Black Friday on ollut maailmalla  jo vuosia kauppojen suurin yksittäinen ostopäivä ja se on tullut selvästi myös Suomeen jäädäkseen! Tätä lähes kaikkien odottamaa tarjoushintojen juhlaa vietetään tänä vuonna perjantaina 25.11. ja luvassa on varmasti tarjousta joka lähtöön! Myös me GF Moneylla arvostamme hyviä tarjouksia. Siksi kokosimme netin parhaat Black Friday – tarjoukset tähän artikkeliin.

Parhaat Black Friday -tarjoukset

Elektroniikkaa ja kovia paketteja pukinkonttiin

 • Verkkokauppa.com tarjoaa sanojensa mukaan yli tuhat tarjoustuotetta. Verkkokauppa.com on monien muiden toimijoiden tapaan levittänyt tarjoukset koko Black Weekin ajaksi, joten tarjouksia kannattaa tarkistella päivittäin. Jos siis elektroniikkanälkä vaivaa, tiedät, minne mennä.
 • CDON.COM tunnetaan perinteisesti hyvistä Black Friday -tarjouksista eikä yritys petä tälläkään kertaa. Tarjouksessa on niin pelejä, elektroniikkaa, kirjoja kuin lelujakin ja jopa 80 prosentin alennuksella. Löytyisiköhän täältä kivoja hankintoja esimerkiksi pukinkonttiin?
 • Gigantti on viimeisinä vuosina kunnostautunut myös yhtenä suurimmista Black Friday-tarjouksien mainostajista. Gigantti hehkuttaa sivuillaan kaikkien aikojen suurinta Black Friday -kampanjaa, joten se lienee todellakin iso.
 • Uutta elektroniikkaa hankkiessa kannattaa huomioida aina laitteen energiatehokkuus, varsinkin nyt kun sähkön säästäminen on monessa tapetilla.

Tarjouslöydöt urheiluun ja vapaa-aikaan

 • Intersportin sivuilta ja myymälöistä löydät esimerkiksi mahtavia vaatteita, jalkineita, laukkuja ja sykemittareita parhailta merkeiltä, kuten Adidas, Nike, PUMA, Haglöfs, Halti ja Icebug. He myös kertovat, että tarjoushintojen lisäksi saat kaikesta -20 prosentin lisäalen.
 • Myös XXL on kunnostautunut viime vuosina Black Friday – tarjouksien saralla ja he viettävätkin myös kokonaista Black Weekkiä. He ovat koonneet sivuilleen vinkkejä Black Friday -tarjouksiin, ja he julkaisevat huipputarjouksia urheilu-, ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteista päivittäin koko viikon ajan.

Hyödynnä myös nämä vinkit

 • Hotellitarjoukset. Viimeisinä vuosina useat hotelliketjut ovat julkaisseet Black Friday – tarjouksena erittäin edullisia hotelliöitä. Jos tiedät, että sinulla on tarvetta kotimaan hotelleille tulevina kuukausina, tarkista ehdottomasti hotellien Black Friday – tarjoukset. Esimerkiksi Sokos Hotel kertoo heidän tämän vuoden Black Friday – tarjouksen olevan 40 prosentin alennus listahinnoista.
 • Tokmanni on myös mukana hintahysteriassa omilla tarjouksillaan. Yritys lupaa toimitusajaksi 2-5 arkipäivää, joten shoppailu täällä sopii hieman hätäisemmällekin. Tokmannin valikoiman ollessa hyvin laaja, on tämä myös oiva paikka bongailla joululahjoja nyt tarjoushinnoin.
 • Hintaoppaan sivuilta löydät 15.11. alkaen kaikkien Hintaoppaan kauppojen ja suurimpien kategorioiden Black Friday ‑tarjoukset. Tietoja päivitetään jatkuvasti.

Ylellistä itselle ja läheisille

 • Katso paikalliset hierontayritykset! Esimerkiksi Suomessa laajasti toimiva Rela-hierojat mainostaa Black Week – tarjouksena hierontalahjakortteja tarjoushinnoin. Jos normaalisti tuntuu, että et raaski hemmotella itseäsi hieronnalla, voit nyt löytää hieronnan itsellesi tuntuvalla alennuksella, silkkaa säästöä! Ja kuka ei tykkäisi hieronnasta joululahjana?
 • Myös moni kauneudenhoitotuotteita myyvä yritys on lähtenyt mukaan Black Week – kampanjointiin. Esimerkiksi KICKS on päättänyt juhlistaa Black Fridayta koko viikon ajan tarjoamalla huomattavia alennuksia kauneudenhoitotuotteista ja meikeistä. Cliniquella on puolestaan koko Black Weekin ajan kaikki tutteet 35 prosentin alennuksella.
Hyödynnä Black Friday -tarjoukset Lainasto Ostosrahan turvin

Black Fridayta vietetään aina kiitospäivän jälkeisenä päivänä eli marraskuun neljännen torstain jälkeisenä perjantaina. Black Fridayta pidetään usein kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on Yhysvalloissa kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä ja Black Friday on nostanut päätään viimeisinä vuosina myös Suomessa. Nyt kannattaa pohtia tarkasti esimerkiksi tulevan joulun joululahjatarpeita sekä muita kodin hankintoja. Isoissa ostoksissa voit säästää pitkän pennin keskittämällä ne Black Fridayihin. Tarkista myös suosikkikauppasi tarjoukset.

Marraskuussa vietettävä Black Friday on päivä täynnä huimia tarjouksia. Avullamme voit shoppailla halutessasi hieman isomminkin ja hyödyntää kerralla useammankin tarjouksen! Niin verkkokaupat kuin kivijalkamyymälät ottavat Black Friday -hypestä kaiken irti ja tarjoavat asiakkailleen etuja, joista olisi totisesti vaikeaa kieltäytyä.

Black Friday saapui Suomeen Yhdysvalloista, jossa sitä pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Jouluvalmistelut kannattaa ottaa työn alle myös meillä Suomessa, sillä vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan on enää noin kuukausi aikaa.

Tee löytöjä läpi viikon

Vaikka tarjousjuhlat huipentuvat viikon viimeiseen arkipäivään eli perjantaihin, ovat myymälät ja nettikaupat täynnä huikeita tarjouksia läpi viikon (Black Week). Turhia heräteostoksia ei tietenkään kannata tehdä, mutta jos vastaan tulee esimerkiksi jokin joululahjaksi sopiva tuote, niin on vain fiksua hankkia se tarjousviikon aikana.

Lainasto Ostosraha

Jos kaipaat lisäbudjettia Black Friday – tarjouksien ostoksia varten, me voimme Lainastolla auttaa. Tarjoamme 100-3000 euron jatkuvaa luottoa, Lainasto Ostosrahaa. Ostosraha on automaattisesti yhteydessä virtuaaliseen Mastercard-luottokorttiin, jolla voi tehdä Black Friday-ostoksia kätevästi suoraan verkossa. Nopeiden nostojen tekeminen luottokortilta pankkitilillesi onnistuu myös läpi Black Fridayn! Lainaston virtuaalinen luottokortti ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja, eikä käyttämätön luotto aiheuta kuluja. Takaisin siis maksat kuluineen vain sen, mitä käytät. Tee minuuteissa sähköinen luottohakemus ja saa kortti käyttöösi jo tänään!

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa