Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

1500 euron kokoinen laina mahdollistaa monta asiaa: sillä matkustat jo vaikka Suomen vaihtelevia keliolosuhteita pakoon ulkomaille saakka! Tämän kokoinen laina sopii myös vaikkapa uusien kodinkoneiden ostamiseen tai esimerkiksi koko vaatekaapin uusimiseen nykytrendien mukaiseksi. Toisaalta se voi tuoda helpotusta myös esimerkiksi isoiksi paisuneisiin eläinlääkärikululaskuihin tai omiin lääkärimaksuihin. Esimerkiksi joustoluotto tai kulutusluotto voi tuoda käyttöösi 1500 euron lainan. Perinteiset pikavipit eivät ulotu 1500 euroon asti – ne keskittyvät pienempiin, muutaman sadan euron lainoihin.

Miltä kuulostaisi virtuaalinen luottokortti esimerkiksi 1500 euron luottorajalla? Tutustu Lainasto Ostosrahaan ja tee nopea luottohakemus sähköisesti jo tänään! 

HAE LUOTTOA

 

1500 laina

Joustoluotto mukautuu käyttäjänsä menoihin ja tarpeisiin eli tuo arkeen liikkumavaraa. Sinun ei tarvitse tietää rahoitustarpeesi kokoa lainaa hakiessasi, koska voit tehdä nostorajasi puitteissa rajattomasti nostoja ilman uusia lainahakemuksia. Joustoluotto on vakuudeton luotto. Voit siis hakea sitä ilman takaajiksi suostuneita sukulaisia tai ystäviä tai omaa vakuudeksi asetettua omaisuutta.

Kulutusluotto on keskikokoisia sekä suurempia hankintoja varten suunniteltu kertalaina. Kulutusluotto on nopea ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset äkkiä lainaa. Voit hakea kulutusluottoa esimerkiksi 1500 euroa ja päästä tekemään tarvitsemiasi hankintoja hyvin nopeasti. Kulutusluottoa hakiessasi saat rahat kerralla tilillesi, sillä kyseessä on kertalaina.

Jos et osaa valita, sopisiko juuri sinulle paremmin joustoluotto vaiko kulutusluotto, toimii seuraava hyvänä nyrkkisääntönä. Jos rahantarve on jatkuva, valitse joustoluotto, mutta jos rahantarve on lyhytaikainen, valitse kulutusluotto.

1500 euron lainalla voi rahoittaa lomamatkan.

1500 euron joustoluotto sopii esimerkiksi loman aikaiseksi varakassaksi, kun kulutusluotto puolestaan sopii kertaluonteisen hankinnan, kuten lentolippujen ostamiseen. Suosittelemme tutustumaan myös monipuoliseen Lainasto Ostosrahaan, joka sopii niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen.

Kenelle myönnetään 1500 euroa lainaa?

Koska 1500 euroa on keskikokoinen lainasumma, lainanmyöntökriteerit ovat tyypillisesti korkeammat kuin esimerkiksi pienissä pikavipeissä. Pieniä pikavippejä saatetaan joskus myöntää jopa henkilöille, joilla ei ole säännöllisiä tuloja, mutta 1500 euron lainanhakijoilta lainantarjoajat vaativat vähintään 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, vakituista asuinpaikkaa Suomessa sekä maksuhäiriömerkittömyyttä. Hakijan maksukyky varmistetaan huolellisesti ennen lainan myöntämistä. Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle lainaa ei myönnetä koskaan. Tämä on parhaaksi lainanmyöntäjälle sekä lainanhakijalle.

 

Lainastolta luottoa 1500 euroa

Jos olet varma rahantarpeesi todellisuudesta, on aika miettiä, mistä ottaisit rahoitusreikiesi paikkaamiseen suunnitellun lainan. Me olemme yksi aidosti palveleva vaihtoehto. Lainasto on vuonna 2011 perustettu, suomalainen rahoitusalan yritys. Tarjoamme monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja moniin eri tarpeisiin. Meiltä voit hakea Lainasto Ostosrahaa, joka palvelee niin pienessä kuin suuremmassakin, sekä jatkuvassa kuin lyhytaikaisessakin rahantarpeessa.

Virtuaalinen luottokortti tekee Ostosrahan käyttämisestä entistäkin joustavampaa. Virtuaalinen luottokortti kulkee puhelimessasi mukana minne ikinä menetkin. Voit maksaa ostoksia suoraan verkossa kätevästi kotisohvaltasi tai nostaa rahaa saman tien omalle pankkitilillesi. Lainaston luottokortissa ei ole erillistä vuosi- tai kuukausimaksua, joten se on varsin edullinen vaihtoehto.

Luottoerittely
Luottosumma 1500 €
Maksuaika 24 kk
Kulut 403,39 €
Yhteensä 1903,39 €

Taulukossa esimerkki 1500€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Luottokortti käyttöösi jo tänään!

Ei haittaa, vaikka lähettäisit luottohakemuksen verkkosivujemme kautta aukioloaikojemme ulkopuolella. Hakemukset tallentuvat järjestelmäämme ja käymme niitä saapumisjärjestyksessä läpi aukioloaikojemme puitteissa. Meille nopeus ja tasokas palvelu on tärkeää, joten panostamme ripeyteen. Kuuletkin meistä varmasti pian hakemuksen lähetettyäsi.

Rahat saat käyttöösi jopa minuuteissa hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen: melko houkutteleva vaihtoehto, eikö totta? Lainasto Ostosrahaa saat haettua helpolla ja nopealla lomakkeella vaikka heti! Teemme luottopäätökset aukioloaikojemme (07-23) puitteissa ja siirrämme rahat luotonhakijan virtuaaliselle Mastercard-luottokortille heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Virtuaalinen Mastercard luottokortti

Virtuaalinen luottokortti on joustava, edullinen ja vaivaton rahoitusratkaisu, joka sopii tarpeeseen kuin tarpeeseen.

HAE LUOTTOA