Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Lainaston Pikalaina on ketterä ja helppo laina!

  • Nopea lainahakemus
  • Halutessasi heti tilille
  • 4kk maksuaikaa

HAE 100€ PIKALAINA

 

Miten pikalainaa haetaan?


100 € pikalainan hakeminen on helppoa. Tarvitset vain näytöllisen älylaitteen esimerkiksi jokin nykyaikainen matkapuhelin. Tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen kirjautuaksesi hakemusjärjestelmäämme (lue mobiilivarmenteen hakemisesta lisää täällä). Kun olet kirjautunut hakemusjärjestelmään, sinulta kysytään perustietoja, kuten nimeä, osoitetta ja yhteystietoja. Täytä nämä ja pankkitilisi numero, ja hakemus on valmis! Pikalainan hakeminen onkin erittäin helppoa ja nopeaa.

  1. Siirry hakemussivulle
  2. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  3. Täytä tietosi ja valitse lainasumma
  4. Lähetä hakemus!

Lainahakemuksesi käsitellään mahdollisimman pian.

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Mitä kuluja 100 € pikalainassa on?


Me Lainastolla kerromme aina avoimesti kuluista ja koroista. Hakemus on ilmainen (0 €). Lainaston Pikalainan vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 1,25 €/kk.

100 euron pikalainan kulut ovat yhteensä noin 10 €. Maksat siis takaisin noin 110 €. Kyseessä onkin yksi markkinoiden kilpailukykyisimmistä lainoista. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme niin, että ne vastaavat laatutietoisen asiakaskunnan vaatimuksia.  Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysymyksiä lainatuotteisiin tai niiden hakemiseen liittyen.

Huom. esimerkki on suuntaa antava. Tarkat luvut löydät lainaehdoista.

HAE LAINAA

 

Miten pikalaina maksetaan takaisin?


Lainaston pikalaina maksetaan takaisin 4 kuukauden maksuajalla. Takaisinmaksu tapahtuu neljässä erässä. Jos haet esimerkiksi 5.5.2021 sadan euron pikalainaa, sen takaisinmaksu tapahtuu suurin piirtein näin:

 

Maksusumma Pvm Maksettavaa jäljellä
2,92 € 5.6.2021 107,07 €
35,69 € 5.7.2021 71,38 €
35,69 € 5.8.2021 35,69 €
35,69 € 5.9.2021 0 €

Huomaathan, että maksusuunnitelma on suuntaa antava esimerkki. Tarkat tiedot lainasta ja maksusuunnitelmasta löydät lainaehdoista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

HAE PIKALAINAA

 

Mikä vaatimuksia pikalainan saamiselle on?


Lainasto noudattaa vastuullista luotonantopolitiikkaa, emmekä täten myönnä lainoja alle 18-vuotiaille tai henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Huomaathan, että maksuhäiriömerkintä voi kestää jopa 3-4 vuotta. Tarkistamme tilanteen jokaisen hakemuksen yhteydessä.

Älä hae lainaa, jos tiedät että et pysty maksamaan sitä takaisin. Ei ole myöskään fiksua hakea luottoa, jos olet tietoinen jostain muusta mahdollisesta takaisinmaksun esteestä. Älä myöskään hae pikavippiä, jos sinulla on lainoja auki muilla luotonantajilla. Pikavippien holtiton käyttö voi johtaa vippikierteeseen ja henkilökohtaisen talouden romahtamiseen. Lainasto ei myönnä lainaa niille hakijoille, joilla on muita lainoja toisilla luotonantajilla auki, mutta valitettavasti emme pysty tätä joka tilanteessa tarkastamaan, varsinkin jos toinen vippi on haettu aivan hiljattain.

Voit lukea lisää luotonantopolitiikastamme vastuullisuus-sivulta.