1500 euron laina riittää useimpien tarpeisiin

1500 euron kokoinen laina mahdollistaa monta asiaa: sillä matkustat jo vaikka Suomen vaihtelevia keliolosuhteita pakoon ulkomaille saakka! Tämän kokoinen laina sopii myös vaikkapa uusien kodinkoneiden ostamiseen vanhojen tai rikkoutuneiden tilalle. Se riittää esimerkiksi pieniksi jääneiden vaatteiden vaihtamiseksi uuteen. Toisaalta se voi tuoda helpotusta myös esimerkiksi isoiksi paisuneisiin eläinlääkärikululaskuihin tai omiin lääkärimaksuihin. Esimerkiksi joustoluotto tai perinteistä pikavippiä suurempi kulutusluotto voi tuoda käyttöösi 1500 euron lainan. Perinteiset pikavipit eivät ulotu 1500 euroon asti – ne keskittyvät pienempiin, muutaman sadan euron lainoihin.

Miltä kuulostaisi virtuaalinen luottokortti esimerkiksi 1500 euron luottorajalla? Tutustu Lainasto Ostosrahaan ja tee nopea luottohakemus sähköisesti jo tänään!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

1500 laina

Joustoluotto mukautuu käyttäjänsä menoihin ja tarpeisiin eli tuo arkeen liikkumavaraa. Sinun ei tarvitse tietää rahoitustarpeesi kokoa lainaa hakiessasi, koska voit tehdä nostorajasi puitteissa rajattomasti nostoja ilman uusia lainahakemuksia. Joustoluotto on vakuudeton luotto. Voit siis hakea sitä ilman takaajiksi suostuneita sukulaisia tai ystäviä tai omaa vakuudeksi asetettua omaisuutta.

Kertalaina äkillisiin ja tilapäisiin tarpeisiin suunniteltu kulutusluoton muoto. Kertalaina on nopea ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset äkkiä tietyn summan lainaa. Voit hakea kertalainaa esimerkiksi 1500 euroa ja päästä tekemään tarvitsemiasi hankintoja hyvin nopeasti. Kertalainaa hakiessasi saat rahat kerralla tilillesi.

Jos et osaa valita, sopisiko juuri sinulle paremmin joustoluotto vaiko kertalaina, toimii seuraava hyvänä nyrkkisääntönä. Jos rahantarve on jatkuva tai haluat varautua pidemmälle ajalle, valitse joustoluotto, mutta jos rahantarve on tilapäinen ja tiedät tarvitsemasi summan tarkasti on kertalaina ehkä parempi vaihtoehto.

Jos Matti on päässyt kukkaroon ja 1500 euron suuruisen lainan tarve on perusteltua, on seuraava vaihe päättää haetaanko kertalainaa vai joustavaa lainaa. Ellei sitten ihan jotain muuta, kuten virtuaalista luottokorttia?

Kenelle myönnetään 1500 euroa lainaa?

Koska 1500 euroa on keskikokoinen lainasumma, lainanmyöntökriteerit ovat tyypillisesti korkeammat kuin esimerkiksi pienissä pikavipeissä. Pieniä pikavippejä saatetaan joskus myöntää jopa henkilöille, joilla ei ole säännöllisiä tuloja, mutta 1500 euron lainanhakijoilta lainantarjoajat vaativat vähintään 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, vakituista asuinpaikkaa Suomessa sekä maksuhäiriömerkittömyyttä. Hakijan maksukyky varmistetaan huolellisesti ennen lainan myöntämistä. Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle lainaa ei myönnetä koskaan. Tämä on parhaaksi lainanmyöntäjälle sekä lainanhakijalle.

Lainastolta luottoa 1500 euroa

Jos olet varma rahantarpeesi todellisuudesta, on aika miettiä, mistä ottaisit rahoitusreikiesi paikkaamiseen suunnitellun lainan. Me olemme yksi aidosti palveleva vaihtoehto. Lainasto on vuonna 2011 perustettu, suomalainen rahoitusalan yritys. Tarjoamme monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja moniin eri tarpeisiin. Meiltä voit hakea Lainasto Ostosrahaa, joka palvelee niin pienessä kuin suuremmassakin, sekä jatkuvassa kuin lyhytaikaisessakin rahantarpeessa.

Virtuaalinen luottokortti tekee Ostosrahan käyttämisestä entistäkin joustavampaa. Virtuaalinen luottokortti kulkee puhelimessasi mukana minne ikinä menetkin. Voit maksaa ostoksia suoraan verkossa kätevästi kotisohvaltasi. Lainaston luottokortissa ei ole erillistä vuosi- tai kuukausimaksua, joten se on varsin edullinen vaihtoehto.

Luottoerittely  
Luottosumma 1500 €
Maksuaika 24 kk
Kulut 403,39 €
Yhteensä 1903,39 €

Taulukossa esimerkki 1500€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Luottokortti käyttöösi jo tänään!

Ei haittaa, vaikka lähettäisit luottohakemuksen verkkosivujemme kautta aukioloaikojemme ulkopuolella. Hakemukset tallentuvat järjestelmäämme ja käymme niitä saapumisjärjestyksessä läpi aukioloaikojemme puitteissa. Meille nopeus ja tasokas palvelu on tärkeää, joten panostamme ripeyteen. Kuuletkin meistä varmasti pian hakemuksen lähetettyäsi.

Rahat saat käyttöösi jopa minuuteissa hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen: melko houkutteleva vaihtoehto, eikö totta? Lainasto Ostosrahaa saat haettua helpolla ja nopealla lomakkeella vaikka heti!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa