Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Pikalainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden, 24h vuorokaudessa.

Pikavippi on turvallinen ja edullinen pienlaina, jonka saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takuita etkä joudu selittelemään syitä lainan tarpeelle. Lainan hakeminen tapahtuu kätevästi netin kautta ja rahat siirtyvät tilillesi välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Monipuolinen pikavippivalikoima takaa juuri Sinun tarpeisiisi sopivan lainasumman lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Pikavippi auttaa kun elämä yllättää!

Elämä tuo usein eteen yllättäviä tilanteita, joihin on taloudellisesti mahdotonta varautua. Oli sitten kyseessä yllättävä sairaus, välttämättömän kodinkoneen hajoaminen tai pika-aikataululla toteutuva pakollinen matka, pikalaina mahdollistaa tilanteesta selviämisen!

Pikavippi 24h on nopea

Pikavippi on kuitenkin nopea tapa saada lainaa ilman vakuuksia. Sinun ei tarvitse astella pankkineuvojan pakeille keskustelemaan lainasta, vaan voit hakea sitä kätevästi tekstiviestillä. Lainapäätöksen saat myös heti paluuviestinä. Pikavipin hakemiseen riittävä ikä on 18-23 vuotta. Lisäksi vaaditaan matkapuhelinliittymä, vakituinen osoite Suomessa ja Suomen kansalaisuus. Pikavippiä haetaan pikavippeihin erikoistuneilta rahoitusyhtiöiltä, joista Lainasto Oy on yksi turvallinen ja rekisteröitynyt vaihtoehto.

Pikavippien edut

Pikavippi on erinomainen vaihtoehto rahoittamaan pikainen ja yllättävä talousongelma seuraavaan tilipäivään asti. Kun tiedät että rahaa on tulossa lähiaikoina, mutta juuri tällä hetkellä tili näyttää nollaa, on pikavippi juuri oikea vaihtoehto Sinulle. Pikavipissä on useita etuja, joista päällimmäisenä nousee esiin helppous ja nopeus. Pikavipillä saat rahaa lainaan helposti nettihakemuksen perusteella ja rahat siirtyvät tilillesi välittömästi kun lainapäätös on tehty. Et myöskään tarvitse lainalle mitään vakuuksia, riittää kunhan luottotietosi ovat kunnossa. Pikavipit ovat lisäksi sopivan pieniä, voit valita juuri kyseistä rahantarvettasi vastaavan lainasumman. Pieni laina on myös luonnollisesti pienempi riski.

Tekstiviestihakemuksen saavuttua tarksitamme tietojesi oikeellisuuden ja luottotietosi. Sinulla tulee aina olla luottotiedot kunnossa, sillä pikavipit eivät ole tarkoitettu holtitonta rahankäyttöä varten. Kun sinut on todettu päteväksi hakijaksi, tulevat rahat tilillesi samantien. Lainaston pikalainojen summat vaihtelevat 100-2000 euron välillä.