Pikavippi 20 euroa – Lainasto

Pikavippi 20€

Markkinoiden pienin lainatuote on tyypillisesti 20 euron pikavippi. Pikavippiin ei tarvitse vakuuksia tai takauksia. Tämän takia pikavippien lainahakemukset ovat yleensä varsin vaivattomia. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu tyypillisesti vain muutama minuutti. Nykypäivänä kaikkien lainantarjoajien pikavippejä haetaan täysin nettipohjaisella hakemuksella – paperityöt ja pankkivirkailijoiden tapaamiset ovat jääneet kauas historiaan. Nimensä mukaisesti pikavipit ovat nopeita ja pikavipin etuna onkin juuri se, että sen saa halutessaan pikaisesti omalle tilille.

20 euron lainan saamiseksi lainantarjoajat vaativat sinulta vähintään 18-vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Monesti lainanhakijoilta vaaditaan myös suomalaista pankkitiliä ja asuinpaikkaa Suomesta. Yleensä tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Suosittelemme aina tutustumaan lainantarjoajan luottoehtoihin ennen pikavipin hakemista. Vaikka pikavipin koko olisikin vain 20 euroa, sen saamiseen liittyy aina tiettyjä ehtoja.

20€ pikavippi – nopea rahoitusratkaisu

Pikavipit ovat kehitetty pieneen ja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Pikavipit tulivat aikanaan pankkilainojen ohelle helpompana ja nopeampana vaihtoehtona. Pikavipin saamiseksi ei tarvitse tavata pankkivirkailijoita taikka uhrata omaisuuttaan vakuudeksi. Myöskään lähimmäisiä ei tarvitse kysyä takaajiksi pikavipille. Pikavippien etujen vuoksi pikavipit ovat yleensä pieniä, noin 20-600 euron kertalainoja, jotka saa hyvin nopeasti tilille. Takaisinmaksu-aika on tyypillisesti kohtuullisen lyhyt ja kulut hieman pankkilainoja korkeammat. Nykyään pikavippien kulut ovat kuitenkin hyvin maltillisia ja takaisinmaksu joustavampaa.

20 euron pikavippi on niin pieni kertalaina, että suurin osa lainantarjoajista on asettanut sille verrattain lyhyen maksuajan. Toisaalta pienen lainasumman takia lainan kulutkaan eivät pääse kasvamaan suuriksi. 20€ pikavippi ei pääse nykypäivän koroilla kaatamaan kenenkään taloutta. Pikavippi 20 euroa sopii esimerkiksi ruoka-ostosten tekemiseen taikka erääntyneiden laskujen maksamiseen.

Pikavippi 100€ voi mahdollistaa piristystä arkeen esimerkiksi kulinarististen nautintojen myötä.

Mikä on Ostosraha?

Lainastolla olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja muuttaneet vanhat lainatuotteemme, pikavipin ja joustoluoton, uudeksi tuotteeksi. Kyseessä on Lainaston Ostosraha, jossa yhdistyy niin pikavipin kuin limiitinkin parhaat ominaisuudet. Pikavipin nopeus yhdistettynä limiitin joustavuuteen tekee rahan lainaamisesta entistäkin huolettomampaa.

Lainaston Ostosraha on vakuudeton jatkuva luotto, jonka luottoraja on aluksi 300-500 euroa, mutta korotettavissa jopa 3000 euroon asti. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen luottorajasi puitteissa luottoa voi käyttää niin paljon ja usein kuin tarvetta löytyy ilman erillisiä luottohakemuksia. Ostosrahaan on kytketty Mastercard-luottokortti, jolla voi tehdä kätevästi ostoksia suoraan netissä. Luottokortilta on myös mahdollista tehdä nostoja suoraan pankkitilille. Joustavuutensa vuoksi Lainaston Ostosraha soveltuu niin tilapäiseen kuin jatkuvaan rahantarpeeseen. Takaisinmaksu on joustavaa -maksa kohtuullisissa kuukausierissä käyttämäsi luoton mukaan tai maksa halutessasi koko luotto kuluineen kokonaisuudessaan takaisin.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE OSTOSRAHAA

20€ Ostosraha

Ostosraha on jopa perinteistä pikavippiäkin nopeampi vaihtoehto. Hakiessasi 20 euron pikavippiä, on Lainaston Ostosrahaan turvautuminen järkevämpi vaihtoehto. Normaalin pikavipin hakiessasi saat haluamasi summan, jonka jälkeen uuden lainan saaminen vaatii taas uutta lainahakemusta ja hakemuksen käsittelyä – hidasta. Ostosrahan valitessasi saat käyttöösi 300-3000€ luottorajan, miltä voit käyttää rahaa luottokortillasi juuri silloin kun sitä tarvitset. Maksat tietenkin vain käyttämäsi luoton takaisin. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi rahan nostaminen omalta luottorajaltasi suoraan tilillesi on myös mahdollista ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä – 24/7. Voit nostaa rahaa vaikka keskellä yötä, missä vain, milloin vain.

Miten saada 20€ Ostosrahaa?

Halutessasi 20€ vippiä, olemme apunasi. Tosin, emme tarjoa pikavippiä vaan Ostosrahaa eli parempaa vaihtoehtoa. Ostosrahan hakeminen on erittäin helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Täytät vain sähköisen luottohakemuksen vastaamalla muutamaan kysymykseen. Hakemuksen voit tehdä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luottopäätöksen saat aukioloaikojemme puitteissa muutamassa minuutissa. Positiivisen luottopäätöksen saatuasi pääset käyttämään 20€ tai halutessasi enemmän. Ostosraha joustaa – se kuinka paljon ja mihin rahaa käytät on sinun valintasi ja Ostosraha mukautuu siihen.

20€ nettishoppailuun?

Lainaston Ostosraha on kytketty automaattisesti Mastercard-luottokorttiin. Luottokortillamme ei ole erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja, joten se on edullinen vaihtoehto perinteisen luottokortin sijaan. Kyseessä on markkinoiden yksi nopeiten saatavista luottokorteista – ei paperitöitä tai neuvotteluja, vain yksinkertainen nettihakemus. Virtuaalisella luottokortillasi voit shoppailla internetissä turvallisesti suoraan omalta kotisohvaltasi. Halutessasi voit tietenkin nostaa rahaa luottokortilta suoraan omalle pankkitilillesi nopeasti.

HAE LUOTTOKORTTIA

Olemme luottamuksesi arvoisia

Me Lainastolla olemme palvelleet lähes 200 000 asiakasta vastuullisesti ja luottamuksellisesti. Hinnoittelumme on läpinäkyvää, joten piilokuluja ei pääse muodostumaan. Kysymyksien muodostuessa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi tai soittaa numeroon 0600 30 6000 (1€/puhelu + 1,98€/min).

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa