Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 1.7.2020-31.12.2020 lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Black Friday on tullut Suomeen jäädäkseen! Tätä lähes kaikkien odottamaa tarjoushintojen juhlaa vietetään tänä vuonna perjantaina 23.11. ja luvassa on varmasti tarjousta jos jonkinmoista! Myös GF Money Consumer Finance Oy:ssä arvostetaan hyviä tarjouksia. Siksi kokosimme netin parhaimmistoa tälle sivulle. Lista päivittyy pitkin Black Friday -viikkoa, joten pysyhän kuulolla.

Parhaita Black Friday -tarjouksia

Elektroniikkaa ja kovia paketteja pukinkonttiin

 • Verkkokauppa.com tarjoaa sanojensa mukaan yli tuhat tarjoustuotetta. Jos siis elektroniikkanälkä vaivaa, tiedät, minne mennä.
 • CDON.COM tunnetaan perinteisesti hyvistä Black Friday -tarjouksista eikä yritys petä tälläkään kertaa. Tarjouksessa on niin pelejä, elektroniikkaa, kirjoja kuin lelujakin. Löytyisiköhän täältä vaikka mitä esimerkiksi pukinkonttiin?
 • Keskisen Kello tarjoaa vaikuttavan kattauksen rannekelloja ja koruja 25 prosentin alennuksella. Samasta osoitteesta löydät myös muun muassa kovasti suosittuja aktiivisuusmittareita alennettuun hintaan.

Leluja ja muuta kivaa perheen pikkuväelle

 • Toys”R”Us helpottaa Black Friday -tarjouksillaan lapsiperheiden joulua, sillä luvassa on jos jonkinmoisia lelutarjouksia. Yritys lupaa vähintään 40 % säästöä yli 200 tuotteesta.
 • BR-Lelut on myös mukana Black Friday -huvittelussa. Tarjolla on päivittäin vaihtuvia tarjouksia, joten sivustolla kannattaa käydä tuon tuosta.

Sisustusta ja uutta mukavaa kotiin

 • Tokmanni on myös mukana hintahysteriassa omilla tarjouksillaan. Yritys lupaa toimitusajaksi 2-4 arkipäivää, joten shoppailu täällä sopii hieman hätäisemmällekin.
 • Jotexilla on menossa kokonainen Black Week ja uusia Black Friday -tarjouksia ilmestyy siis pitkin viikkoa.
 • RoyalDesign tarjoaa ihastuttavia design-tuotteita alennettuun hintaan koko viikon. Yrityksen Black Friday -tarjoukset ovat olleet perinteisesti erittäin hyviä, joten vähempää ei kannata odottaa tänäkään vuonna.

Ylellistä itselle ja läheisille

 • Mádara myy 23.-26.11. tuotteitaan 40 % edullisemmin, lisäksi jokainen yli 60 euron arvoinen tilaus oikeuttaa kaupanpäälliseen.
 • Hehku tarjoaa lähes koko valikoimansa 25 prosentin alennuksella aina 26.11. asti. Olisiko nyt siis aika päivittää meikkejä tai omia ihonhoitorutiineita? Kulttisarja BareMinerals on huimassa alessa: -50 %.

Matkatarjouksia

 • Finnair on mukana matkailun ystävien erikoistarjouksillaan. Houkuttelisiko esimerkiksi reissu Islantiin?
 • Matkavekka vie myöskin väkeä maailmalle nyt alennettuun hintaan.
 • Norwegian ei petä tälläkään kertaa: Black Fridayn kunniaksi lentoja on nyt tarjolla jopa vain muutamilla kympeillä.

Hae lainaa ja hyödynnä Black Friday -tarjoukset

Marraskuussa vietettävä Black Friday on päivä täynnä huimia tarjouksia. Avullamme voit shoppailla halutessasi hieman isomminkin ja hyödyntää kerralla useammankin tarjouksen! Niin verkkokaupat kuin kivijalkamyymälät ottavat Black Friday -hypestä kaiken irti ja tarjoavat asiakkailleen etuja, joista olisi totisesti vaikeaa kieltäytyä.

Black Friday saapui Suomeen Yhdysvalloista, jossa sitä pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Jouluvalmistelut kannattaa ottaa työn alle myös meillä Suomessa, sillä vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan on enää noin kuukausi aikaa.

Hae Joustoluottoa: saat rahat heti tilille

Joustoluotto on joustava ja vaivaton tapa hankkia lisärahoitusta sekä liikkumavaraa omaan arkeen. Saat sen jopa 3 000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen ja aikataulun mukaan. Rahat saa nopeasti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä JoustoluottoaKulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.