Pikavippi 24h

Pikavippi on kertaluontoinen pienlaina, jonka saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takuita – ei paperitöitä. Lainan hakeminen tapahtuu kätevästi netin kautta ja rahat siirtyvät tilillesi halutessasi välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Kun elämä pääsee yllättämään, pikavippi auttaa!

Elämä tuo usein eteen yllättäviä tilanteita, joihin on taloudellisesti mahdotonta varautua. Oli sitten kyseessä yllättävä sairaus, välttämättömän kodinkoneen hajoaminen tai pika-aikataululla toteutuva pakollinen matka, vakuudeton ja nopeasti saatava vippi mahdollistaa tilanteesta selviämisen!

Joskus rahantarve pääsee yllättämään vasta auringon laskun jälkeen. Muistathan kuitenkin, ettei vippiä tule hakea, jos omasta maksukyvystään ei voi varmistua.

Pikavippi on nopea rahoitusratkaisu – haettavissa 24h

Pikavippi on nopea tapa saada lainaa ilman vakuuksia. Sinun ei tarvitse astella pankkineuvojan pakeille keskustelemaan lainasta, vaan voit hakea sitä kätevästi sähköisellä lainahakemuksella. Lainapäätöksen saat myös tyypillisesti varsin nopealla aikataululla. Pikavipin hakemiseen riittävä ikä vaihtelee lainantarjoajasta riippuen 18-23 vuoden välillä. Lisäksi vaaditaan vakituinen osoite Suomessa, Suomen kansalaisuus sekä mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Tarvitsetko rahaa tilillesi yöaikaan?

Vaikka pikavippejä voi hakea yöaikaan, niiden siirtäminen lainanhakijan tilille on Suomen lainsäädännön mukaan kiellettyä 23-07 välisenä aikana. Pikavippiä ei siis ole mahdollista saada omalle tilille keskellä yötä. Jos haluat saada lainarahaa tilillesi yöaikaan, tulee sinun hakea jatkuva luotto. Kun sinulla on jatkuva luotto, voit tehdä omalta luottotililtäsi nostoja pankkitilillesi 24h. Lainaston Ostosraha on juuri tällainen jatkuva luotto, mutta kytkettynä luottokorttiin. Luottokorttia voit luonnollisesti käyttää juuri silloin, kun haluat ja myös nostojen tekeminen omalle pankkitilille onnistuu 24h.

HAE LUOTTOA

Pikavippien plussat ja miinukset

Pikavippi on hyvä vaihtoehto rahoittamaan pikainen ja yllättävä talousongelma ennen seuraavaa tilipäivää. Kun tiedät että rahaa on tulossa lähiaikoina, mutta juuri tällä hetkellä tili näyttää nollaa, on pikavippi hyvä vaihtoehto sinulle. Pikavipissä on useita etuja, joista päällimmäisenä nousee esiin helppous ja nopeus. Pikavipillä saat rahaa lainaan helposti nettihakemuksen perusteella ja rahat siirtyvät tilillesi usein välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Vaivattoman pikavipistä lainatuotteena tekee sen vakuudettomuus – et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi pikavipin.

Toisaalta, pikavipit ovat ominaisuuksiltaan jääneet jälkeen vaihtoehtoisten rahoitusratkaisujen markkinoilla. Vipit sisältävät usein piilokuluja, jotka pääsevät yllättämään asiakkaan ja pahimmassa tapauksessa kaatamaan hänen taloutensa. Pikavippien korot ovat ylipäätään tyypillisesti korkeita ja maksuajat lyhyitä. Nykypäivänä perinteisen pikavipin ohelle on kehittynyt edullisempia, monipuolisempia ja ennen kaikkea turvallisempia rahoitusratkaisuja, joihin asiakas voi luottaa.

Vippi ei sovi jokaiselle – tutustu Lainasto Ostosrahaan

Pikavipin ollessa pieni ja kertaluontoinen laina, se sopii parhaiten lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, kuten jonkun yksittäisen hankinnan rahoittamiseen. Monesti rahantarve saattaa kuitenkin olla jatkuvaa ja pitkäaikaista, jolloin pikavippi ei ole oikea valinta. Kun tarvitaan pikavipin sijasta suurempaa luottoa, mieleen tulee ensimmäisenä kulutusluotot. Kulutusluototkin ovat kuitenkin tyypillisesti kertalainoja, ja täten hieman kankeita rahoitusratkaisuja jatkuvaan rahantarpeeseen. Lainasto tarjoaa asiakkailleen jatkuvaa luottoa, Ostosrahaa.

Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, joka on perinteisen pikavipin tavoin haettavissa 24h. Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti, joka kulkee kätevästi mukana puhelimessasi. Luottokortilla voi esimerkiksi tehdä ostoksia tuhansissa kotimaisissa ja ulkomaisissa verkkokaupoissa, maksaa laskuja tai tilata ruokaa. Jos haluat nostaa rahaa luottokortilta omalle pankkitilillesi, onnistuu sekin silmän räpäyksessä 24h tuntia vuorokaudessa.

Saat aluksi käyttöösi maksukyvystäsi riippuen 300-500 euron luottorajan, joka on kuitenkin korotettavissa jopa 3000 euroon asti.

  • Haettavissa 24/7
  • Ostosten sekä nostojen tekeminen mahdollista 24h
  • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja
  • Edullinen hinnoittelu ja joustava takaisinmaksu
HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa