Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Black Friday on tullut Suomeen jäädäkseen! Tätä lähes kaikkien odottamaa tarjoushintojen juhlaa vietetään tänä vuonna perjantaina 27.11. ja luvassa on varmasti tarjousta jos jonkinmoista! Myös GF Money Consumer Finance Oy:ssä arvostetaan hyviä tarjouksia. Siksi kokosimme netin parhaimmistoa tälle sivulle. Lista päivittyy pitkin Black Friday -viikkoa, joten pysyhän kuulolla.

Parhaita Black Friday -tarjouksia

Elektroniikkaa ja kovia paketteja pukinkonttiin

  • Verkkokauppa.com tarjoaa sanojensa mukaan yli tuhat tarjoustuotetta. Jos siis elektroniikkanälkä vaivaa, tiedät, minne mennä.
  • CDON.COM tunnetaan perinteisesti hyvistä Black Friday -tarjouksista eikä yritys petä tälläkään kertaa. Tarjouksessa on niin pelejä, elektroniikkaa, kirjoja kuin lelujakin. Löytyisiköhän täältä vaikka mitä esimerkiksi pukinkonttiin?
  • Gigantti julkaisee sivuillaan Black Friday -tarjoukset vasta vasta lähempänä marraskuun loppua. Gigantin tarjoukset ovat voimassa verkkokaupan lisäksi kaikissa Gigantin myymälöissä.

Tarjouslöydöt urheiluun ja vapaa-aikaan

  • Intersportin sivuilta ja myymälöistä löydät esimerkiksi mahtavia vaatteita, jalkineita, laukkuja ja sykemittareita parhailta merkeiltä, kuten Adidas, Nike, PUMA, Haglöfs, Halti ja Icebug.
  • Myös XXL on koonnut sivuilleen vinkkejä Black Friday -tarjouksiin, ja he julkaisevat huipputarjouksia urheilu-, ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteista.

Hyödynnä myös nämä vinkit

  • Tokmanni on myös mukana hintahysteriassa omilla tarjouksillaan. Yritys lupaa toimitusajaksi 2-5 arkipäivää, joten shoppailu täällä sopii hieman hätäisemmällekin.
  • Hintaoppaan sivuilta löydät 19.11. alkaen kaikkien Hintaoppaan kauppojen ja suurimpien kategorioiden Black Friday ‑tarjoukset. Tietoja päivitetään jatkuvasti.

Ylellistä itselle ja läheisille

  • Mádara myy 27.-30.11. tuotteitaan jopa 40 % edullisemmin, lisäksi jokainen yli 70 euron arvoinen tilaus oikeuttaa kaupanpäälliseen.
  • KICKS on päättänyt juhlistaa Black Fridayta koko viikon ajan tarjoamalla huomattavia alennuksia kauneudenhoitotuotteista ja meikeistä.

Hae lainaa ja hyödynnä Black Friday -tarjoukset

Marraskuussa vietettävä Black Friday on päivä täynnä huimia tarjouksia. Avullamme voit shoppailla halutessasi hieman isomminkin ja hyödyntää kerralla useammankin tarjouksen! Niin verkkokaupat kuin kivijalkamyymälät ottavat Black Friday -hypestä kaiken irti ja tarjoavat asiakkailleen etuja, joista olisi totisesti vaikeaa kieltäytyä.

Black Friday saapui Suomeen Yhdysvalloista, jossa sitä pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Jouluvalmistelut kannattaa ottaa työn alle myös meillä Suomessa, sillä vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan on enää noin kuukausi aikaa.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Limiitti-luottoa tai Pikavippiä. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.