Mitä lahjaksi äidille? – Lainasto

Äitienpäivä on pian nimittäin tulevana sunnuntaina ja silloin on aika hemmotella ihania äitejä ja mummoja! Katso Lainaston äitienpäivälahjavinkit ja olet askeleen lähempänä onnistunutta äitienpäivää. Itse lahjoja tärkeämpää on kuitenkin kiireetön yhdessäolo.

20 lahjaideaa äidille: poimi suosikkisi

 1. Tyylikäs fitnesskello: valitse malli, joka mittaa sykkeen ranteesta. Markkinoilla on paljon tyylikkäitä vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Polar Ignite.
 2. Kylpylälahjakortti
 3. Hierontalahjakortti. Jos tunnet äidin aikataulut, varaa hänelle aika jo etukäteen esimerkiksi äitienpäivää seuraavalle viikolle.
 4. Kodin kertasiivous paikallisen ammattilaisen tekemänä. Vie äiti siivouksen ajaksi vaikkapa ravintolaan syömään.
 5. Lahjakortti kasvohoitoon
 6. Uudet pussilakanat: esimerkiksi Finlaysonin-pussilakanasetti on ylellinen vaihtoehto.
 7. Uutuusdekkari tai muu äitiä kiinnostava kirja: myös lahjakortti kirjakauppaan ilahduttaa varmasti.
 8. Lenkkarit tai muut ulkoiluvarusteet, kevät on mitä parhainta ulkoiluaikaa ja urheilulliselle äidille panostus ulkoiluvarusteisiin on varmasti mieluisa lahja.
 9. Yhteinen retkipäivä esimerkiksi lähiluontoon eväineen
 10. Lahjakortti puutarhamyymälään
 11. Leffaliput koko perheelle
 12. Vuoden lehtitilaus
 13. Hajuvesi: valitse kiinnostava uutuus tai luota äidin suosikkihajuveteen
 14. Yöpuku: tuttu klassikkolahja, joka toimii monelle.
 15. Lahjakortti suoratoistopalveluun: valitse esimerkiksi Netflix tai Spotify.
 16. Kukkakimppu äidin suosikkikukista ja uusi maljakko
 17. Koru
 18. Laadukasta kahvia tai teetä sekä ylellistä suklaata
 19. Teatteriliput
 20. Riippumatto terassilla tai parvekkeella loikoiluun
Ilahtuisiko äitisi yhteisestä retkipäivästä vai olisiko lukukokemus muiden retkistä äidillesi mieluisampi lahja?

Hyvä äitienpäivälahja riippuu saajasta

Kuten tiedätkin, sopiva lahja riippuu ensisijaisesti sen saajasta. Mieti siis ennen ostoksille suuntaamista, mistä oma äiti tai mummo ilahtuisi ja suuntaa vasta sen jälkeen shoppailemaan. Yksittäistä lahjaa tärkeämpää on toki kiireetön yhdessäolo. Mikäli mahdollista, äitienpäivälle ei kannata suunnitella hektistä ohjelmaa, vaan varata aikaa mukaville ja rennoille yhteisille hetkille. Päivä alkaa kenties maittavalla, sänkyyn kannetulla aamiaisella, jatkuu rennon hengailun ja ravitsevan lounaan merkeissä ja sen kruunaa maukas päivällinen. Jos äiti pitää herkuista, aseta tarjolle esimerkiksi täyteläinen kakku tai leivonnaisia. Mikäli et pääse äitienpäivänä äitisi luokse fyysisesti on videopuhelu mahtava piristys päivään!

Vaikka yhdessäolo onkin lahjaa tärkeämpää, ilahtuu äiti varmasti pienestä tai isosta muistamisesta. Jos kaipaat tukea lahjabudjettiin, suosittelemme tutustumaan Lainaston Ostosrahaan.

Apua äitienpäivälahjabudjettiin

Lainasto Ostosraha korvaa joustoluotto ja pikavippi -tuotteet. Ostosraha on yhtä joustava ellei joustavampi kuin joustoluotto ja sen voi halutessaan saada käyttöön yhtä nopeasti kuin vanhan pikavipin. Se sopii niin tilapäiseen kuin jatkuvaan tarpeeseen ja jopa 3 000 euron maksimi luotolla on mahdollista kuitata vähän suurempikin ostos.

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa