Kansainvälistä naistenpäivää vietetään vuosittain 8. päivä maaliskuuta. Se on erityisesti tasa-arvoa ja naisten oikeuksia juhlistava päivä, joka tarjoaa mainiot puitteet myös hemmotteluun! Katso Lainaston vinkit onnistuneeseen naistenpäivään ja poimi ideoista parhaat omaa lähipiiriäsi ilahduttamaan.

Naistenpäivän vinkit: valitse yksi tai useampi yllätys

Kuuluuko lähipiiriisi ystävällinen, osaava, rakas ja tärkeä nainen? Kerro se kukkasin!

Osta kukkia

Kukat ovat erinomainen lahja myös hänelle, jolla on jo kaikkea. Ne ilahduttavat aikansa ja sen jälkeen ne voi heittää hyvällä omallatunnolla pois. Tyylikäs kukkakimppu myös piristää mukavasti sisustusta. Ennen kukkaostoksille suuntaamista kannattaa varmistaa, että kimpun saaja ei ole juuri lähdössä esimerkiksi työ- tai lomamatkalle. Suosittelemme luottamaan kukkakauppiaan ammattitaitoon. He osaavat ehdottaa hyviä vaihtoehtoja ja kuuntelevat toiveitasi tarkalla korvalla.

Varaa ylellinen hemmotteluhoito

Kauneushoitoloiden valikoimiin kuuluu useita arkea sulostuttavia vaihtoehtoja aina ihoa kirkastavista kasvohoidoista rentouttaviin vartalohoitoihin. Vaikka ne ovat ihanan nautinnollisia, tulee käsittelyä varattua itselle harmillisen harvoin. Mitä jos antaisitkin tänä vuonna naistenpäivänä lahjaksi lahjakortin tai – mikä vielä parempaa – varaisit hoitoajan hänelle jo valmiiksi?

Hieronta, manikyyri, kasvohoito, päähieronta… Hemmotteluhoito tuntuu mahtavalta kiireisen arjen keskellä.

Puhdas koti

Tilastojen mukaan naiset tekevät vuorokaudessa lähes neljä tuntia kotitöitä ja miehet vain reilusti alle kolme tuntia. Koska naistenpäivä on tasa-arvon päivä, voisi tätä eroa yrittää tasoittaa. Kertasiivousta vieläkin enemmän ilahduttaisi säännöllisten siivouspalvelujen tilaaminen kotiin: siivousalan yrittäjiltä voi ostaa niin viikkosiivouksia kuin hieman harvemmin toteuttavia suursiivouksiakin.

Hyvää ruokaa ja parasta seuraa: tee pöytävaraus jo tänään.

Muista suklaalla

Lähipiiriisi kuuluvia upeita naisia voi muistaa myös herkuin. Panosta laadukkaaseen suklaaseen ja osta esimerkiksi käsin tehtyjä konvehteja. Toisaalta itse leivotut herkut nostavat taatusti hymyn huulille. Esimerkiksi mutakakku on helppo tehdä ja se maistuu kaikille suklaasta nauttiville.

Ilahduta korulla

Säihke on lähes takuuvarma lahjaidea. Kun haluat hemmotella elämäsi naista, se tapahtuu kenties helpoiten ostamalla pienen ja kovan paketin. Koska koru on kukkakimppua isompi hankinta, kannattaa sitä suunnitella hieman tarkemmin. Mieti jo ennen korukauppaan menemistä, millaisia koruja lahjan saada mieluiten käyttää ja tee valinnat sen pohjalta. Kaulakorun ostaminen on helpointa, sillä silloin ei tarvitse välittää yhtä paljon sen istuvuudesta kantajalleen kuin esimerkiksi sormusta tai rannekorua ostettaessa.

Korulahja on naistenpäivän klassikko.
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa