Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Syksy on jo alkanut ja kelit alkavat kylmetä. Moni pohtii kuumeisesti, mitä uusia ja kivoja harrastuksia keksisi pimenevien syysiltojen ratoksi.

Olitpa sitten sisätilojen sankari tai ulkona viihtyvä karpaasi, me olemme listanneet sinulle mukavaa tehtävää ja inspiraatiota koko syksyksi. Näillä pysyt varmasti vedossa!

Crossfit

Fitness-buumi elää yhä vahvana. Jos kesäkunto on karissut kesäkilojen ja kesäloman myötä, voi Crossfit olla juuri passeli valinta kunnon kohottamiseen. Se on monipuolinen liikuntaharrastus, jossa kehittyy lihasvoiman lisäksi koordinaatio ja yleiskunto. Crossfit-saleilla on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

Jokaisen uuden harrastajan täytyy ensin käydä ns. On Ramp -kurssi, jonka kautta aloittelijakin pääsee lajiin mukaan. Fiilis on kannustava taitotasoon ja kuntoon katsomatta. Luonnollisesti kurssit ja salilla käyminen maksaa, mutta niin useimmat harrastukset tekevät.

Ilmajooga

Supersuosittu jooga on saanut nyt aivan uuden alalajinsa: ilmajoogan! Amerikassa syntynyt uusi villitys on käytännössä joogaa, jota tehdään katosta roikkuvien kankaiden varassa. Välillä pää väärinpäin. Toki ajoittain palataan lattialle ja tehdään perinteisempiäkin liikkeitä.

Tavallisesti tunnit alkavat kevyemmillä liikkeillä ja etenevät pikkuhiljaa raskaampiin. Osa liikkeistä vaatii yllättävän paljon lihasvoimaa ja -kuntoa, joten pelkästä venyttelystä ei ole kyse. Lopussa ryhmä usein vielä rentoutuu ja antaa olon tasoittua.

Suomeen erilaisia ilmajoogan tiloja ja kursseja on alkanut tänä vuonna nousta kiihtyvää tahtia. Löydät ilmajoogan harrastusmahdollisuuksia ainakin isoimmista kaupungeista.

Luistelukoulut

Vaikka ulkona ei vielä jäätä olekaan, ovat sekä lasten että aikuisten luistelukoulut pikkuhiljaa alkaneet. Pääset alkuun pikkurahalla, sillä koulut ja kurssit ovat edullisia – alussa usein jopa ilmaisia. Tarvitset vain luistimet. Suosittelemme kypärän käyttöä!

Tähtien bongaus

Kiinnostavatko sinua taivaankannen liikkeet ja yötaivaan kirkkaana loistavat kappaleet? Suomen tähtitieteellinen yhdistys Ursa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet osallistua toimintaansa. Voit merkitä Ursan omaan Taivaanvahti-havaintojärjestelmään havaintojasi, vaikka et olisikaan itse yhdistyksen jäsen. Samalla voit osallistua aktiiviseen keskusteluun sivuston foorumilla.

Jos haluat viedä harrastuksen vielä pidemmälle, kannattaa liittyä yhdistyksen jäseneksi ja osallistua erillisille kursseille. Kerho- ja kurssitoiminta painottuu pääkaupunkiseudulle.

Aikuisten värityskirjat

Jos seuraat nuorten aikuisten suosittuja blogeja, tiedät varmasti, mistä on kyse. Aikuisten värityskirjat ovat uusi hitiksi noussut harrastus. Värittäminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla omissa oloissasi ja keskittyä vain yhteen asiaan. Samalla harjoitat luovuuttasi ja stressinhallintaasi. Saat kaikki tarvittavat välineet tilattua kätevästi verkosta!

Rahoitusta harrastuksiin

Kaikki harrastukset eivät maksa juuri mitään, mutta joidenkin harrastusten aloittamiseen joutuu kaivamaan kuvetta. Valitettavasti innostus ja pankkitilin saldo eivät aina kulje käsi kädessä. Rahat voivat olla vähissä, kun inspiraatio uuden harrastuksen aloittamiseen iskee.

Siksi Lainasto tarjoaa useita rahoitusratkaisuja uusien harrastuksien aloittamiseen. Valittavissa ovat joustava perinteinen pikalaina, joustava joustoluotto ja pitkän maksuajan kulutusluotto. Kaikki nämä rahoitusratkaisut löydät kätevästi Lainaston nettisivuilta. Hakemukset käsitellään joutuisasti, joten voit päästä uuden harrastuksen pariin aivan hetkessä!