Vippi 100€

100 euron vippi on pikavipeistä suosituin. Kyseessä on erittäin kompakti, vakuudeton pienlaina. Vippi 100€ on tyypillisesti takaisinmaksuajaltaan kohtuullisen lyhyt, sillä lainasumma on niin pieni – tyypillisesti sadan euron vipille saa muutaman kuukauden verran maksuaikaa.

Miksi sadan euron vippi on niin suosittu?

100 euron vipin suosio perustuu sen nopeuteen, vaivattomuuteen ja ennen kaikkea yksinkertaisuuteen. Pikavipin käsite on helppo ymmärtää, sillä se on nimensä mukaisesti nopeasti tilille saatava lainatuote. Lisäksi perinteinen pikavippi on kertalaina, eli kokonaisuudessaan kerralla tilille saatava tuote. Yksinkertaista, eikö?

Toki sadan euron vipin suosio juurtaa juurensa kymmenen vuotta taakse päin aikaan, jolloin vaihtoehtoiset rahoitusratkaisut rantautuivat Suomen maalle. Vipit olivat pitkään ainoa vaihtoehto perinteisen pankkilainan ohella. Nykypäivänä markkinoilta löytyy useita erilaisia pikavippejä, kulutusluottoja, joustoluottoja ja luottokortteja, jotka eivät vielä ole saavuttaneet vastaavaa kansan tietoisuutta, kuin 100€ vippi.

Esimerkiksi Lainasto Ostosraha on 100€ luottoa tarvitsevalle mainio vaihtoehto. Kyseessä ei ole kertalaina, kuten perinteiset pikavipit ovat, vaan jatkuva luotto. Luoton jatkuvuus tuo sen käyttäjälle joustoa niin hankintojen tekemisessä kuin takaisinmaksussakin. Asiakkaamme saavat käyttöönsä aluksi 300-500€ luottorajan, jota voi korottaa jopa 3000 euroon asti. Omaa luottorajan puitteissa voi tehdä ostoksia juuri silloin, kun haluat, niin monta kertaa kuin haluat – ilman uusia hakemuksia. Takaisin tulee maksaa vain käyttämäsi luotto kuluineen – et siis vahingossakaan joudu maksamaan turhasta.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Vippejä on erikokoisia, jokaisen rahantarpeeseen.
Vippi on saatavissa heti, kun akuutti rahantarve yllättää.

Miten valita oikea vippi?

Vippien vertailu on aina suositeltavaa – näin löydät nopeasti itsellesi edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon.

Laadukas pikavippi vastaa kuluttajan tarpeisiin joustavasti. Joustavuuden tulee näkyä niin lainan koossa kuin sen takaisin maksamisessakin. Vippejä vertaillessa varmista, että lainanhakuprosessi on helppo, yksinkertainen ja ennen kaikkea nopea. Lisäksi varmista, että vipin myöntävä toimija on jonkun aluehallintoviraston rekisteröimä virallinen toimija. Nykypäivänä virallisten t0imijoiden hinnat ovat läpinäkyviä ja toiminta vastuullista.

Valitse Lainasto Ostosraha 100€!

100 euron Lainasto Ostosraha on edullinen, joustava ja vaivaton vaihtoehto rahoittamaan arkea taikka juhlaa. Saatuasi meiltä positiivisen luottopäätöksen, saat käyttöösi 300-500€ luottorajan, jota voit käyttää juuri silloin, kun haluat Ostosrahaan automaattisesti kytketyllä Mastercard-luottokortilla tai tekemällä kortilta nostoja pankkitilillesi. Luottorajaasi voit korottaa jopa 3000 euroon asti.

Jos haluat siis vain tarkalleen 100€, voit käyttää luottokortiltasi vain 100€ ja maksaa sen kuluineen takaisin. Jos myöhemmin rahantarve iskee uudelleen, on sinulla jo valmiina henkilökohtainen luottokortti, jota voit luottorajasi puitteissa käyttää 24h vuorokaudessa ilman uusien hakemuksien täyttämistä. Takaisin maksat aina vain käyttämäsi luoton kuluineen – käyttämätön kate luottokortilla ei tuota kuluja.

100€ luoton hakeminen Lainastolta onnistuu kätevästi mobiililaitteella – sähköisen luottohakemuksen täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin.
Luottoerittely  
Luottosumma 100 €
Maksuaika 2 kk
Kulut 3,03 €
Yhteensä 103,03 €

Taulukossa esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa