Pikalaina 100€

Kun tarvitset pientä rahaa nopeasti, 100 euron pikalaina voi olla sinulle oikea valinta. 100 euron pikalaina on saatavissa nimensä mukaisesti pikaisesti hakijan tilille, ja täten se soveltuukin parhaiten äkillisen rahantarpeen paikkaamiseen. 100 euron pikalainat ovat yleensä perinteisiä pikavippejä – pikavipit ovat nopeita pienlainoja, jotka ovat saatavissa ilman minkäänlaisten vakuuksien asettamista.

Jos pikavipit jostain syystä epäilyttävät, on muitakin vaihtoehtoja. Lainasto tarjoaa Lainasto Ostosrahaa – 100-3000 euron jatkuvaa luottoa yhdistettynä virtuaaliseen luottokorttiin. Ostosrahaa voit hakea esimerkiksi juuri 100 euroa jo tänään ja saada luottopäätöksen minuuteissa. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen henkilökohtaisen virtuaalisen luottokortin saa heti käyttöön.

HAE LUOTTOA

Miten pikalainaa haetaan?

Pikalainojen kätevyys perustuu niiden nopeuteen ja vaivattomuuteen – täten myös hakemusprosessista on tehty yksinkertainen ja helppo.

100 euron pikalainan hakemista varten tarvitset vain näytöllisen älylaitteen, kuten matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen kirjautuaksesi valitsemasi lainantarjoajan hakemusjärjestelmään. Kun olet kirjautunut hakemusjärjestelmään, sinulta kysytään tyypillisesti perustietoja, kuten nimeä, osoitetta ja yhteystietoja. Sinulta saatetaan kysyä myös kysymyksiä tuloistasi. Täytä nämä ja pankkitilisi numero – hakemus on valmis.

  1. Siirry lainantarjoajan hakemussivulle.
  2. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  3. Täytä hakemuksessa kysyttävät henkilö- sekä tulotiedot ja valitse lainasumma.
  4. Lähetä hakemus ja odota lainapäätöstä!

Mikä vaatimuksia pikalainan saamiselle on?

Pikalainoja ei myönnetä alle 18-vuotiaille tai henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Huomaathan, että maksuhäiriömerkintä voi kestää jopa 3-4 vuotta. Lainantarjoajat tarkistavat lainanhakijan luottotiedot aina ennen lainapäätöksen antamista.

Pikalainan saamiseksi tarvitset säännölliset tulot. Älä vaivaudu hakemaan lainaa, jos tiedät että et pysty maksamaan sitä takaisin.  Älä myöskään hae pikavippejä muiden auki olevien lainojesi takaisinmaksua varten. Pikavippien holtiton käyttö voi johtaa vippikierteeseen ja henkilökohtaisen talouden romahtamiseen.

Mitä kuluja 100 euron pikalainassa on?

Pikalainojen kulut olivat aikanaan kohtuuttomia, sillä alaa ei oltu säädelty. Pikalainojen korot saattoivat kiivetä jopa tuhansiin prosentteihin, mistä koitui paljon ongelmia lainojen käyttäjille. Nykypäivänä tilanne on muuttunut radikaalisti positiivisempaan ja lainojen käyttäjien kannalta taloudellisesti turvallisempaan suuntaan. Suomen lainsäädännössä on nimittäin rajoitettu pikalainojen korkoja siten, etteivät ne saa ylittää kahtakymmentä prosenttia.

Korkojen lisäksi pikavipit saattavat sisältää muita kuluja, kuten esimerkiksi tilinhoitomaksun tai avausmaksun. Pikalainan kuluihin on aina syytä kiinnittää huomiota ennen lainan hakemista, jotta kulut eivät pääse suistamaan omaa taloutta raiteilta. 100 euron pikalainan kulut vaihtelevat eri lainantarjoajien kohdalla.

100 euron jatkuva luotto – se joustavampi rahoitusratkaisu

Lainasto Ostosraha ei ole pikavippi, vaikka se sisältääkin pikavipin parhaat ominaisuudet. Ostosraha on nopea, vakuudeton ja vaivaton rahoitusratkaisu, joka vastaa niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen. Ostosraha ei nimittäin pikavippien tapaan ole kertaluotto, vaan jatkuva luotto. Asiakkaamme saavat käyttöönsä henkilökohtaisen 100-3000 euron luottorajan, jonka puitteissa he voivat tehdä hankintoja luottoon yhdistetyllä virtuaalisella luottokortilla, tai tehdä kortilta nostoja suoraan pankkitililleen 24 tuntia vuorokaudessa. Käyttämätön luottoraja ei aiheuta kuluja – takaisin tulee maksaa vain käytetty luotto kuluineen ja korkoineen. Ostosrahaa voi käyttää siis yksittäisten hankintojen tekemiseen, tai vaihtoehtoisesti jatkuvan rahantarpeen paikkaamiseen.

Luotettava ja joustava luotto ilman turhia koukeroita – Lainaston Visa-korttiluotto
HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Muiden lainantarjoajien tarjoamien pikavippien kulujen läpinäkyvyyttä emme voi sadan prosentin varmuudella taata. Omien palvelujemme turvallisuudesta ja luotettavuudesta voimme kuitenkin varmistua. Lainasto Ostosrahan kulut ovat täysin läpinäkyvästi esillä luotonhakijoille – täten piilokuluja ei pääse muodostumaan.

Luottoerittely  
Luottosumma 100 €
Maksuaika 2 kk
Kulut 3,03 €
Yhteensä 103,03 €

Taulukossa esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa