Vippilaina internetistä | Lainasto.fi

Vippilaina internetistä

Vippilaina on tyypillisesti pienikokoinen pikalaina. Kertaluontoiset vipit pyörivät lainasummiltaan tyypillisesti 20-600 euron paikkeilla. Vippilaina on synonyymi pikavipille, pikalainalle ja pikaluotolle. Vippilainalle tyypillistä on sen nopea saatavuus ja helppo sähköinen lainahakemus. Vipit ovat aina täysin vakuudettomia, joten vipin saamiseksi ei tarvitse uhrata omaisuuttaan lainan vakuudeksi. Vippien myöntäminen perustuu vakuuksien sijasta lainanhakijan todelliseen maksukykyyn, joka tarkistetaan automatisoidulla palvelulla internetin välityksellä. 

Luottokortti edullisesti ilman vakuuksia?

Tarjoamme asiakkaillemme 100-3000 euron jatkuvaa luottoa kytkettynä virtuaaliseen Mastercard-luottokorttiin, Lainasto Ostosrahaa. Ostosraha sisällyttää kaikki perinteisen vippilainan edut, mutta tuo asiakkaillemme vielä enemmän joustavuutta ja turvallisuutta hankintojen tekemiseen.

Kun haet vipin, saat koko summan kerralla tilillesi. Jos hankintasi onkin summaa pienempi, joudut maksamaan silti koko lainasumman takaisin kuluineen. Kun maksat ostoksesi Lainaston luottokortilla, joudut maksamaan vain käyttämäsi luoton summan. Täten et vahingossakaan joudu maksamaan turhia kuluja luotosta, jota et ole käyttänyt. Luottokorttiasi voit käyttää luottorajasi puitteissa juuri silloin, kun haluat.

HAE LUOTTOA

Vippilainan hakuprosessi

Ensiksi tulee miettiä omaa rahantarvetta sekä maksukykyä. Mieti, kuinka suuren vipin tarvitset ja kuinka suuren vipin takaisinmaksuun maksukykysi venyy. Ei ole järkevää hakea vippiä, jonka uskot suistavan taloutesi raiteilta. 

Kun olet päättänyt, mikä on itsellesi sopivan kokoinen vippi, tulee sinun valita luotettava lainanmyöntäjä. Suosittelemme tarkistamaan, että harkitsemasi lainantarjoaja näyttää hinnoittelunsa läpinäkyvästi, jotta mitään yllättäviä piilokuluja ei pääse muodostumaan. Vastuullinen toimija edellyttää asiakkailtaan aina puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja – tämä on niin asiakkaan kuin toimijankin eduksi. 

Kun olet valinnut itsellesi sopivan lainasumman, sekä luotettavan lainantarjoajan, voit siirtyä sähköisen lainahakemuksen pariin. Tyypillisessä vippihakemuksessa tulee täyttää kysyttäviä henkilö- ja tulotietoja, sekä vahvistaa tulotiedot lainantarjoajan suosimalla palvelulla. Tarkistusprosessi on nykypäivänä tyypillisesti automatisoitu, joten se ei hidasta tai hankaloita lainanhakuprosessia. Sähköisen lainahakemuksen täyttämiseen kuluu yleensä vain muutamia minuutteja. 

Lähetä vippilainahakemuksesi ja odota lainapäätöstä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat on usein saatavilla heti tilillesi. 

Vippilainan hakuprosessi onnistuu kätevästi mobiililaitteella – tarvitset vain internet yhteyden.

Millaisiin tilanteisiin vippi sopii?

Vippi sopii parhaiten paikkaamaan yllättävien kuluerien aiheuttamaa rahantarvetta. Vaikka kuinka yrittäisi suunnitella omaa talouttaan, joskus rahareikiä voi ilmetä täysin yllättäen. Auto voi hajota tai asunnon vuokra nousta äkillisesti. Vastaavissa tilanteissa nopeasti tilille saatava vippi voi olla avuksi. Koska perinteiset vipit ovat kertalainoja, ne sopivat parhaiten juuri kertaluontoisen, lyhytaikaisen rahantarpeen paikkaamiseen.

Pidempiaikaiseen rahantarpeeseen kannattaa valita vipin sijasta jatkuva luotto, kuten Lainasto Ostosraha.

Millainen on paras vippi?

Paras vippi vastaa kuluttajan tarpeisiin joustavasti. Joustavuuden tulee näkyä niin lainan koossa kuin sen takaisinmaksamisessakin. Lisäksi lainanhakuprosessin tulee olla helppo, yksinkertainen ja ennen kaikkea nopea. Laadukas vippi on nimittäin halutessasi saatavilla heti tilillesi. Paras vippi on myös vakuudeton ja täysin nettipohjainen. Vakuudettomuuden ja nettipohjaisuuden myötä vippiä hakiessa ei tarvitse täytellä papereita tai tavata pankkivirkailijoita – lainahakemuksen täyttämiseen kuluu tyypillisesti vain muutama minuutti.

Kun tarvitset vippiä, suosittelemme vertailemaan eri vaihtoehtoja, jotta löydät itsellesi juuri sopivan lainatuotteen. Vippiä valitessasi, on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota vipin kuluihin. Luotettava lainantarjoaja näyttää aina lainatuotteidensa hinnoittelun läpinäkyvästi. Laadukas vippi ei sisällä minkäänlaisia piilokuluja.

Lainasto Ostosraha

Ostosrahan hakeminen on vähintään yhtä vaivatonta kuin perinteisen vipin hakeminen. Sähköisen luottohakemuksen voit täyttää nettisivuillamme 24h vuorokaudessa ja sen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Ostosraha on vipin tapaan täysin vakuudeton rahoitusratkaisu, ja sen myöntäminen perustuu hakijan todelliseen maksukykyyn.

Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, joka kulkee kätevästi puhelimessasi mukana minne ikinä menetkin. Luottokortilla voit maksaa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa tuhansissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Halutessasi voit myös tehdä luottokortiltasi nostoja suoraan pankkitilillesi – nostot siirtyvät halutessasi heti tilillesi ilman viivettä.

Lainasto Mastercard luottokortti
Hae oma luottokorttisi jo tänään!
HAE OSTOSRAHAA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa