Pikavippi 20€

Markkinoiden pienin lainatuote on tyypillisesti 20 euron pikavippi. Pikavippiin ei tarvita vakuuksia tai takauksia, minkä vuoksi pikavippien lainahakemukset ovat yleensä varsin vaivattomia. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu tyypillisesti vain muutama minuutti. Nykypäivänä kaikkien lainantarjoajien pikavippejä haetaan täysin nettipohjaisella hakemuksella – paperityöt ja pankkivirkailijoiden tapaamiset ovat jääneet kauas historiaan. Nimensä mukaisesti pikavipit ovat nopeita, ja pikavipin etuna onkin juuri se, että sen saa halutessaan pikaisesti käyttöön.

Tarvitsetko luottoa nopeasti ja edullisesti? Tarjoamme virtuaalista Visa-luottokorttia, jonka avulla teet esimerkiksi 20 euron verkkokauppaostokset kätevästi ja turvallisesti. Voit myös maksaa ostoksesi fyysisessä kaupassa, kun liität kortin ensin mobiilimaksupalveluun. Pääset hakemukseen alla olevasta linkistä!

HAE LUOTTOA

20 euron lainan saamiseksi lainantarjoajat vaativat sinulta vähintään 18-vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Usein lainanhakijoilta vaaditaan myös suomalaista pankkitiliä ja asuinpaikkaa Suomesta. Jotta voit ylipäätään hakea 20 euron lainaa netistä, tarvitset lisäksi näytöllä varustetun laitteen ja siihen toimivan verkkoyhteyden sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Vaikka pikavipin koko olisikin vain 20 euroa, sen saamiseen liittyy aina tiettyjä ehtoja ja ne voivat lainanmyöntäjästä riippuen vaihdella, joten ennen päätöksen tekoa on syytä perehtyä valitsemasi lainan tai luoton ehtoihin.

20€ pikavippi sopii nopeasti lainaa tarvitsevalle

Pikavipit on suunniteltu pienimuotoiseen ja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Ne tulivat aikanaan pankkilainojen rinnalle tarjoamaan helpompaa ja nopeampaa rahoitusvaihtoehtoa. Pikavipin saamiseksi ei tarvitse tavata pankkivirkailijoita eikä sitä varten tarvitse antaa omaisuuttaan vakuudeksi. Myöskään läheisiä ei tarvitse pyytää takaajiksi pikavipille. Pikavippi on tyypillisesti pienimmillään 20 euron suuruinen kertalaina ja kirjoittamattomana sääntönä voidaan pitää kaikkia alle kahdentuhannen euron sähköisesti haettavia ja pikaisesti saatavilla olevia lainoja pikavippeinä.

20 euron pikavippi on niin pieni laina, että useimmat lainantarjoajat ovat asettaneet sille suhteellisen lyhyen takaisinmaksuajan. Toisaalta pienen lainasumman takia lainan kulutkaan eivät nouse suuriksi. 20 euron pikavippi ei nykypäivän koroilla kykene horjuttamaan kenenkään taloutta. 20 euron pikavippiä haetaan esimerkiksi ruokaostosten tekemiseen tai erääntyneiden laskujen maksamiseen, kun palkanmaksuun on aikaa vielä muutama päivä ja talous on hetkellisesti tiukalla. Nopeasti esimerkiksi parikymppiä tarvitsevalle pikavippi on perustelu vaihtoehto.

Kun talous on hetkellisesti tiukalla, voi olla tarvetta lainalle. Pikaisesti saatavien lainojen korot ja kulut eivät ole enää pilvissä. Eroa niissä kuitenkin edelleen on esimerkiksi palveluiden ja joustavuuden osalta. Tarkista siis tiedot aina ennen päätöksen tekoa. Kuva:

Joustava 20€ laina

Jos tarvitset nopeasti pientä rahoitusta, esimerkiksi 20 euroa, pikavipin sijaan voit harkita muita vaihtoehtoja, kuten joustoluottoa tai virtuaalista luottokorttia.

Joustoluotto on joustava ratkaisu, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää luottoa juuri silloin kun siihen on tarvetta ja sen verran kuin on tarve. Useat rahoitusyhtiöt veloittavat korkoja ja kuluja vain käytetystä luotosta, mutta tämä on kuitenkin syytä tarkistaa luottoehdoista.

Virtuaalinen luottokortti on kuin tavallinen luottokortti, mutta ilman fyysistä olemusta. Se on turvallinen, trendikäs ja kätevä vaihtoehto, joka voidaan kytkeä vaikkapa Google Pay -maksupalveluun, jolloin kauppaostosten tekeminen sujuu parilla napin painalluksella.

Hyvä Android-käyttäjä, meillä on ilo ilmoittaa, että voit nyt yhdistää Lainasto Visa-luottokorttisi Google Pay -maksupalveluun. Lue lisää Google Pay -maksupalveluun yhdistämisen hyödyistä ja aloita uuden aikakauden maksukokemus tänään!

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat joustavuutta toisin kuin pikavippi, ja ne voivat olla hyviä vaihtoehtoja, jos tarvitset nopeasti pientä rahoitusta. Muista kuitenkin aina tarkistaa luottoehdot ennen päätöksen tekemistä.

Kuinka saada 20€ luotto heti käyttöön

Pienen luoton tarve voi syntyä äkillisesti, ja silloin on tärkeää tietää, miten saada vaikkapa 20€ luotto käyttöön mahdollisimman nopeasti. Ensimmäinen askel on valita vakuudeton luotto vakuudellisen sijaan. Vakuuksien käsittelyyn kuluu aikaa, minkä vuoksi vakuudettomat luotot ovat parempi vaihtoehto nopean rahoituksen tarpeeseen.

Luottoa hakiessa on tärkeää täyttää hakemus huolellisesti, jotta vältetään virheiden korjaaminen jälkikäteen. Vastuullista luotonmyöntötapaa noudattavat yritykset selvittävät myös hakijoiden luottokelpoisuuden ja takaisinmaksukyvyn – tämä on molempien etu. Nopein tapa tehdä tämä on antaa lupa automaattiselle tarkistukselle manuaalisen käsittelyn sijaan.

Kun rahoitusyhtiöt ovat saaneet kaikki tarvittavat tiedot ja käyneet ne läpi, ilmoittavat he luottopäätöksestä hakijalle lähes välittömästi. Jos päätös esimerkiksi virtuaaliselle luottokorttihakemukselle on myönteinen, voi oman luottorajan puitteissa kortin haltija tehdä ostoksia ja maksuja minuuttien kuluessa. Näin on mahdollista saada 20€ luotto käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

Huomioi kuitenkin, että jokainen luotonmyöntäjä voi asettaa omat ehtonsa, joten on suositeltavaa tutustua huolellisesti valitsemasi luoton ehtoihin ennen hakemuksen lähettämistä. Tämä varmistaa, että luotto vastaa tarpeitasi ja on taloudellisesti järkevä valinta äkillisen rahantarpeen täyttämiseksi.

Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia