GF Money Consumer Finance Oy on vaihtanut nimensä GF Money Oy:ksi. GF Money Oy palvelee asiakkaitaan Lainasto-brändin alla. Myös Lainaston palveluvalikoima sekä tuotteet ovat muuttuneet. 

Nimenvaihdos ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Se tulee käytännössä näkymään vain muuttuneena lainanmyöntäjänä ja -maksajana.

GF Money Oy on GF Money-konsernin emoyhtiö ja sekä lainanmyöntäjä Suomessa Lainasto-brändin alla. GF Money -konserni tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkaille laadukkaan palveluvalikoiman, josta löytyy ketteriä ja monipuolisia rahoitusratkaisuja moniin tarpeisiin. Olemme lanseeranneet uuden tuotteen, joka yhdistää vanhojen tuotteidemme pikavipin ja joustoluoton parhaat ominaisuudet uudeksi tämän päivän vaatimuksiin vastaavaksi tuotteeksi – Lainasto Ostosrahaksi.

Nimenvaihdoksen myötä GF Money-konsernirakenne on entistä selkeämpi ja tiiviimpi. Tiivis konsernirakenne toimii pohjana toimivalle ja tehokkaalle organisaatiolle. Muutos mahdollistaa jopa aiempaakin laadukkaamman palvelun sekä tuo konsernin koko osaamisen kaikkien asiakkaidemme ulottuville.

GF Money Consumer Finance Oy on nykyään GF Money Oy.
GF Money Oy:n toiminnan ytimessä on halu parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää tarjoamalla helppokäyttöisiä rahoituspalveluita huipputeknologian avulla.

Lisätiedot ja kuluttajarahoitukseen liittyvät kysymykset:

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelin: 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min)
Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan aina arkisin 09-17.

Vastauksia kysymyksiisi voit löytää myös asiakastuki-sivun UKK-osiosta.

Lisätietoja GF Money Oy:sta

GF Money Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Valikoimastamme löydät tämän hetken joustavimman sekä monipuolisimman rahoitusratkaisun – Lainasto Ostosrahan. Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, jonka yhteyteen on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti ilman erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Suomessa Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.

Lisää tietoa GF Money Oy:sta löydät osoitteesta www.gfmoney.com.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa