Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

 

Vippi 50€

Vippi 50€ on vakuudeton laina, joka on tyypillisesti saatavilla tilille hyvin nopeasti lainahakemuksen täyttämisestä. 50 euron vippi on pikavippien pienintä kastia, jonka takia sen maksuaika on yleensä lyhyt. Pienen 50€ lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, sillä pikavippien hakemukset ovat yleensä nopeita täyttää. Vakuudet taikka takaajat eivät ole tarpeellisia – säännölliset tulot ja maksuhäiriömerkittömyys riittää suurimmalle osalle lainantarjoajista.

50 euron lainaan vaaditaan lähes aina 18 vuoden ikää, vakituista osoitetta Suomessa sekä maksuhäiriömerkittömyyttä. Suosittelemme tutustumaan aina lainaehtoihin ennen lainahakemuksen tekemistä. Pikavippiä haetaan nykypäivänä aina sähköisellä lainahakemuksella, joten lainan hakemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Monet lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuuden maksuohjelman muutokseen, jotta asiakas voi tarvittaessa siirtää takaisinmaksun eräpäivää.

Vippi 50€ on pieni vakuudeton pikalaina.

50€ vippi on pienikokoinen laina, mutta sekin voi mahdollistaa hienoja kokemuksia, kuten esimerkiksi tunnelmallisen picnicin ystäviesi kanssa.

 

50 Vippi on kertaluontoinen apu

50 euron laina on sopivan pieni raha lainata ilman huolta oman talouden kaatumisesta. Jokaisen elämässä sattuu välillä yllättäviä tilanteita tai onnettomuuksia, jotka tuovat mukanaan äkillisen tarpeen rahalle. Monesti budjetoimme rahankäyttömme etukäteen, emmekä ota huomioon mahdollisia lisäkuluja, joita arki voi tuoda tullessaan. Esimerkiksi auto voi hajota keskelle tietä tai tietokone lopettaa toimintansa. 50€ vippi voi auttaa vastaavissa tilanteissa.

Pikavipit on kehitetty, jotta kuluttajien ei tarvitsisi ottaa hankalaa pankkilainaa rahantarpeen ollessa pieni ja lyhytaikainen. Yleisimpiä pikavippien käyttökohteita ovatkin ruoka, juhliminen sekä lasten- ja kodinhoidot. Pikalainoja myönnetään paljon myös muiden velkojen poismaksamiseen. Tämä kuitenkin johtaa usein vakavaan velkakierteeseen, jonka myös luotontarjoajat huomioivat myöntäessään lainaa.

 

Ostosraha – parempi kuin 50€ pikavippi?

Monesti ajatellaan, että nopeaa pientä rahaa tarvittaessa pikavippi on ainoa vaihtoehto. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, sillä Lainaston Ostosraha sisältää kaikki pikavipin edut ja enemmänkin. Ostosraha joustaa tarpeidesi mukaan, on erittäin nopea ja vaivaton luotto, sisältää Mastercard-luottokortin ja on edullinen sekä täysin vakuudeton. Lisäksi olemme luotettava toimija ja olemme todistaneet sen yli 200 000 asiakkaallemme. Luotonantajana olemme myös hyvin vastuullisia ja tarkastamme muun muassa luotonhakijoiden todellisen maksukyvyn ennen luoton myöntämistä. Hinnoittelumme on läpinäkyvää, joten esitämme asiakkaillemme kaikki korko- ja takaisinmaksutiedot lainmukaisesti ja selkeästi. Ostosraha on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto.

Pikavipit ovat tyypillisesti muutaman sadan euron kertalainoja korkeilla koroilla ja lyhyellä maksuajalla. Ostosraha ei rajoitu muutamaan sataan euroon – luoton koko on 100-3000€. Takaisinmaksu tapahtuu joustavissa ja kohtuullisissa kuukausierissä, jotka joustavat käyttämäsi luoton mukaan – halutessasi voit myös maksaa luoton takaisin kokonaisuudessaan vain yhdessä maksuerässä.

Luottoerittely
Luottosumma 100 €
Maksuaika 2 kk
Kulut 3,03 €
Yhteensä 103,03€

Taulukossa esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

 

50€ Ostosraha

50€ Ostosrahaa voi käyttää missä vain, milloin vain. Positiivisen luottopäätöksen omaava henkilö saa oman luottorajan, joka on yhteydessä Lainaston Mastercard-luottokorttiin. Luottokortilta nostojen tekeminen omalle tilille on myös salamannopeaa ja helppoa. Nostoja tehdessä tai luottokorttia käyttäessä ei enää tarvitse tehdä erillistä luottohakemusta toisin kuin hakiessa 50 euron pikavippiä. Teet vain nopean luottohakemuksen ja saat luottopäätöksen aukioloaikojemme (09-17) puitteissa muutamassa minuutissa. Positiivisen luottopäätöksen saatuasi saat rahat hyvin nopeasti käyttöösi. Tämän jälkeen voit käyttää luottokorttia tai tehdä nostoja tilillesi 24/7 oman luottorajasi puitteissa. Luottorajasi on alussa 300-500€, mutta se on korotettavissa 3000 euroon asti. Takaisinmaksu tapahtuu sen mukaan, kuinka paljon luottoa olet käyttänyt luottorajaltasi.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE OSTOSRAHAA

 

Mihin Ostosraha sopii?

Joskus elämässämme saattaa ilmetä tilanteita, milloin oma kukkaro ei veny aivan tarpeeksi, jotta pystyisimme kattamaan kaikki kulumme. 50 euron Ostosraha on juuri sopiva pieniin arjen kulueriin, kuten ruokaan tai sähkölaskuun. Kenties haluaisit raskaan työviikon jälkeen käydä syömässä hyvin ystäviesi tai kumppanisi kanssa. Ostosraha tuo joustavuutta ja turvaa arkeen sekä juhlaan. Ostosrahaa voi hyvin käyttää tilapäisessä akuutissa rahantarpeessa, mutta se sopii myös pidempiaikaiseen rahantarpeeseen. 50 euron pikavipistä Ostosraha eroaakin juuri siinä, että se soveltuu useampaan käyttötarkoitukseen. Halutessasi voit siis käyttää vain 50€ luottorajaltasi ja maksaa vain sen kuluineen takaisin. Jos rahantarve kuitenkin yllättää uudestaan, on sinulla apu jo valmiina luottokortillasi. Ostosraha on tehokas arjen apulainen.

50€ luottoa nettishoppailuun

Lainaston Ostosrahaan on automaattisesti yhdistetty Lainaston Mastercard-luottokortti, jolla voi kätevästi tehdä ostoksia suoraan netissä mistä vain, milloin vain. Luottokorttimme on kuluiltaan hyvin edullinen, sillä se ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja. Lisäksi kortin tullessa automaattisesti Ostosrahan mukana, prosessi kortin saamiseksi on hyvin yksinkertainen ja nopea. Paperityöt ovat historiaa.

HAE LUOTTOKORTTIA