamme noudattaa poikkeusaukioloaikoja. Saat niistä tiedon etusivulta.

Ei haittaa, vaikka lähettäisit lainahakemuksen verkkosivujemme kautta aukioloaikojemme ulkopuolella. Hakemukset tallentuvat järjestelmäämme ja käymme niitä saapumisjärjestyksessä läpi aukioloaikojemme puitteissa. Meille nopeus ja tasokas palvelu on tärkeää, joten panostamme ripeyteen. Kuuletkin meistä varmasti pian hakemuksen lähetettyäsi.